Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenuri Regio

In jos 
+101
Jhonyla
63-1143-5
Cont dezactivat
Arsen22
Laur
EuroNight
lifetec
Rarau
revenge
Vale
AndreiStefan
Sergiu rmn
Re6/6
Katalin4653
tudor_vl
TVlad
NicuS
Vlad
roseanu
Norbi
kasapis2007
allred
IonutCFR2009
KOSTYK
nokia2010
Shinkasen
Spartan1948
Balto
stefan_br
bochety
lapsanszkitamas
Adirmvl
membru exclus
bostanescu gigel
alex.alexus.tm
alex1987
mishu88
MariusM
petcu.adrian
popovici
19jimmy84
Semafor
ANDU2100HP
bostanesku gigel
cristi CFR
mariuskl
Goanga
Kriszti219
IR1822
vanchorusebulgaria
Mihai-Aurel
Caravelle_Zg
Alex Avram
kristi kkk
Luna
Gabry Gabriel
Cosmin5
membru inactiv
ravers75
AlexD
DPS
Radu Tudor
iuli.hard
buldozer2
electrica912
Dr2005
cardinal
Marius Iulian
cont dezactivat .
manuela
rizelgeorgel2004
dany90
DUAL
srazvi
ionutz72
razvan - trenuri
mureseanu_976
Gaby005
Nk11
didinul
060-EA078
FeroFan97
Polpot
AndiCFR
Silver
Nesebar
cfr500
ionutz85
bogdan srl
Andrey_tm
TonyGFR
The Legend
Adrian78
LanceR
ATM
AMX 97-0548-4
redeme
Vitosa
Teodor
decward
COSTACHE MIHAIL
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 8000
Data de inscriere : 15/08/2010

Trenuri Regio - Pagina 50 Empty
MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 01:42

Katalyn a scris:

Nici la vara nu o sa fie suficiente cele 3 etajate pe 3001. In week-end 1745, 1637, 1621, 1582, 1645 sunt suplimenate R 3001 este singurul tren cu turisti care nu e suplimentat.

ANUNȚ DE PE ACUM CĂ MESAJUL ESTE ÎN MARE PARTE OFF.
Cătălin,știi foarte bine că îmi susțin părerile . În opinia mea cea mai bună pereche de circulație pe Valea Prahovei între București-Brașov și retur este următoarea : IR 1637 pe relația București-Valea Prahovei-Brașov și IR 1583-2 pe relația Brașov-Valea Prahovei-București ( sau aici merge și 1636 pentru orele amiezii). De ce zic asta ? Simplu, pentru că trenurile au ca stație de plecare Bucureștiul și Brașovul , deci se elimină o proporție majoră în acumularea de întărziere. Eu personal nu voi mai folosi perechea R3001/R3008.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 02:12

decward a scris:
Katalyn a scris:

Nici la vara nu o sa fie suficiente cele 3 etajate pe 3001. In week-end 1745, 1637, 1621, 1582, 1645 sunt suplimenate R 3001 este singurul tren cu turisti care nu e suplimentat.

Cătălin,știi foarte bine că îmi susțin părerile . În opinia mea cea mai bună pereche de circulație pe Valea Prahovei între București-Brașov și retur este următoarea : IR 1637 pe relația București-Valea Prahovei-Brașov și IR 1583-2 pe relația Brașov-Valea Prahovei-București ( sau aici merge și 1636 pentru orele amiezii). De ce zic asta ? Simplu, pentru că trenurile au ca stație de plecare Bucureștiul și Brașovul , deci se elimină o proporție majoră în acumularea de întărziere. Eu personal nu voi mai folosi perechea R3001/R3008.

Tie iti convine sa dai pe Bucuresti-Brasov la IR 47 de lei fata de 22,50 cat este Regio ? asta la pret intreg ca la redus e mai putin dar si asa cine are reducere merge cu Regio 22,50 dus-intors , pe 3001 sunt multi care merg la munte pe munte daca nu in fiecare weekend la 2-3 saptamani tot se duc si pentru majoritatea conteaza cat dau pe transport , de asta si CFR nu baga un tren Regio pe la 8 sa oblige calatorul sa mearga cu 3001 sau cu IR . Mie unul mi se pare foarte mult 47 de lei un bilet la IR pt 166 km , ma trezesc mai devreme si merg cu 3001 , adica asa faceam in cazul in care veneam in aceeasi zi dar daca raman la BV aleg Regiotrans , sigur , comod , ieftin , liber . Acum cu noul mers nu am folosit 3001 dar cu noua compunere de 3 vagoane e clar ca nu este suficienta si e cam bataie pe acest tren , ce sa facem astea sunt conditiile oferite de CFR , asta e viata in Romania , etc etc .

Vizitator

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 02:20

Pentru Buc-Brasov 1745 si 1621 sunt la fel de bune tot din Bucuresti se formeaza cat despre cei care merg cu trenul 3001 sau cu Regio in general nu sunt doar cei cu bani mai putini, sunt destui care au bani si merg cu 3001 pentru ca nu toti care se duc la munte coboara din tren se duce intr-o pizzerie manaca, bea se plimba un pic prin statiune isi targ 3-4 poze pentru fb si revin acasa, multi coboara din tren si o ia la picior sau se duc pe partie acuma iarna unde mai lasa cateva zeci de lei si pe acolo. La Babele o apa minerala la 0,5 e 6 lei, o doza de bere e 7 lei daca vin cu IR de la Buc la Sinaia, urc cu telegondola/telecabina manac la Babele si ma intorc tot cu IR la capitala dau jumate de salariu intr-o singura zi, o gramada de bani si pentru cei care au salarii de peste 1.400 lei.

Si acum intrebarea amaruta eu ca ploiestean mi-as permite sa merg cu IR pana la Sinaia 55-60 min cand Regio face cu 20 min mai mult si costa cu 12 lei mai putin.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5455
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 03:14

decward a scris:
Katalyn a scris:

Cătălin, tii foarte bine că îmi susțin părerile . În opinia mea cea mai bună pereche de circulație pe Valea Prahovei între București-Brașov și retur este următoarea : IR 1637 pe relația București-Valea Prahovei-Brașov și IR 1583-2 pe relația Brașov-Valea Prahovei-București ( sau aici merge și 1636 pentru orele amiezii). De ce zic asta ? Simplu, pentru că trenurile au ca stație de plecare Bucureștiul și Brașovul , deci se elimină o proporție majoră în acumularea de întărziere. Eu personal nu voi mai folosi perechea R3001/R3008.

Nu ai dreptate.

De ce? Cum spune si Catalin si Karpaty unul din motive e pretul . Pentru cineva care ajunge la 7 in gara poate ajunge si la 6.30 in gara.

3001 ajunge la 9.27 in Busteni iar 1637 la 8.45 deci nu e o mare diferenta.

Oamenii sunt interesati si de bani nu numai de conditii + sunt destui care merg la/pe munte sa faca un traseu de o zi si au doar aceste 2 trenuri vara, ala de 8.30 e o bataie de joc (vine de la Constanta dupa ora 9.30 poate chiar dupa 10 si probabil pleaca dupa 1621). Imi pare rau dar nu e nimeni tampit sa plece cu Constanta la Brasov stiind ca are o intarziere mare/necunoscuta.

Deci dimineata ai doar 2 trenuri. Daca mergi doar o data pe luna sau la 2 luni ca mine la munte nu conteaza.
Eu unul am mers de atatea ori o zi la munte cu prietena si ne-am intors seara. (mai ales sambata) De ce? Nu se merita sa dai 1 mil pe cazare pe degeaba.
Nu cred ca e vreunul pe aici care sa isi permita sa plece vineri seara , sa stea 2 nopti la hotel si sa vina duminica dupa ora 13 (ora decazarii) => daca mi-as permite asta saptamanal sigur nu mi-as petrece vacantele in Romania ci as pleca de vineri dimineata cu avionul prin Europa si m-as intoarce duminica seara.

Cunosc destule persoane care merg pe munte si au abonament VSD si merg in special cu 3001, ii costa cam 500.000 lei 5 weekenduri. La banii astia oare se merita sa mergi cu IR un weekend si sa dai aceeasi bani?

Daca iar interesa pe cei de la Calatori ar pune la 8 (cum si scria Karpaty la trenurile Regiotransului azi) tren la 8 si sa vedeti atunci peron neincapator.

Cei care pleaca cu 1637 / 7.00/ trebuie sa se trezeasca la 5 cel mai tarziu si la limita prind trenul. Mai ales cei ce folosesc RATB-ul, exemplu Drumul Taberei.
La 6.30 e si mai greu de ajuns iar cei ce pleaca cu 1621 de la 10 la 12 nu mai au timp de trasee.
Asa ca CFR isi bate singur cuie in talpa.

2. Motivul 2 oamenii mai coboara si in alte zone sa faca trasee
Nistoresti, Posada, Valea Larga etc mai ales primavara, asa ca oricum ai da-o un muntoman merge mai repede la 3001.

Noi astia mai comozi intr-adevar alegem 1637.
Dar ma repet e foarte greu sa ajungi la gara, si daca nu ai tren bun, omul e comod si zice lasa ca merg sapt viitoare la munte samd

Trenurile de dimineata spre Brasov si de seara din Oltenia spre Bucuresti sunt puse la misto.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 03:44

Rarau a scris:
Cei care pleaca cu 1637 / 7.00/ trebuie sa se trezeasca la 5 cel mai tarziu si la limita prind trenul. Mai ales cei ce folosesc RATB-ul, exemplu Drumul Taberei.
Primul troleu din Drumul Taberei spre Gara de Nord e pe la 4:10 - 4:15 (de la Valea Argeşului), că la 4:48 trebuie să fie la gară să intre pe 62.
Poţi să te trezeşti şi mai târziu şi să prinzi trenul, important e ca la 6:25 - 6:30 cel târziu să urci în troleu (deci ora plecării depinde de cât faci până la troleu + 6/7 minute maxim în staţie).

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 03:45

Niciodata nu m-am cazat la munte si nu cred ca o so fac prea curand, stau foarte aproape de munte si am tren la 04:40 din Ploiesti pe timp de vara si seara de intors la 22:00 ajung la Ploiesti. M-am cazat pana acum numai cu cortul sau cand am fost la vila am fost pe bani la prieteni aia plini de bani si oricum am stat toata noaptea facand gratare ca deahh in domeniul asta sunt aproape expert.

Apropo de Valea Larga stie cineva de ce 1745 opreste acolo si de ce 1622 anul trecut oprea si el ?? Nu cred ca are legatura cu schimbarea turei la IDM din Valea Larga mai degraba are legatura cu turisti.

Pentru unul care merge la munte odata pe luna sau odata la 2 luni e comod trenul IR, dar pentru unul ca mine pe timp de vara cand merg de cel putin 2-3 ori pe luna Regio 3023/3001 si 3008/3024 e mai mult decat mana cereasca.

Aaa si apropo de tarife si de munte daca mai iei si bicicleta cu tine la IR pentru un dus-intors la IR mai pui inca 20 lei ptr biletul bicicletei asa ca...in RO la salariile noastre nu doar e scump dar suna si a tzeapa pentru o diferenta atat de mica la timp intre R si IR.

Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8692
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 10:36

Karpaty a scris:

Tie iti convine sa dai pe Bucuresti-Brasov la IR 47 de lei fata de 22,50 cat este Regio ?

Mai bine dai 50lei la benzina ca tot dracu' ala e, atat e benzina Buc-BV 160km daca mergi legal/linistit pe DN1, si in 2 ore esti in BV nu in 4 ore cat face regio.
Bine, excludem zilele astea turbate cand stai ore bune blocat in trafic pe DN1, in rest e parfum, eu unul nu am avut probleme.
CFRul nu va ajunge departe cu mentalitatea asta paguboasa, un bilet la IR cls 2 nu trebuie sa fie mai scump de 30lei pana la BV si la regio de 15lei...dar trage tare pe elevi/studenti si pensionari iar eu de aici nu inteleg decat un lucru, CFR e in moarte clinica, tinut in viata de aparate si anume subventiile de la stat, acea 50% reducere si subventia pe calator/km.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 13:48

AlexD , depinde si de capacitatea motorului , de consum etc (a mea chiar consuma foarte mult), am incercat cu 100 de lei sa ma duc si sa ma intorc si nu imi ajunge , trebuie sa bag de cel putin 150 sa pot merge cu masina Bucuresti-Brasov-Bucuresti si asta doar strict acest drum fara alte abateri prin Bucuresti sau Brasov ori pe drum .

Daca merg cu 3001 plec cu o ora de acasa cel mult , depinde cum vine 139 care in 10 minute este la Apaca si de acolo am mai multe variante spre gara , ori cu tramvaiul pe pod ori cu troleibuzele ori cu 105 , am facut si 30 de minute pana la gara asta in conditiile in care au venit toate imediat si a fost liber pe traseu dar la ora 6 e liber . Nu inteleg de ce nu baga vechiul tren 3015 care era la 7:45 si cu mers de IR , circula doar V+S+D , inainte sa inceapa lucrarile pe 300 , de atunci au anulat acest tren care era plin plin , se statea in picioare , de multe ori am mers cu el , la inceput a fost pana la Predeal apoi in ultimul timp in care a circulat a fost pana la Brasov . De multe ori renunt sa merg la munte din lipsa trenurilor Regio de dimineata , sa dau atatia bani pe IR nu se merita .
O excursie la munte de o zi nu trebuie sa fie foarte costisitoare de asta erau si acele trenuri de weekend puse special pentru asa ceva , acum in loc sa evoluam parca ne prostim pe zi ce trece cu acest mers prost an de an . Mad
Asa este pe 3001 sunt multi cu VSD si pana la Predeal se goleste , tot cu 3001 merg si cei ce urca in Piatra Mare si trebuie sa coboare in Timisul de Jos iar pentru Brasov daca mai raman 10-15 calatori per vagon .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8692
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 14:08

Karpaty a scris:
acum in loc sa evoluam parca ne prostim pe zi ce trece cu acest mers prost an de an . Mad

Nu te nervoza, stai calm ca asta e doar inceputul, sa vezi dezastru in viitorul apropiat ce o sa fie. Primul examen adevarat pe 2013 pentru cei de la CFR Calatori a fost deschiderea sezonului de iarna pe M300 care l-au picat cu brio sau indiferenta, mers prost si lipsa crunta de vagoane, urmeaza cu pasi repezi deschiderea sezonului de vara pe M800. Si nu neaparat din pricina timpilor de parcurs dezastruosi, eu spun mai mult din lipsa crunta de vegoane apte de drum pentru sezoniere.
Om trai si om vedea, as vinde tot, si CFC Calatori si Marfa iar ca stat as pastra doar infrastructura.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 14:27

Aici sunt de acord cu tine , sa dispara CFR Calatori de la stat sa se privatizeze si CFR Marafa , sa se vanda tot sa vina un privat care cu siguranta va face treaba mult mai buna fata de ce face statul acum , nu mai suport aceasta companie de tot rahatul , cand pot sa aleg privatul il aleg imediat nici nu stau pe ganduri , asa cum merg ei cu material rulant adus de dincolo dar in primul rand sunt curate si personalul este mult mai amabil fata de ce gasesc la CFR , ca off-topic , acum cand am fost plecat de sarbatori in unul din IR aveam loc la comun si m-am dus intr-un compartiment in alt vagon sa stau mai bine cu lumina stinsa ca nu imi place sa merg noaptea si cu lumina aprinsa , imi place sa fie totul stins in compartiment ca asa se mai vede afara , si vine nasul se uita pe bilet si incepe : aha , on-line , pai ai vagonul x si locul y , tu stai in alta parte , zic da dar trenul dupa cum vedeti e gol gol daca suntem 10 persoane in tot vagonul , zice da da dar daca vine cineva cu loc aici trebuie sa eliberezi locul , zic da stiu asta , sa vina cineva cu loc aici si plec in alta parte , ce vroia sa fie asta ? exces de zel ......... Mad sau poate ca cei 2 tigani de la care a luat banuti ca nu aveau bilet cautau si aia un compartiment liber si a trebuit sa se duca in alt vagon . Mad Asta e CFR Calatori , de la cel mai mic la cel mai mare sunt total paraleli cu serviciul pe care il au in schimb cand am mers cu TFC la Galati ala de 6:26 din Bucuresti a venit nasul de 2 ori la mine sa ma intrebe daca este cald , daca este bine si sunt multumit de conditiile din tren , la CFR nu stiu daca ma intrebat cineva daca sunt multumit de conditiile din tren .

Vizitator

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 16:11

ALEXD la alea 2 ore mai pune 20-25-30 min ca ai zis ca mergi legal. Inca nu avem autostrada Buc-Brasov ca sa scoti 2 ore. Am mers de o gramada de ori cu masina de la Ploiesti la Brasov in perioada 2007-2010 si niciodata nu faceam sub 1h30 min din centrul Ploiestiului pana in centrul Brasovului. Sunt totusi cateva restricti de 70, curbe periculoase si treceri de pietoni.

Karpaty acum aveti transport de noapte, ajungi la R 3001 si seara poti sa te intorci cu 3024 pana la Vest si de acolo 8 lei la IC pana la capitala, ca nu te omoara nimeni ca mergi cu nasul 59 km de 2-3 ori pe an si prinzi o zi intreaga de vara la munte sau pe munte si nu costa nici o avere. De multe ori pe timp de vara cand mergeam pe la Brasov si imprejurimi cu bicla mereu pierdeam pe 3024 si mai stateam 8 ore prin Capitala Verde pe 2 roti ( noptile de vara in Brasov sunt foarte calduroase ) desi puteam sa vin si cu 532 sau 1642.

Terasele de pe Republici sunt aglomerate pana dupa 00:00, intr-o noapte de mai am stat cu un var pe Republici si Piata Sfatului ( pierdusem pe 3024 ) in 3sferturi si hanorac la cateva beri apoi 2-3 ture nocturne prin oras cu biclele si s-a facut ora de plecare a lui 3002. Orasul in care eu locuiesc la 00:30 e pustiu chiar si in centru in schimb Brasovul e destul de activ dupa miezul nopti si nu doar in zona centrala-turistica.

Pentru mine o zi la munte incepe cu R 3023 si se termina cu 3024 iar cand ies dupa tura de noapte in loc de 3023 iau 3001, pe timpul veri cand e canicula se poate termina si a doua zi cu 3002 sau 3004 cum vreau sa fac si in vara asta.

Cat despre munte acesta nu se rezuma doar la Valea Prahovei, mai e si Timisu de Jos cu canionul 7 scari, mai e si Poiana Copos cu Postavarul, orase si comune medievale cu biserici fortificate din jud Brasov, mai exista si un Piatra Craiului, Zarnesti, Intorsura Buzaului, Sf.Ghe-Baile Tusnad, Barajul Paltinu, peste cateva luni se deschide o noua oferta pentru cei care vor sa ajunga cu trenu pana la Maneciu si de acolo la Cheia, Muntele Rosu, mai sunt cativa care vin si pe la Pietrosita si o iau mai departe spre Moroieni-Bolboci etc...
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3356
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8369
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeDum 06 Ian 2013, 23:50

CFR CALATORI NU VREA sa mai introduca vagoane sau un tren regio dimineata Bucuresti - Brasov. Sambata, 05 ianuarie in cele trei vagoane ale lui 3001 cred ca erau vreo 600 calatori pe intreaga distanta deoarece numai din Bucuresti s-au urcat 350-400 calatori, din Ploiesti putin peste 100. Peste 80% aveau bilet sau abonament. Asa le place si nu ai ce sa le faci, ei vor sa stam gramada unii peste alti si sa se certe lumea, din cauza fumatului s-au luat unii la bataie in acest tren cu care am fost si eu pana la Predeal. Dar asa a mai fost si in 2013 situatia.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8759
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeLun 07 Ian 2013, 16:00

Astazi trenul Regio 3001 a sosit in Brasov la 13.30,adica cu 3 ore intarziere. Cauza? Ruperea pantografului locomotivei EA 919 care tracta trenul,la Sinaia. S-a cuplat EA 160 in fata ei (locomotiva de ajutor din Sinaia) iar,pana nu se stie unde,a circulat cu doua locomotive. Probabil ca si "cotetul" de Ploiesti a crapat,pentru ca a sosit in ajutor si DA 694 a Dep. Brasov. In final,trenul a ajuns la Brasov cu 3 locomotive,dintre care doar DA-ul tragea.. Smile
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3356
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8369
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeMar 08 Ian 2013, 00:39

Peste cateva zile se va ajunge la 22 perechi intre Bucuresti si Ploiesti si retur ale tuturor operatorilor feroviari. In urma cu doar 3-4 ani pe aceasta rute circulau doar 10-12 perechi zilnice de regio. Acum este foarte bine. Very Happy
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitimeMar 08 Ian 2013, 00:58

Rarau a scris:

Deci dimineata ai doar 2 trenuri. Daca mergi doar o data pe luna sau la 2 luni ca mine la munte nu conteaza.
Eu unul am mers de atatea ori o zi la munte cu prietena si ne-am intors seara. (mai ales sambata) De ce? Nu se merita sa dai 1 mil pe cazare pe degeaba.
Nu cred ca e vreunul pe aici care sa isi permita sa plece vineri seara , sa stea 2 nopti la hotel si sa vina duminica dupa ora 13 (ora decazarii) => daca mi-as permite asta saptamanal sigur nu mi-as petrece vacantele in Romania ci as pleca de vineri dimineata cu avionul prin Europa si m-as intoarce duminica seara.
Eu am mers deseori de la Bucuresti la Busteni si retur, mereu cu 3001, foarte rar cu alte trenuri la dus. Era si cu 8 vagoane uneori, si tot aglomerat era, mi-e greu sa cred ce e acum in el. Mai ales ca multi dintre calatori sunt pasionati fie de munte fie de sporturile de iarna, deci au si bagaj pe masura, fie rucsaci mari, fie schi-uri, fie placi de snowboard.
Am mers deseori la munte pe valea Prahovei pentru o singura zi si fugit uneori dupa 3008, dar am mers si pentru 2-3 zile si o voi mai face. Imi permit sa stau 3 zile la munte, si chiar si o saptamana, nu are treaba prea mult cu partea financiara. Nu toata lumea plateste (mult) pe cazare. Nu exista doar hoteluri, exista si cort, cazarea in cort e fie foarte ieftina gen 5-15 ron, fie gratis in zonele neamenajate. Evit/am evitat insa IR in special pe ruta asta, scumpe, deseori si aglomerate. Prefer sa fac altceva cu diferenta de bani, spre exemplu sa mai stau o zi la munte.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 50 Icon_minitime

Sus In jos

Trenuri Regio
Sus 
Pagina 50 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Trenuri Regio
» Trenuri Regio
»  Trenuri Regio
» Trenuri Regio Expres
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: