|
| Trenuri Regio | |
|
+90Mihay Nk11 c o r v i n rizelgeorgel2004 billy752-istu ldh80 kristi kkk Petre_IFTE AMX 97-0548-4 sovidiu lapsanszkitamas celmaifidel buldozer2 decward Adisoft1991s NicuS ALEXCFR Vale alex1987 doctoru maris.constantin cortexedge stefan_br cristi ar florin.lifticariu CalinPiatraNeamt cfr500 FeroFan97 PrisecaruFlorin KOSTYK TVlad redeme IonutCFR2009 riciu Luna halmarius AndreiCFRbv Bobby_TM Simply18 vanchorusebulgaria Raduku09 MariusM unguru22 19jimmy84 92Dragos alex.alexus.tm George Re6/6 Norbi DPS KQQ Alex Avram huiu_goe Teodor ATM AndreiStefan Tomi13leu @ndrey The Legend mureseanu_976 Marius Iulian cardinal Katalin4653 Desiro256 razvan - trenuri COSTACHE MIHAIL Cont.dezactivat Vitosa AlexD cristy79 Razvan Tudor Spartan1948 Vlad cristi CFR Balto Sergiu rmn Arsen22 Dr2005 Jhonyla Andrey_tm Radu Tudor AndiCFR DUAL TonyGFR Adrian78 marius_catalin84 Adirmvl allred ANDU2100HP Nesebar 94 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 00:37 | |
| Etajatele astea sunt de Constanta... |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6603 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 07:41 | |
| Toate vagoanele sunt de Constanta (etajate si, din cand in cand, un 20-50) si din Nord merg in Grivita. Apoi pleaca cu urmatorul tren inapoi spre Obor. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 08:48 | |
| Acuma cine are dreptate? unde merg in Grivita sau in Basarab?
hai poate sta cineva in gara la 09:58 cind soseste si ne spune unde merge. Nu pot sa nu intreb de ce nu se inchide de tot gara Obor? |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 11:20 | |
| Ba poti sa intrebi iar daca nu , eu tot iti spun parerea mea! Banuiesc ca nu mai sunt multi ani pana ce nu se va inchide aceasta gara. Traficul a scazut foarte mult in ultimii ani, cea mai grea lovitura a fost desfiintarea reviziei de vagoane. Nu mai este decat un plug in toata revizia. Iar acum trenurile care pleaca la Fetesti, vin de la Basarab. Si ca sa nu vina goale, s-au introdus ca trenuri de calatori. Se duc in Nord si de acolo poate pica vreun calator si apoi vin La Obor. Trenul pozat de mine ieri care venea de la Bucuresti Nord, a ajuns in Obor la ora 16:05 si apoi aceeasi garnitura a plecat la Fetesti ca tren R8017 la ora 16:30. Iar pe teblitele vagoanelor scria Bucuresti Nord - Bucuresti Obor Bucuresti Obor - Fetesti. Am sa pun o poza mai jos. Au ramas de Constanta numai trenurile care circula Bucuresti Obor - Constanta. Cele de Fetesti au vagoane de Basarab. Anul trecut mai erau vagoane in revizie. In primul rand un tren venea cu 4 etajate, apoi se desfacea in Obor si plecau 2 garnituri cu cate 2 etajate, iar cele doua etajate ramase le bagau in remiza. Apoi mai era un tren care sosea dimineata pe la 9 in Obor si statea in revizie pana seara la ora 18 cand pleca iar la Constanta. Apoi o alta garnitura venea seara in Obor pe la ora 20 si ramanea toata noaptea in revizie si pleca a doua zi dimineata la ora 6. Iar acum nu mai sta nici un vagon in revizia desfiintata. Pentru ca cele care sosesc in Obor, pleaca in Nord ca trenuri de calatori. Inca nu sunt sigur daca ceea ce am spus este adevarat. Cum ca garniturile care duc la Fetesti au vagoane de Basarab iar cele care duc la Constanta au vagoane de Constanta. Asta am dedus eu. Dar voi trece prin Obor ca sa vad daca este adevarat ceea ce am spus. Iata si tablita de care spuneam:Nu se vede bine, trenul era in mers dar scrie: Buc. Nord Buc. Obor apoi Buc. Obor -Fetesti images hosting |
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 12:32 | |
| OFF-TOPIC : Domnul M.A pe vremea cand era prieten cu Dr2005 a venit la Ploiesti sa se dea cu Ikarusurile si sa pozeze macheta asta de tramvai ( in poza sunt eu acum cativa ani ) hosting image apoi dupa o tura cu traseul 102, cand tramvaiele erau oprite pentru nu stiu ce lucrari, am luat 102-ul un MAN SL 222 de la statia Restaurant Nord spre Gara De Vest care s-a umplut iar in spate venise tot pe 102 un Ikarus 280 cu vreo 10-15 calatori, noi in MAN am mers pe scara, desi puteam sa ne mutam in Ikarus de la urmatoarea statie. Ei bine acest domn M.A cand a ajuns acasa a inceput sa imprastie pe totate forumurile ca la Ploiesti soferi de autobuze circula dupa cum vor muschi lor, circula de capul lor fara sa respecte un program, mai pe roamaneste a bagat in aceasi oala RATP-ul cu RATB-ul. Nu e chiar asa , in primul rand la noi se circula dupa program ( grafice care se respecta ) iar in ziua respectiva tranvaiele erau pe tusa, asa ca scuza cu 2 autobuze pe acelasi traseu in stil "trenulet" se elimina mai ales ca era o ora de varf, undeva dupa orele 15:00 ca stiu ca i-am dus la Gara de Vest sa ia nush ce Personal spre Bucuresti, posibil cel de 15:30 care venea de la Brasov sau un Accelerat care mergea pe trasa lui R 832 sau IR 1636 din zilele noastre. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 12:47 | |
| Etajatele de pe 800 sunt doar de Constanta , am fost si eu cu trenul asta Buc.Nord-Buc.Est de 15:10 ; 13105 si a fost cu etajate de CT . |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 12:50 | |
| Si atunci de ce le mai duce in Nord? Care este motivul infiintarii garniturilor Nord - Obor? Nu ca sa duca vagoanele la destinatie? Atunci ramaneau in Obor . Mi se pare ciudat! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 12:53 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Si atunci de ce le mai duce in Nord? Care este motivul infiintarii garniturilor Nord - Obor? Nu ca sa duca vagoanele la destinatie? Atunci ramaneau in Obor . Mi se pare ciudat!
Nu are cine sa faca curatenie in ele in Obor , se duc in Nord si apoi in revizie , le salubrizeaza/alimenteaza cu apa si apoi le trimite iar la Obor iar garnitura de seara la fel vine in Nord si apoi in revizie ca nu are cum sa stea toata noaptea in Obor unde nu mai este nimic . |
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 13:03 | |
| A explicat cineva pe aici, le duce la salubrizare. Si probabil cu acest prilej schimba locomotiva, sau mecanicul, sau partida trenului.
Ori toate la un loc. Dar merg cu rebrusment si mai pierd timpul, cica nu e functional racordul. CFR s-a cam indeletnicit cu desfiintarea, nefunctionalizarea racordurilor.
Apropo, de la ce comanda sint partizile trenurilor?
Aici la noi cam de pe la Paste cica nu mai face partida de Timisoara pe 1695/1696 ci partida de Caransebes. nu am dibuit inca modul de schimbare a lor, vin regie la Timisoara sau vin in servicu cu un personal preiau pe 1696, se schimba in Caransebe in parcurs, nu stiu.
Si nici 1692 nu mai e al Timisoarei.
Interesante mentinerile unor comenzi. Pina sa treaca 317 la RGT faimoasa era comanda Gurahont, de unde veneau regie sa faca trenuri din Timisoara.
Am aflat ca 1766 este facut de comanda Ilva Mica. Ei duc trenul pina la Ilva mica unde il predau la alti colegi + partida de Suceava. Partida de Ilva Mica preia din Vatra Dornei un personal inapoi, iar cea de Suceava il duce pina la Iasi de unde se intoarce la Suceava cu Iasi -Cluj Napoca pina in Suceava. Mai departe nu a stiut sa imi spuna. Oricum 1765 partida de Suceava il preda la Ilva Mica partidei de acolo si totul se reia.
Ilva Mica mai ia si un tren pe care il aduce partida de Sighet si il duce pina la Bucuresti. Sau cam asa ceva.Deci o amestecatura si nicte comenzi plasate unde nu mai e neaparata nevoie de ele. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 14:09 | |
| image upload no compression |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Mai 2014, 23:33 | |
| Dr2005 Omule atat 13103-2/13105 cat si 13107-2/13101 imping in si din Grivita! Apoi locom intra in BC cu mecanici de Fetesti. Numai GG2802/GG2801 imping in si din Basarab. Pana in 19.03.2014 cand au aparut aceste trenuri 131xx existau trase de locom izolate pe aproximativ aceleasi ore si minute. Man vorbim de mersul actual sau de acum cativa ani pana cand sa ajunga sectia 801 la TFC? Asta ca tot pomenesti de DA. Bun, EA in mersul trecut vedeai numai la 8021/8022 sau cum naiba s-a numerotat cand i s-a schimbat mersul la Fetesti. Reciteste-ti postarile si n-o mai intoarce ca la Ploiesti |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6639 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Trenuri Regio Mier 14 Mai 2014, 01:16 | |
| Mhm...l-am vazut pe 13103 sambata 11.05, in Obor...am asistat la plecarea lui...indecent de gol, in tot trenul erau doar nasii...cu parere de rau, trebuie sa recunosc ca dpdv al eficientei, la momentul actual ar fi mai logic ca trenul sa evite Oborul cu totul si sa intre direct in Nord, la fel cum fac trenurile IR. Numai ca asta ar insemna, din punctul meu de vedere, condamnarea definitiva a garii Obor...marfa canciu, daca dispar si trenurile de calatori, adio si n-am cuvinte...cum a spus si dl Costache insa, mult nu mai e pana se va face si pasul asta - asta si dup-aia sa vezi ce or sa se ingramadeasca speculantii de terenuri, urland dupa "spatiul vital" ocupat acuma de gara si anexele ei.
For the record, R13103 - 3 etajate modernizate, dintre care unul de clasa I/II, trase de un EA. Domiciliul vagoanelor: Constanta. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Trenuri Regio Vin 16 Mai 2014, 12:14 | |
| Atât ADH-ul de Sighișoara, cât și cele.două Desiro de Brașov erau aproape pline în Sibiu cu puțin timp înainte să plece fiecare cu R-uri la 12 și ceva. 80-90% grad de ocupare, iar în primele halte spre Podu Olt mai erau vreo 20 de calatori. Bravos CFR pentru eficiență! Măcar la Sibiu... |
| Subiect: Re: Trenuri Regio Vin 16 Mai 2014, 17:36 | |
| R 5074 Buzau-Brazi free image host R 3001 ( 60 de calatori erau in tot trenul dupa ce am plecat din Ploiesti Vest ) upload a gif R 14033 Buc.Nord-Brasov upload an image R 14030 Brasov-Buc.Nord ( 80% ) free upload |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Trenuri Regio Sam 17 Mai 2014, 21:02 | |
| 2444 Tirgu Mures - Teius Zilele acestea expira definitiv si vagonul 21-47 din poza (desi este avizat de AFER sa circule pana in 2017-2018, ma indoiesc sa mai fie reparat)... _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri Regio | |
| |
| | | | Trenuri Regio | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |