Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
Subiect: Am calatorit Vin 28 Ian 2011, 18:08
Am calatori ieri, 27 ianuarie, cu 9103 pe ruta Bucuresti 14.20- Targoviste 16.15. Am vrut sa ma urc la clasa 1, dar m-au dat afara blatistii desi erau locuri libere. La clasa a doua, cand a venit nashul am aratat biletul, si toata lumea se uita la mine ca la felul 16. Eram singurul din 8 persoane din compartiment care avea bilet. Nasul s-a ofticat ca nu i-a iesit si din partea mea un ciubuc. Insa din pacate pe aceasta ruta mereu se intampla asa. Nasii fac zeci de lei pe zi cu ajutorul blatistilor, iar cand vine supracontrolul toti navetistii stiu dinainte sa se urce in tren. Astfel eu sunt nevoit sa calatoresc numai printre oameni din astia....Ce am putea face?
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
Am calatori ieri, 27 ianuarie, cu 9103 pe ruta Bucuresti 14.20- Targoviste 16.15. Am vrut sa ma urc la clasa 1, dar m-au dat afara blatistii desi erau locuri libere. La clasa a doua, cand a venit nashul am aratat biletul, si toata lumea se uita la mine ca la felul 16. Eram singurul din 8 persoane din compartiment care avea bilet. Nasul s-a ofticat ca nu i-a iesit si din partea mea un ciubuc. Insa din pacate pe aceasta ruta mereu se intampla asa. Nasii fac zeci de lei pe zi cu ajutorul blatistilor, iar cand vine supracontrolul toti navetistii stiu dinainte sa se urce in tren. Astfel eu sunt nevoit sa calatoresc numai printre oameni din astia....Ce am putea face?
Nimic! Asta e sistemul!
adycfrbucuresti
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5186 Data de inscriere : 26/01/2011
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 17 Aug 2011, 14:01
Podul peste Dimbovita din zona localitatilor Banesti/Ghinesti a fost vopsit recent. De asemenea prisma de balast din apropiere parea burata recent.
Vedere din aval, de pe malul drept:
Vedere din amonte:
Constructie mixta, cu imbinari sudate si nituite:
Aparat de reazem:
Pilele vechiului pod din amonte, probabil desfiintat in anii 80 dupa constructia podului actual:
Statia Titu, vedere de la strada:
Vine o garnitura de cisterne dinspre Bucuresti:
Directia Pitesti:
Magazia de marfuri, proiect standard Elie Radu. Se vede in dreapta si cadrul metalic pentru controlul gabaritului de trecere:
Magazia e, evident, devastata:
Ultima editare efectuata de catre tozlovanuvlad in Mier 17 Aug 2011, 14:15, editata de 1 ori
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 17 Aug 2011, 14:06
Da, un pod rezistent, de 100 km/h. Atât avea viteza automotorul Desiro când am trecut recent peste acest pod.
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 17 Aug 2011, 14:28
Halta Podu Rizii pe inserat, vedere spre Tirgoviste:
Ionut, si eu m-am bucurat sa constat ca totusi se mai fac lucrari de intretinere si pe sectii "secundare" (adica altele decit M300/M800). Judecind dupa cite probleme sint pe liniile magistrale, imi inchipuiam ca pe celelalte trebuie sa fie mult mai rau, dar, surpriza...
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 17 Aug 2011, 22:46
linia 904 am putea spune totusi ca e un caz fericit, fata de '89 timpii de parcurs au ramas relativ aceeasi pentru trenurile accelerat (micile diferenta apar din timpii de stationare in statia Titu)...pe alte linii secudnare insa chiar e mai rau
mihaiuc
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5519 Data de inscriere : 14/07/2010
linia 904 am putea spune totusi ca e un caz fericit, fata de '89 timpii de parcurs au ramas relativ aceeasi pentru trenurile accelerat (micile diferenta apar din timpii de stationare in statia Titu)...pe alte linii secudnare insa chiar e mai rau
In plus, pentru 904 s-au luat niste bani europeni pentru refacerea unei portiuni de 5 km de linie afectata de calamitati (plus amenajari hidrotehnice conexe, linia fiind aproape de apa). Dupa finalizarea lucrarilor, se va merge mai repede pe acolo.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Dum 21 Aug 2011, 16:05
singura portiune care ar fi de aproape 5 km care la ora actuala se reface este intre Pietrosita si Tepes.Voda pe partea stanga si tot pe stanga Ialomitei se intareste malurile cu beton si plasa de sarma. Organizarea firmei este chiar in statia Pietrosita iar firma care facea lucrarea este de undeva din MARAMURES. am o poza cu detaliile lucrarilor acasa cand o gasesc o so postez.
nu, si nu se va elimina prea curand. Intre Tepes Voda si Pietrosita de cand ma stiu la intrare in Pietrosita e o bucata de vreo 300 metri unde trenul merge cu 10-15 km/h. aia dintre Fieni si Tepes.Voda parca nu mai e de vreo 2-3 ani, sau daca e nu se mai simte ultima data trenul avea ceva viteza.
Cel din poza sunt eu iar in spatele meu venea nasul, observatii cat de cald ai era si lui la 18:10 intr-o zona unde vara ar trebui sa fie mai racoare, temperaturile ajung sa fie la fel de caniculare ca in capitala nu se mai face diferenta dintre munte si capitala.