|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101cortexedge Adisoft1991s TonyGFR alinx3330 spiderpc Caravelle_Zg Katalin4653 huiu_goe dandel mariushal cont dezactivat . Hurricane @ndrey 63-1143-5 aurelsandu cnusi adytm kristi kkk lifetec andreikiki redeme baiazid Simply18 manuela frank81 nenuandrei Desiro256 Spartan1948 kasapis2007 roseanu Raduku09 razvan - trenuri kristu traian M.I.C.I. raoul Vale 1nt3rp0l_106 Kriszti219 daniel_c George33 lokomo69 Amiralul cristi ar membru inactiv rich1974 alex1987 DPS AlexandruC iuli.hard COSTACHE MIHAIL didinul Norbi ravers75 lovekomotive allred Re6/6 TVlad incepator Goanga MariusM membru exclus bostanescu gigel lapsanszkitamas rizelgeorgel2004 dany90 NicuS cstefan AndiCFR mureseanu_976 riciu cfr500 vanchorusebulgaria EuroNight sorin cont inactiv AlexD ionutz85 Ciprian andreiutzu ionutz72 Warrior12 The Legend cardinal Vitosa Teodor Adirmvl bybyutza Vlad Costin.H Luna DUAL Dr2005 pannonia express Nesebar Rarau avram ldh80 IonutCFR2009 Adrian78 Andrey_tm 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dany90
Numarul mesajelor : 54 Reputatie : 5293 Data de inscriere : 23/07/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 12:13 | |
| tocmai de asta intrebam,pentru ca am vazut pe siteul lor aceasta optiune. Mai degraba lamuriti voi omu decat ei,Multumesc pentru raspunsuri
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 14:22 | |
| Deci la trenurile Regio (Personale) nu s-a dat bilet cu rezervare , mergeti voi la gara si intrebati si o sa vedeti ce va zice ca la trenurile Regio NU se dau locuri , rezevarea inseamna loc si nu se da asa ceva . Pe infofer poti cauta vrute si ne vrute , poti afla cat este un bilet la vagon de dormit la un tren care nu are asa ceva sau poti afla cat e un bilet la cuseta la fel la un tren care nu are asa ceva , acolo sunt date toate tipurile de tarifare de asta sunt puse acolo sa se informeze calatorul cam cat ar fi un bilet la in toate variantele dar daca intri pe site cu rezervari on-line acolo se afla pretul corect in functie de ce vagoane detine trenul respectiv atat ca la trenurile Regio trebuie sa stie tot omul ca nu exista rezervare doar la trenurile Regio Expres se poate lua rezervare si asta daca vrea calatorul , nu este obligatoriu . Sa luam de exemplu ruta Iasi-Oradea unde avem doar 1 tren IR direct la care daca dam cautare pret putem afla si la vagon de dormit dar si la cuseta iar acest tren nu are asemenea vagoane , cum am spus mai sus sunt date pe infofer toate preturile pentru ca , calatorul sa se poata informa dar asta nu inaseamna ca si cumpara bilet la dormit sau cuseta , iar in dreptul trenului scrie clar servicii : clasa 1+2 atat ! , mai jos avem anuntul : Trenurile IR,IRN,IC,ICN,EC si ECN au regim de rezervare obligatoriu, iar RE au regim au regim de rezervare facultativa , iar trenurile Regio NU au regimd e rezervare ! Sper sa inteleaga toata lumea asta ! |
| | | bybyutza
Numarul mesajelor : 10 Localizare : TM Reputatie : 4571 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Question Sam 28 Iul 2012, 15:19 | |
| Pot cumpara bilete de tren pt trenul Arad-Constanta, din Timisoara? |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 15:26 | |
| - bybyutza a scris:
- Pot cumpara bilete de tren pt trenul Arad-Constanta, din Timisoara?
Poti cumpara de oriunde pentru ce vrei chiar daca statia respectiva nu are legatura cu ruta pe care cumperi biletul , exemplu din Bucuresti iau bilet pentru Cluj-Sighet sau Satu Mare-Zalau , etc . |
| | | bybyutza
Numarul mesajelor : 10 Localizare : TM Reputatie : 4571 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 18:55 | |
| - karpaty a scris:
- bybyutza a scris:
Poti cumpara de oriunde pentru ce vrei chiar daca statia respectiva nu are legatura cu ruta pe care cumperi biletul , exemplu din Bucuresti iau bilet pentru Cluj-Sighet sau Satu Mare-Zalau , etc . ok.merci mult!:* |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 19:40 | |
| - karpaty a scris:
- bybyutza a scris:
Poti cumpara de oriunde pentru ce vrei chiar daca statia respectiva nu are legatura cu ruta pe care cumperi biletul , exemplu din Bucuresti iau bilet pentru Cluj-Sighet sau Satu Mare-Zalau , etc . Daca tot intreba omul ... 1. Poti cumpara bilete din Bucuresti la Oradea-Budapesta prin oferta trip tickets? 2. Perioada de valabilitate a legitimatiei este de 4 zile. Daca pleci din Oradea la ora 9 sa zicem si ajungi la Budapesta la ora 13 cand e ultima zi de intoarcere + ora? Ex plecare luni ora 9.00 Oradea-13.00 Budapesta |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 20:10 | |
| 1) Da, poti 2) Daca pleci luni, ultima zi de intoarcere este joi, cu oricare tren. Ultimul este Corona, cu plecare la 17.00 din Budapesta si sosire la Oradea la 23.00 |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 28 Iul 2012, 21:53 | |
| Ultimul este Corona dar am impresia ca pleaca la 16:40 dar eu iti sugerez o alta oferta mult mai buna si anume sa iei biletul Brasov-Budapesta la care platesti 19 euro pe sens iar pana la Brasov poti merge cu un Regio adica 3003 astfel iesi foarte ieftin , asa au facut si 6 cunostinte de ale mele au plecat martea ce a trecut cu Corona la care au dat 19 euro pe sens , au avut loc in compartiment si au stat doar ei in acel compartiment nu au fost deranjati si acum in acest moment se afla in Corona se intorc de la Budapesta la Brasov tot cu Corona la care la fel au dat 19 euro pe sens . Daca mergi cu IR buc-Oradea si apoi oferta cu 21 euro dus-intors iesi mult mai scump adica Bucuresti-Oradea 190 dus-intors plus Oradea-Budapesta 21 euro la care adaugi rezervarea care se plateste separat adica inca 3 euro pe sens ajunge la 27 dus-intors 124 lei iar in total iese 314 varianta ta dar daca faci cum am spus eu ar fi asa Buc-Brasov 40 lei dus-intors cu Regio la care adaugam 19 dus si 19 intors (aici este deja inclusa rezervarea nu ca la oferta cu 21 euro) vine 38 euro adica 174 lei + 40 vine 214 dus-intors Bucuresti-Budapesta oferta propusa de mine deci mai ieftina cu 100 de lei , eu zic ca este mult mai convenabil asa doar ca biletul asta cu 19 euro trebuie sa il iei din timp cu o luna inainte sa fi sigur ca prinzi loc ! |
| | | dany90
Numarul mesajelor : 54 Reputatie : 5293 Data de inscriere : 23/07/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 01:02 | |
| Salut din nou,va mai deranjez cu o intrebare.Se mai acorda reducerea de minigrup pentru biletele cumparate in regim normal?adica nu online sau cu cardul? |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 01:16 | |
| - dany90 a scris:
- Salut din nou,va mai deranjez cu o intrebare.Se mai acorda reducerea de minigrup pentru biletele cumparate in regim normal?adica nu online sau cu cardul?
Da se acorda dar nu se emite in ziua plecarii trenului si nu se emite pentru zilele de Vineri si Duminica plus ca trebuie sa mergi cu un singur tren intre A si B , nu ai dreptul de intrerupere si doar pentru clasa 2 iar la acest bilet nu se mai cumuleaza cu alte reduceri . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 01:58 | |
| Ca fapt divers, că distanţele nu se mai cumulează: se pot lua 2 bilete diferite ,,Minigrup 2-5"? Adică, să zicem, unul Bucureşti - Braşov şi unul Braşov - Sibiu? _________________ :TTT:
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 11:59 | |
| Ca fapt divers, eu am circulat anul trecut cu bilet minigrup. Ori casierele nu cunosc reteua, ori au ordine sa faca intr-un fel, ori nu stiu ori nu vor sa foloseasca sistemul electronic, dar iti vione ,,aceasta lehamite"
Am circulat Iasi-Baile Tusnad via Nistoresti.
Sub nici o forma casiera din Timisoara nu a vrut sa imi dea un bilet minigrup pe intreaga distanta, am sfirsit prin a luat 3 bilete. Iasi -Ploiesti Sud, Ploiesti Vest-Brasov, Brasov -Baile Tusnad.
Hai ca era distanta Ploiesti Sud -Ploiesti Vest desi cica nu aveam tren, din fata mea a plecat un tren Ploiesti Sud-Vest-Bucuresti, deci era si tren de legatura. Dar parca am scris pe undeva.
Alta intrebare:
am idendificat cel putin 2 orase Ploiesti si Suceava care au 2 gari importante, de ce nu implementeaza CFr un sistem de bilete directe astfel incit sa faca abstractie de toata tevatura cu schimbarea garii in caz ca schimbi ruta?
|
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 13:15 | |
| - karpaty a scris:
- Ultimul este Corona dar am impresia ca pleaca la 16:40 dar eu iti sugerez o alta oferta mult mai buna si anume sa iei biletul Brasov-Budapesta la care platesti 19 euro pe sens iar pana la Brasov poti merge cu un Regio adica 3003 astfel iesi foarte ieftin , asa au facut si 6 cunostinte de ale mele au plecat martea ce a trecut cu Corona la care au dat 19 euro pe sens , au avut loc in compartiment si au stat doar ei in acel compartiment nu au fost deranjati si acum in acest moment se afla in Corona se intorc de la Budapesta la Brasov tot cu Corona la care la fel au dat 19 euro pe sens . Daca mergi cu IR buc-Oradea si apoi oferta cu 21 euro dus-intors iesi mult mai scump adica Bucuresti-Oradea 190 dus-intors plus Oradea-Budapesta 21 euro la care adaugi rezervarea care se plateste separat adica inca 3 euro pe sens ajunge la 27 dus-intors 124 lei iar in total iese 314 varianta ta dar daca faci cum am spus eu ar fi asa Buc-Brasov 40 lei dus-intors cu Regio la care adaugam 19 dus si 19 intors (aici este deja inclusa rezervarea nu ca la oferta cu 21 euro) vine 38 euro adica 174 lei + 40 vine 214 dus-intors Bucuresti-Budapesta oferta propusa de mine deci mai ieftina cu 100 de lei , eu zic ca este mult mai convenabil asa doar ca biletul asta cu 19 euro trebuie sa il iei din timp cu o luna inainte sa fi sigur ca prinzi loc !
pai asta e faza din cauza serviciului prietenei mele ea nu prea stie cu o luna inainte daca are sau nu concediu Ma gandeam cu iesire din Oradea pentru ca spuneati si voi pe aici ca nu ar fi conditii extraordinare cu Ister sau Dacia (astea mi-ar placea mai mult) . Ma gandeam sa imi/ne iau/luam cardul tren plus (ai deja reducere 25%) iar daca iau bilet la Oradea am 2 posibilitati (sa fac intrerupere la Cluj si sa vizitam si Clujul) sau sa ne oprim 1-3 zile in Oradea. Dezavantajul la ce spui tu , e timpul de parcurs, pleci la 14.06 ajungi la 18.06 (si speri sa nu aibe intarziere) pleaca la 18.48 la 5 e la Episcopia Bihor (si probabil ora 9 Budapesta, nu merge merstrenuri.ro sa spun exact ora) Desi mie imi place sa calatoresc cu trenul peste 15 ore e cam mult pentru prietena mea (si probabil si pentru mine) pe scaun. {De pututu poti dar trebuie sa te odihnesti apoi in Budapesta si pierzi cateva ore/ o zi de vizita.} Iar legat de pretul de 19 euro, eu as lua biletul asta, dar am o curiozitate iti da voie sa il intrerupi? Din ce vad eu din oferta nu prea se poate (as vrea sa il intrerup la Cluj sau Oradea in functie de sens). Iar daca il intrerupi cand timp il poti intrerupe? De ex iau bilet la Corona pleaca luni la 18.48 din Brasov ajunge la ora 5 marti in Oradea, daca il intrerup cand pot sa plec spre Budapesta? - peste fix 24h tot cu Corona - cand vreau eu, adica 4-5 zile de ex - cu un tren care circula dupa Corona (adica marti) p.s. cum am dat eu exemplul poti sa iei biletul in ziua respectiva (cu 1-2 zile inainte) |
| | | Rarau V.I.P Member
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 13:26 | |
| - karpaty a scris:
- Ultimul este Corona dar am impresia ca pleaca la 16:40 dar eu iti sugerez o alta oferta mult mai buna si anume sa iei biletul Brasov-Budapesta la care platesti 19 euro pe sens iar pana la Brasov poti merge cu un Regio adica 3003 astfel iesi foarte ieftin , asa au facut si 6 cunostinte de ale mele au plecat martea ce a trecut cu Corona la care au dat 19 euro pe sens , au avut loc in compartiment si au stat doar ei in acel compartiment nu au fost deranjati si acum in acest moment se afla in Corona se intorc de la Budapesta la Brasov tot cu Corona la care la fel au dat 19 euro pe sens . Daca mergi cu IR buc-Oradea si apoi oferta cu 21 euro dus-intors iesi mult mai scump adica Bucuresti-Oradea 190 dus-intors plus Oradea-Budapesta 21 euro la care adaugi rezervarea care se plateste separat adica inca 3 euro pe sens ajunge la 27 dus-intors 124 lei iar in total iese 314 varianta ta dar daca faci cum am spus eu ar fi asa Buc-Brasov 40 lei dus-intors cu Regio la care adaugam 19 dus si 19 intors (aici este deja inclusa rezervarea nu ca la oferta cu 21 euro) vine 38 euro adica 174 lei + 40 vine 214 dus-intors Bucuresti-Budapesta oferta propusa de mine deci mai ieftina cu 100 de lei , eu zic ca este mult mai convenabil asa doar ca biletul asta cu 19 euro trebuie sa il iei din timp cu o luna inainte sa fi sigur ca prinzi loc !
uite o oferta care cred ca e si mai buna dar e doar pentru tine Bucuresti-Brasov 40 lei dus intors Apoi Regio 18263 Regiotrans pleaca la 8.35 din Brasov si ajunge la Aradu Nou la 18 costa 45+45=90 lei Arad-Budapesta 21 euro +3*2=27 = 124 lei 254 lei nu e asa bine cred ca cel mai bine/ieftin e cu 3 regio pe Craiova, Timisoara, Arad pe care le iei din timp (plus 25% tren plus) apoi aplici 27 euro arad/budapesta sau 27 +6 din Timisoara. Ce am pus eu ar fi avantajos pentru studenti ar iesi la 127 lei. |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 14:38 | |
| Bine de stiut: http://www.cfrcalatori.ro/270 , dai pe FORTUNA TICKETS, iti apare un pdf cu toate informatiile necesare. Daca nu e convenabila oferta cu Bv - Budapesta 19 euro, poti incerca pe cea Bucuresti - Budapesta cu 29, dar de preferat sa mergi ori cu un personal sprinten pana la Brasov (3003, plecare la 14.06), face cu 1 ora in plus fata de IC si ai legatura la 35 de minute la 18.48, fie pleci cu regiotrans din bucuresti si ajungi la 00.35 la bv, si ai legatura la Budapesta la 2.57. (nu cred ca preferi). Cu biletele acestea speciale nu poti intrerupe, sunt valabile doar la un anumit tren dintr-o anumita data, cel mult te dai jos si vizitezi, apoi iei alt bilet pentru mai departe. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |