Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 17 Ian 2013, 15:37
Incearca sa-l imite pe asta,care vorba aia vorbeste si omul e si cult in realitate ....
Oricum partea proasta e ca are vreo 11 mil de vizualizari din care 55 mii de prosti chiar au apreciat .. Mondial nu cred ca nivelul IQ'ului a crescut,doar s-au modernizat .. in esenta acum sunt prosti cu Mercedes...
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 17 Ian 2013, 20:20
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Ian 2013, 18:47
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 20 Ian 2013, 00:21
Milioane de români jubilează după ce au aflat că angajaţilor CFR le-au întârziat salariile
Explozii de bucurie au avut loc în mai multe oraşe din ţară iar câteva primării au decis organizarea de festivaluri ad-hoc, cu vin fiert, mici şi pastramă precum şi alte produse tradiţionale. "După ani de blesteme pe peronul gării, în sfârşit mi-a auzit Dumnezeu rugile", a explicat plin de euforie Desmond Tănăsescu, unul din românii care a ieşit să sărbătorească cu şampanie în piaţa Universităţii.
"A fost ca la Revoluţie", povesteşte o pensionară din Ploieşti. "Am ieşit cu soţul pe casa scării, am desfăcut un vin bun, de la ţară, de la Moineşti şi am dat de băut la toţi vecinii. O vecină a pus la fiert ce-a mai rămas de la Crăciun şi diseară facem un foc de tabără în faţa blocului, cu nişte clapon la ceaun".
Mai multe ONG-uri au cerut ca ziua de 16 ianuarie să fie declarată sărbătoare naţională şi toţi muncitorii, cu excepţia angajaţilor CFR, să primească o zi liberă, ca să poată să sărbătorească acasă, în sânul familiei.
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 20 Ian 2013, 09:00
Ar trebui sa trimitem cateva zeci de mailuri la CFR cu articolul asta, e genial
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 20 Ian 2013, 10:29
O fi articolul genial,dar romanii sunt chiar tampiti,inapti,si oligofreni. De unde atata bucurie? Si pentru ce ? Asta demonstreaza ce prost este neamul romanesc. Si incuiat.
halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5552 Data de inscriere : 28/06/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 20 Ian 2013, 10:33
Spartan1948 a scris:
O fi articolul genial,dar romanii sunt chiar tampiti,inapti,si oligofreni. De unde atata bucurie? Si pentru ce ? Asta demonstreaza ce prost este neamul romanesc. Si incuiat.
Asta demonstreaza ca romanul e incrâncenat la maxim si nu vede o parodie nici atunci când e vizibila si de pe luna!
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 20 Ian 2013, 10:45
Da...acum am inteles si eu despre ce era vorba. Se pare ca a fost prea dimineata pentru mine
Spartan1948 V.I.P Member
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 22 Ian 2013, 00:20
Doua doamne intra intr-un compartiment de tren bine incalzit a carui fereastra era deschisa. Una dintre ele inchide fereastra. Cealalta spune: -Va rog sa o deschideti la loc, altfel am sa mor sufocata aici! -Imi pare rau, dar nu pot. O sa mor de frig. Cele doua incep o discutie care devine atat de aprinsa incat ceilalti calatori cheama controlorul. Analizand situatia, acesta decide: -Pentru ca lucrurile sa revina la normal, o sa lasam fereastra inchisa pana cand prima o sa moara sufocata iar apoi o deschidem pana cand a doua moare de frig!
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8341 Data de inscriere : 27/08/2008
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 22 Ian 2013, 19:20
Doi tineri erau căsătoriţi doar de două săptămâni. Soţul, deşi era foarte îndrăgostit, abia aştepta să iasă în oraş cu vechii lui prieteni să petreacă. Aşa că îi spuse soţiei: - Scumpa mea, vin repede. - Unde mergi, iubiţel?, întrebă soţia. - Merg până la bar, drăguţo. Să beau o bere. Soţia spuse: - Vrei bere, dragostea mea? Deschise uşa frigiderului şi îi arătă 25 de tipuri diferite de bere, din 12 ţări diferite. Soţul nu ştiu ce să facă, sigurul lucru pe care fu în stare să-l spună a fost: - Da, acadeaua mea… dar la bar… ştii tu… au halbe îngheţate… Nu a apucat să termine fraza, că soţia îl întrerupse: - Vrei halbă îngheţată, iepuraş? Şi scoase din congelator o halbă atât de îngheţată, că abia putea să o ţină în mână. Soţul devenise cam palid, dar spuse: - Da, motănel, dar la bar au tot felul de gustări delicioase… Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok? - Vrei gustări, păpuşel? Deschise cuptorul şi scoase cinci tăvi cu diverse gustări aburinde: aripioare de pui, ciuperci, coaste de porc… - Dar, draga mea… la bar… ştii, se mai înjură, se vorbeşte urât… - Vrei vorbe urâte, dragă? Auzi, bă, c...e! Bea-ţi în p..a mea berea în nenorocita aia de halbă îngheţată şi mănâncă-ţi c****urile alea de gustări, pentru că eşti însurat, şi nu mergi nicăieri!!! Clar, nenorocitule? Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi….
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 25 Ian 2013, 23:23
Un banc aparut pe finalul anului 2012, din pacate situatia e comico-tragica atat la sanatate cat si la calea ferata
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 29 Ian 2013, 15:49
O varianta pentru imbunatatirea transportului feroviar din RO.