| Mersul trenurilor la T.F.C. | |
|
+75Katalyn dan tm marius664 Katalin4653 stefan_br mielutu zburator impuls gabrielcr buldozer2 Radu Tudor IonutCFR2009 Andrey_tm Ciprian roadster cristy79 vatmanul eu kido George1000 blueeyed rizelgeorgel2004 Radu.B allred Spartan1948 Vlad Singeorzan baiazid tudor_vl dexter23 Adirmvl Radu get. Rarau pety Luna AndiCFR razvan - trenuri transferoviarcalatori boldalexandru membru inactiv Caravelle_Zg Grigor orestte M.I.C.I. AlexD popovici soulcage DUAL nenuandrei ATM Dr2005 decward Adrian78 vrabieionut Vitosa clauadrian24 Marius Iulian jionutz lovekomotive cristi ar cont dezactivat . cortexedge MariusM Norbi didinul mureseanu_976 Felix razwy pisti91 Razvan Nesebar cristi CFR opreac srazvi ionutz72 COSTACHE MIHAIL 79 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mar 06 Dec 2011, 18:26 | |
| Eu ma gandesc ca au luat trasa ca sa mai scoata ceva incasari probabil cand duc automotoarele la revizii sau reparatii la Cluj la fel cum fac cei de la Regio cu Timisoara-Brasov.. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mar 06 Dec 2011, 18:39 | |
| Asta asa e.
_________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6639 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mar 06 Dec 2011, 21:17 | |
| Si aceeasi socoteala e si trenul TFG Buzau-Galati, conectand doua puncte de lucru. Ramane de vazut cat vor circula trenurile astea, pentru ca TFG cam duce lipsa de material rulant, la cate trase incearca sa tina. |
|
| |
soulcage
Numarul mesajelor : 34 Localizare : Cluj Reputatie : 4787 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Mers Bistrita-Cluj Mar 06 Dec 2011, 23:37 | |
| Nu stiti ce modificari apar pe ruta Bistrita-Cluj si retur o data cu trecerea la noul mers? Multumesc |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 16:43 | |
| - karpaty a scris:
- dar cine stie poate ca pe viitor firmele private ne vor oferii mai multe rute cu pret de Regio si mers de IR .
Pai cam asta este trendul , altfel este greu sa concurezi CFR la interoperabilitate . CFR Calatori , desi are servicii de cacao (de la casierite pana la nasi) ca si alte firme din tara asta care au monopol , plus intarzieri la greu este irezistibil prin confort si siguranta . Acestea fiind spuse este foarte clar ca privatii pot castiga doar la raportul durata-pret insa ramane de vazut cum va reactiona (pozitiv sper) CFR-ul atunci cand trasele privatilor se vor inmulti si va apare cu adevarat concurenta... Am mai spus-o de mai multe ori pe forum , daca ar exista concurenta adevarata macar pe magistralele principale , CFR ,,va fi nevoit'' sa se schimbe in bine... Cum ar fi , de exemplu ca TFG sa bage rame (electrice sper) din ora in ora Bucuresti-Brasov cu opriri de IR si cu pret de regio ? |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 16:51 | |
| - popovici a scris:
Am mai spus-o de mai multe ori pe forum , daca ar exista concurenta adevarata macar pe magistralele principale , CFR ,,va fi nevoit'' sa se schimbe in bine... Cum ar fi , de exemplu ca TFG sa bage rame (electrice sper) din ora in ora Bucuresti-Brasov cu opriri de IR si cu pret de regio ? Raspunsul e simplu, CFR nu va mai avea calatori. Eu unul nu as lasa privati pe magistralele principale. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 16:52 | |
| TFG pe viitor ar fi bine sa bage un tren Galati-Buzau-Brasov-Cluj , astfel ar avea legatura cu toate punctele de lucru din tara , eventual sa achizitioneze si ceva rame electrice pentru acest traseu . |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 16:57 | |
| - AlexD a scris:
- popovici a scris:
Am mai spus-o de mai multe ori pe forum , daca ar exista concurenta adevarata macar pe magistralele principale , CFR ,,va fi nevoit'' sa se schimbe in bine... Cum ar fi , de exemplu ca TFG sa bage rame (electrice sper) din ora in ora Bucuresti-Brasov cu opriri de IR si cu pret de regio ? Raspunsul e simplu, CFR nu va mai avea calatori. Eu unul nu as lasa privati pe magistralele principale. Dece nu ? ba da chiar sa intre privatii pe mai multe rute , astfel vom putea merge cu pret mic (regio) dar viteza de IR , astfel se face concurenta intre firmele de transport , eu unul prefer TFG pe Cluj-Oradea ajunge mai repede platesc mai putin decat la CFR si nu merg in tren cu toti romii , asa ar trebuii sa fie peste tot . |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 17:13 | |
| @AlexD Vor avea calatori atunci cand vor dori acest lucru. Si atunci cand vor aplica o alta politica: Preturi mai mici ca la transportul auto, acest lucru va genera mai multi calatori. In loc de 1 calator care plateste 10 lei vor fi 3 care vor plati in total 20. Metode noi de a motiva calatorul sa circule cu trenul.
Actuala politica este un cerc vicios care merge tot in jos. Scumpind biletele , serviciile la acelasi nivel, veniturile pe care doresc sa le obtina vor fi o scurta prerioada mai mari apoi vor scadea sub nivelul actual pe masura ce se vor reorienta calatorii spre alte solutii mai ieftine, pentru ca toata lumea se uita la buzunar prima data apoi la celelalte lucruri. Ex : Din 10 calatori care circula acum si platesc 10 lei , daca vor trebuii sa dea 17 lei vor mai merge cel mult 5. Pasul urmator va fi o alta scumpire care va avea acelasi efect si tot asa mai departe in jos pana se ajunge la 0.
_________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 19:34 | |
| - AlexD a scris:
- popovici a scris:
Am mai spus-o de mai multe ori pe forum , daca ar exista concurenta adevarata macar pe magistralele principale , CFR ,,va fi nevoit'' sa se schimbe in bine... Cum ar fi , de exemplu ca TFG sa bage rame (electrice sper) din ora in ora Bucuresti-Brasov cu opriri de IR si cu pret de regio ? Raspunsul e simplu, CFR nu va mai avea calatori. Eu unul nu as lasa privati pe magistralele principale. Raspunsul tau este intr-adevar simplu dar neconvingator si mai degraba subiectiv , de parca ai avea rude la CFRCalatori si iti este frica sa nu-si piarda slujba...CFR nu este nici DB nici OBB sau SBB , mai exact este acel gen de companie de stat al carei putregai este atat de mare incat poate exploda din moment in moment . CFR se afla in postura unui pacient resuscitatat din cand in cand de guvern de care chiar nu trebuie sa ne fie mila . Daca ti-e mila de CFR inseamna ca ti-e mila de toti hotii si nenorocitii care au furat din el si daca nu ai lasa privatii sa le faca concurenta inseamna ca accepti situatia si esti impotriva schimbarii . Nimic nu este mai constructiv intr-o societate capitalista decat concurenta iar concurenta timida a privatilor se poate transforma repede intr-una puternica care sa impinga din spate si pacientul CFR si sa-l faca sa revina la realitatile secolului in care traim ... |
|
| |
Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5938 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Mier 07 Dec 2011, 20:19 | |
| De ce nu scrieti aceste propuneri de traseu pe pagina lor d net sau facebook.Cn stie,poate ca le va da de gandit macar. |
|
| |
Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8670 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Joi 08 Dec 2011, 22:21 | |
| Astazi am vorbit cu TFG la telefon si mi-au zis ca trenurile 15200 si 15201 vor circula 100%.Aceasta pereche de trenuri va fi facuta de automotoarele 2401 si 2407 care se schimba reciproc. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Joi 08 Dec 2011, 22:38 | |
| Adica va pleca din Cluj la Caransebes sta in Caransebes ce sta si apoi pleaca la Boutari unde face cursa pana a doua zi cand pleaca inapoi la Cluj , eu asa inteleg si chiar banuiam ca asa va fi . |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Vin 09 Dec 2011, 13:33 | |
| Am primit un raspuns referitor la trenurile regio Buzau-Bucuresti
TRANSFEROVIAR CALATORI Pe sectia Buzau - Bucuresti se va amana inceperea circulatiei acestor trenuri pana in primavara. Atunci vom sti si ce material rulant vom folosi |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. Vin 09 Dec 2011, 17:33 | |
| Deci Buzau-Bucuresti nu va circula , un alt tren al lor care nu va circula este Cluj-Tg Mures cel de dimineata iar cel de dupamsa ramane cu circulatie doar vieneri si duminica nota care in MT tiparit nu apare , mai ramane trenul Galati-Buzau care nici acela nu cred ca va circula . Singurul tren nou care va circula este Cluj-Caransebes si Cluj-Oradea care vor ajunge la 4 curse pe sens , iar pe sectie secundara trenuri noi vor fi doar pe Oradea-Cordau . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C. | |
| |
|
| |
| Mersul trenurilor la T.F.C. | |
|