|
| Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt | |
|
+7Balto Kogayon DPS membru dezactivat , c o r v i n Teodor DUAL 11 participanți | |
Introducem in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt ghicite? | Da ,vreau sa-i acordam 5 puncte | | 8% | [ 2 ] | Da ,vreau sa-i acordam 3 puncte | | 12% | [ 3 ] | Da ,vreau sa-i acordam 1 punct | | 12% | [ 3 ] | Nu ,nu ma intereseaza aceasta optiune | | 44% | [ 11 ] | Sunt indiferent! | | 20% | [ 5 ] | Da ,vreau sa-i acordam 2 puncte | | 0% | [ 0 ] | Da ,vreau sa-i acordam 4 punct | | 0% | [ 0 ] | Da ,vreau sa-i acordam mai mult de 5 puncte .. Specific cate.. | | 4% | [ 1 ] |
| Total voturi : 25 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13254 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 18:41 | |
| Introducem in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt ghicite? Aici puteti face si eventuale alte propuneri ... Astept pareri,oferte. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8420 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 19:23 | |
| Eu unul as opta pentru " nu ", pana la urma concursul se numeste " Recunoasteti autorul ? ", nu are nicio legatura cu cei ale caror poze nu au fost ghicite. Cel mult se pot consola cu (o) poza(e) bine structurata(e) cat sa nu fie identificata(e). |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 47 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8488 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 19:25 | |
| Dual, nu vreau sa te dezamagesc, dar pare ca sunt nevoit sa o fac... Poate imi scapa ceva dar personal nu vad nici o legatura in a ghici un autor (care este esenta acestui concurs!) si da puncte unui autor neghicit, mai ales daca autorul nici nu face parte din grupul compact al "ghictorilor" din concurs! Exista inclusiv varianta ca unii autori sa se transforme in adevarati speculanti fotografici care pot avea ca menire, pe de o parte, sa faca puncte, pe de alta sa incurce maxim ghicitorii... ...Si mai vin cu o chestie... Uite, eu, de exemplu, ptr. editia 3 nu mai doresc sa particip decat cu poze nu cu ghicirea... Poate aparea situatia ciudata ca, la vreo 4-5 poze(de-ale mele!) neghicite sa iau fata unora care voteaza in mod curent dar care nu au nimerit-o...! Ori, in cazuri din acestea ne departam de ideea concursului! ... In concluzie eu sunt contra puctelor ptr. autorii 'neghiciti"! |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4951 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 19:27 | |
| Ar fi o treaba pentru a nu se mai da pont pentru pont intre autori la anumite poze, asa autorul asteapta daca ii ghiceste cineva poza sau nu fara "scurtaturi". |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7550 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 19:45 | |
| Nu vreau sa fiu luat drept "Gica-Contra" dar am si eu o intrebare: cat mai dureaza editiile astea cu recunoscut autorii pozelor ? Nu de alta dar, personal, nu prea sunt incantat de faptul ca sectiunea "mesaje noi" e invadata zi de zi cu topicurile cu pricina, ca sa nu mai zic de calitatea pozelor postate...repet, sper sa nu-mi fie luata in nume de rau aceasta intrebare...
(poate ar fi indicat si un sondaj vizavi de "va place sau nu ideea acestui tip de concurs") |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13254 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 19:59 | |
| Oameni buni .. nu va catalogheaza nimeni ! Si nu dezamagiti pe cineva .. Imi place sa consider ca inca suntem o tara democratica,si daca nu tara,macar un forum care e codus democratic .. Sa incepem cu inceputul .. Eu personal am votat ca cei care participa sa primeasca un punct,in speranta ca efortul lor,de a masca poza sa fie oarecum rasplatit.. Asa am considerat eu si nu exista nimic mai mult de discutat din partea mea.Oi fi moderator dar am dreptul la doar 1 vot si nimic mai mult!(avand in vedere ca el oricum nu isi paote vota poza,nu cred ca ar incurca mult rezultatele,ca devin speculativi , e problema lor ) ) Bun ,mai departe ,se numeste recunoasteti autorul,deci calitatea pozelor ,nu are absolut nimic de a face cu acest concurs! Exista paterne in poze,cum bine zicea apogeo,el se orienteaza dupa rezolutii ,etc .. Nu conteaza cum faceti.. e doar un concurs de ghicit! Mai departe .. exista 2 de nu:Teodor si apogeo,dar in vot vad doar 1 raspuns,cu nu doresc sa primeasca puncte!Deci careva are o teama comunista,sau era indecis?! Va asigur ca votul este confidential,si nu va persecuta nimeni pentru alegerea facuta!!!Va rog exprimati parerile necenzurate! Si ok .bun .. dar de ce am facut acest topic cu votul ?! Pai din 2 motive simple: -au fost cativa sustinatori ai acestor idei,lucru care se vede in vot. -doar pentru ca poate ei reprezinta o minoritate(sau ma rog au fost reticienti sa vina in fata,sa zica.. da vrem),nici lor nu trebuie sa le luam sansa de a se exprima! De asta sustin pe fiecare dintre voi sa isi exprime LIBER OPINIA! Pentru ca in timpul concursului nu se puteau modifica regulile din mers .. Si urmatoarea data cand se vor putea modifica , probabil la mansa a 4.. daca va exista! @Dragos,am sa incerc sa vad daca se poate scoate functia de mesaje noi la concursul "recunoaste autorul" .. Insa cel mai simplu e sa intrii ,in topic in 2 secunde,si apesi marcheaza toate mesajele ca fiind citite! |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4811 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 20:08 | |
| Nu vad legatura intre punctele castigate de cei care recunosc autorul si optiunea propusa... Daca se doreste un clasament al autorilor neghiciti, atunci sa se faca unul... dar sa fie separat de cel actual. In felul acesta se face o departajare clara intre cei care recunosc autorii pozelor si cei care nu sunt recunoscuti. Amestecarea punctelor nu mi se pare o idee buna... Prin urmare eu am votat cu "Nu". |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6749 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 20:25 | |
| Am votat "Sunt indiferent", pe buna dreptate, indiferent fata de acest concurs. Cu riscul de a imi lua forumistii pe cap, afirm ca aici nu suntem pe un forum de "ghicit in palme" sau de "tiganeala si noroace" , ci unul feroviar, de asemenea nu unul de pasionati de fotografie. Daca in ultima vreme 80% din mesaje sunt cu ghicitori, si restul cu informatii feroviare si fotografii decente, atunci e clar. Subscriu la cele spuse de Dragos si sunt complet de acord cu el. Alt lucru penibil, jenibil sau cum vreti sa ii mai ziceti, sunt userii care au facut astfel sute de mesaje postate, si nu au adus nici macar o informatie sau o fotografie decenta forumului, ei doar joaca la pacanele aici, ghiceste bine, nu, asta e, trece timpu, fac +1 la mesaje. Din bun simt se putea face setarea ca mesajele postate sa nu fie considerate ca statistica sau profil, deci sa nu fie luate in considerare la "Discutii libere" si concursurile astea de "ghiceala", fotografia lunii, ala cu note si cupa trenuletz au fost intradevar frumoase, asta e o caricatura (ups!). Bagati si premii, poate poate mai vin vreo 100-200 de "pasionati feroviari" de ghicit in joanta cum e viitorul feroviar, si alti inventatori de apa calda. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Dum 02 Mar 2014, 20:43 | |
| Paul.. nu cred ca s-au adus functii,respect sau orice altceva pe numarul de mesaje. Si ca sa va impacam,desii nu stiu de unde vine mereu aceasta chestie cu numarul de mesaje postate,dicteaza o anumita "contributie" .. ma rog.O sa cer as dezactiveze functia de contor al mesajelor , in topicurile respective. Din nefericire functia este posibila in versiunile phpBB > 3.0.12 .. Nu stiu daca va fi posibil si in forumul nostru.Asteptam anumite raspunsuri pe mai multe probleme,dar cum domnul Costache nu e in peisaj ,si myster la fel .. vor trebuii sa mai asteptati un pic aceste aprobari..
Ca tot suntem la subiectul asta,am sa fac propuneri si de un "buton" citeste mesajele noi de la ultima vizita .. Insa nu putem modifica casa unui om,fara acordul omului! |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5769 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Lun 03 Mar 2014, 16:53 | |
| Sa primeasca un punct, fiindca mai mult de atat va dezechilibra concursul (pozez o joanta si bang! 3 puncte ca doar n-aveti de unde sa va dati seama cine/unde/cand/ a facut poza Daca cineva trimite o poza la concurs automat renunta la un punct (autorul nu se poate vota pe sine)... macar sa-l rasplatim pe autor daca nimeni nu ghiceste poza. Colegii care nu au trimis poze nu cunosc sentimentul de "0 puncte" luate pe o poza trimisa, noi cei care am participat cu cate o poza stim. E amuzant sa vezi nominalizarile la pozele tale, dar asta nu aduce puncte Deci DA, si ii rog pe colegii mei sa nu se opuna (nu va fie frica, DUAL nu va participa in editia vitoare...nu-i asa colega? ) |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Lun 03 Mar 2014, 22:31 | |
| Ar fi chiar culmea sa va votez pe voi,cand imi trimiteti pozele ) .. Deocamdata ma zbat sa scot contorizarea mesajelor,de pe aceste concursuri,sa nu apara discutii si replici acidulate .. Sper ca sa va bucurati de versiunea mobile a forumului .. Evident,e pentru "smartfeonuri" .. dar mai mult de atat nu se poate face. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 47 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8488 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Mar 04 Mar 2014, 15:15 | |
| ...Paul, DUAL et comp... Cred ca ingrosarea numarului de postari si prin genul asta de concursuri nu este deloc o mare problema! Mie imi este totuna daca in dreptul meu scrie 100 sau 5000 postari! Important este sa se evidentieze cat mai pregnant ideea acestui forum, de a se oferi informatii si de a putea sa ne hranim pasiunea datorita careia ne aflam aici!... Si concursul "Recunoaste autorul..." este o forma de a ne cunoaste sau recunoaste! ... ...Ptr. cei care nu digera formula asta de "recunoastere" este simplu... nu participa! Punct! :roll: |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Mar 04 Mar 2014, 20:03 | |
| Mie mi se pare aiurea sa se posteze pentru concurs o poza cu placuta locomotivei, sau o joanta cum spunea cineva, sau mai stiu eu ce? o poza neclara de exemplu. Oricine poate poza o placa de locomotiva sau un far. Nu ai nici un element de comparatie sau indiciu, mergi aiurea la plezneala doar pentru puncte, poza nu aduce nimic util.
Pe cind daca postezi o poza clara, cu elemente concrete iti poti face o idee, cum spunea cineva , ala mai pozeaza d-astea, celalalt umbla pe acolo, altul e din zona aia. Chiar si eu stiam ca am vazut undeva o poza, am cautat si nu am ghicit pentru ca alt user trecuse prin aceeasi statie, prin urmare m-am inselat.
Alta propunere ar fi sa existe un timp limitat in care sa se voteze. E plictisitor sa tot astepti finalul, desi nimeni nu mai voteaza, pentru ca la unele poze participa mai multi la altele nu.
Sa fie doua hai trei zile si gata. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Mar 04 Mar 2014, 22:11 | |
| Pai exista un oarecare timp fix cat e deschisa o poza la votare.. Si e interesanta propunerea ta,ca in poza sa se ceara mai multe detalii .. Ca e destul de greu sa votezi o poza cu o placuta a unei masini,sau o tabla de pe un vagon .. sau stiu eu ce ..Dar unii participa cu aceste poze,probabil tocmai ca faptul ca e greu de ghicit poza, si reuseste sa o identifice .. Am sa incerc sa resping anumite poze,care nu au suficiente detalii in ele.. Adica daca se vine cu o placuta de pe un vagon sau o placuta de locomotiva,sau o bucata de sina fotografiata,sa nu accept poza.. insa daca vine poza cu o halta,sau o bucata dintr-un tren.. cam acolo zic ca merita acceptate.. ----------------------------- Daca mai aveti propuneri ,faceti-le acum .. inainte de a incepe editia a 3'a. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6885 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt Mar 04 Mar 2014, 22:43 | |
| Ar mai fi o idee. Cel care ghiceste PRIMUL autorul, sa primeasca de exemplu 2 puncte, in cazul in care sunt mai multi cei care ghicesc autorul. Chiar daca nu se combate spiritul de "turma", macar cel care a avut initiativa castigatoare, este "mai" rasplatit decat cei care se iau (sau nu) dupa el. Tot prin aceasta metoda, i-am incuraja pe participanti sa voteze cat mai repede, nu sa astepte pana voteaza lumea, si sa "ciupeasca" un punct, pe meritul altora. Cat despre propunerea din sondaj - nu ma intereseaza. Cum spunea cineva mai sus, acest concurs se numeste "recunoaste autorul", nu "Pozele X", cu aluzie la "Dosarele" arhi-cunoscute . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt | |
| |
| | | | Introduce in editia a 3'a puncte participantilor a caror poze nu sunt | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |