|
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+71kasapis2007 Czirjak Arpad Katalin4653 allred KOSTYK 92Dragos lokomo69 Radu cardinal KQQ Adirmvl sp59 IR1822 vrugby Sergiu rmn AlexandruC NicuS Radu Tudor bochety Teodor manuela romaniaetc ionutz85 mirceamilitaru dave alex1987 AndiCFR Costin.H get. Razvan Tudor dementhor riciu M.I.C.I. DUAL Capsuneanu bostanescu gigel brutusel Vlad Rarau halmarius kristi kkk eu Nk11 andreiutzu alliens Adrian78 Dr2005 traian nenuandrei COSTACHE MIHAIL razvan - trenuri rizelgeorgel2004 cstefan IonutCFR2009 Luna bostanesku gigel ravers75 dan_dinca alexmorph3us AlexD DPS popovici laur 133 cont dezactivat . TVlad Alex Avram Vitosa Kriszti219 Silver ldh80 Nesebar 75 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 20:38 | |
| - Alex Avram a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- De vreo 2 saptamani si in Branesti opresc trenurile care se duc spre Constanta, pentru a primi ordin de circulatie de la IDM si pentru a merge la cale libera.
Iar trenul Regio 8017 are un mare dezavantaj. Tot statea in Branesti sa astepte un IC, acum trebuie sa mai stea si pana acel IC ajunge in Fundulea. Daca doresti sa calatoresti cu un Regio intre Lehliu si Branesti sau invers, si ai norocul sa treaca inainte un tren de rang superior, esti ratat. Trebuie ca acesta sa ajunga in statia urmatoare in care se gaseste IDM (Sarulesti, Fundulea) pentru a pleca si Regio. Iar trenurile 8016 si 8018 care de la Fetesti trebuie sa ajunga la Bucuresti Obor, din cauza intarzierilor ajung in Pantelimon exact cu 10 - 15 minute pana sa plece trenurile Regio 8017 si 8021 din Obor. Si cum intre Pantelimon si Obor linia este simpla, 8016 si 8018 mai asteapta si in Pantelimon vreo 15- 20 de minute. Mereu aceste doua trenuri ajung in Obor cu intarziere de peste 60 de minute. 8017 pleaca la 15.42 din Obor si 8016 ajunge la 17:22(oficial) la 8018 cu 8021 acolo nu spun nimic! Ai dreptate. Am vrut sa zic 8021 in loc de 8017. Adica 8016 ar trebui sa ajunga in Obor la ora 17:22. Dar din cauza intarzierilor ajunge in Pantelimon pe la ora 17:55. Dar nu ii da drumul pentru ca asa cum am specificat este decat un singur fir, si prioritate are 8021 care pleaca la 18:00 din Obor si ajunge la 18:15 in Pantelimon. Abia atunci ii da drumul lui 8016 si ajunge pe la 18:35 in Obor in loc de 17:22. La fel se intampla si cu 8018 care ajunge in Pantelimon pe la 20:20. Si cum la ora 20:30 pleaca din Obor 8019, il tine in Pantelimon pe 8018 pana ajunge 8019 de la Obor. Iar 8018 pleaca pe la 20:45 din Pantelimon si ajunge in Obor pe la ora 21;00 in loc de ora 19:41 {oficial}. Nu mereu se intampla asa intarziere, insa ne putem astepta de cele mai multe ori. |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 20:40 | |
| Ce harababura cu astea frate!o mai fii undeva ca la noi?! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 20:43 | |
| Nu e nici o harababura, la noi se numeste normalitate. Se pare ca noul director al CFR e mai praf decat cei dinaintea lui. Mersul a fost tragic anul asta indiferent de sectie dar M 800 a tinut capul de afis din punct de vedere negativ. |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 20:45 | |
| cand se vor finaliza astea ca ne-am saturat de atatea intarzieri! |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 20:46 | |
| Când nu o să se mai circule la cale liberă. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 21:10 | |
| Pai din cate observ, asa o tine pe M800. Se pun cabluri in locurile furate, iar peste cateva zile se fura altele. Un fel de-a soarecele si pisica.
Au consumat IDM-istii sute de carnetele in care scriu ordine peste ordine. Multi IDM-isti vin cu lectiile facute de acasa. Adica vin cu ordinele scrise de acasa. Sunt cazuri in care sotiile sau copiii acestora le scriu.
|
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5563 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 22:11 | |
| Imi mentin parerea ca ar trebui sa semnalam problema asta catre un post TV. - Citat :
- Se pare ca noul director al CFR e mai praf decat cei dinaintea lui.
Te referi probabil la Stefan Roseanu, director la CFR Calatori. De cand cineva s-a gandit sa separe companiile, infrastructura(adica cea care se ocupa de linii, semnale, tot ce mai e furat pe M800) este administrata de CFR SA. Nu are nicio legatura cine e director la Calatori cu faptul ca nu se intervine asupra furturilor. Cred ca nici trenurile de la Marfa nu ajung la timp asa ca hai sa ne gandim de doua ori inainte sa dam vina pe cineva. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 22:37 | |
| Corect sa-l demita pe cel de la CFR Infrastructura care nu e in stare sa-si gestioneze "ograda". Sa puna camere pe stalpi sa observe organele abilitate fetele hotilor. Sa incheie contract cu Jandarmeria. Sa-i impuste pe loc pe hoti ia sa vezi dupa ce se mediatizeaza cazul/cazurile la TV cum intra frica in ei. Numai asa indreptam lucrurile in Romania cu arma indreptata spre tampla sau cu biciul ca pe vremea Inchizitiei. |
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 22:39 | |
| Cu omul Roseanu nu am nimic dar cu directorul...l-as expedia de la CFR in secunda 2 si iti spun si de ce. Cateva minusuri de cand ocupa postul de director... - durata medie a unei calatorii pe Buc-CT-MG in sezon a fost de 5h30min. - nici o masura impotriva nasilor corupti si a blatistilor. - nu spune nimic concret. - daca vedem tren cu 4-5 vagoane spunem ca e lung, majoritatea avand pana in 3 vagoane. - nici o initiativa/colaborare cu 'militia' pe M800 impotriva furturilor, mi se pare absurd ca militia romana nu poate sa prinda cativa nenorociti care actioneaza in acelasi loc mereu. - conditii execrabile de calatorie, de genul, la prima zona neutra pica ACul iar pana la destinatie lesina lumea in vagoane de caldura...se cunosc destule cazuri. - lipsa acuta de material rulant in special vagoane. - cofetarii de la softrobic nu au mai scos nimic, nici macar o 'prajitura'... - picatura care a umplut paharul, anularea expozitiei de material rulant din Gara de Nord, chiar daca nu aveau nimic nou... As mai scrie dar prefer sa ma opresc aici.
Si ca sa nu fiu aducator de flameuri pun si un lucru bun. - revizuirea intregii flote de 21-90 si 19/20-83. Cam atat. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 23:19 | |
| CFR Călători e un operator de transport. Nu are treabă nici cu starea infrastructurii, nici cu expoziţiile, nici cu ce scoate Softronicul. Apropo de Softronic, ei au scos... pentru cine a plătit, adică pentru MMV şi DBSR. _________________ :TTT:
|
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 05 Oct 2012, 23:38 | |
| - AlexD a scris:
- Cu omul Roseanu nu am nimic dar cu directorul...l-as expedia de la CFR in secunda 2 si iti spun si de ce.
Cateva minusuri de cand D-l Roseanu ocupa functia de director... - durata medie a unei calatorii pe Buc-CT-MG in sezon a fost de 5h30min. - nici o masura impotriva nasilor corupti si a blatistilor. - nu spune nimic concret. - daca vedem tren cu 4-5 vagoane spunem ca e lung, majoritatea avand pana in 3 vagoane. - nici o initiativa/colaborare cu 'militia' pe M800 impotriva furturilor, mi se pare absurd ca militia romana nu poate sa prinda cativa nenorociti care actioneaza in acelasi loc mereu. - conditii execrabile de calatorie, de genul, la prima zona neutra pica ACul iar pana la destinatie lesina lumea in vagoane de caldura...se cunosc destule cazuri. - lipsa acuta de material rulant in special vagoane. - cofetarii de la softrobic nu au mai scos nimic, nici macar o 'prajitura'... - picatura care a umplut paharul, anularea expozitiei de material rulant din Gara de Nord, chiar daca nu aveau nimic nou... As mai scrie dar ma opresc aici.
Si ca sa nu fiu aducator de flameuri pun si un lucru bun. - revizuirea intregii flote de 21-90 si 19/20-83. Cam atat. Buna seara, ma vad nevoit sa intervin pentru domnul Roseanu pe care dumneavoastra va permiteti in calitate de nimeni sa il faceti cum va vine la gura. Domnul despre care vorbiti mi-a fost coleg de facultate si este de o inteligenta si seriozitate iesite din comun, pe care dumneavoastra nu le aveti si nici nu le veti avea vreodata . In alta ordine de idei, el nu este un pusti ci o persoana foarte bine pregatita asa cum il cunosc eu, iar multe din cele de mai sus i le puneti in carca tot datorita lipsei dumneavoastra de cunostinte feroviare si de cultura feroviara in general . Sa stiti ca daca faceti poze la trenuri sau le numarati asta nu inseamna ca stiti cu ce se mananca acest domeniu, ba dimpotriva, din toate comentariile dvs reiese contrariul. In primul rand ca evenimentul Zilele Feroviare nu este organizat de catre CFR Calatori sau de catre alta structura a companiei feroviare de stat, deci dumneavoastra sunteti in eroare ca de obicei pentru ca acest eveniment este organizar de catre Club Feroviar, asa cum s-a mai precizat pe forum insa dumneavoastra din ideea de a jigni pe directorul Roseanu v-ati facut ca nu vedeti acest lucru sau nu il puteti prelucra si sincer, nu este vina nimanui ca dvs nu puteti prelucra un lucru atat de simplu ca buna ziua. Restul nici nu are rost sa-l ma comentez, va faceti singur de ras incepand cu materialul rulant de parca directorul CFR bugeteaza achizitia de material rulant si nu guvernul Romaniei sau faptul ca firma Softronic este o companie privata si nu are nici o treaba cu CFR Calatori. Toate aceste lucru nu fac decat sa va scoata in evidenta slaba dumneavoastra pregatire in general pentru ca probabil ca sunteti unul dintre cei care ati terminat pe banda rulanta o facultate desi acum 25 de ani nu ati fi terminat nici macar liceul la seral , mai mult ca sigur erati aprobat pentru Canal si altele. Atat am avut de comentat, eu am sa-l anunt pe domnul Roseanu despre aceste jigniri pe care i le aduceti pentru ca nu este prima oara si probabil nu va fi nici ultima, urmand ca dumneavostra, asa cum il cunosc eu personal pe acest domn, sa va reglementati aceasta problema cu dansul pe cale civila . Am citit de asemenea regulamentul acestui forum privitor la jignirile aduse si pot spune ca nu numai dumneavoastra personal puteti fi citat pentru aceste insulte dar si conducerea acestui forum care tolereaza asemenea manifestari de maidan din partea unor persoane fara vreo competenta adica exact asa cum sunteti dumneavoastra. O seara buna va doresc si succes acestui forum in continuare dar fara murdarii si injositoriri de acest gen ! |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam 06 Oct 2012, 09:26 | |
| Buna ziua, va rog sa mai cititi inca odata prima fraza scrisa de mine in mesaj, dupa care sa comentati. Iar despre asa zisele jigniri din pacate nu sunt decat realitatile din teren pe care le vedem zilnic ca se intampla. Bun, sa spunem ca nu are treaba cu infrastructura, dar cu mersul facut pe picior are treaba? - cu asa zisele conditii execrabile de calatorie are? - cu acceptarea nasilor corupti pana in maduva oaselor are treaba? - cu asa zisele oferte de preturi care sunt facute numai pentru CFR si nu pentru calatori are treaba? - cu mizeria din vagoane si toalete sau jegul de 2 degete de pe vagoane nu are treaba? - a inceput extra sezonul pe M800, din nou o sa vedem EA + 2-3 vagoane cand putem vedea macar EC asta ca un semn de 'normalitate' der nici cu asta nu are treaba. - gara de nord din bucuresti e plina de tigani, aurolaci, c***ti, pisati, nu mai spun de mizerie dar avem 2-3 firme de paza + politia TF care nu fac decat sa suga bani de la CFR. Pot sa mai scriu multe, poate ii transmiteti si mesajul aste deoarece eu am impresia ca domnul director Roseanu traieste in alta lume decat dea de care ne lovim noi toti zilnic si poate i se mai deschid ochii putin catre realitate. Am mai spus, se face 1 an de zile de cand e director iar pana acum nu a facut decat sa dea interviuri(nu mai spun papagal ca nu e academic) acelasi interviu auzit pe, culmea 'publicatiile' detinute de el sau cunostinte. Chiar va rog din tot sufletul sa-i trimiteti aceste 2 mesaje, poate poate se va intampla odata ceva bun si in CFR. Vreau si eu sa calatoresc civilizat cu CFRul, vagoanele sa fie curate, liniste si siguranta, calatorii sa aiba toti bilet iar trenurile sa ajunga la timp in destinatie...aoleu, ce am putut sa fac, tocmai i-am caracterizat pe privati. IN Roamnia daca vrei conditii circuli cu privatii, sunt singurii care isi mai dau interesul(baga bani in infrastructura) si se orienteaza catre calatori. Vreau sa calatoresc cu CFRul si sa am conditii de privat, curatenie,bude curate cu apa si sapun,paza in tren, liniste si asa mai departe. Ce spuneti, aveti caracter(curaj) sa-i transmiteti mesajele astea 2 directorului de la CFR calatori?
Cat despre reglementarea pe cale civila ce sa faca? Nu-i mai ajung zecile de mii de lei care le castiga lunar? Ii mai vrea si pe aia 750lei castigati de mine sau cum? La amenintari si la aruncatul pisicii in toate directiile suntem cei mai buni dar in a face ceva bun care merita intradevar mentionat nu ne agitam. Imi pare rau ca sunt atat de vehement dar multa lume l-au vazut ca un adevarat mesia, care va face si va drege, iar realitatea ne confirma, pana acum nu s-a intamplat nimic. Ba din contra, mersul de anul trecut pe M800 e demn de cartea recordurilor pozitive, cel de anul asta e vai de mama lui...
Domnul director Roseanu din punctul meu de vedere mai are o singura sansa sa dovedeasca ca merita sa ocupe functia care o are acum, odata cu aparitia noului mers al trenurilor, asta este singura sansa are o mai are, daca nu indreapta nereguluie din actualul mers mai bine elibereaza functia care o are si lasa pe altcineva.
Asa ca domnule 'baiazid' chiar va rog sa ma judecati cum vreti, lucrul asta dovedeste ca nu sunteti nici mai sus nici mai prejos decat mine. Dar dupa cuvintele adresate vad ca va permiteti dumneavostra sa ma faceti cum va vine la gura cu toate ca am mai spus de atatea ori "cu omul Roseanu nu am nimic dar cu directorul Roseanu alta este situatia" e atat de greu de inteles lucrul asta? Se pare ca fata de mine care sunt un nimeni dumneavoastra sunteti cineva care isi permite absolut orice, nu pot decat sa ma bucur ca in sistemele din Romania conduse de niste comunisti bine inradacinati mai sunt si oameni care reusesc sa faca ceva. Cat despre studiile mele, tin sa va anunt ca facultatea am terminat-o fiind singurul student din an/serie care nu a copiat niciodata, si notele care le-am luat au fost dobandite pe merit, si ma mandresc cu asta chiar daca eu sunt singurul care stie ce s-a intamplat acolo. Numai bine. |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5701 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam 06 Oct 2012, 10:40 | |
| Eu ca, angajat al CFR am sperat ca se va schimba ceva in bine, insa niciodata nu au persistat atat de mult problemele intr-un punct anume cum a fost in acest an (ex: Sarulesti, Chiajna si altele mai putin grave). Totusi aici nu CFR Calatori trebuie tras la raspundere. O mare problema este la CFR Infrastructura. Metrorex are paza in trenuri, poate ar trebui sa se introduca paza si la trenurile CFR,dar totusi CFR are si mai putine vagoane decat un tren Metrorex si are tot 2 agenti (sef tren +conductor) care ar putea sa asigure siguranta calatorilor, insa se multumesc cu leul primit de la tigani si altii certati cu educatia. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam 06 Oct 2012, 10:51 | |
| Poate verifica cineva al cui e IP-ul dupa care a postat Baiazid, bate la ochi ca s-a inscris pe forum exact ieri cand s-au facut comentarii la lipsa expozitiei de la zilele feroviare. Stefan Roseanu o fi priceput la Istorie, facultatea pe care a absolvit-o. Pana una alta, vara asta a fost una dintre cele mai proaste din ultimii ani din p.d.v. al timpilor, compunerilor trnurilor, sezoniere anulate din lipsa de vagoane. Popovici stie de ce. P.S. AlexD, tu chiar esti atat de naiv sa crezi ca e vreo legatura, de serviciu, prietenie, etc., intre Baiazid si autenticul Roseanu? Eu cred ca e ceva de genul Roseanu de aici dupa forum! |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam 06 Oct 2012, 13:29 | |
| Mai e un utilizator Baiazid pe forumul skyscrapercity, 99% probabil sa fie acelasi. Din cite am citit pe acolo la vremea respectiva pot spune ca e bine informat si argumentele lui sint foarte greu de demontat. Nu vreau sa iau partea nimanui in schimbul de replici de mai sus, am vrut doar sa va informez. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
| | | | M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |