|
| Informaţii generale | |
|
+101costi_dumitru rizelgeorgel2004 allred lapsanszkitamas mariuskl riciu George33 mihai71 Norbi NicuS AlexandruC Adirmvl Radu Tudor Goanga membru exclus AMX 97-0548-4 alex1987 Vale andreiutzu Raduku09 Costin.H EuroNight Andrey_tm The Legend mihai_cfr_bacau COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 cristyadaX Kriszti219 bostanesku gigel laur 133 eu cristi ar Teodor Karl mureseanu_976 xeonchv srazvi DAS 2011 IonutChircu dan ciprian Polpot Gabry Gabriel rich1974 Gaby005 Marius Iulian redeme stefan_br Ciprian Vlad Silver Rarau ravers75 Luna Florin C Laur Alex Avram Caravelle_Zg 1nt3rp0l_106 orestte Cito membru inactiv cardinal kristi kkk IonutCFR2009 seby1998 pannonia express bostanescu gigel DPS traian user dezactivat... DUAL alinx3330 cnusi Nesebar TonyGFR popovici manuela decward cortexedge Adrian78 Balto halmarius tuborgtnp cont dezactivat . ionutz72 cont inactiv nenuandrei razvan - trenuri Marius didinul Vitosa AndiCFR Razvan AlexD mtk Scoop cristi CFR ionutz85 Razvan Tudor Dr2005 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 28 Aug 2012, 22:55 | |
| O veste pentru simpatizantii sau poate fanii EA 564 de TM in seara asta a "preferat" aerul cald de campie (Rosiori Nord R 9307) in dauna celui montan al Masivului Bucegi |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 29 Aug 2012, 15:53 | |
| http://www.cfrcalatori.ro/6257 - Cruntul adevar, majoritatea calatorilor sau a potentialilor calatori asteapta cel mai mult tarife mai mici la transportul feroviar !!! La mare distanta calitatea si apoi trenuri mai frecvente. Si eu sunt de acceasi parere, la fel am votat, pentru preturi mai mici. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 01:32 | |
| Si eu vreau preturi mai mici si calitate superioara.
Iata mai jos ce potential si criterii va trebui sa aibe si sa indeplineasca viitorul manager (manageri) :
http://www.economica.net/manager-privat-la-stat--profilul-candidatului-ideal-pentru-postul-de-ceo-la-cfr--tarom-sau-metrorex_29880.html |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 09:23 | |
| - Luna a scris:
- Cruntul adevar, majoritatea calatorilor sau a potentialilor calatori asteapta cel mai mult tarife mai mici la transportul feroviar !!!
Imi pare rau, mocangeala nu se poate. Mai exista trenurile regio pentru mocangisti, asta e cruntul adevar, gaurile negre din reteaua CFRului sunt trenurile regio unde se circula moca. Ecuatia e destul de simpla, cine are bani circula cine nu sa stea acasa. Asta e cruntul adevar. Cruntul adevar e ca pe majoritatea ii intereseaza mocangeala decat conditiile civilizate si mai multe trenuri. De aici deducem ca mocangistii sunt cam singurii calatori care ii mai are CFRul, calatorii 'permuim' fiind pierduti de mult de aceasta companie. Asta e cruntul adevar. PS. Asta e realitatea, nu sunt rautacios sau altceva. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 09:47 | |
| Dar numai trenuri regio exista? La trenurile IR si IC nu ti se par cam exagerate preturile?Eu, unul care sta in...Satu Mare de exemplu, daca am muncit tot anul si vreau sa ma duc o saptamana la mare dau pe tren pana acolo 130 de Ron! Si daca ar fi vorba sa merg cu familia calculeaza putin cat m-ar costa pe mine, calator simplu, dus-intors. In conditiile economice actuale, tarifele practicate de CFR Calatori sunt prea mari! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 10:02 | |
| Nicu, daca pe tine te deranjeaza 1000km cu 130lei eu pana la Brasov dau 50 de lei in 160km la IR cls2 si mie mi se pare enorm de mult, decat sa ma duc cu trenul, 2 persoane dus/intors mai bine scot masina din parcare, ies mult mai ieftin, aprox 120lei benzina Buc-BV-Buc pe cand la tren dau 180lei. Eu nu as opta pentru ieftinire ci pentru egalizarea tarifelor in functie de distanta. 130 de lei pentru 1000km mi se pare chilipir.
|
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5275 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 11:07 | |
| este inadmisibil ca sa te coste mai mult sa mergi doua persoane cu trenul decat cu masina. TOATE tarifele ar trebui sa fie de regio. nu vad justificarea economica pentru care un tren IR este mai scump decat unul regio.
apropo de mare, am facut si eu socoteala cat m-ar costa trenul, pentru 3 persoane, dus intors pe ruta costesti-constanta, m-am luat cu mainile de par, peste 5 milioane. pai daca bag 100 L de GPL care ma costa 3.2 mil, ma doc si ma intorc lejer.....nici nu consum atat!
imi pare rau, preturile sunt foarte mari! |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 11:23 | |
| Alex, asta e un exemplu si mai bun Tocmai de asta sunt de parere ca prima data ar trebui ieftinite biletele. Tarifele actuale ar fi ok doar daca ar fi si conditiile din tren/viteza mai bune. Pana atunci insa scaderea preturilor e primul pas pentru a atrage calatorii. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 11:50 | |
| Preturile nu pot sa scada pentru ca scumpirile au fost impuse de FMI. Ce ar putea sa faca CFR-ul ar fi sa introduca un sistem extrem de simplu de reduceri, iar acestea sa fie substantiale: calatoresti cu nevasta si copil, pustiul merge gratis; vrei sa mergi dus-intors, biletul de la intors il platesti la jumatate, iti cumperi bulet cu 24/48 de ore inainte, 20-25% reducere; il cumperi cu 3 luni inainte platesti doar 20% din pretul intreg, etc. Solutii sunt, mai trebuie si vointa...
Cat despre mocangeli, e drept, sunt unii care fac bube pe corp daca isi cumpara bilet la tren, oricat de ieftin ar fi. Dar sunt destui care ar merge cu trenul, corect, cu bilet cumparat, insa preturile sunt nesimtit de mari, avand in vedere veniturile oamenilor, vitezele, conditiile, intarzierile, plus diferentele de pret intre feroviar si auto... |
| | | AlexandruC
Numarul mesajelor : 48 Reputatie : 4563 Data de inscriere : 14/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 15:12 | |
| - adirmvl a scris:
- Preturile nu pot sa scada pentru ca scumpirile au fost impuse de FMI. Ce ar putea sa faca CFR-ul ar fi sa introduca un sistem extrem de simplu de reduceri, iar acestea sa fie substantiale: calatoresti cu nevasta si copil, pustiul merge gratis; vrei sa mergi dus-intors, biletul de la intors il platesti la jumatate, iti cumperi bulet cu 24/48 de ore inainte, 20-25% reducere; il cumperi cu 3 luni inainte platesti doar 20% din pretul intreg, etc. Solutii sunt, mai trebuie si vointa...
chiar ar fi bune asa reduceri eu sunt student si cred ca am fost cel mai afectat de scumpiri,am ajuns sa merg mai rar acasa,de multe ori alegand masina ce mi se pare o aberatie e faptul ca o persoana care schimba mai multe trenuri desi parcurge mai multi km plateste mai mult decat o persoana care merge cu un singur tren. Exemplu:IR Buc.N-Pascani 386km 38ron cu reducere cupoane studenti / Carbunesti-Ploiesti distanta cu 36 km mai mica,timp de mers mai mare iar pretul beneficiind de aceeeasi reducere este cu 3 lei mai mare in ultimele 15 luni au fost 2 scumpiri si eliminarea unei reduceri: -scumpirea de 18% -ajustarea pretului la IR(scumpirea la Accelerat) -eliminarea reducerii pentrut fidelitate la schimbarea mai multor trenuri la cei care au deja o reducere inainte de aceste scumpiri plateam pentrut o calatorie cu reducere cupoane 25lei acum platesc 41 ..cam mare scumpirea asta de 65% avand in vedere ca majoritatea calatorilor sunt studenti si pensionari CFR-ul a stiut perfect unde sa ne loveasca |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 17:49 | |
| Iata ce am gasit pe net: http://www.amintiriferoviare.com/ Pe Transilvania Live e invitat unul din membri fondatori al clubului de trenulete in miniatura. Tocmai a spus ca in decembrie o sa fie, la gara, expozitie de machete. |
| | | Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6297 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 17:56 | |
| - adirmvl a scris:
- Iata ce am gasit pe net: http://www.amintiriferoviare.com/
Pe Transilvania Live e invitat unul din membri fondatori al clubului de trenulete in miniatura. Tocmai a spus ca in decembrie o sa fie, la gara, expozitie de machete. Stiu ca si in decembrie 2009 si 2010 (nu stiu daca si anul trecut) a mai avut loc o asemenea expozitie in gara Cluj Napoca. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 18:15 | |
| Anul trecut cica nu a fost. MAi zisa si ca are magazin in Cluj . Doar ca nu stiu unde e, poate stie cineva din Cluj adresa magazinului. |
| | | Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6297 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 18:25 | |
| - adirmvl a scris:
- Anul trecut cica nu a fost. MAi zisa si ca are magazin in Cluj . Doar ca nu stiu unde e, poate stie cineva din Cluj adresa magazinului.
Stiu ca pe strada Cuza Voda se afla un magazin de trenulete. |
| | | Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6158 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 30 Aug 2012, 18:30 | |
| Poate te ajuta asta: http://www.amintiriferoviare.com/unde-ne-puteti-gasi/7.html |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |