Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"

In jos 
+3
Spartan1948
Alex Avram
Adisoft1991s
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 15/03/2012

Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 13 Mar 2013, 19:02

"SAU ai fost..." asa e corect.

Dar tu ai fost? De asta crezi ca nu mai poate Guvernul? Pot sa merg si sa-mi trag un glont in cap,fix in Casa Poporului,ca tot nu intereseaza pe nimeni de doleantele mele.Ce sa ne povestim...de mine,tine,popescu sau ionescu,crezi ca nu mai poate Guvernul ? Fix asta este problema tarii? Privatizarea CFR Marfa? Statul nu a fost in stare sa carpeasca un km de DN sau DE,sau sa realibiliteze 1 km de cale ferata,sau daca a facut-o,a facut-o de ochii lumii. Crezi ca mai poate tine statul in carca Marfa?
Mai apoi,sunt numeroase motive pentru care Marfa nu mai este asa rentabila in Ro,nu stau acum sa le enumar,dar atat timp cat CFR Calatori se clatina din toate incheieturile,si nu se face absolut nimic pentru stabilizarea ei,ce sa te astepti pentru Marfa?

Nu am nimic cu tine personal,e chiar admirabila actiunea ta,dar te rog,nu mai fi naiv sa crezi ca in Romania,tu,ca persoana fizica(singulara sau grup),poti castiga vreun litigiu de mare amploare,impotriva statului.
Sus In jos
Bayazid

Numarul mesajelor : 132
Reputatie : 4436
Data de inscriere : 18/02/2013

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 13 Mar 2013, 19:16

Spartan1948 a scris:
Dar tu ai fost?

Da, am fost.

Spartan1948 a scris:
Nu am nimic cu tine personal,e chiar admirabila actiunea ta,dar te rog,nu mai fi naiv sa crezi ca in Romania,tu,ca persoana fizica(singulara sau grup),poti castiga vreun litigiu de mare amploare,impotriva statului.

Tu stai fatalist si pretins fin intelegator al lumii. Si in baza profundei tale intelegeri a lumii, nu faci nimic. Tu nu faci lucrurile sa se intample. Tie doar ti se intampla lucruri. Eu in schimb, incerc sa le fac sa se intample - si intre noi fie vorba, unele chiar imi ies. Asadar, fa un pas in spate, uita-te la imaginea de ansamblu si zi-mi drept: care dintre noi doi e ala naiv?
Sus In jos
http://www.construim-romania.ro
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13811
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 13 Mar 2013, 19:18

Va rog sa incetati off-topicul.

Discutiile intre voi le puteti tine pe privat.
Sus In jos
Bayazid

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 13 Mar 2013, 19:20

Care off-topic? Nu discutam despre privatizarea CFR Marfa?!
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13811
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 13 Mar 2013, 19:27

Nu prea...
Sus In jos
Bayazid

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 13 Mar 2013, 19:35

Ia uite domnu @spartan ce se intampla la presiunea strazii: http://www.novinite.com/view_news.php?id=148652

Adica in Bulgaria - nu in Germania sau Elvetia - la presiunea strazii Ministrul Transporturilor spune ca DACA SE VA FINALIZA, tranzactia se va face la un pret corect, nu la "next to nothing". Romania, in frunte cu cei ca tine, se bucura in schimb sa dea pe MAI PUTIN BANI decat cei care-i nemultumesc pe bulgari o companie de vreo 12 ori MAI MARE. Ce zici de asta?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24347
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitimeSam 30 Mar 2013, 18:10

Dece arunca dmnul FENECHIU 500000 de euro pe oublicitate pentru privatizarea Cfr Marfa si 2 milioane de euro pe consultanta plus ca ministerul transporturilor mai arunca 20 de milioane de lei pentru publicitate pentru privatizari
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"   Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!" - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Petitie "Opriți privatizarea CFR Marfă!"
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Privatizarea CFR Marfă va continua doar cu TFG-Donau Finanz si GFR
» Privatizarea sectilor
» Excursie Cluj Napoca - Oradea cu TFG, astazi 15 sept 2010
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum