Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mersul trenurilor la T.F.C.

In jos 
+75
Katalyn
dan tm
marius664
Katalin4653
stefan_br
mielutu zburator
impuls
gabrielcr
buldozer2
Radu Tudor
IonutCFR2009
Andrey_tm
Ciprian
roadster
cristy79
vatmanul
eu
kido
George1000
blueeyed
rizelgeorgel2004
Radu.B
allred
Spartan1948
Vlad Singeorzan
baiazid
tudor_vl
dexter23
Adirmvl
Radu
get.
Rarau
pety
Luna
AndiCFR
razvan - trenuri
transferoviarcalatori
boldalexandru
membru inactiv
Caravelle_Zg
Grigor
orestte
M.I.C.I.
AlexD
popovici
soulcage
DUAL
nenuandrei
ATM
Dr2005
decward
Adrian78
vrabieionut
Vitosa
clauadrian24
Marius Iulian
jionutz
lovekomotive
cristi ar
cont dezactivat .
cortexedge
MariusM
Norbi
didinul
mureseanu_976
Felix
razwy
pisti91
Razvan
Nesebar
cristi CFR
opreac
srazvi
ionutz72
COSTACHE MIHAIL
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Empty
MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 04:21

Vineri la Ploiesti Sud R 15210 a venit de la Buzau la Pl.Sud cu motoarele 3232 si 3214, din poza lui Dr2005 reiese ca 3214 a plecat la Slanic, deci pana la urma s-a adeverit o vorba de a unui coleg de munca ca pe Slanic a vazut 2 motoare DH2 la unele trenuri.
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8670
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeSam 03 Noi 2012, 19:31

De la noul mers pe ruta Cluj Napoca - Caransebes trenurile vor face mai mult timp, dar tot in acelasi statii vor opri ca si pana in prezent!
R 15200 Cluj Napoca (06:15) - Caransebes (13:05)
R 15201 Caransebes (14:56) - Cluj Napoca (22:21)
Sus In jos
tudor_vl
V.I.P Member
V.I.P Member
tudor_vl

Numarul mesajelor : 447
Varsta : 34
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6293
Data de inscriere : 04/05/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeSam 03 Noi 2012, 23:04

Incepand cu datele de 2 (la 15202 si 15203) si 5 noiembrie (la 15204 si 15205) toate trenurile Regio pe ruta Cluj Napoca - Targu Mures vor circula numai in zilele de vineri si duminica.
Sus In jos
http://www.infrastructura-cfr.myfreeforum.ro
tudor_vl
V.I.P Member
V.I.P Member
tudor_vl

Numarul mesajelor : 447
Reputatie : 6293
Data de inscriere : 04/05/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeSam 03 Noi 2012, 23:07

Incepand cu data de 1 noiembrie 2012, datorita lucrarilor efectuate la infrastructura feroviara, s-au redus timpii de parcurs pe rutele Buda - Slanic si Titan Sud - Oltenita.
Sus In jos
http://www.infrastructura-cfr.myfreeforum.ro
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeLun 05 Noi 2012, 00:28

Incepand cu data de 05 Noiembrie 2012 trenul 15210 pe relatia Buzau - Bucuresti Nord si trenul 15211 pe relatia Bucuresti Nord - Buzau circula doar in zilele de Vineri si Duminica;

:O

Mie mi se pare ca cei de la TFC vor ca trenurile lor sa circule doar 120% si nu prea imi place.
Stiu ca e iarna dar totusi ...

Sper ca macar din primavara sa fie L-D

Iar al 2 lucru sa nu mai schimbe mersul trenurilor de 15 ori ca nu poti sa iti organizeze deloc timpul.
Poate sunt oameni care vor sa vina de Sambata seara la Bucuresti (plecand din zona Nehoiu de exemplu)

Si nu imi place ca au anulat si trenul de Buzau - Galati asa repede.

Clientii se castiga si printr-un program pe care nu il schimbi zilnic.
Poate sunt unii clienti care vor sa mearga cu ei pe anumite sectii, in detrimentul CFR-ului, si nu pot sa faca asta daca isi schimba programul zilnic.
Cum poti sa faci reclama TFCului si apoi sa vezi ca anumite trenuri dispar??

Eu inteleg ca sunt anumite zone (gen Turnu Magurele-Bucuresti) unde este flux doar V/D dar Buzau-Bucuresti ???

Am fost pe Slanic acum 4 sapt si din pacate si TFCul stau cam prost cu reclama pe sectia asta.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeLun 05 Noi 2012, 10:10

Din lipsa de calatori au decis sa le lase doar vinerea si duminica. Am vazut pe R 15210 in cursul saptamani cu doar 3-4 calatori in schimb duminica nu ai loc sa arunci un ac.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeLun 05 Noi 2012, 15:11

Rarau a scris:

Am fost pe Slanic acum 4 sapt si din pacate si TFCul stau cam prost cu reclama pe sectia asta.

Toate companiile feroviare care se ocupa de transport calatori stau foarte prost la capitolul reclama, de la banalele fluturase si pana la spoturi publicitare la orice nivel. In schimb asistam la un asalt mediatic gen site de vanzari printre care si imobiliare Laughing la care Moga canta exact cat le trebuie si o face tot exact cum trebuie. Este cel putin ciudat sa vezi o oaresce zgarcenie din acest punct de vedere tocmai acolo unde nu ar trebui sa fie. Pana si pe baza de voluntariat se putea face treaba, sunt destul de multi pusti care stau prin gari mai mult decat la scoala Wink

Cat despre capitolul fidelizare weekend versus daily lasa-ma te rog a nu fii de acord cu tine, macar in ceea ce priveste companiile private care nu au asa mult material rulant precum CFRCalatori de exemplu, acesteafiind nevoite in mod firesc sa-l folosesca chibzuit. Insa, cat timp se limiteaza trenul in weekend ar trebui sa se traga tare cu reclama in acest sens pentru a urma imediat o ulterioara extindere a traselor atat in weekend cat si in alte zile daca nu in fiecare zi, si aici suntem iarasi de acord.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeLun 05 Noi 2012, 21:20

Lasa ca se mai gasesc unii sa faca reclama negativa sau sa arunce cu noroi. Astazi seara la NASUL TV o televiziune de opozitie la acest moment dar si cu audienta minima s-au plans invitatii ca la o calatorie cu trenul intre Bucuresti si Cluj Napoca cu vagonul cuseta costa mai mult decat o persoana cu automobilul propriu...........si la final ca :

"Mai bine am desfinta CFR decat sa suportam pierderile" si uite asa unii romani au pretentia sa circule cu trenul IEFTIN ca in ESTUL EUROPEI dar CU VITEZA SI CONFORT ca in VESTUL EUROPEI.

Sigur ca o reducere la tarife este necesara daca nu se poate asigura cresterea vitezelor practic.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeLun 05 Noi 2012, 22:14

razvan - trenuri a scris:
Lasa ca se mai gasesc unii sa faca reclama negativa sau sa arunce cu noroi. Astazi seara la NASUL TV o televiziune de opozitie la acest moment dar si cu audienta minima s-au plans invitatii ca la o calatorie cu trenul intre Bucuresti si Cluj Napoca cu vagonul cuseta costa mai mult decat o persoana cu automobilul propriu...........si la final ca :

"Mai bine am desfinta CFR decat sa suportam pierderile" si uite asa unii romani au pretentia sa circule cu trenul IEFTIN ca in ESTUL EUROPEI dar CU VITEZA SI CONFORT ca in VESTUL EUROPEI.

Sigur ca o reducere la tarife este necesara daca nu se poate asigura cresterea vitezelor practic.

Preturile in Romania sunt foarte mari comparativ cu viteza comerciala asigurata . In Ungaria de exemplu viteza medie este de cca 90km/h pe toate liniile principale iar tarifele sunt mai mici decat la noi, cadenta trenurilor fiind la 1-2 ore, cu plecari exact la acelasi minut din ora. Plus de asta, nu prea exista intarzieri datorita faptului ca se asigura o mentenanta periodica a infrastructurii.
Sus In jos
Vlad Singeorzan

Numarul mesajelor : 35
Reputatie : 4436
Data de inscriere : 06/11/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeJoi 08 Noi 2012, 15:46

Am trimis acum o saptamana o sesizare la TFC, in legatura cu anularile trenurilor pe ruta Cluj Napoca - Targu Mures si retur, si punerea acestora in circulatie doar vinerea si duminica.

Iata textul sesizarii:
Stimata conducere!

Doresc sa imi exprim nemultumirea in legatura cu mersul trenurilor pe relatia Cluj Napoca - Tirgu Mures si retur. Atat pe site cat si la casa de bilete din Cluj Napoca este afisat ca trenurile pe relatia mentionata vor circula numai vinerea si duminica. Doresc sa va intreb care este motivul acestei decizii? Mentionez ca azi 1.11.2012 (joi) am circulat cu trenul 15204, iar acesta NU duce lipsa de calatori.
Va sugerez ca numai trenurile 15204 si 15205 sa circule in fiecare zi sau in plus in ziua de joi (zi in care il folosesc saptamanal). Mentionez ca trenul este alegerea de calatorie a multor studenti,iar punerea in circulatie vinerea si duminica obliga la orientarea spre alte mijloace de transport pe relatia mentionata si scaderea increderii fata de compania dumneavoastra.

Sper ca veti lua decizia corecta si veti repune trenurile 15204 si 15205 in circulatie in fiecare zi.

Va multumesc pentru timpul acordat.

Si raspunsul:
Ne cerem scuze de neplacerile cauzate ca urmare a anularii trenurilor pe relatia Cluj Napoca - Targu Mures, dar am fost nevoiti sa facem acest lucru deoarece nu am putut obtine aprobare pentru o alocare de km mai mare din partea CN CF CFR SA, astfel ca am fost nevoiti sa anulam in timpul saptamanii si sa lasam doar vinerea si duminica. Incepand cu luna ianuarie 2013 vor reveni cu ambele perechi de trenuri pentru ca ne vom incadra pe alocarea anului 2013 si suntem in discutii pentru a ni se aloca un numar mai mare de kilometri deoarece sunt foarte multe solicitari de a opera si pe alte sectii.
Ne cerem inca odata scuze si va multumim totodata pentru intelegere.

Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeJoi 08 Noi 2012, 16:16

CFR SA au ramas in urma si se misca incet in legatura cu alocarea de noii kilometri si linii catre alti operatori. Noi calatori stam dupa ei cu lunile pana ce fac ei studile si analizele necesare.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeJoi 08 Noi 2012, 20:19

Am o vagă bănuială că motivul e altul... la începutul anului, în contractul de servicii publice s-au prevăzut în jur de 23 RON*tren*km subvenţie. Însă prin Legea Bugetului s-au acordat numai în jur de 16 RON, cu ,,promisiunea" că diferenţele se vor acorda la rectificarea de buget. Şi s-au făcut de atunci două rectificări de buget şi nu s-a mai dat nimic, aşa că operatorii, în funcţie de costurile de exploatare şi de marja de profit pe care au dorit-o, au început să anuleze din trenuri. Cum toate automotoarele TFC au câte 2 motoare diesel (spre deosebire de cele de la RT), probabil încasările celor 2 trenuri în cursul săptămânii erau foarte reduse.

--
Off-topic: probabil vă veţi întreba de ce CFR Călători bagă mai multe trenuri... e simplu, li se şi aprobă mai repede, iar TUI-ul nu l-au mai plătit de multe luni (dacă nu chiar ani) şi mai şi primesc bani de la stat (în plus faţă de subvenţie) pentru reparaţii şi revizii de material rulant şi pentru salarii, beneficii pe care operatorii privaţi nu le au.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeJoi 08 Noi 2012, 20:44

Dr2005 a scris:
Am o vagă bănuială că motivul e altul... la începutul anului, în contractul de servicii publice s-au prevăzut în jur de 23 RON*tren*km subvenţie. Însă prin Legea Bugetului s-au acordat numai în jur de 16 RON, cu ,,promisiunea" că diferenţele se vor acorda la rectificarea de buget. Şi s-au făcut de atunci două rectificări de buget şi nu s-a mai dat nimic, aşa că operatorii, în funcţie de costurile de exploatare şi de marja de profit pe care au dorit-o, au început să anuleze din trenuri. Cum toate automotoarele TFC au câte 2 motoare diesel (spre deosebire de cele de la RT), probabil încasările celor 2 trenuri în cursul săptămânii erau foarte reduse.

--
Off-topic: probabil vă veţi întreba de ce CFR Călători bagă mai multe trenuri... e simplu, li se şi aprobă mai repede, iar TUI-ul nu l-au mai plătit de multe luni (dacă nu chiar ani) şi mai şi primesc bani de la stat (în plus faţă de subvenţie) pentru reparaţii şi revizii de material rulant şi pentru salarii, beneficii pe care operatorii privaţi nu le au.

Bine punctat , de asta este CFR Calatori gaura neagra in care se tot pompeaza si tot pe minus este , de asta nu sufar eu CFR Calatori , nici nu ofera legaturi bune , nici nu asculta de propunerile oamenilor , consuma mult si mai pune si bete in roate pentru altii .

Vizitator

MesajSubiect: MERSUL TRENURILOR LA T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeMier 21 Noi 2012, 20:20

Va rog frmos si eu mersul trenurilor 2012-2013 pe rutele galati-buzau,bucuresti-buzau,buzau-nehoiu,ploiesti-slanic,ploiesti-maneciu
va rog frumos aveti livretul regio tfc
INTERCITY BUZAU-CONSTANTA
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitimeLun 26 Noi 2012, 23:50

Pe ruta Oradea-Cluj napoca,circula vreun automotor TFC in zilele de duminica ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 23 Icon_minitime

Sus In jos

Mersul trenurilor la T.F.C.
Sus 
Pagina 23 din 41Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul Trenurilor 2016/2017
» Mersul trenurilor 2012-2013 (3)
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» Mersul trenurilor 2009-2010 la Regiotrans
» COLECTIA ,,MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: