Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
Subiect: Timisoara - Buzias - Deva Sam 06 Feb 2010, 22:13
Salut la toata lumea.Cum nu stiu la ce magistrala sau linie sa ma incadrez am facut topic aici. Nu prea am vazut prea multe poze pe acest forum cu garile de pe aceasta ruta.Am avut cateva calatorii si am facut ceva poze.Deci pozele sant din 2 calatorii in luni diferite Mai si Septembrie 2009. Inaintea a de plecare din Timisoara in septembrie am prins cateva locomotive si trenuri... 40-0730-6
41-0449-3
40-0754-8
41-0930-2
41-0329-7
Mai era si 91-53-0-461-036-2
79-0111-9
79-0129-1
A 12622 Timisoara - Bucuresti...cu locomotiva 65-0947-9....aici sa vezi treaba...Cand m-a vazut mecanicul ca i-am fotografiat trenul a scos capul pe geam si a inceput sa strige ca nu am voie sa fac poze decat cu acordul sefului garii,altfel voi fi pasibil sa platesc amenda ...m-am apropiat tren si i-am spus ca sant pasionat de trenuri imi plac trenurile...mi-a spus sa am grija si si-a vazut de treaba lui...
Trenul a plecat si eu in el...nu am reusit sa prind toate haltile..prima care am prins-o este halta Urseni scuza-ti calitatea eram in mers ( Mai 2009)
Timisul(mai 2009)
Halta Sacosu Mic
poza de prin zona
Statia BUZIAS
Aici am asteptat cam 15-20 de minute sa vina Acc. de Sibiu si mergea spre Timisoara un Desiro.. Un tren personal spre Lugoj cu locomotiva 82-0190-7 pe partea cealalta in Buzias
Am plecat din Buzias..imediat se vede cum trenul urca o mica panta...
Halta Boldur
Lugoj...
81-0298-0
80-0263-6
Semnale din Lugoj
Costeiu Mare
Dupa 2 kilometri de Costeiu Mare urmeaza Halta PARU
Halta Balint la 15 kilometri de Lugoj si la 4 lilometri de Halta Paru Aici am vazut pe o linie parasita un vagon de marfa devastat ...
Aici am vazut pe o linie parasita un vagon de marfa devastat ...
Halta Nevrincea la 18 kilometri de Lugoj... cred ca sub pomul ala sta lumea cand o fii ploaie sau zapada...
Cliciova la 22 Kilometri de Lugoj
Halta Traian Vuia.la 28 de kilometri de lugoj (scuzati calitatea pozei)..Cred ca ati auzit de acest pionier al Aviatiei ..aici este localitatea unde a trait el...
...imediat trecem un podet...
Ne intilnim cu Acc Iasi - Timisoara pe la Manastur...cu Locomotiva 65-0922-8
Tot pe acolo se vad ramasitele unor vagoane de marfa foarte vechi(mai 2009)
Statia Manastur
Inainte de Faget
Faget la 40 de kilometri de Lugoj
Margina la 48 kilometri de Lugoj ...Dupa aceasta Statie Margina relieful se schimba urmeaza niste dealuri frumoase si multa padure...
un personal in Margina ...
Halta Costeiu...
Costeiu de sus..la 57 de kilometri de Lugoj ...trebuie sa recunosc ca imi place acea coliba in caz de ploaie sau alte intemperii ale timpului te mai ascunzi in ea dupa ea .. ca alte halti nici macar acoperis nu are...ati vazut..
Trenul incepe sa urce putin...
Ajungem la tunelul din aceasta zona ...1 minut a durat tunelul...
..mergem cu trenul...
trecem si de Halta Lapugiu...
Statia Dobra trecem si de ea...
Trecem peste un pod ...raul este Muresul...
Un minut mai incolo ne intilnim cu Magistrala 200 pe care vom merge pe ea pana la Deva..
Statia Ilia
...pe partea cealalta...
Mergem mai departe...cand am intrat pe aceasta magistrala trenul a inceput sa mearga mult mai repede ca pana sa ajungem pe aici,trenul mergea mult mai fin...
Halta Branisca(ce mai Halta:shock:)
un tren pe aceasta ruta..
Am trecut si de Termocentrala de la Mintia
Si DEVA...
Cetatea Devei vazuta din gara...
Cam asta am vazut eu pe aceasta ruta...de la Timisoara Nord la Deva sant 172 kilometri pe care i-am mers in 3 ore si ceva... Salut toata lumea...
Subiect: Re: Timisoara - Buzias - Deva Lun 08 Feb 2010, 21:16
Am fost pe aceasta ruta acum 3 zile si pot sa zic ca ai surprins destul de bine ruta. Eu nu am facut prea multe poze pe ruta asta, am facut la intoarcere de la Deva la Arad.
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7936 Data de inscriere : 16/04/2009
Subiect: Re: Timisoara - Buzias - Deva Lun 08 Feb 2010, 22:06
Superbe poze Gabi..Ai surprins foarte bine aceasta ruta! Mi-a placut ce adjectiv ai folosit cand ai spus ca odata intrati pe magistrala 200 trenul a inceput sa mearga mai tare...ca inainte "mergea mult mai fin"
Adevarul e ca se circula destul de incet pe tronsonul Ilia - Lugoj - TM....