|
| Să mai şi râdem!!! | |
|
+136mielutu zburator TonyCFR apmatei tcm Desiro256 cont inactiv . florin.lifticariu DB Robert marius664 sytrus Katalyn allred cosmin br vatmanul Polpot buldozer2 Dutzu Cont.dezactivat gtavicecity DonVILLy IonutCFR2009 adascalu George cont.dezactivat. c o r v i n Kogayon AndreiCFRbv Razvan Tudor Lafont CalinPiatraNeamt Bobby_TM MrPit liviulav33 marcelbanu Sabik nsw phnegativ 92Dragos AndreiStefan spiderpc Volk halmarius Simply18 NicuS kristi kkk Shinkasen Nesebar baiazid ANDU2100HP Spartan1948 tudor_vl Cont dezactivat Adisoft1991s Katalin4653 costi_dumitru trenulet Andrey_tm Costin.H Adirmvl lapsanszkitamas Balto membru exclus Rarau didinul Radu Tudor Kriszti219 cristi CFR Silver cstefan bostanescu gigel Vlad dany90 Luna 060-EA078 DUAL mureseanu_976 cristyadaX Dr2005 rizelgeorgel2004 electrica912 M.I.C.I. ravers75 xeonchv nenuandrei bostanesku gigel ana imfinity AlexD Nk11 Teodor AndiCFR nokia2010 cont dezactivat . Cobra Vitosa puscasu decward Codrut1985 TVlad RazvanCFR Vicentiu 19jimmy84 Adrian78 mardaryroby Cito KQQ SULZERUL 0733 Alex Avram VeV mishu88 cortexedge Gelu Radu_44 Amiralul Iasmin Stefan sm-sulzer Axwell21 stefan_br razwy IonutChircu tacc400 ionutz72 zenox4500 cont inactiv srazvi Caravelle_Zg MariusM discoid21 membru inactiv Ionutz Andrei lovekomotive didi vrabieionut Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 140 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun 29 Iul 2013, 20:46 | |
| "Prima zi de scoala, inainte de '89. Se face aranjarea in banci. Invatatoarea ii chestioneaza pe boboci, -Ionescu ia zi-mi tu ce face tatal tau. -Pai, tata e la o macelarie.. -Aa, Ionescu treci tu in prima banca, sa fii mai aproape, ca poate apreciaza taticu'... Popescu, da' taticul tau ce face ? -Tata e la o benzinarie. -Popescule, treci tu in prima banca si Ionescu in banca a doua. Bula dar tatal tau ce face? -Pai.. tata e la Securitate. -Ooo, treci tu Bula in prima banca, Popescu in banca a doua, Ionescu in banca a treia. Auzi Bula, da' ce face tata la Securitate? -Habar n-am, ca abia aseara l-au saltat!
"Primul elev: -Doamna invatatoare eu am desenat o casa. Bravo! frumoasa casa. Alt elev: -Doamna invatatoare eu am desenat un buchet de flori. -Bravo, foarte frumos Bula: -Doamna invatatoare eu am desenat un camp cu iarba si o vaca -Bine ma Bula, dar eu vad ca ai foaia alba -Da, dar sa vedeti, vaca a mancat iarba si a plecat in treaba ei."
"Un politist la o agentie bancara: - Am o suma depusa… Pot s-o scot? - Desigur, ii raspunde functionara de la ghiseu. Dupa inmanarea banilor si numararea lor, politistul intreaba: - Acum pot sa-i depun inapoi? - !?? - Am vrut doar sa vad daca sunt toti."
"Un om vrea sa se angajeze la o firma.Patronul ii spune: -V-ati sters picioarele de covorasul de la intrare? -Da,da! -Cerem sinceritate,nu avem nici un covoras la intrare!"
"Cum se numeste la tara filmul "Salvat de clopotel"? 'Izbavit de talanguta"." |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5796 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun 29 Iul 2013, 21:34 | |
| - bsd15031999 a scris:
"Un om vrea sa se angajeze la o firma.Patronul ii spune: -V-ati sters picioarele de covorasul de la intrare? -Da,da! -Cerem sinceritate,nu avem nici un covoras la intrare!"
eu stiam varianta extinsa: "-Noi apreciem curatenia, deci va intreb, v-ati sters picioarele la covorasul de la usa? -DA, da, desigur, curatenia e importanta, mi-am sters picioarele temeinic de 2-3 ori! -E bine asa. Un alt lucru pe care il apreciem si mai mult este sinceritatea, deci nu strica sa stiti ca nu e niciun covoras in fata usii" |
| | | liviulav33 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1505 Varsta : 50 Localizare : Buzău Reputatie : 6971 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun 29 Iul 2013, 23:43 | |
| Soțul și soția se plece în concediu în Caraibe. Cum ea mai avea ceva de lucru pe la serviciu,se hotărăsc să plece mai întâi el urmând să vină și ea. Ajunge acolo,se cazează apoi merge la un internet-caffe pentru a-i scrie soției primul mesaj,numai că la adresa de expediție a mesajului greșește o literă iar mesajul ajunge la o văduvă care tocmai se întorsese de la înmormântarea soțului său. Văduva deschide,citește mesajul și leșină imediat ! În mesaj scria așa :"Draga mea am ajuns cu bine.Am avut o călătorie scurtă și sper ca tu să ai o călătorie la fel de scurtă ca și a mea. Este minunat aici că avem internet și putem vorbi cu cei dragi !Am aranjat totul pentru ca tu să vii duminica viitoare.La plecare să te îmbraci cu haine subțiri și transparente,pentru că aici este o căldură înnăbușitoare !" |
| | | marcelbanu
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 61 Localizare : Deva Reputatie : 5401 Data de inscriere : 29/08/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 30 Iul 2013, 13:42 | |
| Un preot şi un episcop călătoreau în acelaşi vagon. Episcopul însă îl ignoră complet pe preot şi tot drumul face integrame. După o vreme, preotul, văzând că episcopul clatină enervat din cap, intră totuşi în vorbă: – Vă pot ajuta cu ceva, înălţimea voastră ? – Poate. Un singur cuvânt mă împiedică să rezolv acest careu. Ce are cinci litere, începe cu „piz" şi se termina cu „ă" ? Definiţia cuvântului sună aşa: „specific feminin". – Dar nu e greu: pizmă. – Ai dreptate, ai dreptate ! Ascultă tinere, ai cumva şi o gumă de şters ? ... |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 02 Aug 2013, 16:49 | |
| Intanire romantica cu Maricica: - Maricico, bei o bere? - Nu, ca nu-mi faşe plăşere. - Maricico,vrei o prăjitură? - Nu, că fac bube la gură. - Maricico, vrei un coniac? - Nu, că nu-mi iaşte pi plac. - Maricico, hai să te...f***t! - De şe n-ai zis, bre , de la-nşeput C-asta-mi plaşe şel mai mult?
http://plis.ro/ |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8379 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 09 Aug 2013, 22:49 | |
| Doi muncitori la o fabrică, un bărbat și o femeie, discută. Ea: Pot să-l fac pe șef să-mi dea o zi liberă. El: Și cum faci asta? Ea: O să vezi. Apoi, femeia se pune pe tavan, cu capul în jos. Vine șeful și o întreabă: Ce faci? Ea: Sunt un bec. Șeful: Ai muncit prea mult. Cred că ai înnebunit. Ar trebui să îți iei liber azi. Femeia se pregătește să plece. Bărbatul o urmează. Șeful: Tu ce faci? El: Mă duc și eu acasă. Nu pot lucra pe întuneric. |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8345 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 14 Aug 2013, 18:32 | |
| CA LA NOI... LA NIMENI...: -Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea. -Varza acra de vanzare la doamna Popescu in fund. - Nu primim buteliile clientilor care explodeaza. - Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis. -Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii. -Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta. -De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi. -Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. Arde painea automat. -Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici. - Vand pat pentru copil cu picioare de fier. -Tanara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, insotite de fotografia autoturismului. -Asociatie de locatari, angajeaza fochist de inalta presiune. -Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare. -Vand masina de cusut mana si picior. -Vand butelie de aragaz cu reseu si frigider. -Cumpar imbracaminte de dama deosebita si putin intrebuintata. -La un concurs de animale, in cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul: ora 10.00 – prezentarea invitatilor; ora 12.00 – prezentarea animalelor; ora 14.00 – masa comuna. -Intr-o croitorie de dama: Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. Vindem second hand. -Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana. -Servim cu frisca clientela bine batuta. -Avem frisca batuta toata ziua. -Nu servim minori sub 18 ani. -Nu servim In stare de ebrietate. -Avem ciorapi de femei lungi. -Lenjeria de corp nu se schimba. -Croim rochii pentru dame de lux!Confectionam posete si genti si din pielea clientului. -Angajez vanzatoare racoritoare. -Avem ciorapi pentru barbati supraelastici. -Vindem scaune pentru copii cu trei picioare. -Nu trimiteti copiii la umplut cu sifoane. |
| | | MrPit
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 39 Reputatie : 4135 Data de inscriere : 05/08/2013
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 14 Aug 2013, 20:52 | |
| Ultima oră: Guvernul a reuşit să vândă CFR Marfă! Investitorii au venit cu căruţele şi bomfaierele să-şi ia achiziţia. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8761 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 14 Aug 2013, 23:11 | |
| Zeci de localităţi inundate după ce hidrocentrala Porţile de Fier a organizat Ziua porţilor deschise. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11660 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 15 Aug 2013, 20:06 | |
| Discovery a cumpărat o locomotivă de la CFR pentru a filma insecte cu încetinitorul...
http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/10032-discovery-a-cumparat-o-locomotiva-de-la-cfr-pentru-a-filma-insecte-cu-incetinitorul |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6741 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 16 Aug 2013, 15:25 | |
| Cam slabut, pentru ca la noi problema este infrastructura si nu materialul rulant. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8418 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 16 Aug 2013, 22:37 | |
| Va mai aduceti aminte de aceste caricaturi din Catavencu anilor '90? De mare actualitate mi se pare asta cu Ginditorul majoritar. E eterna, de altfel... |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2943 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8377 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 21 Aug 2013, 10:15 | |
| |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5568 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 22 Aug 2013, 21:48 | |
| http://9gag.com/gag/aVOenvP |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 23 Aug 2013, 01:08 | |
| Asta e meanwhile in Hungary =))) !! Cum a declansat tractorul ala bariera =)) ? evident ca nu el a declansat sistemul |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! | |
| |
| | | | Să mai şi râdem!!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |