Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mersul trenurilor la T.F.C.

In jos 
+75
Katalyn
dan tm
marius664
Katalin4653
stefan_br
mielutu zburator
impuls
gabrielcr
buldozer2
Radu Tudor
IonutCFR2009
Andrey_tm
Ciprian
roadster
cristy79
vatmanul
eu
kido
George1000
blueeyed
rizelgeorgel2004
Radu.B
allred
Spartan1948
Vlad Singeorzan
baiazid
tudor_vl
dexter23
Adirmvl
Radu
get.
Rarau
pety
Luna
AndiCFR
razvan - trenuri
transferoviarcalatori
boldalexandru
membru inactiv
Caravelle_Zg
Grigor
orestte
M.I.C.I.
AlexD
popovici
soulcage
DUAL
nenuandrei
ATM
Dr2005
decward
Adrian78
vrabieionut
Vitosa
clauadrian24
Marius Iulian
jionutz
lovekomotive
cristi ar
cont dezactivat .
cortexedge
MariusM
Norbi
didinul
mureseanu_976
Felix
razwy
pisti91
Razvan
Nesebar
cristi CFR
opreac
srazvi
ionutz72
COSTACHE MIHAIL
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Urmatorul
AutorMesaj
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5937
Data de inscriere : 14/04/2010

Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 16:47

Da,adevaru' e ca se mai misca cate ceva pe sectiile privatilor,ceea ce e f bn.Sper sa se bucure de cat mai multi calatori.Cred ca daca nu era adjudecata se inchidea sectia asta.Imi pare f bn cand aud ca TFC-ul se extinde...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 17:20

Razvan a scris:
Da,adevaru' e ca se mai misca cate ceva pe sectiile privatilor,ceea ce e f bn.Sper sa se bucure de cat mai multi calatori.Cred ca daca nu era adjudecata se inchidea sectia asta.Imi pare f bn cand aud ca TFC-ul se extinde...
Si eu ma bucur. Very Happy Mai ales ca TFC-ul are timpi buni si foarte buni pe majoritatea sectiilor pe care opereaza. Ma rog, ca astia sunt timpi de bun simt pentru R, asta e alta treaba. Dar uita-te numai la zona din care esti tu: Buzau-Nehoiasu - 35km/h. Ihm, sa zicem ca e ok. Dar Bucuresti-Buzau - un pic mai bine de 60km/h! Ori, in conditiile astea, cum sa nu te bucuri ca ei se extind?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 17:30

Nu e cam periculos mersul asta cu un singur automotor ? Ori o sa tina unul de rezerva in Ploiesti in caz ca se defecteaza cel de pe Slanic sau unul de pe Buzau, orice e posbil se strica lucrul nou dapei cel folosit.

Tarifele sunt egale cu cele de la dube, avantajati vor fi doar navetisti, elevii, studenti si cei carora le place sa mearga cu trenul.

Astept noul mers de tren din iarna cu mai multe perechi pe aceasta linie pana atunci va vom tine la curent cu gradul de ocupare al trenurilor TFC de pe Slanic, poze etc...

Ultima editare efectuata de catre paall in Mier 22 Aug 2012, 17:31, editata de 2 ori
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5937
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 17:30

Nu e peste tot viteza aia pe 504,e adevarat ca sunt multe restrictii etc.Insa odata am tras cu ochiul in postul de conducere si viteza era de 45 km/h....bineinteles ca nu e uniforma insa e mai mare ca pe vremea CFR-ului...cred ca atunci era cu 35 km....Si pe Buc-Bz e mult mai mare...100 km/h daca nu gresesc...fac o treaba f bn pe ambele trasee,cel putin doar pe astea am circulat cu TFC-ul....
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 18:02

Razvan a scris:
Nu e peste tot viteza aia pe 504,e adevarat ca sunt multe restrictii etc.Insa odata am tras cu ochiul in postul de conducere si viteza era de 45 km/h....bineinteles ca nu e uniforma insa e mai mare ca pe vremea CFR-ului...cred ca atunci era cu 35 km....Si pe Buc-Bz e mult mai mare...100 km/h daca nu gresesc...fac o treaba f bn pe ambele trasee,cel putin doar pe astea am circulat cu TFC-ul....

Ma refeream la viteza medie pe tot traseul, nu la cea maxima de pe traseu. Si o spun in sensul in care nu ma incalzeste cu nimic ca pe 10 km ii da 120 la ora, iar restul traseului e parcurs cu 30-40. Eu privesc trenurile si ca mijloc de transport, poate in primul rand ca atare. Ca imi si plac e alta poveste. Razz Dar ma intereseaza sa ajung cat mai repede (si cat mai ieftin, ca nu ma dau banii afara din casa Very Happy), deci durata intregii calatorii, de aceea am pomenit de vitezele alea. Smile
Si in zona Clujului fac treaba buna. Pana la Oradea cu vreo o jumatate de ora mai mult decat IR-urile CFR-ului, dar tine cont ca multe nu pleaca din Cluj, deci sigur au intarziere, pe Cluj-Mures e mai sprinten decat perechea de IR-uri a CFR-ului, si pana la Bistrita, la fel, timpi buni.
Off topic, mai mult sau mai putin: am observat o chestie la TFC si la RT- diferentele sunt de doar cateva minute intre trenurile privatilor de pe acelasi traseu, nu ca la CFR. Aici pot da doua exemple graitoare: intre Cluj si Valcea: 1736 face 06:09, iar 1737 face 05:34, iar intre Valcea si Sibiu, chiar in acelasi sens de mers, 2061 face 03:30, iar 2063 face 02:56. Neutral
Sus In jos
boldalexandru

Numarul mesajelor : 288
Reputatie : 5054
Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 19:25

karpaty a scris:
Mersul trenurilor pe Titan Sud-Oltenita , cel nou a fost scos de pe site , urmeaza sa fie publicat cand se va definitiva , propuneri au fost trimise si pentru alte trenuri fata de ce au afisat , sa vada ce adauga din acele propuneri .
L-au afiisat si parca este mai prsot ca ala de il afisase zilele trecute
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 19:55

boldalexandru a scris:
karpaty a scris:
Mersul trenurilor pe Titan Sud-Oltenita , cel nou a fost scos de pe site , urmeaza sa fie publicat cand se va definitiva , propuneri au fost trimise si pentru alte trenuri fata de ce au afisat , sa vada ce adauga din acele propuneri .

Am vazut noul mers , ma asteptam totusi la cursa de 8 si 20 din Oltenita si 22 din Bucuresti dar se pare ca inca nu au fost bagate in schimb vad ca noul mers este facut cu mai multe incrucisari in gara Buc Sud Catelu .

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 20:10

karpaty a scris:
boldalexandru a scris:
karpaty a scris:

Am vazut noul mers , ma asteptam totusi la cursa de 8 si 20 din Oltenita si 22 din Bucuresti dar se pare ca inca nu au fost bagate in schimb vad ca noul mers este facut cu mai multe incrucisari in gara Buc Sud Catelu .
Pai toate sunt acum la Bucurest iSud din cate vad eu, dae eu ma asteptatm si la un tren pe la 8 sau 9 dimineata acum s-a marit si mai mult intervalult intre 4 si 12 , aiurea
Sus In jos
boldalexandru

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 21:20

Iata un raspuns mai detaliat oferi de catre TFC , numarul de trenuri cu care putem circula este limitat clar de catre minister. Cu eforturi mari am obtinut aprobare pentru cele trei trenuri care vor circula in plus, din 1 septembrie. In acelasi timp numarul de automotoare es
te limitat. Curentul de calatori este de obicei indreptat spre Bucuresti dimineata si spre Oltenita dupa amiaza. Asadar acest grafic este varianta cea mai acceptabila, in opinia noastra, la ce logistica dispunem acum. trebuie sa asiguram si mentenanta liniei si a automotoarelor. Vom incerca ca o data cu mersul de tren pentru anul 2013, sa obtinem mai multe trenuri care sa acopere toate intervalele orare, si totodata sa mai putem aduce pe sectie al 4-lea automotor. Lucrurile sunt extrem de complexe. Asa ca cerem rabdare. Am reusit in numai cateva luni sa readucem linia in parametri mai buni, furnizad servicii din ce in ce mai bune. Avem o serie de probleme, pe care incercam sa le rezolvam. Stim care sunt cererile publicului, dar nu le putem satisface pe toate deocamdata. Va multumim. / PE ACEASTA CALE II MULTUMESC MINISTERULUI CA ESTE ATAT DE RAU VOITOR Smile))
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 21:26

Ministerul limiteaza numarul de trenuri pentru ca...? E limitat bugetul pentru subventii?
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 22:32

Cred ca e vorba de pachetul minim social care stabileste numarul de trenuri care sunt subventionate. Ei pot suplimenta numarul de
trenuri peste pachetul minim social dar nu primesc subventie in plus.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 23:41

cristi ar a scris:
Cred ca e vorba de pachetul minim social care stabileste numarul de trenuri care sunt subventionate. Ei pot suplimenta numarul de
trenuri peste pachetul minim social dar nu primesc subventie in plus.
Deci CFR-ul nu primeste subventie pentru toate trenurile?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 12:04

Pe site TFC a aparut si sectia Ploiesti Sud-Maneciu cu precizarea ca mersul va fi afisat curand .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 12:05

Mi-e sa nu se intinda prea mult sa lucreze cu materialul rulant la limita sa nu mai aiba nimic de rezerva...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 12:16

In prezent stiu ca au 2 DH2 inchiriate la Regiotrans care fac servici pe 406 Bistrita-Ludus , am mai auzit ca ar mai fi 2 DH2 la Remarul care inca nu au iesit pe traseu . In zona Ploiesti ei au spus ca vor opera pe Slanic cu 4 trenuri plus 2 la Bucuresti deci ar fi cam 6 , din cele 4 care merg la Ploiesti 2 au zis ca vor merge spre Maneciu adica Slanic-Ploiesti-Maneciu . Tot de la noul mers au mai spus ca vor sa bage si trenul Cluj-Bucuresti , probabil aceasta cursa va fi facuta cu VT 614 . Ramane de vazut ce va fi si ce hotarasc cum impart materialul rulant , probabil au ceva planuri de a mai achizitiona si alte DH2 asta daca or mai fi , cert este ca pe Maneciu nu vor baga multe curse pentru ca acolo vor opera cu plata TUI si daca trenurile nu vor fi pline atunci nu le vor convine sa plimbe trenurile cu 50% grad de ocupare , chiria este extrem de mare pentru 304 si nu cred ca o va inchiria .

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Mersul trenurilor la T.F.C.
Sus 
Pagina 20 din 41Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul Trenurilor 2016/2017
» Mersul trenurilor 2012-2013 (3)
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» Mersul trenurilor 2009-2010 la Regiotrans
» COLECTIA ,,MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: