Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?

In jos 
+49
Nesebar
Katalyn
ets2oltromânia
Motreanu Sorin
sorin_ncs
Jhonyla
AleXxX
Caspar
ionutz72
ALEXCFR
TonyCFR
decward
AndreiSV
Axwell21
cardinal
IonutChircu
Adirmvl
Simply18
DPS
JohannDB
Bobby_TM
Dutzu
Rarau
DUAL
membru dezactivat ,
c o r v i n
Radu Tudor
rizelgeorgel2004
cont.dezactivat.
Luna
mariuscfrbucuresti
Adrian78
Vlad
Florin C
LanceR
Alex Avram
NicuS
Codrut1985
Mushu
lapsanszkitamas
cstefan
Balto
ANDU2100HP
allred
mtk
Spartan1948
TVlad
cortexedge
nsw
53 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
nsw

nsw

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4360
Data de inscriere : 12/01/2013

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Empty
MesajSubiect: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeSam 27 Apr 2013, 19:51

Eu am un zte racer2 si vreau sa imi iau nokia lumia 800
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9339
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeSam 27 Apr 2013, 23:15

Galaxy Ace de aproape 2 ani, momentan nu imi trebuie altul.

V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Reputatie : 8392
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeSam 27 Apr 2013, 23:57

Am Nokia 3310 si nu imi doresc altul. O sugestie prieteneasca: hai sa ne insusim mai intii regulile gramaticii si pe urma ne putem gindi si la jucarii.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6886
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 08:25

TVlad a scris:
Am Nokia 3310 si nu imi doresc altul. O sugestie prieteneasca: hai sa ne insusim mai intii regulile gramaticii si pe urma ne putem gindi si la jucarii.

Pai haide. Incep eu : se scrie " intai" si "gandi".
Sus In jos
mtk

mtk

Numarul mesajelor : 144
Varsta : 59
Localizare : Viena
Reputatie : 5967
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 12:05

Hai sa continui si eu ce-a scris vecinul meu aradean: in titlul topicului se scrie "v-ati dori" si nu "va-ti dori".
Oricum, forumul da in fierbere de cate "agramaticalitati" (citat celebru) sunt scrise peste tot... Sad
Sus In jos
nsw

nsw

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 12:33

Sincer nu mi-am dat seama de gresala!Oricum nu trebuie sa criticam pe cineva la o greseala gramaticala,deoarece toti facem greseli gramaticale fara sa observam!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 13:16

nsw a scris:
Sincer nu mi-am dat seama de gresala!Oricum nu trebuie sa criticam pe cineva la o greseala gramaticala,deoarece toti facem greseli gramaticale fara sa observam!

Sa avem pardon. Vorbeste in numele tau. Nu TOTI facem greseli gramaticale.In plus..de ce sa nu criticam? Sa lasam prostia sa dospeasca ?
Sus In jos
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Reputatie : 6581
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 13:51

cortexedge a scris:
Galaxy Ace de aproape 2 ani, momentan nu imi trebuie altul.
Idem, tot de 2 ani, timp in care de la Android 2.2 s-a ajuns la 4.2 cred. De dorit....poate ceva cu Windows. Androidul nu merita schimbat cu unul nou.
Sus In jos
ANDU2100HP

ANDU2100HP

Numarul mesajelor : 5174
Reputatie : 10585
Data de inscriere : 16/06/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 13:56

de vro cativa ani am avut un Nokia 1200 insa la o suparate din toamna la-m taiat cu drujba .... miam luat un 2330c care e zob in comparatie cu cel vechi (cel putin ca soft e prafff)
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/ANDU2100HP
nsw

nsw

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 14:36

Dupa parerea mea telefoanele nokia sunt cele mai rezistente.
Sus In jos
ANDU2100HP

ANDU2100HP

Numarul mesajelor : 5174
Reputatie : 10585
Data de inscriere : 16/06/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 14:43

nsw a scris:
Dupa parerea mea telefoanele nokia sunt cele mai rezistente.

Cele mai rezistente , fiabile si bune !- Fan nokia de la primu tel care mi lam luat in 2002 ala primu fiid un Nokia 5110 , dupaia au urmat : 3210 , 3310, 3410 , 3100 doua bucati, 1100 , 1101 , 6233, 1200, 1208 , n73 , 6130 , 1600 doua bucati , si ultimul pe care lam luat si il am si in prezent , mai praf decat toate la un loc un 2330 c care e praf cu softu cand era geru ala mare lam scos din functie ca nu mia mergea deloc (telefon nou de 2 luni)

Sunt fanu telefoanelor cu ecran alb-negru , din cele prezentate mai sus mai mult de jumate au fost alb/negru insa cu timpul leam faramat pe toate ....unu cate unu sau dus la fiare vechi !

Daca cineva vede mesaju : sunt interesat de un 1200 alb negru - vreau sa cumpar da nu mai gasec in stare buna~ !
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/ANDU2100HP
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6750
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 15:53

Spartan1948 a scris:
nsw a scris:

Sa avem pardon. Vorbeste in numele tau. Nu TOTI facem greseli gramaticale.In plus..de ce sa nu criticam? Sa lasam prostia sa dospeasca ?

Tu ramai vesnicul bagator de seama al forumului, unde se intampla ceva hop si tu in discutie (bineinteles inafara domeniului feroviar), nu te prea zbati sa aduci informatii sau sa faci poze, in schimb unde se isca o cearta devii prezent in secunda 2, nu pentru a linisti apele ci pentru a trece de partea cuiva in acea confruntare. De multe ori am observat lucrul acesta dar am zis sa te las, vazand ca nu ai limita in off-topicuri, nu m-am putut abtine.
Ok, am inteles ca nu toti facem greseli (in ideea ca te-ai simtit jignit ca tu nu gresesti niciodata), poate omu e obosit, sau cine stie, se intampla sa incurci tastele sa pui "-" dupa doua in loc de o litera. De ce sa nu criticam? Poftim? De aici incep certurile in 90% din cazuri, de criticile nu dau prea bine, dar se pare tu esti pasionat de critica (poate esti vreun critic forumist). Asta nu o numesc prostie, nu poti face un om prost ca a inversat doua litere sau o linie, daca erai baiat civilizat si cu bun simt, ii dadeai un MP persoanei respective sau unui moderator si problema se rezolva fara off-topic si fara sa il faci public indirect analfabet , dar trebuie sa aratam suntem destepti, nu?

ON: Eu am un Samsung S5230 (Gold Edition limited) si sunt foarte multumit de el, momentan nu il schimb.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 19:30

Cred ca te-ai aprins degeaba,si consider mesajul tau jignitor si instigator,iar ca atare sper ca un moderator va lua atitudine.

Nu am facut pe nimeni analfabet,doar ca m-am simtit inclus printre acei "TOTI" despre care vorbea un coleg mai sus ca fac greseli gramaticale. Una este sa scrii in graba la tastatura si sa incurci cateva litere si alta este sa nu ai habar de regulile de ortografie,asa cum poti observa intr-un mesaj de mai sus.

Inca odata iti spun,eu nu am sarit la gatul nimanui,nu am dat nume,si nici nu am incitat in vreun fel. Tu in schimb... .

Si ca sa nu se supere domnul coleg de mai sus,si eu sunt foarte multumit de al meu Samsung S5610. Recomand acest model de telefon,deoarece este simplu,fiabil,de calitate si bun la pret.
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5027
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 19:43

Momentan am un Nokia Lumia 710 si vreau ca in scurt timp sa il schimb cu un Nokia Lumia 920 sau un Samsung S4
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitimeDum 28 Apr 2013, 19:57

Spartanule vezi ca de cand te-ai inscris nu ai postat macar o poza, in schimb sti sa te bagi peste tot unde e scandal, sau unde nu e il provoci apoi vi mereu cu scuze de bebelusi si o intorci ca la Ploiesti, cu expresia ta "zilnica" ca poate vede un moderator si ia masuri. Masuri se va lua in privinta ta, ai fost avertizat de n ori, la topicul asta te-ai bagat ca musca-n lapte, ai venit doar cu critici, in loc sa vi cu ceva bun, ceva nou. La critici si la provocari de scandal esti primul mereu, toata lumea e smechera din fata monitorului.

Revenid la greselile gramaticale sa sti ca eu nu ma uit la taste cand scriu, ci doar la monitor posibil oricand sa se tasteze o litera gresit, asta nu inseamna ca nu am fost la scoala sau ca suntem toti analfabeti.

Ti-am mai spus si pe privat mai demult vino cu ceva nou, lasa scandalurile ca nu se dau prime pentru numarul mare de mesaje postate sau pentru ca luam la misto pe alti.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? Icon_minitime

Sus In jos

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?
Sus 
Pagina 1 din 10Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aveti cumva Gunter Grass-Viata de caine?
» sfat telefon
» Cărţi (vechi) de telefon
» Întrebări şi răspunsuri
» Trenuri Accelerate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: