Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Pe unde am fost cu trenul

In jos 
+41
AndreiCFRBucuresti
mariuscfrbucuresti
deconectat
alex.alexus.tm
TonyCFR
dan tm
Caspar
mielutu zburator
liviulav33
Hawkuletz
IonutChircu
robert.codescu
Teodor
Simply18
riciu
halmarius
spiderpc
EuroNight
razvan - trenuri
membru exclus
Warrior12
doctor cfr
Katalin4653
IR 1837
lapsanszkitamas
Nk11
lokomo69
Luna
Andrey_tm
Vlad
MariusM
Goanga
nokia2010
Ionutz
DUAL
Nesebar
Shinkasen
Dr2005
cortexedge
TVlad
Adirmvl
45 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeLun 25 Aug 2014, 18:53

Liviu, incearca sa pui o harta corecta. Doua erori doar din Valcea: Valcele-Valcea nu exista, iar Babeni-Alunu nu apare.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11634
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMier 10 Sept 2014, 12:31

Ultima actualizare pentru anul acesta:

Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 10_09_2014
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1366
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6632
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeSam 04 Oct 2014, 12:15

Probabil ultima actualizare pe anul acesta.
Rosu-linii inchise traficului de calatori sau inchise oricarui trafic
Verde-linii pe care am circulat cu trenul
Galben-linii pe care nu am circulat cu trenul

[img]Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Fx5l5t[/img]
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22372
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeSam 04 Oct 2014, 12:51

Costesti-Slatina-Piatra Olt ; Santana-Brad ; Ciumeghiu-Vascau ; Jibou-Zalau-Carei si Sarmasag-Sacuieni Bihor, trebuie sa le faci ca merita .

riciu

Numarul mesajelor : 1366
Reputatie : 6632
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeSam 04 Oct 2014, 13:26

Merci de sugestii. Pacat ca sunt o groaza care-s inchise si n-am reusit sa le fac.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6965
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 23:56

Pe unde am fost cu trenul în ultimii ani:
Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 28by6tw

prioritate maximă, se vor face cât de *urând posibil
făcute deja cu trenul
planificat pt ianuarie 2015
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Caspar

Caspar

Numarul mesajelor : 238
Varsta : 42
Localizare : Hoorn, Olanda
Reputatie : 4991
Data de inscriere : 04/12/2011

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 00:49

2008-2014:
Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Romania

Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Reputatie : 8392
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 22:19

Wow, you have covered a wider area than me Smile
If I were you, next time I would visit Oravita - Anina, Adjud - Ciceu - Deda, Simeria - Petrosani - Tg. Jiu, Sibiu - Rm. Vilcea. In this order they are the most beatiful sections you haven't seen yet.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5770
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeLun 12 Ian 2015, 10:14

Update la mine. Desi nu am parcurs decat o parte infima din reteaua feroviara, unele sectoare le-am parcurs de mai multe ori. De exemplu Cluj-Razboieni l-am parcurs de 4 ori, Alba Iulia-Razboieni de 5 ori, ca sa nu pomenesc de Razboieni-Deda, sector parcurs in medie odata la 2 luni.
Urmatoarea escapada feroviara mai mare va fi probabil primavara sau vara; pana atunci, imi mentin pasiunea vizionandu-mi pozele si filmuletele din aventurile anterioare
Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Romania_rail_net_zpsbe986da5
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9078
Reputatie : 12962
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeLun 12 Ian 2015, 12:17

Cu negru pe unde am fost cel putin  o data  ziua sau noaptea, fara poze.
Cu ciclam, sectii pe care am fost cel putin o data, ziua- si pe care am pozate statiile.

Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Romania_rail_net_zps89e87b92
Sus In jos
TonyCFR

TonyCFR

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 24
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 4018
Data de inscriere : 25/02/2015

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeSam 14 Mar 2015, 21:09

Aceastea sunt linile pe care am circulat cu trenu, nu prea am circulat in Estul tarii, dar mi-ar place si acolo la un moment dat.

Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 241p854
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7084
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeLun 16 Mar 2015, 23:45

TonyCFR a scris:
Aceastea sunt linile pe care am circulat cu trenu, nu prea am circulat in Estul tarii, dar mi-ar place si acolo la un moment dat.

Turda-Abrud? Cand ? Laughing
Sus In jos
TonyCFR

TonyCFR

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 17 Mar 2015, 00:13

Hopa, m-am confundat! Nu am fost prea atent! Am fost acolo nu cu tren, dar cu masina! Laughing
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9339
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 17 Mar 2015, 00:59

Cand ma gandesc ca eu la 14 ani inca ieseam cu baietii de la bloc sa jucam fotbal pana seara tarziu, nici nu ma gandeam sa umblu aiurea cu trenul, sa fac poze la trenuri era rocket science, nici nu m-am gandit vreodata sa fac poze la trenuri decat prin 2007 cand am vazut pe net ca lumea face poze la trenuri, revelatie pentru mine What a Face ... Mama, deja ma simt batran. Very Happy

Toni, poate ma lamuresti si pe mine de ce intri cu proxy pe forum. Ce zici, faci o fapta buna?

TonyCFR

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 17 Mar 2015, 07:16

Cortex, eu nu traiesc in bloc. Eu traiesc intr-o casa care nu e in centrul orasului, deci nu sunt foarte multe case pe langa unde casa mea; e intr-un loc unde inca nu sunt prea multe case, si se fac case noi cu timpul. Daca nu ma crezi, pot sa-ti zic numele strazii pe care e casa, si poti sa vezi. Nu sunt copii de varsta mea acolo, toti sunt mai mici decat mine, si nu prea pot sa ma joc fotbal sau ceva asa cu ei. Te asigur, mie imi place sa ma joc cu prieteni mei, si cand pot ma joc cu ei si nu ma "plimb aiurea" cu trenul. Multe dintre calatoriile mele feroviare erau de cand eram mai mic, si amintesc putin de la ele. Acum e un timp diferit, ca eu am crescut cu internet. Tatal meu era pasionat de CFR, si am devenit si eu pasionat si nu vad nimica rau cu aceea. Poate sa fie ca daca mai astept pana sunt eu la varsta ta, CFR-ul nu o sa mai fie deloc, sau o sa fie foarte diferit.

Si despre Proxy: Stiu foarte putin despre Proxy, am trebuit sa caut pe Google pentru ca sa vad despre ce vorbesti, si inca nu prea inteleg concept-ul foarte bun. Am
intrebat pe unu pe net si a zis ca: "You might either be going through a transparent proxy you are not even aware of, or it could just be that your ISP is
widespread and is routed some distance from you to a major Internet backbone." Nu am instalat nimic de genul ala, eu folosesc un laptop care era alui tatal
meu si l-o dat la mine, poate a instalat el ceva asa, dar nu prea stiu. Ultimul Lucru: Amintesc cand ai zis ca Proxy e folosit de cei care au fost suspendat, si te
asigur, eu nu sunt unul care a fost suspendat si a facut un cont nou, dar mai degraba sunt un pasionat de trenuri mai tanar.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe unde am fost cu trenul   Pe unde am fost cu trenul - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Pe unde am fost cu trenul
Sus 
Pagina 6 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cea mai buna calatorie cu trenul
» Întrebări şi răspunsuri
» Accidente si Incidente CFR
» A fost odata in depoul Timisoara...
» 604 : Crasna - Husi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum