Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
ovdiu

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5077
Data de inscriere : 08/01/2011

Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva Empty
MesajSubiect: Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva   Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva Icon_minitimeDum 09 Oct 2011, 20:27

Salut la toata lumea,

Astazi am primit pe ejobs un anunt ca DB Schenker Rail Romania cauta 40 de mecanici de locomotiva

Cei interesati sa lucreze la ei(eu unul din pacate nu am facut cursurile pentru mecanici) sa se uite aici:
http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/mecanic-locomotiva-manevrant-sef-tren-rtv/489650/sqi

Imi cer scuze moderatorilor daca cumva acest anunt nu este in regulile forumului

Bafta celor care vor sa incerce
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva   Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva Icon_minitimeDum 09 Oct 2011, 20:33

Da, deci eu abia maine imi depun dosarul pentru cursuri, dar in cadrul CFR.
Cat despre DB, deconteaza si cazarea, si dau diurna si zic ca fiecare angajat pe locomotiva sa consume 2 litri de apa minimul fiindca deconteaza cei 2 litri de apa cumparati, daca se face dovada.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva   Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva Icon_minitimeDum 09 Oct 2011, 20:51

Edward, ai mesaj privat de la mine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva   Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva Icon_minitime

Sus In jos

Nemtii de la DB Schenker Rail Romania cauta mecanici de locomotiva
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Școală Mecanici Locomotivă
» Rail Away Romania - Trenuri romanesti din anii `90
» Revista presei
» Drezina CF (Rail Bike)
» Megafactories Speed Rail

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum