Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+101
Mircea Condilescu
Ryan Anderson
tuborgtnp
Gaby005
Silver
nenuandrei
marius_catalin84
get.
Lena
iuli.hard
rizelgeorgel2004
ionutz85
rich1974
Luna
C.F.R.
razvan - trenuri
bostanesku gigel
myster2008
paulrapati
040EC100
dany90
andreiutzu
Balto
IonutCFR2009
traian
eurocristi
mariuskl
Mihay
laur 133
RwO
DUAL
Ionutz
popovici
AndiCFR
didinul
sorinucu
Cito
lovekomotive
TonyGFR
PrisecaruFlorin
romaniaetc
ATM
TVlad
AMX 97-0548-4
Boracik
060-EA078
brandiburu
Karl
kristi kkk
Andrei
Norbi
Mircea Hirjau
cont inactiv
Caravelle_Zg
Nk11
DPS
Amiralul
alinx3330
cristyadaX
FeroFan97
stefan_br
The Legend
AlexD
buldozer2
tudor_pavelescu
ultras
florinrazaila
vanchorusebulgaria
Cobra
Marius
ravers75
Razvan Tudor
alex03bv
redeme
mureseanu_976
@ndrey
COSTACHE MIHAIL
MariusM
cont dezactivat .
membru inactiv
bostanescu gigel
billy752-istu
Vlad
1nt3rp0l_106
SULZERUL 0733
riciu
VeV
raoul
mihaiuc
cristi CFR
pannonia express
Saruman
bogdan srl
Costin.H
ionutz72
Nesebar
Vitosa
Adrian78
Jhonyla
alexandruh
decward
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5061
Data de inscriere : 14/07/2011

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Empty
MesajSubiect: Bingo :))   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 19:30

IonutCFR2009 a scris:
21-47 Laughing
De fapt e 21-57, dar tot aia e Razz Razz Razz
Sa stii ca vagonul arata bine fata de 20-57 din grupa de Fetesti, dar arata aiurea intre cele doua 20-55 ale Grivitei Razz Razz Razz
@Toader: seriile mentionate de tine sunt de clasa 1, ori eu am mentionat ca vagonul e de clasa a 2-a Wink

Ultima editare efectuata de catre 040EC100 in Dum 06 Noi 2011, 19:34, editata de 1 ori (Motiv : ...........)
Sus In jos
http://www.railnet.ro
Marius
V.I.P Member
V.I.P Member
Marius

Numarul mesajelor : 390
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5422
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 20:34

Am si eu o nedumerire.Tin minte ca acum 8-9 ani,trenul R 661 (Bucuresti Nord-Iasi) avea o grupa de vagoane (3) ce erau detasate la Tecuci....?Mai stie cineva pentru ce directie erau acele vagoane,si mai multe detalii daca se poate??
Sus In jos
http://autoloco.forum777.com/
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8758
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 21:07

O fi fost grupa de Galati..
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18753
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24331
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 21:21

Marius a scris:
Am si eu o nedumerire.Tin minte ca acum 8-9 ani,trenul R 661 (Bucuresti Nord-Iasi) avea o grupa de vagoane (3) ce erau detasate la Tecuci....?Mai stie cineva pentru ce directie erau acele vagoane,si mai multe detalii daca se poate??

Prin anii 95-96 au fost 2 grupe de Barlad din Tecuci la R623 si R627.Grupa de Galati nu avea nici un rost sa ocoleasca atat!!
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5412
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: nu inteleg,nici pace   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 17:33

nu inteleg de ce trenurile de pe 500 care au vagoane de iasi ,nu sunt trecute ca trenuri bucuresti-iasi cu grupa de suceava.
sa fim seriosi,iasi este regionala ,nu suceava;de asemenea iasi este printre primele 5 orase din tara.
aceeasi situatie si la alte regionale cu trenuri bucurestri arad cu vagoane d etimisoara,etc.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18753
Reputatie : 24331
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 18:12

manuela a scris:
nu inteleg de ce trenurile de pe 500 care au vagoane de iasi ,nu sunt trecute ca trenuri bucuresti-iasi cu grupa de suceava.
sa fim seriosi,iasi este regionala ,nu suceava;de asemenea iasi este printre primele 5 orase din tara.
aceeasi situatie si la alte regionale cu trenuri bucurestri arad cu vagoane d etimisoara,etc.

Pentru ca este grupa care se detaseaza si are 3 vagoane..Buc-Arad cu vagoane de Timisoara nu am auzit.Nu avea rost sa deschizi alt topic
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5903
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Noi 2011, 08:33

manuela a scris:
Daca ai avea habar de ceva istorie feroviara,ai sti cum s-a format acest tren.
Icc 551 553 Bucuresti Nord-Suceava a fost tren complet cu 4-5 vagoane+vag bar pe toata ruta.
Icc 561 563 Bucuresti Nord - Iasi era format din automotoare Desiro si circula pe ruta Urziceni-Faurei-Tecuci-Vaslui-Iasi ,insa datorita scaderii numarului de calatori pe ambele rute, de ceva ani toate trenurile spre iasi au traseu comun ca si cele de suceava (pana la focsani/marasesti).

Se poate inchide.asa-zisul topic
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Noi 2011, 09:08

Ei si voi, e o traire personala.
Sa nu uitam ca mai exista niste trenuri Bucuresti Nord -Botosani cu grupa de Suceava, cind de fapt din punct de vedere al calatorului ar fi de fapt invers.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Noi 2011, 09:25

ionutz85 a scris:
manuela a scris:
Daca ai avea habar de ceva istorie feroviara,ai sti cum s-a format acest tren.
Icc 551 553 Bucuresti Nord-Suceava a fost tren complet cu 4-5 vagoane+vag bar pe toata ruta.
Icc 561 563 Bucuresti Nord - Iasi era format din automotoare Desiro si circula pe ruta Urziceni-Faurei-Tecuci-Vaslui-Iasi ,insa datorita scaderii numarului de calatori pe ambele rute, de ceva ani toate trenurile spre iasi au traseu comun ca si cele de suceava (pana la focsani/marasesti).

Se poate inchide.asa-zisul topic

am pus o intrebare (avand o mare dilema ,zic eu indreptatita)nu am dat cu parul.
nu trebuie sa jugnim indirect!
atata vreme cat suceava apartine de regionala iasi,normal ar fi ca toate trenurile sa fie bucuresti-iasi cu vagoane de suceava.
iar 561 si 562 au circulat multi ani pe relatia ploiesti sud-buzau-focsani-tecuci nord.
si daca tot spui de istorie feroviara,am sa-ti aduc aminte ca primele trenuri intercity au fost iasi-bucuresti cu oprire la bacau ,apoi si cu opriri la focsani,buzau si ploiesti sud(fara grupe de suceava.de asemenea primul expres celebru a fost ,,moldova,,la inceputul anilor 90,cu vagoane albastre si vagoan restaurant si cu opriri la bacau-focsani-buzau-ploiesti sud.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Noi 2011, 11:05

@ Adi iti zic eu ca sunt vagoane in 1821 luate de la TM Smile .. in fine oricum nu stiu de va agitati oameni buni pt statia de domiciliu a vagonului .. la CFR daca priviti atenti la IC 532/522/542 sau A 1575 sau A 1823 sauu A1821 in statia Mangalia , veti observa niste garnituri care nu au sens si diferente zonale de compuneri imense .. si sunt multe exemple cum este acel 20-49 2xx in compunerea R Buc N-Craiova , si exemplele pot continua ...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Noi 2011, 12:15

Nu se referea la lstatiile de domiciliu din compunerea trenurilor, ci la faptul ca nu exista tren de Arad cu grupa de Timisoara.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3337
Reputatie : 8742
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Noi 2011, 17:46

duminica am vazut vagoane de Baia Mare si Satu Mare la un personal Buc Urziceni Laughing
Sus In jos
traian

traian

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 40
Localizare : Eforie Sud
Reputatie : 5137
Data de inscriere : 23/06/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeMier 09 Noi 2011, 22:09

Sunt curios care e timpul maxim permis pentru stationarea in gara in asteptarea altui tren, daca ai bilet? In sala de asteptare vreau sa zic. De ex. daca sosesc la 11 noaptea in gara si am urmatorul tren a doua zi dimineata la 5-6, ma lasa sa stau toata noaptea in sala? Ca am inteles ca unele gari inchid sala de asteptare dupa o anumita ora.
Sus In jos
Caravelle_Zg
V.I.P Member
V.I.P Member
Caravelle_Zg

Numarul mesajelor : 857
Varsta : 33
Localizare : Arad, România
Reputatie : 6566
Data de inscriere : 05/09/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeJoi 10 Noi 2011, 14:52

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Jxjmau5vmaxdjihofvlw
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitimeJoi 10 Noi 2011, 17:41

dan tm a scris:
Nu se referea la lstatiile de domiciliu din compunerea trenurilor, ci la faptul ca nu exista tren de Arad cu grupa de Timisoara.

dupa parere mea ,trasele principale ar trebui sa fie intre cele mai importante orase iar daca sunt si sedii de regionale cu atat mai mult;restul sa fie grupe de vagoane a traselor principale;exemplificare:
bucuresti-timisoara cu grupa de resita
bucuresti -iasi cu grupa de suceava
bucuresti -targu mures cu grupa de bistrita si nu bucuresti -bistrita cu grupa de mures
etc... .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 60 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 60 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: