|
| Trenuri Regio Expres | |
|
+33AeroX teoiasi DB Robert IonutCFR2009 razvan - trenuri dan tm Katalyn Dionis c o r v i n AndiCFR rizelgeorgel2004 decward LanceR cortexedge Adrian78 allred Ciprian.bucur.92 Norbi mielutu zburator Nesebar AndreiStefan Balto Katalin4653 Jhonyla cardinal Vlad cristy79 DUAL Dr2005 Razvan Tudor Teodor Simply18 Adirmvl 37 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| | | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Mar 30 Iun 2015, 18:57 | |
| |
| | | Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Mar 30 Iun 2015, 19:17 | |
| |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 8000 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Dum 05 Iul 2015, 22:50 | |
| - Karpaty a scris:
- Aseara in Pitesti casiera intreba pe fiecare daca vor sau nu loc la RE 2801.
Mie ieri in Costinesti Tabara mi-a bagat-o pe gat p-aia cu "Nu ma lasa sistemu" si dupa s-a dat de gol cu '' Cei mai mari ne-au zis sa va dam cu locuri daca mai sunt locuri". Deci, cum sta treaba cu locul la RE? Nu e dupa cum vrei tu, e dupa cum vrea casiera, sau mai nou, dupa cum vor aia de mai sus... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Dum 05 Iul 2015, 23:01 | |
| - decward a scris:
- Deci, cum sta treaba cu locul la RE? Nu e dupa cum vrei tu, e dupa cum vrea casiera, sau mai nou, dupa cum vor aia de mai sus...
Rangul RE nu există, iar rezervarea la tren R nu e obligatorie. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 8000 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Dum 05 Iul 2015, 23:08 | |
| - Dr2005 a scris:
- decward a scris:
- Deci, cum sta treaba cu locul la RE? Nu e dupa cum vrei tu, e dupa cum vrea casiera, sau mai nou, dupa cum vor aia de mai sus...
Rangul RE nu există, iar rezervarea la tren R nu e obligatorie. Doctore, scuza-mi te rog nesimtirea crunta de care voi da dovada in acest comentariu, dar simt nevoia profunda de a te intreba daca ai avut vreodata in aceasta viata umbrita de capacitatile omenesti de a tine post intr-un univers transvers de Jean-Calvin, dar tu ai vazut vreodata un bilet de la 3006 sau 2801/2802? Daca da, ai observat ca scrie RE3006 si respectiv RE2801/2802 ? Deci cum stam cu treburile astea? Plus ca, la urma urmei, intrebarea era fara rost ca nu e dupa tine, e dupa cheful casieritei, asta dupa ce am vazut cazuri in care s-a cerut cu loc la 2802 in Mangalia si n-a vrut sa-i dea. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Dum 05 Iul 2015, 23:32 | |
| Astia de la CFR nici nu stiu ce ranguri au. De exemplu in cazul acestor trenuri Express e o confuzie totala in ceea ce afiseaza pe infofer/cfr.calatori, in cartea MT, pe biletele emise sau pe tabelele din gari. O sa gasim atat R cat si RE sunt vai de capul lor iar faza cu locul la aceste trenuri e optionala dar daca spui un bilet la Bucuresti la trenul de 14:16 din Brasov si nu spui ca vrei fara loc, casiera poate sa-ti dea cu loc cine se inteapa bine cine nu iar bine, asta asa ca exemplu. Eu nu am mai mers demult cu astfel de trenuri si atunci cand am mers am avut fie dus-intors fie Cartea VSD. Cine iti da cu japca cu loc direct reclamatie sau nu-i dai bani sa ramana cu biletul, bineinteles ca nu se pierde il anuleaza ca si la pariuri ai dreptul sa anulezi biletul in maxim 5 min de la emitere.
Off-topic : Aseara in autobuzul 2 Gara de Sud - Gara De Vest am intrebat partida de azi de la 3001 daca ma urc din halta cu bicla ce tip de bilet imi va da ptr bicicleta si au spus oameni ca de 5 lei cat este si la casa. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Dum 05 Iul 2015, 23:42 | |
| Rangul RE nu mai există de vreo 2 luni. Că CFR Călători scrie asta pe bilet e problema lui. Dar rezervarea nu e obligatorie, fie că e vorba de RE, fie că e vorba de R. E doar un mod de a mai trage nişte bani de la călătorii care nu ştiu asta. _________________ :TTT:
|
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Dum 05 Iul 2015, 23:51 | |
| Corect, exacta asta fac - profita ca oamenii nu stiu si le baga pe gat cei 4 lei pentru rezervare.
De cate ori am mers cu RE fie 3006 fie 2801/2, am cerut fara loc rezervat si asa mi-a dat fara sa comenteze nimic. Dar cati calatori stiu asta? |
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Lun 06 Iul 2015, 04:55 | |
| - decward a scris:
- Karpaty a scris:
- Aseara in Pitesti casiera intreba pe fiecare daca vor sau nu loc la RE 2801.
Mie ieri in Costinesti Tabara mi-a bagat-o pe gat p-aia cu "Nu ma lasa sistemu" si dupa s-a dat de gol cu '' Cei mai mari ne-au zis sa va dam cu locuri daca mai sunt locuri". Deci, cum sta treaba cu locul la RE? Nu e dupa cum vrei tu, e dupa cum vrea casiera, sau mai nou, dupa cum vor aia de mai sus... Cand iei bilet la RE specifici "fara loc" asa vrei tu ca si calator, e dreptul tau sa nu vrei loc, casiera e obligata sa bifeze acolo fara loc, locul la RE este optional deci pentru cine stie asa trebuie sa spuna din start, eu la toate trenurile RE cer de la bun inceput fara loc, ca ea nu intreaba daca vreau sau nu loc si emite biletul cu loc. Asa ca atunci cand folositi RE puteti spune de la bun inceput, fara loc, altfel platesti in plus locul. Bine la 2801/2802 e bine sa ai loc ca e aglomerat in Iulie-August dar in rest si in asta sunt locuri destule libere, saptamana trecuta cand am venit cu 2801 de la Pitesti la Bucuresti era liber si normal ca am avut bilet fara loc. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Lun 06 Iul 2015, 09:18 | |
| Sau refuzi sa-i dai bani daca nu iti da fara loc sau i spui ca ai suma exacta si ca asa ai venit si zilele trecute tot fara loc si nu are ce sa mai zica. Brasov-Ploiesti Vest 16 lei intreg sau 8 lei redus daca iti da de 20 lei sau 12 lei i spui de ce e asa scump si ca tu ai decat 16 sau 8 lei ca atat costa biletul. Nu stiu ce sa zic chiar mi-as dori sa-mi faca figura asta o casiera ca o fac sa-si ceara scuze, uit de educatie si nu pentru cei 4 lei ci pentru faptul ca ar incerca sa ma ia de fraier.
Bine ca exista Dus-intors si Cartea VSD si ma scuteste atat de bani cat si de stresul de la casele de bilete cu toate casierele care au invatat meserie in timp la locul de munca.
Cat despre acest rang lasati ca mai e putin si va disparea de tot, deja de la 1 august cateva Regio cu mers de RE vor deveni IR. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Lun 06 Iul 2015, 09:51 | |
| Eu anul trecut m-am nimerit in gara chiar cind niste vecini de pe strada luau bilet pentru Botosani. M-am bagat sa ii ajut si casiera tot asa mi-a spus pentru legatura Veresti-Botosani cum era atunci:,,trebuie sa dam locuri pina se dau toate" asta inseamna ca au ordin sa dea locuri si sa spuna ca nu le lasa sistemul daca ceri legaturi complicate. Pai daca merg in Timisoara Nord acolo nici o casiera nu o sa stie sa dea bilete ca alea postate de Karpaty. La agentie in centru da , acolo o sa stie.
Acuma intrebarea e daca te poate obliga sa iti iei loc si la IR adica nu este o portita? |
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Lun 06 Iul 2015, 11:02 | |
| - Karpaty a scris:
- decward a scris:
Mie ieri in Costinesti Tabara mi-a bagat-o pe gat p-aia cu "Nu ma lasa sistemu" si dupa s-a dat de gol cu '' Cei mai mari ne-au zis sa va dam cu locuri daca mai sunt locuri". Deci, cum sta treaba cu locul la RE? Nu e dupa cum vrei tu, e dupa cum vrea casiera, sau mai nou, dupa cum vor aia de mai sus... Cand iei bilet la RE specifici "fara loc" asa vrei tu ca si calator, e dreptul tau sa nu vrei loc, casiera e obligata sa bifeze acolo fara loc, locul la RE este optional deci pentru cine stie asa trebuie sa spuna din start, eu la toate trenurile RE cer de la bun inceput fara loc, ca ea nu intreaba daca vreau sau nu loc si emite biletul cu loc. Asa ca atunci cand folositi RE puteti spune de la bun inceput, fara loc, altfel platesti in plus locul. Bine la 2801/2802 e bine sa ai loc ca e aglomerat in Iulie-August dar in rest si in asta sunt locuri destule libere, saptamana trecuta cand am venit cu 2801 de la Pitesti la Bucuresti era liber si normal ca am avut bilet fara loc. I-am zis ca vreau fara loc, si mi-a bagat pe gat scuza cu " Nu ma lasa sistemu". Plus ca pierdeam trenul daca as fi stat sa ma cert cu ea, asa ca mi-a dat locul si gata. Ce ma oftica e ca trenul a fost gol si ca oricum n-am stat pe locul meu. Dar ma rog, stiti cum se spune, ca sa castigi o dezbatere cu un prost trebuie sa aduci un argument mai stupid decat argumentul stupid adus de acesta. |
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Lun 06 Iul 2015, 12:14 | |
| Daca ii spuneai ca faci reclamatie sa vezi cum o lasa mai moale, chiar poti depune o reclamatie on-line data, ora, locul si se cam potoleste proasta pe viitor. Numai idioti in CFR-ul asta, nu stiu cum toti prostii ajung unde nu trebuie. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8369 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres Mar 07 Iul 2015, 02:06 | |
| - Karpaty a scris:
Numai idioti in CFR-ul asta, nu stiu cum toti prostii ajung unde nu trebuie. Pai oamenii cu capacitate profesionala inalta si inteligenti prefera sa se angajeze la firmele private unde se simt in mediul/largul lor. Putini sunt cei profesionisti si inteligenti prin CFR. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri Regio Expres | |
| |
| | | | Trenuri Regio Expres | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |