Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?

In jos 
+49
Nesebar
Katalyn
ets2oltromânia
Motreanu Sorin
sorin_ncs
Jhonyla
AleXxX
Caspar
ionutz72
ALEXCFR
TonyCFR
decward
AndreiSV
Axwell21
cardinal
IonutChircu
Adirmvl
Simply18
DPS
JohannDB
Bobby_TM
Dutzu
Rarau
DUAL
membru dezactivat ,
c o r v i n
Radu Tudor
rizelgeorgel2004
cont.dezactivat.
Luna
mariuscfrbucuresti
Adrian78
Vlad
Florin C
LanceR
Alex Avram
NicuS
Codrut1985
Mushu
lapsanszkitamas
cstefan
Balto
ANDU2100HP
allred
mtk
Spartan1948
TVlad
cortexedge
nsw
53 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18687
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24242
Data de inscriere : 05/10/2010

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeLun 07 Iul 2014, 11:01

Asta cu Nokia a fost pana sa apara telefoanele cu android pana in perioada 2009-2010 si de atuncea au facut prune de telefoane
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeLun 07 Iul 2014, 11:19

Depinde ce intelegi prin bune. Duminica trecuta am fost la ceva concerte in Unirii din Cluj. Au inceput niste copii de liceu sa faca pogo la Luna Amara si unuia i-a cazut telefonul. Era un Nokia cu touch, dar ieftin, nu mare lucru. A fost calcat in picioare de 20-30 de ori, fara exagerare. La un moment dat m-am bagat intre ei sa iau telefonul de acolo. Era zgariat in ultumul hal, ecranul era spart, dar mergea!!! L-am predat unuia cu tricou de organizator din fata scenei sa il returneze proprietarului. Am ramas uimit ca dupa toata faza telefonul funciona! As vrea sa vad un telefon d'astea smechere supravietuind unei astfel de intamplari. Very Happy
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeDum 13 Iul 2014, 17:16

http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/care-sunt-cele-mai-bune-smartphone-uri-sub-1.000-de-lei-pe-piata-din-romania-12907858/

Pentru cei care vor sa isi iau un smartphone "ieftin". Eu am un Lumia 520 si il recomand cu toata caldura, mai ales la cati bani costa.
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6199
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeMar 29 Iul 2014, 22:24

Am un Samsung Galaxy S3 si sunt multumit de el momentan. Bateria tine acceptabil (pe luminozitate automata, pe luminozitate la max tine o zi) , jocurile insa halesc din baterie foarte repede. Altfel aplicatiile se misca bine, camera foto este excelenta (pentru un telefon mobil) , cred ca daca se va continua in ritmul asta cu camerele foto la telefoane curand aparatele foto compacte for disparea de pe piata.
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3323
Reputatie : 8705
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeMar 30 Sept 2014, 23:22

l-ai rootat ?
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Reputatie : 6199
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeMier 01 Oct 2014, 11:09

cardinal a scris:
l-ai rootat ?

Nu, nu l-am rootat.

Iata si 2 poze facute cu acest telefon, fara sa umblu la setari. (Oradea, prin Iulie)

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 NUmKH71

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Trgy4Pg
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Axwell21

Axwell21

Numarul mesajelor : 185
Varsta : 32
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5482
Data de inscriere : 10/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeSam 24 Ian 2015, 23:19

Am un Samsung Galaxy S3 dar m-am cam saturat de el si de lag-urile lui... Prea putina memorie ram. Am incercat zilele trecute un Allview X2 soul si merge superb, m-a incantat foarte mult. Posibil pe viitor sa imi fac un upgrade la un Allview sau altceva, nu mai vreau Samsung.
Sus In jos
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Reputatie : 6581
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Ian 2015, 08:28

E prea putin RAM, pentru Samsung, pentru ca Andoid e un sistem de opersre conceput de amatori si nu e optimizat.
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5027
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Ian 2015, 12:30

Am un Nokia Lumia 930 si astept primul telefon Microsoft cu Windows 10.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6886
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Ian 2015, 15:26

Nefiind adeptul smartphone-urilor, acum doi ani mi-am achizitionat un Samsung S5610 si sunt super-multumit de el, de raportul calitate-pret. Pe atunci era vreo 350lei, iar in "dotare" are cam tot ce ii trebuie unui TELEFON. Camera de 5mp si blitzul sunt mai mult decat suficiente pentru mine. Ca o concluzie, cine nu vrea neaparat un smartphone, ii recomand acest telefon. Ah, am uitat sa spun ca spatele metalic ofera o protectie excelenta in cazul..."socurilor" Very Happy. Eu unul, l-am scapat de multe ori pe jos....de la gresie la asfalt....si nu are nicio zgarietura.
Sus In jos
Axwell21

Axwell21

Numarul mesajelor : 185
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5482
Data de inscriere : 10/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Ian 2015, 17:02

Chestia nasoala la Samsung este ca foloseste TouchWizz care consuma foarte multa memorie ram, de aceea trebuie sa aiba cel putin 2 gb memorie ram.
Sus In jos
AndreiSV

AndreiSV

Numarul mesajelor : 218
Varsta : 25
Localizare : Suceava
Reputatie : 4137
Data de inscriere : 05/03/2014

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 26 Feb 2015, 17:52

Ce ma sfatuiti sa cumpar :Samsung Galaxy Core 4g G386F sau Samsung Galaxy Core Prime G360G ?
Multumesc.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9339
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 26 Feb 2015, 18:04

Vezi ca in mediagalaxy gasesti allview viper v1 16Gb cu 599 lei. Ecran IPS, quad core 1.2 GHz, camera de 8 mpx, 2mpx frontal.
Bate galaxy core.
Nu e incarcat cu atata bloatware ca samsungurile.

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13255
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 26 Feb 2015, 20:54

Samsungurile sunt proaste la soft. Se blocheaza mereu.
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7976
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitimeVin 27 Feb 2015, 13:09

DUAL a scris:
Samsungurile sunt proaste la soft. Se blocheaza mereu.
^subscriu ^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?   Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori? - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Ce telefon aveti si ce telefon v-ati dori?
Sus 
Pagina 5 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aveti cumva Gunter Grass-Viata de caine?
» sfat telefon
» Cărţi (vechi) de telefon
» Întrebări şi răspunsuri
» Trenuri Accelerate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: