|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101alexmorph3us Costin.B phnegativ mariushal nenuandrei Raduku09 cristi.florea.9085 ANDU2100HP c o r v i n cortexedge DAS 2011 Desiro256 cnusi buldozer2 seby1998 ionutz85 alexpopa Mushu apmatei Vale Spartan1948 Luna stefan_br raoul Balto BlueLight alex1987 FeroFan97 ALEXCFR Tomi13leu Dutzu spiderpc marius_catalin84 CalinPiatraNeamt get. user dezactivat... andreiutzu DPS Czirjak Arpad cristi ar TonyGFR billy752-istu riciu Fantaghiro cristy79 Rarau florin.lifticariu COSTACHE MIHAIL ionutz72 Caravelle_Zg allred cristi_tgv alinx3330 Katalin4653 Amiralul George Petre_IFTE MariusM Hurricane maris.constantin Vitosa cont dezactivat . redeme ldh80 @ndrey Ciprian NicuS TVlad vanchorusebulgaria Teodor AlexD Simply18 rich1974 lapsanszkitamas cardinal AndiCFR AndreiCFRbv Radu Tudor Cont dezactivat Adrian78 rizelgeorgel2004 Jhonyla cristi CFR Bobby_TM IonutCFR2009 cfr500 Dr2005 kristi kkk Razvan Tudor Andrey_tm unguru22 razvan - trenuri mureseanu_976 Norbi DUAL Adirmvl Nesebar mihaiuc Vlad decward valentina04 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
vanchorusebulgaria V.I.P Member
Numarul mesajelor : 323 Reputatie : 5415 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 13 Dec 2013, 21:23 | |
| I have some request. Can anyone call the Giurgiu station and ask if they have Mersul Trenurilor timetable books over there. I know it sounds weird and I've become too annoying sorry about it but I really prefer going to Giurgiu and not Bucuresti to bying the book.
Thank you in advance. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 13 Dec 2013, 23:24 | |
| - Paul CFR a scris:
- In septembrie 2008, un tren de marfa (aparinand „Carpatcement” SA), se ciocneste frontal, in curtea fabricii de ciment Tasca, cu alt tren de marfa care stationa la rampa de incarcare a fabricii. Mecanicul de locomotiva (care nu a parasit postul de comanda) isi pierde viata, iar un lacatus-mecanic si acarul statiei Bicaz-Chei (aflati in locomotiva) sunt grav raniti. Cauza producerii accidentului a fost nefunctionarea sistemului de franare pneumatica a primului tren (care, in momentul impactului, avea 80 km/h).
Cred ca te-am lamurit. Exista vreun Raport? |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 13 Dec 2013, 23:27 | |
| - vanchorusebulgaria a scris:
- I have some request. Can anyone call the Giurgiu station and ask if they have Mersul Trenurilor timetable books over there. I know it sounds weird and I've become too annoying sorry about it but I really prefer going to Giurgiu and not Bucuresti to bying the book.
Thank you in advance. I've just called. Sorry mate,they don't have the book. |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7573 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Vin 13 Dec 2013, 23:47 | |
| - vanchorusebulgaria a scris:
- I have some request. Can anyone call the Giurgiu station and ask if they have Mersul Trenurilor timetable books over there. I know it sounds weird and I've become too annoying sorry about it but I really prefer going to Giurgiu and not Bucuresti to bying the book.
Thank you in advance. If I may, another solution is to ask a friend in Bucharest to buy the book and send it by train towards Ruse (through a sleeping car employee (paying him about 5-10 ron), for example). Or, if you don' hurry, you can wait until the book become available in Giurgiu |
| | | vanchorusebulgaria V.I.P Member
Numarul mesajelor : 323 Reputatie : 5415 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 14 Dec 2013, 01:51 | |
| Thank you for the help, guys I can wait but I'm afraid they may run out of it. I was planning to go either to Bucuresti or Giurgiu this week. Hope they still have it in Bucuresti. Generally this period is the most comfrotable for me. I don't think Russian conductors on sleeping cars will take just 5 or 10 RON Actually waiting for them to have it in Giurgiu sounds like not a bad idea. I still can call them by myself they will maybe know Bulgarian /I doubt about English/. I think that almost everybody knows Bulgarian in Giurgiu. That's my impression when I was there. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 16:04 | |
| Ce trenuri mai introduc in circulatie cfr-calatori incepand cu 1 februarie 2014 ? citisem pe undeva despre trenuri pe rutele Bucuresti-Constanta, Galati-Constanta si Drobeta Turnu-Severin-Timisoara Nord. Care sunt alea ? ce numere vor avea ?
Ultima editare efectuata de catre Marius 926 in Dum 15 Dec 2013, 16:54, editata de 1 ori |
| | | @ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6453 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 16:16 | |
| - Paul CFR a scris:
- In septembrie 2008, un tren de marfa (aparinand „Carpatcement” SA), se ciocneste frontal, in curtea fabricii de ciment Tasca, cu alt tren de marfa care stationa la rampa de incarcare a fabricii. Mecanicul de locomotiva (care nu a parasit postul de comanda) isi pierde viata, iar un lacatus-mecanic si acarul statiei Bicaz-Chei (aflati in locomotiva) sunt grav raniti. Cauza producerii accidentului a fost nefunctionarea sistemului de franare pneumatica a primului tren (care, in momentul impactului, avea 80 km/h).
Cred ca te-am lamurit. vorbesti *rost*i ,mai cauta informatile pe facebook si ai sa vezi de ce si cum a fost ! |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6772 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 16:45 | |
| Inseamna ca forumul asta e plin de pro.stii, pentru ca informatia am preluat-o tot de aici. Si daca tot stii mai multe si mai corecte, domnule geniu, de ce nu ne lamuresti tu, si ma trimiti pe facebook? Hai spune-ne aici cum a fost, ca poate noi nu avem timp de ars gazul pe facebook cautand accidentul. |
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 17:07 | |
| Veniti cu un raport . Ca asa informatii de astea de la toti de pe facebook pot face rost si eu. Stiu povestea de doi ani , nu aveam nevoie sa imi repetati voi aceleasi chestii . Deci , cine stie , sau cine are un raport cu accidentul acela , e invitat sa puna aici . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 17:15 | |
| Accident feroviar la Bicaz, soldat cu 2 morţi
12.09.2008 15:20
Un grav accident feroviar s-a produs vineri, 12 septembrie 2008, în judeţul Neamţ, după ce unui tren încărcat cu calcar i s-au defectat sistemele de frânare, vehiculul intrând în plin într-un tren fără încărcătură, în urma coliziunii pierzându-şi viaţa 2 oameni care se aflau în vehicul. Impactul a avut loc pe linia ferată 25 în staţia uzinală Taşca, garniturile aparţinând companiei Heidelberg Carpat Cement. Trenurile, care sunt operate de Unicom Tranzit, transportau materiale de construcţii de la cariera de calcar Bicaz Chei către fabrica de ciment de la Taşca. Fiecare navetă era compusă din 21 de vagoane de tip VLASP. Mecanicii de locomotivă au constatat că sistemul de frânare separat al vagoanelor nu răspunde la comenzi şi au încercat în zadar să acţioneze manual frânele doar în cazul locomotivei. Doi oameni au murit pe loc, un angajat al Carpat Cement, lăcătuş mecanic, care a încercat să se salveze sărind pe geamul locomotivei şi mecanicul de locomotivă care a rămas blocat în modulul vehiculului de tracţiune. În tren se mai afla o persoană, ajutorul mecanicului de locomotivă, care a scăpat fără răni majore, acesta reuşind să se adăpostească în sala motoarelor.
În accident au fost distruse cele două locomotive, avariate cele 42 de vagoane, din care 30 au deraiat de pe şină iar 50 de metri de cale ferată necesită lucrări de reabilitare. O primă evaluare a pagubelor materiale estimează ca daunele se ridică la 14 milioane de lei (3,9 milioane euro). Bogdan Arnăutu, directorul pe comunicare al companiei Heidelberg Carpat Cement, ne-a declarat că o echipă tehnică a fost însărcinată să cerceteze cauzele producerii accidentului. În conformitate cu prevederile contractuale dintre Heidelberg Carpat Cement şi Unicom Tranzit, prestatorul are sarcina realizării reviziilor şi reparaţiilor materialului rulant, precum şi sarcina de a asigura circulaţia trenurilor în condiţii de maximă siguranţă.
Sursa: www.heidelbergcement.ro
|
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6772 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 17:31 | |
| - Simply18 a scris:
- Cine imi poate spune mai multe despre accidentul acela in care a fost implicata 60-1651-3?
Bai baiatule, ai cerut mai multe informatii, nu raport ! Ti-am oferit mai multe informatii !! Daca ziceai din prima ca vrei raport nu-ti mai raspundeam, asa ca nu o intoarce acum ca la Ploiesti. |
| | | @ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6453 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 17:57 | |
| - Paul CFR a scris:
- Simply18 a scris:
- Cine imi poate spune mai multe despre accidentul acela in care a fost implicata 60-1651-3?
Bai baiatule, ai cerut mai multe informatii, nu raport ! Ti-am oferit mai multe informatii !! Daca ziceai din prima ca vrei raport nu-ti mai raspundeam, asa ca nu o intoarce acum ca la Ploiesti. Nu te mai da destept ca informatiile de acolo se obtin,nu de pe google, ca nui un lucru banal, tu nu ci pe alea corecte nu le stii daramite altceva,iar cand iti spune cineva ca asa e ,apoi asa e nu fi arogant ca pari altfel decat esti ( sau poate esti ), nici astazi reportul OIFIR nu a fost dat( probabil nici finalizat!) In eveniment a fost numai DA 1651 implicata,iar cauza o reprezinta nedeschiderea robinetului frontal de aer de 5 bar( sa gasit robinetul inchis si rupt ) ,ceea ce presupune multe alte operatii neefectuate! Mecanicul a fost la post si a refuzat la paraseasca cabina de conducere, ajutorul a fost in sala dupa MD, iar seful de tren a sarit din mers ,(a mai fost si a patra persoana nu mai retin exact probabil lacatusul de revizie de care e zice). Toate acestea le spun pentru ca am vazut detaliile preliminare ale raportului,inclusiv fotografii de acolo,si nu e prea placut sa vezi la ce poate duce nerespectarea normelor si instructiilor de serviciu! |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 18:05 | |
| Conform aceleeasi surse in acel an mai avusese loc un eveniment pe linia ferata uzinala Bicaz Chei-Tepeseni (la Km 17) la data de 27.02.2008 soldat cu rasturnarea a 5 vag incarcate cu calcar datorita ruperii osiei la vag nr 4 din convoi. |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 18:20 | |
| - Paul CFR a scris:
- Simply18 a scris:
Bai baiatule, ai cerut mai multe informatii, nu raport ! Ti-am oferit mai multe informatii !! Daca ziceai din prima ca vrei raport nu-ti mai raspundeam, asa ca nu o intoarce acum ca la Ploiesti. N-am cerut "informatii" , am zis "mai multe despre ... " N-am cerut raport direct pentru ca nici eu n-am gasit , ma gandeam ca are cineva . Ce te aprinzi asa? |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 15 Dec 2013, 19:28 | |
| Cam ce perioada poate sta o masina la strunguit ? Mai ales in perioada asta ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |