|
| Trenuri Interregio | |
|
+92birsan.silviu Re6/6 Spartan1948 AlexandruC ANDU2100HP lapsanszkitamas andreiutzu Adirmvl 41-0876-7 KOSTYK allred nokia2010 92Dragos alex1987 membru exclus AeroX Vale Desiro256 19jimmy84 MariusM Gaby005 Kriszti219 srazvi Codrut1985 cont dezactivat . The Legend Semafor mihai_cfr_bacau ravers75 dr.tudor Goanga cfr500 get. FeroFan97 laur 133 praetor Radu Tudor Katalin4653 Alex Avram DPS buldozer2 razwy TVlad Marius Iulian electrica912 Razvan Caravelle_Zg RwO rizelgeorgel2004 060-EA078 madalin98 nenuandrei Costin.H mureseanu_976 membru inactiv Norbi marius_catalin84 Marius Dr2005 Gabry Gabriel Vlad didinul cont inactiv popovici pannonia express Hurricane kristi kkk Silver IR1822 Andrey_tm AlexD ionutz85 manuela AndiCFR TonyGFR bogdan srl iuli.hard Mircea Hirjau Nesebar cardinal Vitosa Adrian78 lovekomotive DUAL Luna LanceR decward razvan - trenuri redeme stefan_br Teodor COSTACHE MIHAIL 96 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8392 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 9:42 pm | |
| Regula de circulatie e regula, tren sau sosea. Daca in spate e vreunul care se grabeste, e liber sa depaseasca daca vrea; dar sa nu ma zoreasca pe mine, ca nu imi plateste el amenda. Noi ii invidiem pe nemti pentru corectitudine, dar nu stiu cine ne opreste si pe noi sa fim ca ei, incepind cu lucruri din astea marunte, la indemina omului de rind. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13082 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 9:47 pm | |
| Stiu destul de bine de limitarile din zona aia... Ca na, trei ani am mers de acasa la Cluj si inapoi cu Dacos-ul, ca deh, din dos trenuri... Cat despre amenzile de care zici... Io sper doar ca ma-sa aluia care te-a amendat (daca nu a fost amenda venita prin posta) sa-i ia lumanari de banii pe care i-ai platit tu pentru cele doua amenzi. Inteleg ca ai alege trenul in cazul asta. Dar daca trebuie sa mergi cu masina? Tata a lucrat la Oradea o luna sau doua. Si na, masina de la firma, utilitara cu tot cu scule, aparate de sudura, minuni d-astea... Mai simplu asa si mai ieftin decat cu trenul... Iar daca esti din orase ca Ramnicu-Valcea, Tg. Mures, Pitesti,Sibiu, etc., unde stim cu totii ca e mai greu cu trenul sa ma scuzi dar nu am cum sa merg pe calea ferata. Chiar azi m-am uitat pe net de trenuri. Hai sa nu zic de Valcea. Dar nici din Sibiu nu prea ai cum sa ajungi la Cluj decent... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22372 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 10:00 pm | |
| Exact in zona aia de care ti-am zis ca e cu 40 acolo e si linie continua , eu respect 40 atat cat tine acea limitare si se facea coada in spatele meu , multi dadeau cu flash-uri sa merg mai repede dar normal ca nu am vrut si mi-am vazut de drum linistit , pana la urma multi au depasit pe linia continua dar dupa 1-2-3 km i vedeam trasi pe dreapta de politie si eu treceam lejer si nu doar acolo sau aia sa fie singura data cand am patit asa , daca e impusa o limitare de ce sa ma oblige pe mine altu din spate care se grabeste sa merg si eu mai repede sa respecte toata lumea aceste limitari ca nu au fost puse doar asa de dragu de a fi puse . Sa nu mai zic de tirurile de pe valea Oltului unde am avut o experienta socanta pot sa spun , veneam dinspre Sibiu spre Buc. era noapte dar nu tarziu pe la 21 in Noiembrie si un ne*un din Polonia cu tiru el depasea pe toata lumea si tot dadea cu flash-uri plus ca se mergea in coloana , pana la urma a ajuns in spatele meu si ma tot zorea sa merg mai repede dar s-a pus si ma depasit in curbele alea nu stiu ce o fi vazut el in fata ca eu nu vedeam nimic daca vine sau nu cineva din fata , pana la urma s-a dus de ne*un si dupa 5 km cam asa a avut accident de a trebuit sa stam pe loc 2 ore pana s-a eliberat soseaua , de asta nu mai suport mersul cu masina la drum lung in afara faptului ca e scumpa benzina am vazut ce haotic se merge , nimeni nu respecta nimic fiecare face ce vrea etc etc , pot sa spun ca deja am si o teama de auto , am fost si implicat intr-un accident fara sa am vina , pur si simplu ma lovit in spate si imi zice ca a alunecat asta a fost scuza respectivului si multe altele la care am asistat pe soselele noastre de asta nu mai vreau sa conduc .
deja suntem mult off-topic . |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13082 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 10:07 pm | |
| E off topic si nu neaparat... Adica uite, sunt accidente cacalau din cauza unor dobitoci... Pai... si nu ar fi cu atat mai necesar ca prin zona asta sa fie trenuri decente din toate punctele de vedere? Regio, IR, nu conteaza, da' sa iti vina sa iei trenul... Si sigur sunt destule zone prin tara ca Valea Oltului. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 10:13 pm | |
| N-ai cum să iei amendă pentru că mergi cu 71 în loc de 70, amendă iei de la 79 în sus (sau 75 la bulgari). _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22372 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 10:16 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- N-ai cum să iei amendă pentru că mergi cu 71 în loc de 70, amendă iei de la 79 în sus (sau 75 la bulgari).
Esti Gica contra , imi pare rau ca nu mai am procesul verbal , este poveste de acum 7-8 ani ! Iti place sa contrazici asa omu , parca nu stiu ce am platit , nu o sa uit amenda aia pentru 1 km in plus cat o sa traiesc . |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5770 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 10:52 pm | |
| - karpaty a scris:
- Dr2005 a scris:
- N-ai cum să iei amendă pentru că mergi cu 71 în loc de 70, amendă iei de la 79 în sus (sau 75 la bulgari).
Esti Gica contra , imi pare rau ca nu mai am procesul verbal , este poveste de acum 7-8 ani ! Iti place sa contrazici asa omu , parca nu stiu ce am platit , nu o sa uit amenda aia pentru 1 km in plus cat o sa traiesc . daca tot suntem off topic, va spun eu de ce dau amenzi asa de usor: Loganurile si Radarele noi trebuie platite din ceva Vreo 5-6 cunostinte au patit-o ca au trecut strada pe unde nu trebuia si au primit amenda din prima. Asta-i romanica noastra, una din putinele tari in care nu se da avertisment (cam pe la mijlocul procesului verbal se poate alege dintre avertisment si amenda) desi asa spune regulamentul pe de alta parte, daca tot ies la vanatoare, de ce nu opresc BMWurile si mertanurile care depasesc cu 140-150? de ce opresc masinile care trec peste limita cu cateva unitati? asta e, bine zice Biblia: "un om stapaneste peste alt om spre paguba lui" nu stiu cine a amintit mai sus despre faptul ca in tgmures e greu cu trenurile, dar a avut dreptate. sunt 2 trenuri intre tgmures si cluj: un IR (scump) si Transferoviaru. si ambele fac un timp substantial. de ce sa nu meri cu masina? sunt vreo 3-4 zone unde poti sa mergi cu 100-120; intr-o ora, o ora jumate esti la cluj. despre sighisoara nici nu mai amintesc: drumul e 55km (E60), iar pe C.F. tre sa meri pana la teius si apoi pe M300 spre sighisoara. cu reghinu e la fel, distanta pe sosea e de 35km, timp aproximativ de parcurgere e 25-30min, fata de tren, care face 45min. ce sa mai zic de restul oraselor? nu poti merge la brasov cu trenul decat daca dormi acolo. si n-am amintit multele orasele si sate din care vin navetisti. si trist este ca desi e un pic mai ieftin decat autobuzul/masina, conditiile nu se compara. eu cred ca normal este sa ai clima si geam usor de deschis la orice tren, nu doar la cele de rang superior. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13255 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:04 pm | |
| Mie mi se pare corect sa te coclojeasca cand te-a prins .. In Romania daca macar s-ar respecta legea ,departe am ajunge.Si eu sunt sofer de 9 ani azi maine si recunosc ca am talpa dreapta grea .. am mii de km inspre/dinspre Germania 2 ani am facut lunar 2,3 drumuri dus/intors,si nu se compara ce e pe dincolo cu ce e la noi ,si totusi in Germania fara limita de viteza pe autostrazi se circula mai ordonat si mai corect de 1000 de ori ca la noi.Asta e , te-a prins ca ai calcat pe bec ai platit ... asa ar trebui sa fie peste tot in orice domeniu.In toti astia 9 ani am 3 amenzi la activ pentru viteza una chiar cu 89,9 ,si cam atat.Toate in Romania,1 in Toureni CJ,1 in Arad,si 1 intr un sat de prin Valcea.Cat despre limite si reguli nu sunt capcaun sa merg cu 30 cand e drumul liber si se circula bine in ambele sensuri. |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:07 pm | |
| Va rog mult sa incheiem discutia despre drumuri si mai ales despre autostrazi. Personal vad rosu in fata ochilor cand aud subiectul asta, mai ales cand ma gandesc la ce spune DUAL despre situatia din Germania... Plus ca deja am dat-o destul de tare in off topic (recunosc, si din vina mea). Daca, totusi, vreti sa continue discutia haideti sa fie intr-un alt topic (pe la diverse cred ca ar fi cel mai ok). |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:10 pm | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- karpaty a scris:
- Dr2005 a scris:
Esti Gica contra , imi pare rau ca nu mai am procesul verbal , este poveste de acum 7-8 ani ! Iti place sa contrazici asa omu , parca nu stiu ce am platit , nu o sa uit amenda aia pentru 1 km in plus cat o sa traiesc . daca tot suntem off topic, va spun eu de ce dau amenzi asa de usor: Loganurile si Radarele noi trebuie platite din ceva Vreo 5-6 cunostinte au patit-o ca au trecut strada pe unde nu trebuia si au primit amenda din prima. Asta-i romanica noastra, una din putinele tari in care nu se da avertisment (cam pe la mijlocul procesului verbal se poate alege dintre avertisment si amenda) desi asa spune regulamentul pe de alta parte, daca tot ies la vanatoare, de ce nu opresc BMWurile si mertanurile care depasesc cu 140-150? de ce opresc masinile care trec peste limita cu cateva unitati? asta e, bine zice Biblia: "un om stapaneste peste alt om spre paguba lui"
nu stiu cine a amintit mai sus despre faptul ca in tgmures e greu cu trenurile, dar a avut dreptate. sunt 2 trenuri intre tgmures si cluj: un IR (scump) si Transferoviaru. si ambele fac un timp substantial. de ce sa nu meri cu masina? sunt vreo 3-4 zone unde poti sa mergi cu 100-120; intr-o ora, o ora jumate esti la cluj. despre sighisoara nici nu mai amintesc: drumul e 55km (E60), iar pe C.F. tre sa meri pana la teius si apoi pe M300 spre sighisoara. cu reghinu e la fel, distanta pe sosea e de 35km, timp aproximativ de parcurgere e 25-30min, fata de tren, care face 45min. ce sa mai zic de restul oraselor? nu poti merge la brasov cu trenul decat daca dormi acolo. si n-am amintit multele orasele si sate din care vin navetisti. si trist este ca desi e un pic mai ieftin decat autobuzul/masina, conditiile nu se compara. eu cred ca normal este sa ai clima si geam usor de deschis la orice tren, nu doar la cele de rang superior. Pai nu am cum sa ignor Muresul in privinta asta, ca doar e in aceeasi situatie cu Valcea.... Dar sunt doua perechi de la TFC Cluj-Tg. Mures si retur! Si nu merge pana la Teius, ci pana la Razboieni. Stiu, nu inseamna ca zbori, dar tot e mai putin rau. Ca mai bine nu pot spune ca e. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:13 pm | |
| IR 1764 Iasi-Brasov cu doar 45 min intarziere azi. image host image upload image host hosting images |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13255 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:19 pm | |
| @ AlexD eu stiu ca la 76 esti penalizat deja .Dar oricum la cat s-a schimbat legislatia in ultimii ani nu m-ar mira sa nu fie asa. Oricum am un amic care s-a urcat cretin baut dupa 2 beri la volan si l au prins sticletii , l-au incarcat pt 0,40 alcolemie in aer expirat 630 lei amenda + permis suspendat 3 luni.Asa ca beware .. ala e ultimu lucru care vreti sa-l faceti.Si mai am un baiat la servici subaltern anul trecut de ziua mortilor am baut toti o tuica,si tocmai povesteam ca nu ne urcam la volan etc .El batman s-a dus cu nevasta-sa la cimitir pt noh .. si cand a dat din parcare de la cimitir cu spatele s-a oprit intr un taxiu care venea regulamentar;vina lui nu s-a asigurat+beat la volan 0,42 in aer expirat .. Sa vezi tu plati la masini cu toate asigurarile din lume(fiind beat nimic nu i-au dat aia) si nici acum nu are permisu venit si asteapta sentinta in privinta dosarului penal,daca se prescrie,cu TOATE CA NU AU FOST DECAT PAGUBE MATERIALE.Gata cu offtopicu din partea mea. |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:21 pm | |
| Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Vagoane scrise cu cretaaaaa. Am mai vazut pe vagoanele de la foamea care trece prin Oradea chestia asta, cand am mers la Suceava, si o saptamana mai tarziu la Timisoara. Intrebare: inteleg ca CFR-ul a intarziat, dar RT-ul? Ma refer la Regio Iasi-Timisoara. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun Aug 06, 2012 11:24 pm | |
| La mine la munca pentru 0,01 nu-ti zice nimic, de la 0,01 in sus te cheama la raport si cu putin noroc scapi cu avertisment sau penalizare de 5% pe 3 luni din salariu. A venit unul odata cu 0.40 si pe loc i-a desfacut contractul de munca si vorba aia avea 10 ani vechime in firma. |
| | | ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10585 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Mier Aug 08, 2012 2:57 pm | |
| Ce cauta IR pentru moscova cu un GM in fata ? Merge cumva pana la iasi cu Gm ? Sau merge asa pana la iesirea din tara ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri Interregio | |
| |
| | | | Trenuri Interregio | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |