Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+101
costi_dumitru
rizelgeorgel2004
allred
lapsanszkitamas
mariuskl
riciu
George33
mihai71
Norbi
NicuS
AlexandruC
Adirmvl
Radu Tudor
Goanga
membru exclus
AMX 97-0548-4
alex1987
Vale
andreiutzu
Raduku09
Costin.H
EuroNight
Andrey_tm
The Legend
mihai_cfr_bacau
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
cristyadaX
Kriszti219
bostanesku gigel
laur 133
eu
cristi ar
Teodor
Karl
mureseanu_976
xeonchv
srazvi
DAS 2011
IonutChircu
dan ciprian
Polpot
Gabry Gabriel
rich1974
Gaby005
Marius Iulian
redeme
stefan_br
Ciprian
Vlad
Silver
Rarau
ravers75
Luna
Florin C
Laur
Alex Avram
Caravelle_Zg
1nt3rp0l_106
orestte
Cito
membru inactiv
cardinal
kristi kkk
IonutCFR2009
seby1998
pannonia express
bostanescu gigel
DPS
traian
user dezactivat...
DUAL
alinx3330
cnusi
Nesebar
TonyGFR
popovici
manuela
decward
cortexedge
Adrian78
Balto
halmarius
tuborgtnp
cont dezactivat .
ionutz72
cont inactiv
nenuandrei
razvan - trenuri
Marius
didinul
Vitosa
AndiCFR
Razvan
AlexD
mtk
Scoop
cristi CFR
ionutz85
Razvan Tudor
Dr2005
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

Informaţii generale - Pagina 43 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeMar 26 Iun 2012, 10:07

andreiutzu a scris:
azi ir 1823 avea 45 de minute intarziere in craiova si perechea lui de la constanta era anulat! vivat cfr!

1823 e Bucuresti Cluj Napoca si perechea lui e 1824 1821/1822 sunt Arad-Mangalia-Arad!!Mie greu sa cred ca s-a anulat 1821 fara sa se anunte pe cfr.ro

Trafic feroviar blocat
25-06-2012
CFR Călători informează că, la trenurile care circulau intre Câineni – Podu Olt şi retur, s-a realizat transbordarea auto a pasagerilor - din cauza alunecărilor de teren care s-au produs în cursul acestei seri între staţiile CFR Câineni şi Valea Mărului, în urma unei viituri.

Trenurile afectate sunt următoarele:
- R 2070 Sibiu - Piatra Olt
- IR 1725 Braşov – Sibiu
- R 2063 Băbeni – Sibiu
- IR 1721-2 Craiova - Sibiu
- R 2463 Râmnicu Vâlcea - Podu Olt
- IR 1723 Caracal – Sibiu
- R 2464 Podu Olt - Băbeni

La faţa locului s-au deplasat echipe feroviare care desfăşoara lucrări pentru eliberearea căii ferate de aluviunile depuse în urma alunecării de teren.

Pana la redeschidrea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pasagerii sunt rugaţi să se intereseze înainte de efectuarea călătoriei despre condiţiile de trafic în staţiile de cale ferată aflate pe secţia Sibiu - Piatra Olt sau la telefon 021/9521.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.
Sus In jos
andreiutzu

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5118
Data de inscriere : 05/05/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeMar 26 Iun 2012, 12:13

scuze am tastat gresit...1822 avea 45 de min intarziere in craiova si 1821 aparea pe tabela ca fiind anulat. asta am vazut azi noapte in gara cand am fost sa duc pe cineva !
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8375
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 10:56

azi 28-06-2012 intarzieri trenuri Fetesti
IR.1822-60MIN
IC.582-45MIN
R.8574-40MIN

venite impuriu sau la timp:
IC581-Timpuriu 7min
IR.1985-la timp
R.8011 la timp

nu stiu frate ce se intampla frate cu trenurile astea ca,acum se intarzie si pe Constanta-Fetesti! Mad pale No
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5275
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 11:58

adrian78 a scris:
andreiutzu a scris:
azi ir 1823 avea 45 de minute intarziere in craiova si perechea lui de la constanta era anulat! vivat cfr!

1823 e Bucuresti Cluj Napoca si perechea lui e 1824 1821/1822 sunt Arad-Mangalia-Arad!!Mie greu sa cred ca s-a anulat 1821 fara sa se anunte pe cfr.ro

Trafic feroviar blocat
25-06-2012
CFR Călători informează că, la trenurile care circulau intre Câineni – Podu Olt şi retur, s-a realizat transbordarea auto a pasagerilor - din cauza alunecărilor de teren care s-au produs în cursul acestei seri între staţiile CFR Câineni şi Valea Mărului, în urma unei viituri.

Trenurile afectate sunt următoarele:
- R 2070 Sibiu - Piatra Olt
- IR 1725 Braşov – Sibiu
- R 2063 Băbeni – Sibiu
- IR 1721-2 Craiova - Sibiu
- R 2463 Râmnicu Vâlcea - Podu Olt
- IR 1723 Caracal – Sibiu
- R 2464 Podu Olt - Băbeni

La faţa locului s-au deplasat echipe feroviare care desfăşoara lucrări pentru eliberearea căii ferate de aluviunile depuse în urma alunecării de teren.

Pana la redeschidrea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pasagerii sunt rugaţi să se intereseze înainte de efectuarea călătoriei despre condiţiile de trafic în staţiile de cale ferată aflate pe secţia Sibiu - Piatra Olt sau la telefon 021/9521.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

vezi frate...daca era un tunel de 30-40 km pe valea oltului (nici nu stiu daca era nevoie de atat) nu mai discutam acum de chestii d-astea! dar banii, in loc sa se bage in infrastructura, s-au bagat in fel de fel de programe sociale inutile (subventii, sanatate gratuita, pensii frauduloase, apartamente moca, etc.)
Sus In jos
Vale

Numarul mesajelor : 250
Varsta : 43
Localizare : Tirgu Mures
Reputatie : 4989
Data de inscriere : 08/12/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 12:05

Valea Oltului are panta in aceeasi directie (adica linia urca continuu de la Rm Valcea la Podu Olt), spre deosebire de Valea Prahovei de ex, unde se urca Campina - Predeal si apoi se coboara spre Brasov, deci nu ajuta in nici un fel un tunel pe vale, eventual sa faca vreo bucla stanga dreapta pe sub munti doar ca sa iasa la numarul de tuneluri...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 12:07

[quote="rich1974"]
adrian78 a scris:
andreiutzu a scris:
azi ir 1823 avea 45 de minute intarziere in craiova si perechea lui de la constanta era anulat! vivat cfr![/quote.[/b]

vezi frate...daca era un tunel de 30-40 km pe valea oltului (nici nu stiu daca era nevoie de atat) nu mai discutam acum de chestii d-astea! dar banii, in loc sa se bage in infrastructura, s-au bagat in fel de fel de programe sociale inutile (subventii, sanatate gratuita, pensii frauduloase, apartamente moca, etc.)

cati au sanatate gratuita in afara de romi si copii si apartamente moca?Ca ar trebui impartite pe pachete de sanatate asta e altceva fiecare sa aiba gratuitate la control medical si dupa in functie de cat plateste sa primeasca servicii iar daca omu nu beneficieaza de nici un serviciu la inceputul anului fiscal urmator sa aiba dreptul ca banii lui colectati intr-un cont propiu sa ii doneze la un spital sau o asociatie umanitara!!
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5275
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 12:10

pai ma refeream la tuneluri ca sa eviti zonele cu alunecari de teren, nu ca sa treci pe supt munte.
dar din pacate la noi, si sosele sunt construite la fel, daca soseaua intalneste un musuroi de cartita, preferam sa facem o serpentina in loc de viaduct sau tunel.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 13:14

CFR Călători şi MasterCard continuă reducerile de vacanţă cu un discount de
15% la biletele de tren cumpărate online
cu cardurile MasterCard şi Maestro
Promoţia se desfăşoară în perioada 1 iulie – 31 august 2012

Pentru al doilea an la rând, în perioada vacanţei de vară, CFR Călători şi MasterCard continuă campania de reduceri pentru biletele de tren achiziţionate online şi măresc valoarea discount-ului cumulat la 15%. Campania „Trenul înseamnă amintiri frumoase. Fă-ţi altele noi şi nu pierde timpul stând la coadă” durează până la sfârşitul lunii august, pentru orice destinaţie din ţară. Serviciul e-commerce Bilete CFR online este pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.

Astfel, clienţii care intră pe platforma www.cfrcalatori.ro şi achită valoarea biletului cu orice card MasterCard sau Maestro beneficiază automat de o reducere de 15% din preţul de la casa de bilete, din care: 10% oferită de MasterCard, iar 5% este discount-ul CFR Călători, valabil pentru toate plăţile online. Discount-ul de 15% se adaugă eventualelor reduceri suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor, cele de minigrup sau cele pentru biletele dus-întors.

Discount-ul de 15% se acordă indiferent de banca emitentă a cardului, de valoarea iniţială a biletului sau de destinaţia din ţară. Reducerea suplimentară pentru plata cu cardurile MasterCard şi Maestro nu poate depăşi 600 de lei per tranzacţie.

Volumul vânzărilor online a înregistrat o creştere importantă în ultimii ani. Faţă de anul 2010, în 2012 - de 7 ori mai mulţi călători apeleaza la serviciul Bilete CFR online.
Dacă în anul 2010, aprx 800 de pasageri în medie / lună alegeau această variantă de cumpărare, în aceeaşi perioadă a lui 2011 – numărul acestora se dubla, iar în 2012 aproximativ 6 000 pasageri / în medie pe lună - aleg varianta de cumpărare online a biletelor de tren.

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 14:03

Incet incet ne mai modernizam si noi in sfarsit !!!
Sus In jos
alex1987

Numarul mesajelor : 283
Reputatie : 4851
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 14:08

Cumulati careva dintre voi aia 15 % de la plata online cu biletele pt studenti cu legitimatie + cupoane, si daca reusiti, sa imi spuneti si mie!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 15:41

Nu se pot cumpăra bilete cu cupon on-line.
De altfel, cred că doar pe la chinezi mai e chestia asta comunistă cu cupoane de reducere. În Uniunea Europeană elevii şi studenţii au reducere la trenuri Regio şi IR doar cu carnetul (deci şi elevii beneficiază de reducere, nu ca la noi, unde au doar la Regio), doar la noi trebuie să faci cupoane, pe care facultăţile, de regulă le dau în decembrie sau ianuarie (deci 3 luni pe an adio călătorie cu trenul la preţ redus), legitimaţie cu poză, ştampile peste ştampile...

AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 15:43

Cat am fost in facultate niciodata nu am folosit cupoanele si nici nu am fost intrebat la casa despre cupoane(si acum le am prin casa), numai pe baza carnetului de student am luat bilete. Asta intre 2000-2003 dupa 2003 adio tren.
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 16:01

Dr2005 a scris:
Nu se pot cumpăra bilete cu cupon on-line.
De altfel, cred că doar pe la chinezi mai e chestia asta comunistă cu cupoane de reducere. În Uniunea Europeană elevii şi studenţii au reducere la trenuri Regio şi IR doar cu carnetul (deci şi elevii beneficiază de reducere, nu ca la noi, unde au doar la Regio), doar la noi trebuie să faci cupoane, pe care facultăţile, de regulă le dau în decembrie sau ianuarie (deci 3 luni pe an adio călătorie cu trenul la preţ redus), legitimaţie cu poză, ştampile peste ştampile...

dar in Romania, orice persoana poate face rost de un carnet de elev sau student, chiar daca respectivul nu e niciuna, nici alta!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 16:04

Atunci fă-mi şi mie rost de unul la anul, că termin şi masteratul şi nu o să am 26 de ani Laughing Twisted Evil

Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 28 Iun 2012, 16:09

Dr2005 a scris:
Atunci fă-mi şi mie rost de unul la anul, că termin şi masteratul şi nu o să am 26 de ani Laughing Twisted Evil

du-te si cauta-ti de munca si lasa prostiile Razz ...glumesc desigur! dar cred ca sunt destui profesionisti in regie care te pot ajuta! Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 43 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 43 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: