| MATERIAL RULANT TFG si TFC | |
|
+98Qweerty23 sytrus alliens dan tm marius664 Andrei Andras Luca tgv DAS 2011 AleXxX Grigor tcm Jurnal Feroviar c o r v i n Ciprian.bucur.92 mielutu zburator Katalyn 19jimmy84 phnegativ Razvan Tudor Radu.B IonutCFR2009 KOSTYK Jhonyla kido IonutChircu roseanu Bogdan-Razvan Adirmvl Balto TonyGFR Luna Alex Avram LanceR Kriszti219 eu popovici danlascau Volk Shinkasen pety marius_catalin84 alinx3330 transferoviarcalatori Vlad TaurusFan AMX 97-0548-4 Radu Tudor soulcage DPS razvan - trenuri Rarau boldalexandru M.I.C.I. Goanga Re6/6 AndiCFR nenuandrei gheorghita dan_tfg Vitosa DUAL R936 Dr2005 Silver AlexD Tomi13leu sorinucu Adrian78 buldozer2 alexpopa alex.alexus.tm Marius Iulian orestte MariusM kristi kkk ionutz72 lovekomotive cortexedge halmarius mureseanu_976 cont dezactivat . decward bogdan srl stegaru pisti91 Norbi razwy didinul FeroFan97 cristi CFR cont inactiv Nesebar valibu Razvan srazvi COSTACHE MIHAIL discoid21 myster2008 102 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Lun 26 Dec 2016, 13:39 | |
| Cand v-am spus ca eu nu sunt ca ceilalti pasionati si ca nu am ce cauta pe un forum cu fantome au spus adevarati nebuni ca eu as fi nebunul, din pacate eu nu joc sah decat table si cand am spus ca am refuzat un contract in Anglia la una din cele mai bune agenti de spionaj iar s-au gasit copii sa latre ca as fi cu capul. Dar sa trecem peste introducere, in august 2009 a circulat Rapidul 823 Buc.Nord-R.Valcea ( nu am la indemana un mers de tren de atunci ) cu GM si vagoane 21-70/76. Nu am stat sa caut insa am gasit ceva mult mai recent pacat ca multi dintre voi stati prost cu memoria, unii chiar stati prost pe bune. In 29 si 30 ianuarie 2014 ( deci pe mersul de tren 2013-2014 ) a circulat IR 1521/1522 Buc.Nord-Pausa si retur cu GM si 4 vagoane : 21-76, 21-76, 21-76, 30-76 nu doar ca exista o poza dar e si filmare cu manevrele din gara RM.Valcea. Pentru 2 zile s-a circulat doar pana la Rm.Valcea si nu stiu daca a avut numar gen 12521/12522 in filmare e scris 1522 si a fost postata pe 31.01.2014 pe youtube probabil a fost realizata ori in 29 ori in 30 caci in 31 revenise Desiro pana la Pausa.
Aia iarna nu gluma asta de toamna prelungita ce avem noi acum, la Ploiesti de 6 saptamani nu a plouat deloc decat o singura zapada a fost in noaptea aia cu codul galben.
Clipul cu manevrele din gara RM.Valcea https://youtu.be/cLf8qVy7cec iar restul informatilor le-am aflat sapand putin in urma unde cativa dintre voi chiar ati postat si comentat dar nu prea stati bine cu memoria, ar fi cazul sa treceti pe lecitina si ciocolata si sa mai lasati naibi porcaria aia de Coca Cola.
E posibil sa fi fost si alte ocazii in care s-a circulat cu vagoane si sa nu fi fost nimeni pe faza.
P.S cum am promis dupa Sf Ion ma retrag definitiv de pe acest forum, la valoarea mea locul meu nu este printre niste fantome proaste virtuale care nu au ce face decat sa faca pe destepti indiferent de situatie. Sunt la anii lumina inaintea multora in viata reala, nu stau sa vin aici pe un forum de copii sa ma ia toti bolnavi si nebuni la 11metri. Craciun Fericit in continuare si petrecere frumoasa. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Lun 26 Dec 2016, 13:59 | |
| Fara suparare dar cand nu ai ce face tii minte toate rahaturile ca nu ai alta preocupare, cauti trenuri, le urmaresti ce vagoane au, alergi prin gari dupa ele. In schimb cine are si alte treburi de facut in viata nu sta dupa trenuri ca in fond sunt niste mijloace de transport care le folosesti sa ajungi din A in B si cam atat, alt beneficiu dupa urma lor nu ai. Deci cam asta e treaba. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Lun 26 Dec 2016, 14:20 | |
| Unde ai vazut in ultimele 3 luni ca am alergat eu dupa trenuri ? Ai mai vazut poze de la mine pe forum sau pe FB cu fiare ? Am rezolvat o problema ca vazusem ca era lumea curioasa si nu a durat decat 7 minute, nu puteam eu sa tin minte de trenul asta din zona aia unde am fost doar de 4 ori si de fiecare data cu autocarul sau masina.
Daca postam doar ca sa ne aflam in treaba mai bine ne abtinem...
P.S aseara l-am vazut pe 1578 in Gara Ploiesti Sud ca asteptam 30-ul sa ma duc la fratemiu, nu sunt zgarcit ca alti sa dau 10 lei la taxiu dar nu ma grabeam iar transportul in comun la noi e gratis in zile de sarbatoate asta nu inseamna ca in ziua de Craciun am fost in gara. Ia vezi tu care dintre noi a pierdut zeci de zile de sarbatori prin trenuri prin frig si tot felul de mirosuri si conditi. In loc sa vezi esentialul ca am rezolvat problema tu imi dai cu parul in cap ? |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6916 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Mar 27 Dec 2016, 21:23 | |
| Asta mai e topicul despre TFG???? |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Mar 27 Dec 2016, 21:46 | |
| Este, insa Katalyn a raspuns unei chestiuni privind o compunere de mai demult cu vagoane in loc de desiro si dupa cum vezi l-a apostrofat kapt ca n-ae alta treaba decit sa tina minte trenuri etc, cum ca n-ar avea viata lui. Motiv ca trenul doar te duce din A in B si in viata ai altceva de faut.
Acuma adevarul este ca acest forum se intituleaza al pasionatilor de trenuri nu al utilizatorilor de trenuri.
Prin urmare katalyn a replicat lui kapt ca de fapt el (kapt)sta mai mult prin trenuri de unde rezulta intrebarea: daca nu e pasionat de trenuri ci doar utilizator de trenuri, de ce e administrator si posteaza atiti de mult si se contraza cu altii pe teme feroviare?
|
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Mar 27 Dec 2016, 22:13 | |
| @marius664 prima postare e rezolvarea unui caz a doua postare e raspunsul meu ptr cel care m-a luat de fraier spunand ca nu am ce face decat sa tin minte numere si vagoane. Eu cu cifrele ma joc de cand ma stiu cand eu stiam tabla inmultiri la 5 ani alti la 8 ani o invatau in clasa 2-a la scoala. Ca vad trenurile pe geam asta e ma ajuta relieful si locatia unde stau dar culmea eu nu am viata in schimb are el care sta plecat cu zilele prin trenuri friguroase sau murdare. Eu nu am mers cu trenul nici macar 5% din cat a mers el, doi la mana a gresit spunand ca nu are niciun beneficiu de pe urma trenurilor pai cand iti iei bilet la 4 trenuri cu anticipatie peste 21 zile toata reducerea aia nu se numeste beneficiu ? Daca n-ar fi ofertele si reducerile astea nu s-ar mai plimba x 15.000 km cu trenul intr-un an.
Pe Dr2005 care posteaza doar la misto si doar pentru a se juca cu nervi nostri nu-l mai vede nimeni sau pe ldh80 care a virusat tot forumul. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Mar 27 Dec 2016, 22:25 | |
| - Katalyn a scris:
Pe Dr2005 care posteaza doar la misto si doar pentru a se juca cu nervi nostri nu-l mai vede nimeni sau pe ldh80 care a virusat tot forumul. Nu are cine sa vada, cei ce au fost exclusi de pe alte forumuri ca aberau si bateau campii si-au gasit loc pe aici si asa am devenit locul unde s-au adunat multi aruncati de pe alte locuri. Cand am zis ca trebuie calitate toti se fac ca ploua si bat din palme la aberatiile lui x si y, asa e cand iti place circul, rasul, panarama, si postarile de 2 bani |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6991 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Vin 06 Ian 2017, 21:37 | |
| 6 ianuarie. Linia 7, gara Galați, ca R 15413 spre Berești. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Vin 06 Ian 2017, 23:31 | |
| |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6991 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Sam 07 Ian 2017, 13:31 | |
| Linia e a lor nu a CFR SA și la câți oameni au adunat în motorul ăsta, nu-și permit să nu meargă. Ies bani frumoși de-aici. Trenurile sunt mai mereu pline, uneori se pleacă cu câte 20-30 de oameni în picioare la fiecare ușă. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Sam 07 Ian 2017, 13:48 | |
| Bine, bine, dar instructia nu se aplica universal? Chiar daca e linia ta? |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Sam 07 Ian 2017, 14:45 | |
| Asta nu e cascarabeta de malaxa usoara care o zboara vantul direct in sant. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Sam 07 Ian 2017, 15:00 | |
| Si Desiro? Nici alea nu circula in nu stiu ce conditii? |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Sam 07 Ian 2017, 15:06 | |
| Pai daca nu ma insel instructia nu interzice circulatia motoarelor. Doar erau linii in comunism care erau doar cu motoare sau aproape toate trenurile cu motoare care aduceau oamenii la trenuri pe alte linii(Ionel -Carpinis Liebling-Jebel asta nu a vazut niciodata garnitura) si nu se opreau. Acuma in epoca vitezei CFR a interzis motoarele ca nu e capabila sa tina liniile deschise circulatiei, dar daca un privat are o linie luata in gestiune, e treaba lui, daca gaseste mijloace sa tina linia apta de circulatie, atunci da drumul la trenuri, mai ales ca pe acolo cam merge lumea cu trenul. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20638 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25583 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC Sam 07 Ian 2017, 17:11 | |
| S-ar putea ca prevederea să fie ,,în cazul zăpezii de peste x cm, gestionarul infrastructurii POATE interzice circulaţia cu automotoare".
AM900 are vreo 28t dacă îmi aduc eu bine aminte. Nu am văzut viscol care să zboare tramvaie, camioane sau alte vehicule de acelaşi tonaj. Interzicerea circulaţie automotoarelor are la bază faptul că CFR S.A. nu e în stare să deszăpezească liniile corespunzător. _________________ :TTT:
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MATERIAL RULANT TFG si TFC | |
| |
|
| |
| MATERIAL RULANT TFG si TFC | |
|