Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+101
costi_dumitru
rizelgeorgel2004
allred
lapsanszkitamas
mariuskl
riciu
George33
mihai71
Norbi
NicuS
AlexandruC
Adirmvl
Radu Tudor
Goanga
membru exclus
AMX 97-0548-4
alex1987
Vale
andreiutzu
Raduku09
Costin.H
EuroNight
Andrey_tm
The Legend
mihai_cfr_bacau
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
cristyadaX
Kriszti219
bostanesku gigel
laur 133
eu
cristi ar
Teodor
Karl
mureseanu_976
xeonchv
srazvi
DAS 2011
IonutChircu
dan ciprian
Polpot
Gabry Gabriel
rich1974
Gaby005
Marius Iulian
redeme
stefan_br
Ciprian
Vlad
Silver
Rarau
ravers75
Luna
Florin C
Laur
Alex Avram
Caravelle_Zg
1nt3rp0l_106
orestte
Cito
membru inactiv
cardinal
kristi kkk
IonutCFR2009
seby1998
pannonia express
bostanescu gigel
DPS
traian
user dezactivat...
DUAL
alinx3330
cnusi
Nesebar
TonyGFR
popovici
manuela
decward
cortexedge
Adrian78
Balto
halmarius
tuborgtnp
cont dezactivat .
ionutz72
cont inactiv
nenuandrei
razvan - trenuri
Marius
didinul
Vitosa
AndiCFR
Razvan
AlexD
mtk
Scoop
cristi CFR
ionutz85
Razvan Tudor
Dr2005
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

Informaţii generale - Pagina 59 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeMar 28 Aug 2012, 22:55

O veste pentru simpatizantii sau poate fanii EA 564 de TM in seara asta a "preferat" aerul cald de campie (Rosiori Nord R 9307) in dauna celui montan al Masivului Bucegi
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 15:53

http://www.cfrcalatori.ro/6257 - Cruntul adevar, majoritatea calatorilor sau a potentialilor calatori asteapta cel mai mult tarife mai mici la transportul feroviar !!! La mare distanta calitatea si apoi trenuri mai frecvente. Si eu sunt de acceasi parere, la fel am votat, pentru preturi mai mici.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 01:32

Si eu vreau preturi mai mici si calitate superioara.

Iata mai jos ce potential si criterii va trebui sa aibe si sa indeplineasca viitorul manager (manageri) :

http://www.economica.net/manager-privat-la-stat--profilul-candidatului-ideal-pentru-postul-de-ceo-la-cfr--tarom-sau-metrorex_29880.html
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 09:23

Luna a scris:
Cruntul adevar, majoritatea calatorilor sau a potentialilor calatori asteapta cel mai mult tarife mai mici la transportul feroviar !!!

Imi pare rau, mocangeala nu se poate. Mai exista trenurile regio pentru mocangisti, asta e cruntul adevar, gaurile negre din reteaua CFRului sunt trenurile regio unde se circula moca.
Ecuatia e destul de simpla, cine are bani circula cine nu sa stea acasa. Asta e cruntul adevar.
Cruntul adevar e ca pe majoritatea ii intereseaza mocangeala decat conditiile civilizate si mai multe trenuri. De aici deducem ca mocangistii sunt cam singurii calatori care ii mai are CFRul, calatorii 'permuim' fiind pierduti de mult de aceasta companie.
Asta e cruntul adevar.

PS. Asta e realitatea, nu sunt rautacios sau altceva.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Reputatie : 5564
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 09:47

Dar numai trenuri regio exista? La trenurile IR si IC nu ti se par cam exagerate preturile?Eu, unul care sta in...Satu Mare de exemplu, daca am muncit tot anul si vreau sa ma duc o saptamana la mare dau pe tren pana acolo 130 de Ron! Si daca ar fi vorba sa merg cu familia calculeaza putin cat m-ar costa pe mine, calator simplu, dus-intors. In conditiile economice actuale, tarifele practicate de CFR Calatori sunt prea mari!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 10:02

Nicu, daca pe tine te deranjeaza 1000km cu 130lei eu pana la Brasov dau 50 de lei in 160km la IR cls2 si mie mi se pare enorm de mult, decat sa ma duc cu trenul, 2 persoane dus/intors mai bine scot masina din parcare, ies mult mai ieftin, aprox 120lei benzina Buc-BV-Buc pe cand la tren dau 180lei. Eu nu as opta pentru ieftinire ci pentru egalizarea tarifelor in functie de distanta.
130 de lei pentru 1000km mi se pare chilipir.
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5275
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 11:07

este inadmisibil ca sa te coste mai mult sa mergi doua persoane cu trenul decat cu masina.
TOATE tarifele ar trebui sa fie de regio. nu vad justificarea economica pentru care un tren IR este mai scump decat unul regio.

apropo de mare, am facut si eu socoteala cat m-ar costa trenul, pentru 3 persoane, dus intors pe ruta costesti-constanta, m-am luat cu mainile de par, peste 5 milioane. pai daca bag 100 L de GPL care ma costa 3.2 mil, ma doc si ma intorc lejer.....nici nu consum atat!

imi pare rau, preturile sunt foarte mari!
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Reputatie : 5564
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 11:23

Alex, asta e un exemplu si mai bun Smile Tocmai de asta sunt de parere ca prima data ar trebui ieftinite biletele. Tarifele actuale ar fi ok doar daca ar fi si conditiile din tren/viteza mai bune. Pana atunci insa scaderea preturilor e primul pas pentru a atrage calatorii.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 11:50

Preturile nu pot sa scada pentru ca scumpirile au fost impuse de FMI. Ce ar putea sa faca CFR-ul ar fi sa introduca un sistem extrem de simplu de reduceri, iar acestea sa fie substantiale: calatoresti cu nevasta si copil, pustiul merge gratis; vrei sa mergi dus-intors, biletul de la intors il platesti la jumatate, iti cumperi bulet cu 24/48 de ore inainte, 20-25% reducere; il cumperi cu 3 luni inainte platesti doar 20% din pretul intreg, etc. Solutii sunt, mai trebuie si vointa...

Cat despre mocangeli, e drept, sunt unii care fac bube pe corp daca isi cumpara bilet la tren, oricat de ieftin ar fi. Dar sunt destui care ar merge cu trenul, corect, cu bilet cumparat, insa preturile sunt nesimtit de mari, avand in vedere veniturile oamenilor, vitezele, conditiile, intarzierile, plus diferentele de pret intre feroviar si auto...
Sus In jos
AlexandruC

Numarul mesajelor : 48
Reputatie : 4563
Data de inscriere : 14/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 15:12

adirmvl a scris:
Preturile nu pot sa scada pentru ca scumpirile au fost impuse de FMI. Ce ar putea sa faca CFR-ul ar fi sa introduca un sistem extrem de simplu de reduceri, iar acestea sa fie substantiale: calatoresti cu nevasta si copil, pustiul merge gratis; vrei sa mergi dus-intors, biletul de la intors il platesti la jumatate, iti cumperi bulet cu 24/48 de ore inainte, 20-25% reducere; il cumperi cu 3 luni inainte platesti doar 20% din pretul intreg, etc. Solutii sunt, mai trebuie si vointa...

chiar ar fi bune asa reduceri
eu sunt student si cred ca am fost cel mai afectat de scumpiri,am ajuns sa merg mai rar acasa,de multe ori alegand masina
ce mi se pare o aberatie e faptul ca o persoana care schimba mai multe trenuri desi parcurge mai multi km plateste mai mult decat o persoana care merge cu un singur tren.
Exemplu:IR Buc.N-Pascani 386km 38ron cu reducere cupoane studenti / Carbunesti-Ploiesti distanta cu 36 km mai mica,timp de mers mai mare iar pretul beneficiind de aceeeasi reducere este cu 3 lei mai mare
in ultimele 15 luni au fost 2 scumpiri si eliminarea unei reduceri:
-scumpirea de 18%
-ajustarea pretului la IR(scumpirea la Accelerat)
-eliminarea reducerii pentrut fidelitate la schimbarea mai multor trenuri la cei care au deja o reducere
inainte de aceste scumpiri plateam pentrut o calatorie cu reducere cupoane 25lei acum platesc 41 ..cam mare scumpirea asta de 65%
avand in vedere ca majoritatea calatorilor sunt studenti si pensionari CFR-ul a stiut perfect unde sa ne loveasca
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 17:49

Iata ce am gasit pe net: http://www.amintiriferoviare.com/
Pe Transilvania Live e invitat unul din membri fondatori al clubului de trenulete in miniatura. Tocmai a spus ca in decembrie o sa fie, la gara, expozitie de machete.
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6297
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 17:56

adirmvl a scris:
Iata ce am gasit pe net: http://www.amintiriferoviare.com/
Pe Transilvania Live e invitat unul din membri fondatori al clubului de trenulete in miniatura. Tocmai a spus ca in decembrie o sa fie, la gara, expozitie de machete.

Stiu ca si in decembrie 2009 si 2010 (nu stiu daca si anul trecut) a mai avut loc o asemenea expozitie in gara Cluj Napoca.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 18:15

Anul trecut cica nu a fost. MAi zisa si ca are magazin in Cluj Neutral. Doar ca nu stiu unde e, poate stie cineva din Cluj adresa magazinului.
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6297
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 18:25

adirmvl a scris:
Anul trecut cica nu a fost. MAi zisa si ca are magazin in Cluj Neutral. Doar ca nu stiu unde e, poate stie cineva din Cluj adresa magazinului.

Stiu ca pe strada Cuza Voda se afla un magazin de trenulete.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 18:30

Poate te ajuta asta: http://www.amintiriferoviare.com/unde-ne-puteti-gasi/7.html
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 59 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 59 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: