Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+101
cortexedge
Adisoft1991s
TonyGFR
alinx3330
spiderpc
Caravelle_Zg
Katalin4653
huiu_goe
dandel
mariushal
cont dezactivat .
Hurricane
@ndrey
63-1143-5
aurelsandu
cnusi
adytm
kristi kkk
lifetec
andreikiki
redeme
baiazid
Simply18
manuela
frank81
nenuandrei
Desiro256
Spartan1948
kasapis2007
roseanu
Raduku09
razvan - trenuri
kristu
traian
M.I.C.I.
raoul
Vale
1nt3rp0l_106
Kriszti219
daniel_c
George33
lokomo69
Amiralul
cristi ar
membru inactiv
rich1974
alex1987
DPS
AlexandruC
iuli.hard
COSTACHE MIHAIL
didinul
Norbi
ravers75
lovekomotive
allred
Re6/6
TVlad
incepator
Goanga
MariusM
membru exclus
bostanescu gigel
lapsanszkitamas
rizelgeorgel2004
dany90
NicuS
cstefan
AndiCFR
mureseanu_976
riciu
cfr500
vanchorusebulgaria
EuroNight
sorin
cont inactiv
AlexD
ionutz85
Ciprian
andreiutzu
ionutz72
Warrior12
The Legend
cardinal
Vitosa
Teodor
Adirmvl
bybyutza
Vlad
Costin.H
Luna
DUAL
Dr2005
pannonia express
Nesebar
Rarau
avram
ldh80
IonutCFR2009
Adrian78
Andrey_tm
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5410
Data de inscriere : 03/11/2011

Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeMier 24 Oct 2012, 22:05

Simply18 a scris:
manuela a scris:
lasa ca de la noul mers 1833 merge solist fara atasare de vagoane.

Ce treaba are? Noul mers intra in vigoare de la 1 decembrie , dupa cate stiu 13 octombrie e inainte de decembrie Neutral :roll:

pai sa-ti trduc ce am spus?
oricum nu mai are rost sa ne batem capul pentru ca de la noul mers va circula solo!
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 25 Oct 2012, 16:10

4014 circula doar sambata si duminica?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 25 Oct 2012, 16:26

adirmvl a scris:
4014 circula doar sambata si duminica?

Circula zilnic pe relatia Deda-Brasov si S+D Targu Mures-Brasov

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeVin 26 Oct 2012, 11:31

Stie cineva cam ce intarzieri au la Bucuresti trenurile de la Cluj? Inclusiv 1824.
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeVin 26 Oct 2012, 11:48

Zilnic 1741 pana intr-o ora, 1631 intre o ora si doua ore (are peste o ora cand ajunge la Bucuresti. 1824 nu prea intarzie, in rest cam 20-30.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeVin 26 Oct 2012, 22:53

Pentru cei care cunosc sau care au un pic de cunostiinte cati km sunt de la Titan Sud pe calea ferata pana la Buc.Nord si care ar fi statiile din parcurs cu tot cu halte, eventual cate rebrusari se fac de la Titan Sud pana la Buc.Nord si cam cate minute ar face un automotor VT/DH 2 pe aceata distanta.

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeSam 27 Oct 2012, 08:43

Nu sunt necesare rebrusări, dar se pierde mult timp Bucureşti Sud Gr. C - Titan Sud şi retur... decât să detaşeze motor la Buc. Sud şi ăla să o ia spre Nord, dar linia până în Pantelimon e muci, iar de acolo se intră pe M800, unde mereu se fură semnalizarea, deci nu prea ar renta.

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeDum 28 Oct 2012, 17:42

Pai din Titan Sud ar face 10 minute aproximativa pana in Catelu , apoi vreo 15 minute pe linia de centura pana la M800, apoi pana trece prin Pantelimon si Bucuresti Baneasa, si pana ajunge in Bucuresti Nord, cred ca ar mai trebui inca 20 de minute, cam cu totul 45 de minute, dar cu siguranta va face mai mult!

Dar de ce intrebi? Te gandeai ca ar fi posibil introducerea unor garnituri de trenuri pe acest traseu?
Eu ma gandeam ca poate cei de la TFC vor introduce vara viitoare in weekend un automotor de la Titan Sud, Catelu, Bucuresti Baneasa pana la Snagov Plaje!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeDum 28 Oct 2012, 23:22

Linia 706 e degradata si lipsesc bucati din ea , acolo trebuie o reparatie serioasa si nu cred ca se justifica la cat de mult va fi folosit trenul spre Snagov , sa nu uitam ca in zona traiesc oameni cu bani care au masini si nu sta nimeni dupa tren care vine o data sau de doua ori pe zi , romanul este foarte comod in prezent , s-au dus vremurile alea cand vedeai in tren o familie cu 2-3-4 copiii mici chiar si de 1 an de mergeau de la Iasi la Timisoara asa cum era pe vremea noastra cand eram mici , acum lumea nu se mai da jos din masina si multi vad trenul ca un mijloc de transport al saracilor si tiganilor . Eu cand spun cuiva ca plec din Bucuresti prin tara cu trenu si las masina in parcare se uita la mine crucis , adica cum de nu merg cu masina si cum sa merg cu trenu ............ tocmai am patit saptamana asta asa ceva cand am stat de vorba cu cineva si am spus ca plec cu trenu ............ asta este situatia , poate daca se circula cum trebuie si pe caile noastre ferate alta era situatia si trenul nu mai disparea din mintea multora dar viteza si conditiile din tren au facut sa ajungem unde suntem in prezent .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeDum 28 Oct 2012, 23:33

karpaty a scris:
Linia 706 e degradata si lipsesc bucati din ea , acolo trebuie o reparatie serioasa si nu cred ca se justifica la cat de mult va fi folosit trenul spre Snagov , sa nu uitam ca in zona traiesc oameni cu bani care au masini si nu sta nimeni dupa tren care vine o data sau de doua ori pe zi , romanul este foarte comod in prezent , s-au dus vremurile alea cand vedeai in tren o familie cu 2-3-4 copiii mici chiar si de 1 an de mergeau de la Iasi la Timisoara asa cum era pe vremea noastra cand eram mici , acum lumea nu se mai da jos din masina si multi vad trenul ca un mijloc de transport al saracilor si tiganilor . Eu cand spun cuiva ca plec din Bucuresti prin tara cu trenu si las masina in parcare se uita la mine crucis , adica cum de nu merg cu masina si cum sa merg cu trenu ............ tocmai am patit saptamana asta asa ceva cand am stat de vorba cu cineva si am spus ca plec cu trenu ............ asta este situatia , poate daca se circula cum trebuie si pe caile noastre ferate alta era situatia si trenul nu mai disparea din mintea multora dar viteza si conditiile din tren au facut sa ajungem unde suntem in prezent .

Sa mergi singur cu masina prin Romania pe distante de peste 100 kilometri este o cheltuiala mai mare decat cu trenurile IR nu mai spun de cele REGIO. Poate persoanele cu care ai vorbit tu sunt bogate material sau cand pleaca o fac impreuna cu 2-5 persoane.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeLun 29 Oct 2012, 08:53

MIHAIL am intrebat asa, ma gandeam ca poate n-ar strica o pereche pe zi in special dimineata sa vina de la Oltenita la Titan apoi la Buc.Nord in felul asta are pe ce trasa sa mearga in caz ca mai fac schimb de motoare Oltenita cu alte zone si nu in ultimul rand poate se gasesc vreo 20 de calatori zilnic care nu sunt navestisti sa ajunga in GDN pentru a lua alte trenuri pentru alte destinati dar dupa calculele voastre timpi sunt destui de mari deci nu s-ar renta.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeLun 29 Oct 2012, 12:45

Dupa mine pe 706 mai degraba ar avea succes un tren turistic, sau daca e sa se faca vreodata sa fie macar si un tren turistic in week-end, la pret mai mare si cu vagoane istorice, preferabil locomotiva cu aburi.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeLun 29 Oct 2012, 19:13

Ar fi o idee buna, mai ales ca in Snagov Plaje se poate intoarce locomotiva cu aburi!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeLun 29 Oct 2012, 20:08

Linia nu prea mai există fizic, în Snagov au dispărut cupoane de şină, iar linia intersectează accesul la A3, unde nu e nici măcar semnalizată şi nici vizibilitate nu e, iar maşinile circulă cu viteză.

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitimeMar 30 Oct 2012, 23:57

Imi poate spune cineva cat de aglomerat e 1741 duminica (ma intereseaza de la Bucuresti la Cluj, dar mai ales de la Brasov, pentru ca presupun ca se intorc studentii din week-end), ce compunere area intre Bucuresti si Cluj si, daca nu cer prea mult, cam cu cat ajunge intarziat la Cluj?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 47 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 47 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: