|
| Revista presei | |
|
+88Nk11 marcelbanu Ciprian ANDU2100HP @ndrey apmatei redeme puscasflaviu Simply18 AndiCFR Costin.H Jhonyla Goanga Florin C marian1967 alexmorph3us stefanb.steff andreiutzu cristyadaX IonutChircu Shinkasen phnegativ Norbi halmarius Volk sytrus DAS 2011 florin.lifticariu laur 133 Razvan Tudor gardianlinux mariushal Costin.B Vale rich1974 kristi kkk rizelgeorgel2004 NicuS cristy79 Katalin4653 M.I.C.I. tzifrea adytm Caspar The Legend EuroNight Teodor lifetec Bobby_TM AndreiStefan 92Dragos DPS cnusi Adirmvl Warrior12 Spartan1948 Nesebar lapsanszkitamas marius_catalin84 Andrey_tm cfr500 Gabry Gabriel TVlad IonutCFR2009 Vitosa Amiralul DUAL mishu88 costi_dumitru Re6/6 baiazid Adrian78 Sabik Dr2005 allred Cont dezactivat cstefan 19jimmy84 ATM razvan - trenuri Balto cristi CFR cont dezactivat . Radu Tudor cardinal Rarau AlexD Vlad 92 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
andreiutzu
Numarul mesajelor : 168 Reputatie : 5117 Data de inscriere : 05/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 28 Iun 2013, 19:11 | |
| - adrian78 a scris:
- http://www.feroviarul.ro/revista-presei/gazeta-de-sud-reloc-sa-va-produce-o-noua-locomotiva-la-craiova.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Noutati-Feroviare+%28Noutati+feroviare%29
Noua locomotiva care va fi un EA de sus pana jos.. ca de altfel si locomotivele din patiseria softronic. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 28 Iun 2013, 19:45 | |
| Sa vedem ce va iesi Locomotivele de la Train Hungary sunt modernizate la Reloc? |
| | | phnegativ
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5103 Data de inscriere : 31/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 29 Iun 2013, 08:41 | |
| TRENUL-SURPRIZĂ. Contrabandă cu ZECI DE MII DE PACHETE CU ŢIGĂRI. Marfa era ascunsă într-un loc DE NEIMAGINAT
Captură uriaşă şi o surpriză de proporţii la graniţa cu Ucraina. De asta au avut parte vameşii români care au descoperit zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în mai mulţi buşteni de lemn care erau transportaţi cu un tren marfar dinspre ţara vecină.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/trenul-surpriza-contrabanda-cu-zeci-de-mii-de-pachete-cu-tigari-ascunse-in-busteni-1044975.html |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei Sam 29 Iun 2013, 21:09 | |
| Asta a fost la Dornești (M500), de altfel contrabanda este un sport general aici, fie ca este cu țigări, fie cu motorină, ori la Dornești dar în special la Vicovu de Sus, săptămânal polițiștii de frontieră confiscă mii de pachete de țigări. Pentru cei din zonă știrile astea sunt la ordinea zilei, nu mai miră pe nimeni. S-au găsit țigări și în pneurile mașinii, în interiorul portierelor, lipite sub mașină, bagate pe după faruri, peste tot unde nu te aștepți. De obicei mașinile sunt abandonate dacă șoferii pot scăpa, le lasă prin păduri și fug, oricum sunt prinși mai târziu. |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei Dum 30 Iun 2013, 00:17 | |
| Geniala faza cu bustenii, posibil sa ii fi turnat cineva. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | phnegativ
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5103 Data de inscriere : 31/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 30 Iun 2013, 15:41 | |
| - cristi CFR a scris:
- Geniala faza cu bustenii, posibil sa ii fi turnat cineva.
Si eu cred ca i-a sifonat cineva... |
| | | andreiutzu
Numarul mesajelor : 168 Reputatie : 5117 Data de inscriere : 05/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 12:31 | |
| - adrian78 a scris:
- Sa vedem ce va iesi
Locomotivele de la Train Hungary sunt modernizate la Reloc? din cate stiu eu la Reloc sunt modernizate. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 15:55 | |
| http://www.realitatea.net/am-ramas-mut-cand-am-vazut-de-cati-muncitori-cfr-e-nevoie-sa-repare-o-traversa-de-cale-ferata_1214120.html |
| | | phnegativ
| Subiect: :( Lun 01 Iul 2013, 19:40 | |
| http://www.rtv.net/patru-tineri-au-spart-cu-pietre-geamurile-unui-tren-si-au-ranit-grav-o-tanara_87144.html |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 19:46 | |
| Am patit-o si eu o data in zona Jupinesti. Nu mi-a spart capul doar m-a umplut de cioburi de sticla. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 20:51 | |
| Bilete CFR Călători cu reduceri, de la terminalele ZebraPay amplasate în peste 600 de locații din toată țara 01-07-2013
Începând cu data de 1 iulie 2013, clienții CFR Călători îşi pot cumpăra bilete de tren de la TERMINALE de plăţi electronice - ZebraPay , cu o reducere suplimentară de 7,85%. CFR Călători şi ZebraPay pun la dispoziția clienţilor un nou serviciu de cumpărare a biletelor de tren prin intermediul a peste 600 de terminale aflate în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localităţi, printre care: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Bacău, Focşani, Piatra Neamţ, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Timişoara etc. Terminalele ZebraPay sunt amplasate în marile spaţiicomerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, pieţe, benzinării, în universitati private/de stat și campusuri universitare. Pentru a afla locațiile, accesați http://www.zebrapay.ro/locatii şi http://www.cfrcalatori.ro/11300. Terminalele ZebraPay funcționează cu tehnologie touchscreen și sunt ușor de utilizat. Călătorii trebuie doar să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi clasa de rezervare: la vagon clasa 1 şi a 2-a, la vagon cuşetă, de dormit cu 2 paturi, dormit single. Detalii despre cumpărarea biletelor de tren prin intermediul acestui serviciu: Reducerea se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători, cum este reducerea de 10% pentru cumpărarea unui bilet dus-întors, reducerea de până la 25% pentru cumpărarea cu anticipaţie, reducerea de fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri; Biletele sunt NOMINALE. Reducerile se aplică la biletele pentru adulți, copii, elevi şi studenți (posesori de legitimaţie de transport, nu cupoane) și la biletele dus-întors opțional pentru adulți și copii, numai la trenuri cu regim de rezervare a locurilor obligatoriu sau facultativ (IC, IR, Regio Expres) din trafic intern; Plata biletelor se poate face numerar sau cu carduri ZebraPay cu minim 24 de ore faţă de data şi ora începerii călătoriei; Biletul nu permite modificarea datelor de călătorie (anticiparea, amânarea sau întreruperea călătoriei); renunţarea la călătorie se face cu cerere la staţiile de cale ferată. Reducerea este valabilă până la 30 septembrie 2013, iar serviciul de achiziționare a biletelor de tren CFR Călători prin intermediul terminalelor ZebraPay este disponibil permanent. Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații. ============================ Despre CFR Călători: Societatea de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni. Despre ZebraPay: ZebraPay este o companie ce oferă cea mai simplă şi rapidă metodă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii. O interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, rapiditatea şi securitatea tranzacţiilor, calitatea serviciilor sunt doar cateva dintre avantajele terminalelor de plata ZebraPay. Sistemul ZebraPay permite dezvoltarea platformei atât pentru adăugarea unor servicii noi, cât şi pentru diversificarea modalităţilor de plată. Terminalele ZebraPay sunt amplasate în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Real, Carrefour, în universităti, centre comerciale, pieţe şi magazine de proximitate. Mai multe informaţii pe http://www.zebrapay.ro/. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 20:56 | |
| - phnegativ a scris:
- http://www.rtv.net/patru-tineri-au-spart-cu-pietre-geamurile-unui-tren-si-au-ranit-grav-o-tanara_87144.html
Eu am patit-o prima data fix alaltaieri pe la Alexeni! Eram absorbit de peisaj, ultra-incintat ca puteam scoate capatina pe geam intr-un 20-55 si - mai ales - aveam ca locomotiva o fluieroasa cind deodata POOC! A izbit tabla vagonului foarte aproape de mine. Ma gindesc cu groaza ca puteam sa ramin chior, asa, pur si simplu. Acum esti normal, peste o secunda este beteag pentru restul vietii! Am vrut sa sun la 112 dar nu stiam exact unde sa le spun sa vina si oricum faptul era consumat. Nu erau tigani indivizii, erau vreo 3 baieti de aproximativ 12 ani. |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 22:19 | |
| Și eu am pățit, ținta a fost o malaxa 77 , trenul special care a circulat în august 2012 spre Putna, la intoarcere, la intrare în gara Rădăuți, vreo 3 bolovani au zburat în geamul automotorului, nu s-a spart ceea ce ma mirat, cei care au aruncat au fost niște purandei care locuiesc în acea zonă, trenul mergea cu vreo 30 km/h, eu eram in cealaltă parte a automotorului cu capul pe geam, daca eram în cealaltă parte posibil să îmi fi luat și un bolovan în cap, călătorii care erau la acel geam s-au speriat. Tot în zona aia, când circulau trenurile, am reușit să îi opresc tot pe niște indieni care construiau de zor cu cărămizi suprapuse pe ambele șine cu câteva momente să ajungă trenul acolo, noroc că erau mici (indivizii), și i-am speriat de au eliberat fuga linia, daca erau mai mare probabil o pățeam și eu și trenul.. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 01 Iul 2013, 22:33 | |
| Dacă erau ciorile mai mari puteai să pleci de acolo și să suni la poliție.
Eram undeva pe M400. 3 indieni aruncau cu pietre după locomotivă. Unui prieten i s-a întâmplat să fie stropit cu furtunul cu apă de un grup de indieni în timp ce stătea cu capul pe geam. |
| | | phnegativ
| Subiect: Re: Revista presei Mar 02 Iul 2013, 09:43 | |
| http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/giugiuleli-in-cabina-mecanicului-trenului-in-mers-pe-ruta-baia-mare---cluj-video--113811.html Uite, domn'le, au stricat casa oamenilor... nu mai poti sa te intalnesti cu amanta nici in tren.. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |