Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Să mai şi râdem!!!

In jos 
+136
mielutu zburator
TonyCFR
apmatei
tcm
Desiro256
cont inactiv .
florin.lifticariu
DB Robert
marius664
sytrus
Katalyn
allred
cosmin br
vatmanul
Polpot
buldozer2
Dutzu
Cont.dezactivat
gtavicecity
DonVILLy
IonutCFR2009
adascalu
George
cont.dezactivat.
c o r v i n
Kogayon
AndreiCFRbv
Razvan Tudor
Lafont
CalinPiatraNeamt
Bobby_TM
MrPit
liviulav33
marcelbanu
Sabik
nsw
phnegativ
92Dragos
AndreiStefan
spiderpc
Volk
halmarius
Simply18
NicuS
kristi kkk
Shinkasen
Nesebar
baiazid
ANDU2100HP
Spartan1948
tudor_vl
Cont dezactivat
Adisoft1991s
Katalin4653
costi_dumitru
trenulet
Andrey_tm
Costin.H
Adirmvl
lapsanszkitamas
Balto
membru exclus
Rarau
didinul
Radu Tudor
Kriszti219
cristi CFR
Silver
cstefan
bostanescu gigel
Vlad
dany90
Luna
060-EA078
DUAL
mureseanu_976
cristyadaX
Dr2005
rizelgeorgel2004
electrica912
M.I.C.I.
ravers75
xeonchv
nenuandrei
bostanesku gigel
ana imfinity
AlexD
Nk11
Teodor
AndiCFR
nokia2010
cont dezactivat .
Cobra
Vitosa
puscasu
decward
Codrut1985
TVlad
RazvanCFR
Vicentiu
19jimmy84
Adrian78
mardaryroby
Cito
KQQ
SULZERUL 0733
Alex Avram
VeV
mishu88
cortexedge
Gelu
Radu_44
Amiralul
Iasmin
Stefan
sm-sulzer
Axwell21
stefan_br
razwy
IonutChircu
tacc400
ionutz72
zenox4500
cont inactiv
srazvi
Caravelle_Zg
MariusM
discoid21
membru inactiv
Ionutz
Andrei
lovekomotive
didi
vrabieionut
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
140 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
electrica912

electrica912

Numarul mesajelor : 646
Varsta : 27
Localizare : Pascani
Reputatie : 5602
Data de inscriere : 07/06/2011

Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeMar 02 Iul 2013, 21:11

Ceva facut de mine:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeMar 02 Iul 2013, 21:11

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=todRCe2GJTI
Sus In jos
nsw

nsw

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4382
Data de inscriere : 12/01/2013

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeMar 02 Iul 2013, 21:52

http://m.youtube.com/watch?hl=ro&gl=RO&client=mv-google&v=QfOmCmc-syc

merita VAZUT!!
Sus In jos
phnegativ

phnegativ

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5104
Data de inscriere : 31/05/2011

MesajSubiect: Inca una cu Mircea si Baiazid ... :)   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 04 Iul 2013, 08:59

Inca una cu Mircea si Baiazid ... Smile asta e si cu trenuri! Smile

Iata vine-un tren in gara, si opreste la peron Baiazid coboara primul cu o sticla de sifon. - Vai ce cald e la Rovine, parca suntem in Sahara, E atata naduseala ca abia se vede gara. Jos, in semn de bun venit, il asteapta niste fete Ca sa-i dea paine cu sare, insa el e mort de sete. Barbierit si dat cu gel turcu'-a asortat cravata, In culori galben cu rosu, cum e steagul lu' Galata. Elegant nevoie mare se indreapta spre bufet Cautand sa-si ia o bere sau de nu un suc la pet. Tacticos deschide usa si intreaba bodyguard-ul: - Nu mai am nici un ban cash,as putea plati cu cardul? - Ba, tu m-ai vazut mai fraier, bag de seama ca ma injuri, Sau e vreo diversiune, si-ai intrat aici sa furi. Ce dracu e ala card ? Daca vrei un suc la pet, Ori il cumperi cu lovele , ori te trecem pe caiet. Insa cred ca vanzatorul o sa-ti spuna ca frumos, Ar fi sa platesti tu sucul, chiar acum cu banii jos. Caci daca te prinde Mircea ,tare mi-ar fi greu sa cred C-o s-apuci tu ziua-n care sa platesti ce-ai pe caiet. - Nu am bani!!!..., ti-am zis odata. Nu auzi, sau esti retard?!? Am ajuns sa mor de sete , ca nu stiti ce-i ala card ?! Plin de nervi tranteste usa ,la bufet, si iese afara, Unde-o silueta vaga il asteapta langa gara. - Tu esti Mircea?... - Da-mparate, ce nu ma mai recunosti? Uiti c-ati mai venit odata si-ati plecat ca niste prosti? Acum vad c-ati venit iara, dar cu trenul, fara cai. Ori vreti sa ne furati tara, ca-n "Rapirea din Serai"? N-ai vazut ca te-asteptara pe peron vreo trei femei? Ce dracu'ai fugit de ele?,..esti virgin? Sau poate gay? - Am venit cu gand de pace, n-am venit sa ne luptam, Ma gandeam la sah sau table c-am putea sa ne-nfruntam. -vCum vrei tu draga sultane, dar cu miza as vrea.Ce zici? Daca eu te bat pe tine atunci nu mai vii pe aici. - De acord, jucam cu miza. Dar as vrea daca te bat Sa renunti la tronul tau, si sa fiu eu imparat. Si-si dadura regii mana, in semn ca sunt de acord, Cine-o fi mai bun ramane, singur peste tara, lord. Si au renuntat ostenii si la sabii si la gloabe, Si-au decis sa se intreaca intrun campionat de table. Baiazid sigur pe sine se-nvartea de nerabdare Sa arate tuturor cine-n zaruri e mai tare. - Mircea, astazi am bulan.C-am visat azi-noapte-n cort. O sa joc chiar si la Loto, c-am vazut ca e report. Sunt prea bun la jocul asta, adversarii intra-n transa, Cand incep sa dau cu zarul..Ai sa vezi, n-ai nici o sansa. Ai sa-ncepi sa-ti plangi de mila, sa ma rogi sa joc lejer, Ca sunt mult mai bun la table ca la tenis Federer. - Cum spui tu draga sultane.Fara sulita si cal, Hai sa ne-nfruntam la table, si vorbim noi la final. Acum vad ca tu te lauzi , dar eu tac , nu zic nimic O sa vada intrega tara, cine-i bun ,(pe blog la Flick)... Si-ncepura ei sa joace cu avant si ca la carte Dar deja devine clar ca norocu-i intr-o parte. Dadea Mircea numai duble, zaruri mari din loc in loc, Turcul n-apuca sa mute ca iesea mereu din joc Orice-ar fi facut sultanul nu putea sa-toarca soarta Cand vroia sa-si bage-o piesa, Mircea facu' deja poarta. Baiazid negru la fata privea ceasul lui cu quartz, Si vazu ca de trei ore Mircea-l tine numa-n martz. Plin de nervi, cu ochii rosii, el sopteste aproape stins: - Mircea , gata, nu mai joc.Recunosc ca mai invins. M-ai distrus cu stilul tau, unde naiba-i invatat Sa joci table asa de bine, nici o linie nu ti-am luat?!? O!...., de-ai stii tu Baiazide cand am invatat eu table, Nu stiam nici sa spun "mama" si mergeam in patru labe. Si-am jucat la gradinita, generala, si-n liceu, Si-n camin la facultate jucam singur pe veceu. Si-n armata, cu racanii, cand era o zi torida, In loc sa tragem cu arcul, noi trageam cate-o partida. Si mi-am invatat si calul.Daca-i dau ovaz ca mita, Chiar si el poate da duble, de-i pun zarul in copita. Deci n-ar exista vreo scuza, c-acest joc eu sa nu-l stiu De la Decebal incoace il jucam din tata-n fiu. - Mircea, ai un pic de mila. Te-as ruga macar sa-mi lasi Zece lei sa am la mine, ca sa dau pe tren la nasi. Recunosc, esti bun la table, si ai castigat o lupta. Dar razboiul inca nu, ai grija ca viata-i scurta. Ai sa mai auzi de mine , ne vom revedea, sunt sigur. Si-atunci tu te vei preda la spahii de unul singur. Am sa fac din Baiazid unul dintr-acele nume, Care , cand va fi rostit, se va teme o-intreaga lume... - Baiazid, mai taca-ti gura, de ma pun la mintea ta, Te fac sa dispari in ceata,la fel ca Elodia. Vei conduce-ntreaga lume cand o fi-n Miami frig, O s-ajungi tu la putere ca Dinamo-n Champions League. Tu nu vezi cat esti de mic? Chiar de porti pantofi cu toc, Tot nu esti la fel de-nalt ca si prim-ministrul Boc. Hai, mai bine ia-ti ostenii, sa nu deie Necuratul, Sa treaca de ora trei si sa pierzi acceleratul. Caci daca te prind pe-aici iti aplic vreo trei opinci De te vede intreaga tara la Stiri de la ora cinci. Si zicand acestea Mircea se ridica de la masa Luand cutia lui cu table, tacticos o baga-n plasa. Si zambind pleca agale,iar in sinea lui decide: - Poti sa faci orice in viata, daca-ai zaruri masluite!

www.FunkyDonkey.ro & www.Facebook.com/Bancuri
Sus In jos
https://www.facebook.com/andrei.ferche
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6125
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeVin 05 Iul 2013, 10:05

Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Viu1371931337o
Sus In jos
Sabik

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4693
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeDum 07 Iul 2013, 12:57

cum spalam trenul in unele tari:

http://9gag.com/gag/a9dMDK1
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 08:39

Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeMar 16 Iul 2013, 08:41

http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/9793-paranormal-cativa-martori-jura-ca-personalul-bucuresti-medgidia-se-misca-in-fiecare-noapte
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeMier 17 Iul 2013, 09:58

http://www.timesnewroman.ro/politic/9781-ponta-pentru-ca-eu-sunt-interimar-la-transporturi-iau-eu-spaga-pentru-privatizarea-cfr-marfa
Sus In jos
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6125
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeMier 17 Iul 2013, 14:04

Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeSam 20 Iul 2013, 13:36

http://www.timesnewroman.ro/sport/9832-martor-la-accidentul-finului-lui-gigi-becali-a-crezut-ca-bariera-e-pusa-pentru-tren
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 11:05

Bula era la inchisoare.Sotia vine in vizita si vrea sa vorbeasca cu directorul inchisorii.
-Domnule,sotul meu zice ca are o treba foarte grea.
-Doamna el lucreaza la lipit etichete
-Pai el mi-a zis ca lucreaza la un tunel
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeDum 28 Iul 2013, 17:08

"In anii ‘30, frumoasa domnisoara Rosenberg intra intr-un hotel cunoscut pentru faptul ca nu primea evrei si cere o camera la receptie. Jenat, receptionerul pretinde ca nu mai aveau camere libere.
- Dar afisul de la intrare spune ca mai aveti destule!
- Domnisoara, continua rusinat receptionerul, stiti ca acest hotel nu primeste evrei!
Furioasa, domnisoara rabufneste:
- Sa stii ca eu sunt convertita la religia voastra si stiu totul despre Dumnezeul vostru!
- Asa? Pai sa vedem! Cine l-a nascut pe Iisus?
- O tanara fecioara pe nume Maria!
-Si in ce oras?
- In orasul Betleem din Palestina, care atunci se numea Galileea!
- Si unde l-a nascut?
- Intr-un staul de animale!
- De ce a trebuit sa nasca in staul?
- Pentru ca si atunci era plina lumea de nenorociti ca tine care nu ar fi inchiriat o camera unei tinere evreice!"

"Un om vrea sa se angajeze la o firma.Patronul ii spune:
-V-ati sters picioarele de covorasul de la intrare?
-Da,da!
-Cerem sinceritate,nu avem nici un covoras la intrare!"

sursa:clopotel.ro
Sus In jos
marcelbanu

Numarul mesajelor : 189
Varsta : 61
Localizare : Deva
Reputatie : 5397
Data de inscriere : 29/08/2010

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeDum 28 Iul 2013, 23:15

Un polițist ajunge la locul unui accident unde o mașină a ieșit de pe autostradă,
a omorât mai multe animale și a dărâmat un hambar.
Îl ia deoparte pe Georgică, care abia se mai ținea pe picioare
și se sprijinea de nevastă-sa cea blonda și îl întreabă:
- Fii sincer, nea Georgică, spune cât ai băut ?
- Am băut zece beri, trei votci și patru sticle de vin. Sunt beat, ce mai… zice Georgică.
- Știu că ești beat ! zice polițistul nervos, dar eşti şi iresponsabil.
Ăsta nu e un motiv ca să o lași pe nevastă-ta să conducă !
Sus In jos
marcelbanu

Numarul mesajelor : 189
Varsta : 61
Localizare : Deva
Reputatie : 5397
Data de inscriere : 29/08/2010

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitimeLun 29 Iul 2013, 10:29

Maxima zilei:
Orice lucru îl poți face în trei moduri: corect, incorect și românește !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Să mai şi râdem!!!
Sus 
Pagina 36 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Să mai şi râdem (2)
» Despre transportul public local

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: