Acest reportaj a fost postat de mine pe forumul railwayfan.ro , acum il gasiti si aici:
Primele poze sunt la iesirea din Campeni unde inainte mergi spre Turda , iar in dreapta mergi catre Abrud...
Vedere catre gara din Campeni, trecere peste raul Aries
Vedere spre Turda, se observa ramasitele de linie ingusta..
Am facut dreapta catre Abrud si am cautat gara din Campeni...ce am gasit mai intai a fost o trecere de cale ferata..iata pozele...
~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Ce observ eu in departare...gara....iata cateva poze facute...
~~~~~~~~~
~~~~~~~~
Ca de obicei...e locuita...
~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~
Am intrat in vorba cu un localnic...care avea impresia ca sunt de la vreun ziar sa fac reportaj despre zona...cand i-am spus ca o sa apara pe internet reportajul a ramas masca..fara cuvinte...expresia fetei lui merita toti banii...
Mi-am continuat drumul ...calea ferata este dincolo de rau..
In apropiere de intersectia cu drumul care duce la Rosia Montana ....se indeparteaza de sosea la vreo 3 km...revine apoi aproape de intersectie..chiar langa sosea. Am incercat sa observ podul care trece raul dar nu am reusit sa il descopar..
Poze in drum spre Abrud..
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~
Am intrat in orasul Abrud ...si m-am uitat dupa gara...am cautat-o un pic ..dar pana la urma am gasit-o..
Iata pozele...
O rampa...
Ultimele poze..
~~~~~~~~~
Va rog sa imi scuzati calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul, iar afara era o vreme foarte ploioasa..