Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?

In jos 
+49
Nesebar
Katalyn
ets2oltromânia
Motreanu Sorin
sorin_ncs
Jhonyla
AleXxX
Caspar
ionutz72
ALEXCFR
TonyCFR
decward
AndreiSV
Axwell21
cardinal
IonutChircu
Adirmvl
Simply18
DPS
JohannDB
Bobby_TM
Dutzu
Rarau
DUAL
membru dezactivat ,
c o r v i n
Radu Tudor
rizelgeorgel2004
cont.dezactivat.
Luna
mariuscfrbucuresti
Adrian78
Vlad
Florin C
LanceR
Alex Avram
NicuS
Codrut1985
Mushu
lapsanszkitamas
cstefan
Balto
ANDU2100HP
allred
mtk
Spartan1948
TVlad
cortexedge
nsw
53 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
TonyCFR

TonyCFR

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 24
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 4018
Data de inscriere : 25/02/2015

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Mar 2015, 19:54

Din ce am auzit eu, plus. Dar poate nu sunt corect..
Sus In jos
AleXxX

AleXxX

Numarul mesajelor : 38
Varsta : 22
Reputatie : 4230
Data de inscriere : 15/05/2013

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum 12 Apr 2015, 11:05

Eu acum un Philips S388 si as dori un Samsung Galaxy Express 2..
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6534
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 16:22

Nokia 220 cu care si filmez acele clipuri.
Nu este cine stie ce, din cauza asta si calitatea slaba a videoclipurilor
Dar sunt multumit de el Smile
Sus In jos
sorin_ncs

sorin_ncs

Numarul mesajelor : 107
Reputatie : 4703
Data de inscriere : 11/04/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeMier 07 Oct 2015, 10:46

Eu am teleton 4005 G.

http://cdn.clubafaceri.ro/clients/88/40993/95/teleton-4005-g-14639_big.jpg

Evident cu caller ID. De dorit nu imi doresc nimic.
Sus In jos
nsw

nsw

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4360
Data de inscriere : 12/01/2013

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum 17 Ian 2016, 12:34

Dupa o pauza,revin si eu si vreau prin intermediul acestui mesaj sa va multumesc celor ce au postat aici si tot odata ma bucur ca acest topic a avut un oarecare succes in acest forum.
Eu intre timp am primit cadou in Iphone 4S si in ciuda faptului ca are doar 8GB si bateria nu mai tine asa de ok,este destul de ok ca si telefon.
Sus In jos
Motreanu Sorin

Motreanu Sorin

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 38
Reputatie : 3382
Data de inscriere : 26/10/2015

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum 17 Ian 2016, 21:28

Eu am Nokia 3310.
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 953
Localizare : -
Reputatie : 4052
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 30 Iun 2016, 06:16

http://goo.gl/59T0xt

Huawei P8 Lite.
Am dat 800 lei si am primit o baterie externa de 13000mAh
http://goo.gl/IA2pPZ
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11172
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeVin 16 Sept 2016, 23:07

Samsung Galaxy S5 primit cadou, chestia e ca l-am incarcat aproape 2 luni de zile cu incarcator de Allview acum face figuri nu incarca deloc nici cu incarcatorul de la tableta, am mai imprumutat un incarcator de Samsung si chiar de Lenovo si merge.

Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 953
Localizare : -
Reputatie : 4052
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 12:30

Mi as dori sa am Nokia 1600 deoarece e rezistent(mi-a cazut si nu a patit nimic) si tine mult bateria.Ce dor imi e de perioada cand aveam telefonul Cool
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 12:33

Samsung Galaxy S6 Edge, super mulțumit fără nicio problemă bateria ma ține mult chiar și când stau pe internet.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22372
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 12:56

Katalyn a scris:
Samsung Galaxy S6 Edge, super mulțumit fără nicio problemă bateria ma ține mult chiar și când stau pe internet.

Parca aici in saracie (Romania) nu iti trebuia telefon "smecher" acum ca ai plecat in lumea civilizata si buna ai si telefon normal. Very Happy

595423Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Bdeem_8496_aCe telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Bdeem_8496_aCe telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 13:13

Uită-te puțin mai sus la postarea din 16 septembrie S5. Am zis ca nu ma dau în vânt după tehnologie ma descurcam cu internetul și cu NokiaC3 dar când s-a stricat  calculatorul aveam nevoie de telefon deștept și rapid asa ca TGV-ul. Am avut un Allwiev care l-am scapat jos pe peron de la 70cm distanta si i-a murit touch-ul de bun ce era. Cu Nokia C3 am aruncat la 3 metri si nu a patit nimic doar a iesit capacul si bateria. La NokiaC3 consumam maxim 500MB intr-o luna, astea deștepte și inteligente papă și 10GB intr-o lună.

Plus ca una e sa faci poze cu Nokia C3 cu 2MP și alta e sa faci cu GalaxyS5 sau S6 unde poți face poze și în timp ce filmezi e diferența ca de la Logan la Porsche.

P.S sunt în vacanța nu am venit la muncă.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 14:35

Cert e ca ai intrat in lumea buna si civilizata, ai un telefon normal si demn de ziua in care traiesti nu orice janghina.

595423Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Bdeem_8496_aCe telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Bdeem_8496_aCe telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8279
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 14:36

Un lucru bun, sa ai parte de el katalyn.

Eu de ceva timp folosesc doar iphone-uri. Merg bine, rapid si fara lag comparat cu modele similare cu android, iOS mult mai stabil, pacat doar ca e problema legata de cablurile de incarcare originale care nu sunt prea rezistente, dar exista solutii. Trafic de net se consuma mult mai mult decat pe telefoanele vechi, insa si ofertele de la operatori includ mai mult. Un accesoriu obligatoriu pentru cine vrea mereu sa fie online este si bateria externa, indiferent ca e Android sau iOS, nici un telefon nu are autonomie mai mare de cateva ore de stat pe net.

Ultima editare efectuata de catre Luna in Lun 27 Feb 2017, 14:39, editata de 1 ori
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun 27 Feb 2017, 14:38

Imi place maxim asta, studentii au Iphone, au tablete si tot felul de chestii "smechere" dar vor sa se plimbe moca, foarte interesant.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?
Sus 
Pagina 7 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aveti cumva Gunter Grass-Viata de caine?
» sfat telefon
» Cărţi (vechi) de telefon
» Întrebări şi răspunsuri
» Trenuri Accelerate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: