|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101cortexedge Adisoft1991s TonyGFR alinx3330 spiderpc Caravelle_Zg Katalin4653 huiu_goe dandel mariushal cont dezactivat . Hurricane @ndrey 63-1143-5 aurelsandu cnusi adytm kristi kkk lifetec andreikiki redeme baiazid Simply18 manuela frank81 nenuandrei Desiro256 Spartan1948 kasapis2007 roseanu Raduku09 razvan - trenuri kristu traian M.I.C.I. raoul Vale 1nt3rp0l_106 Kriszti219 daniel_c George33 lokomo69 Amiralul cristi ar membru inactiv rich1974 alex1987 DPS AlexandruC iuli.hard COSTACHE MIHAIL didinul Norbi ravers75 lovekomotive allred Re6/6 TVlad incepator Goanga MariusM membru exclus bostanescu gigel lapsanszkitamas rizelgeorgel2004 dany90 NicuS cstefan AndiCFR mureseanu_976 riciu cfr500 vanchorusebulgaria EuroNight sorin cont inactiv AlexD ionutz85 Ciprian andreiutzu ionutz72 Warrior12 The Legend cardinal Vitosa Teodor Adirmvl bybyutza Vlad Costin.H Luna DUAL Dr2005 pannonia express Nesebar Rarau avram ldh80 IonutCFR2009 Adrian78 Andrey_tm 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 19:56 | |
| Asa este , biletul cu oferta 19 euro Brasov-Budapesta nu se poate intrerupe !
Variantele prezentate de tine sunt bune le stiu dar ziceam sa nu traversezi tara cu Regiuo si sa mergi cu ceva confort cu un pret mic adica acesta de 19 euro Brasov-Budapesta
p.s.- ziceam de cele 6 cunostinte ale mele care au mers dus-intors cu Corona Brasov-Budapesta au spus ca trenul se aglomereaza foarte tare pe parcurs mai ales la intoarcere s-a stat si in picioare prin Ungaria cu bilete fara loc , deci trenul este foarte folosit mai ales la ei .
Varianta buna este si aceea cu Regiotrans , ala de 21 din Bucuresti se ajunge la 0 in Brasov si stai pana la Harghita cu care mergi la Budapesta . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 22:24 | |
| Nu recomand nici duşmanilor mei să facă noaptea în Gara Braşov... eu am făcut-o de 2 ori (odată că am ţinut morţiş să merg la Sibiu cu trenul şi să ajung dimineaţă... nu mai fac greşeala asta cât oi trăi, mai bine dau 40 RON la autocar decât 30 la tren şi a doua oară că veneam de la Mediaş şi aveam de ales ori acolo ori la Braşov... data viitoare aleg Mediaşul clar) şi regret şi acum. Toată gara e plină de aurolaci, şmecheri, drogaţi şi alte specii dubioase, iar pasajul de sub linii, prin care poţi să ajungi şi în Parcul Tractorului, are lumină doar până la linia 3, mai departe e beznă şi rişti să primeşti un pumn în cap şi un cuţit în gât. Mai bine mai puneţi câţiva lei şi mergeţi cu trenul direct de la Bucureşti la Braşov (cu reducere de student ieşiţi mai ieftin decât cei 29 euro, iar cu bilet întreg ies tot 29 euro, ceea ce e bine pentru un drum până la Budapesta, ţinând cont că Bucureşti - Timişoara costă peste 100 RON cu IR). Ca fapt divers, pe ruta Braşov - Arad puteţi liniştiţi să folosiţi bilete internaţionale şi dacă mergeţi doar până la Arad... 19 euro sunt mai puţin decât 106 RON ) _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 23:19 | |
| Pentru viaductul Caracau in ce statie trebuie sa cobor? |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 23:23 | |
| Livezi Ciuc sau, daca mergi cu regio, poti cobori si la Caracau h., distanta e cam aceeasi (1,5 km) |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 23:53 | |
| Am stat in Brasov noaptea de la P 3028 la A 1642 ca aveam prostul obicei sa stau pana in ultima clipa si asa am pierdut de vreo cateva ori P-ul dar nu m-a mancat nimeni in gara. Sunt camere e plin de militie si aurolaci nu am vazut in gara decat pe langa ea. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 23:55 | |
| deci, treaba e ca vreau sa merg intr-o calatorie pana la sibiu si inapoi (R2441-R2443) si n-am idee cum/cand sa iau biletu, sau cat m-ar costa (cls II,elev). trenul pleaca la 3:28 PM de aici din gara, si mama(sau matusa) zicea ca trebe sa rezerv biletul ca la noapte nu-i deschisa casa etc etc si alte chestii. ma puteti ajuta? nu-mi trebuie descrierea rutei sau a vagoanelor , doar spuneti-mi cate ceva despre procurarea biletelor, cum ar fii daca merita sa-l rezerv de pe net etc ms anticipat |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Iul 2012, 23:56 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu recomand nici duşmanilor mei să facă noaptea în Gara Braşov... eu am făcut-o de 2 ori (odată că am ţinut morţiş să merg la Sibiu cu trenul şi să ajung dimineaţă... nu mai fac greşeala asta cât oi trăi, mai bine dau 40 RON la autocar decât 30 la tren şi a doua oară că veneam de la Mediaş şi aveam de ales ori acolo ori la Braşov... data viitoare aleg Mediaşul clar) şi regret şi acum. Toată gara e plină de aurolaci, şmecheri, drogaţi şi alte specii dubioase, iar pasajul de sub linii, prin care poţi să ajungi şi în Parcul Tractorului, are lumină doar până la linia 3, mai departe e beznă şi rişti să primeşti un pumn în cap şi un cuţit în gât.
Mai bine mai puneţi câţiva lei şi mergeţi cu trenul direct de la Bucureşti la Braşov (cu reducere de student ieşiţi mai ieftin decât cei 29 euro, iar cu bilet întreg ies tot 29 euro, ceea ce e bine pentru un drum până la Budapesta, ţinând cont că Bucureşti - Timişoara costă peste 100 RON cu IR). Ca fapt divers, pe ruta Braşov - Arad puteţi liniştiţi să folosiţi bilete internaţionale şi dacă mergeţi doar până la Arad... 19 euro sunt mai puţin decât 106 RON ) Nu stiu cand ai fost tu in Brasov noaptea dar eu merg acolo regulat din anumite motive si vreau sa spun ca in acel pasaj este lumina de la neoane de zici ca este ziua , eu de multe ori am plecat cu trenuld e 3 si ajungeam in gara pe la 2-2:30 , sunt drogati , smecheri si alte specii dubioase ? adevarat exista ca in toate garile care deservesc un oras mare , la fel am vazut si in Timisoara de exemplu dar daca iti vezi de treaba ta nu vad care sa fie problema , totusi suntem oameni in toata firea nu copiii de 2-3 ani sa zici ca esti lipsit de aparare si in fiecare secunda ti se poate intampla ceva sau ca te ataca x sau y . Eu am mers de multe ori prin acel tunel de iese in parc pe care l-am traversat si pe vremea cand nu era lumina absolut deloc , acum este foarte lumincat acel parc si vreau sa zic ca nu s-a luat nimeni de mine absolut fara probleme . Sa nu incepem cu aoleu cade drobul de sare ......... in cazul asta nu mai iesi din casa nici in miezul zilei , ce sa mai zic eu care am strabatut tara asta in lung si in lat si Europa la fel singur singurel fara probleme prin tarii straine gen Bosnia in tren de noapte unde eram singur intr-un compartiment sau Muntenegru la fel ori Serbia-Macedonia unde in compartiment cu mine mai erau 3 baietasii si cand au vazut ca sunt strain si am adidasi de firma sau ca sunt mai imbracat fata de ei sa nu va spun ce priviri imi aruncau de ziceai ca acum imi da in cap si ma arunca de tren dar au trecut , nu s-a intamplat si cu toate alea am tot continuat sa plec singur daca nu am avut companie in perioada cand eu vroiam sa plec . |
| | | | bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5461 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:03 | |
| In gara la Craiova am stat odata pana la 3 noaptea si era o fauna oribila.La Brasov iarasi e nasol,numai ciudati si aurolaci.Daca esti singur te halesc.Sunt 100% de acord cu Dr,mai bine dai ceva in plus dar mergi la ore rezonabile |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:06 | |
| - karpaty a scris:
- lapsanszkitamas a scris:
- deci, treaba e ca vreau sa merg intr-o calatorie pana la sibiu si inapoi (R2441-R2443) si n-am idee cum/cand sa iau biletu, sau cat m-ar costa (cls II,elev). trenul pleaca la 3:28 PM de aici din gara, si mama(sau matusa) zicea ca trebe sa rezerv biletul ca la noapte nu-i deschisa casa etc etc si alte chestii. ma puteti ajuta? nu-mi trebuie descrierea rutei sau a vagoanelor , doar spuneti-mi cate ceva despre procurarea biletelor, cum ar fii daca merita sa-l rezerv de pe net etc
ms anticipat Tg Mures-Sibiu vrei sa mergi cu Regio , la trenurile Regio nu se pot lua bilete on-line , casa este deschisa si la acea ora mai ales ca este oras mare deci linistit vei gasi pe cineva la casa si o sa poti cumpara bilet atunci cand pleci . ms de raspuns. inca o intrebare: pot lua si biletul de intoarcere? cam n-as vrea sa-mi flutur portmoneul (gol, de altfel) intr-un oras strain. pe de alta parte, am folosit ceva site de la CFR ca sa-mi caut trenul si era si optiunea pt calcularea pretului. de doua ori am incercat, de doua ori mi-au iesit valori diferite (odata 42 RON, dupa aia 34 RON). cam cata incredere pot avea in acest(e) pret(uri)? |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5563 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:09 | |
| Normal ar fi sa coste 34 de RON (17+17). Si da, poti cumpara si pentru intors. |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:11 | |
| Da poti lua ce bilet vrei , adica din Tg Mures poti sa iei bilet si pentru Craiova-Resita deci nu conteaza ca trenul cu care vrei sa mergi trece sau nu prin gara de unde iei bilet . Te intereseaza Tg Mures-Sibiu cat costa un bilet ? bilet intreg 27,4 ; bilet elev 13,7 ; bilet dus-intors 49,35 , cand te uiti pe infofer si cauti un bilet la trenurile Regio selecteaza fara rezervare iar cand te uiti la trenurile IR si IC selectezi vagon clasa adica asta inseamna ca iti elibereaza loc rezervat . |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:22 | |
| Ca veni vorba de loc rezervat... Daca vreau sa-mi cumpar la IR bilet fara loc se poate? |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:29 | |
| - adirmvl a scris:
- Ca veni vorba de loc rezervat... Daca vreau sa-mi cumpar la IR bilet fara loc se poate?
Nu , fara loc poti lua doar in cazul in care toate locurile sunt ocupate sau , exista posibilitatea sa iei bilet fara loc in perioada de mentenanta , aceasta este la miezul noptii intre 1 si 2 dar daca te duci in acest interval si ceri bilet pentru alta zi e posibilitatea sa te refuze pentru ca nu iti poate da bilet cu loc in aceasta perioada , poti sa iei bilet fara loc in aceasta perioada 1-2 noaptea daca pleci cu un tren care are plecarea in acest interval . |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Iul 2012, 00:29 | |
| se poate numai duminica pe trenurile foarte aglomerate spre capitala, cum a fost in seara asta IR 1583 Brasov-Buc.Nord-Constanta, IR 1746 Satu.Mare-Buc.Nord avand 90 min intarziere, o parte din calatori s-au orientat catre IR 1583 cu 7 vag ptr CT nu au fost suficiente, mai nou se duce lumea la mare ( la Constanta ) si noaptea caci IR 1583 ajunge dupa 23 la CT, peste 60 de calatori s-au urcat duminica seara din PL.Vest din care vreo 30 erau pentru Constanta. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |