|
| Să mai şi râdem!!! | |
|
+136mielutu zburator TonyCFR apmatei tcm Desiro256 cont inactiv . florin.lifticariu DB Robert marius664 sytrus Katalyn allred cosmin br vatmanul Polpot buldozer2 Dutzu Cont.dezactivat gtavicecity DonVILLy IonutCFR2009 adascalu George cont.dezactivat. c o r v i n Kogayon AndreiCFRbv Razvan Tudor Lafont CalinPiatraNeamt Bobby_TM MrPit liviulav33 marcelbanu Sabik nsw phnegativ 92Dragos AndreiStefan spiderpc Volk halmarius Simply18 NicuS kristi kkk Shinkasen Nesebar baiazid ANDU2100HP Spartan1948 tudor_vl Cont dezactivat Adisoft1991s Katalin4653 costi_dumitru trenulet Andrey_tm Costin.H Adirmvl lapsanszkitamas Balto membru exclus Rarau didinul Radu Tudor Kriszti219 cristi CFR Silver cstefan bostanescu gigel Vlad dany90 Luna 060-EA078 DUAL mureseanu_976 cristyadaX Dr2005 rizelgeorgel2004 electrica912 M.I.C.I. ravers75 xeonchv nenuandrei bostanesku gigel ana imfinity AlexD Nk11 Teodor AndiCFR nokia2010 cont dezactivat . Cobra Vitosa puscasu decward Codrut1985 TVlad RazvanCFR Vicentiu 19jimmy84 Adrian78 mardaryroby Cito KQQ SULZERUL 0733 Alex Avram VeV mishu88 cortexedge Gelu Radu_44 Amiralul Iasmin Stefan sm-sulzer Axwell21 stefan_br razwy IonutChircu tacc400 ionutz72 zenox4500 cont inactiv srazvi Caravelle_Zg MariusM discoid21 membru inactiv Ionutz Andrei lovekomotive didi vrabieionut Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 140 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 16 Mar 2011, 21:50 | |
| - Cobra a scris:
- Un german, un italian si un roman mor si ajung la portile Raiului. Acolo ii intampina Sfantul Petru, care ii intreaba cum au murit:
Germanul:"Eu mi-am luat un Mercedes, am mers cu 350 km/h pe autostrada, a venit o curba mai stransa, n-am mai controlat masina, m-am rasturnat si asta a fost tot." Italianul:"Eu mi-am luat un Ferrari, l-am alergat bine pe autostrada, mi-a iesit o cisterna in fata, n-am mai putut sa franez, am intrat in ea, a explodat si cam asta a fost tot." Romanul:"Eu mi-am luat un X5 si am murit de foame." Chiar ca e tare!! |
| | | mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6218 Data de inscriere : 21/08/2008
| | | | IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6221 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Mar 2011, 17:04 | |
| - Andrei a scris:
- Eu stiam de 4 blonde intr-o masina.
Pai..masina are geamuri...motocicleata nu...cred ca asta e ideea bancului |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Mar 2011, 17:15 | |
| e pe motocicleta nu pe masina @Cobra ala nu mai e banc e realitate |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Mar 2011, 17:17 | |
| Si ce ar fi fost asa deosebit daca era in realitate? |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Mar 2011, 18:28 | |
| a muri de foame in Romania e ceva normal |
| | | Cobra
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5442 Data de inscriere : 28/09/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Mar 2011, 20:00 | |
| L-am auzit si eu la radio zilele trecute si mi s-a parut amuzant, dar si realist in acelasi timp. Bancul face referire la acea categorie de oameni care nu au ce manca, dar isi cumpara masini scumpe, masini pe care ulterior nu-si permit sa le intretina. Si din pacate, sunt foarte multi giboni care procedeaza asa...doar sa vada lumea ca au ei masini de lux. Asta in timp ce prin frigiderul lor cam bate vantul...cam asta e ideea. |
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 18 Mar 2011, 20:04 | |
| Am impresia ca s-au amestecat bancurile Unii spun de ala cu blondele,altii de ala cu masina scumpa...Momentan ma retrag din discutie |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: SA MAI SI RADEM!!! Sam 19 Mar 2011, 00:18 | |
| Undeva in Romania- Ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat. Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6. BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul...la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului se coboara geamul si o blonda superba , dragalasa , si cu ochi albastrii striga soferului din camion : - Hei ! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate ! Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceeasi viteza. Se repeta faza de cateva ori , incercare de depasire, claxoane dar acelasi rezultat. La un moment dat camionul trage pe dreapta la o parcare. Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip: - Auzu, sunt Mirela si sunt blonda , si de o ora iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul? - Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum... |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 19 Mar 2011, 00:33 | |
| _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 19 Mar 2011, 00:38 | |
| - maryus74 a scris:
- Undeva in Romania-
Ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat. Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6. BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul...la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului se coboara geamul si o blonda superba , dragalasa , si cu ochi albastrii striga soferului din camion : - Hei ! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate ! Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceeasi viteza. Se repeta faza de cateva ori , incercare de depasire, claxoane dar acelasi rezultat. La un moment dat camionul trage pe dreapta la o parcare. Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip: - Auzu, sunt Mirela si sunt blonda , si de o ora iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul? - Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum... Asa-s blondele )))) Doi scriitori stau de vorba : -Nu demult , o femeie aflata in tren , citind o carte de-a mea, a uitat sa mai coboare.Abia dupa opt statii si-a dat seama.... -Ciudat ! Cum a reusit sa adoarma atat de adanc ? |
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 19 Mar 2011, 11:12 | |
| Cugetare: Noi romanii, am avut un trecut de rah@t. Avem un prezent tot la fel. Noroc ca nu avem nici un viitor... |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: SA MAI SI RADEM !!! Dum 27 Mar 2011, 19:27 | |
| SUPER BANC : O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar , cu un indice de alcool in sange foarte ridicat (beata manga...) Merge leganandu-se spre masina ei , un BMW al anului , scump ca peisaj , si incerca sa-i deschida usa cu cheia , dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund langa usa masinii Cu picioarele deschise si fara chiloti isi observa ,,pasarica,, si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca : Din cauza ta am masina Din cauza ta am bijuterii Din cauza ta am bani Din cauza ta pot avea barbatul pe care-l vreau Din cauza ta... Deodata incepu sa faca pipi...si...duios ii replica: Nu , nu plange , mai , ca nu te cert!!!...te laud!... |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 27 Mar 2011, 19:38 | |
| Popescu consulta un medic, si-i spune:
- Domnule doctor! Tot timpul imi sta dreapta!
La inceput, mi-a placut, dar acum a intrecut masura!
Medicul il studiaza si cu o penseta ii scoate o furnica, i-o arata si-i spune:
- Asta va excita!
- Domnule doctor! Va sunt nespus de recunoscator.
-Ce va datorez?
- Nimic, dar furnica ramane aici! |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 27 Mar 2011, 19:41 | |
| Trei betivi stateau intr-un bar dintr-o gara de tren.
2 dintre ei ii spuneau celuilalt:
- Hai, ba, sezonier' sa mergem, ca pleaca trenul!
- Ba mai bem inca una mica si mergem.
Ospatar, inca una mica!
- Hai, ba, sezonier'!
- Ba, stati s-o bem p-asta!
Se aude seful de gara, care anunta plecarea trenului care-i interesa pe betivi.
- Aoleo, trenu'!
Hai, sezonier', ca-l pierdem! Isi insfaca hainele de pe spatarele scaunelor si fug sa
prinda tre-nul care deja plecase.
Doi, mai sportivi il prind, celalat:
- Bai, ce-am obosit,sa fiu al sezonier'!
Se uita lung la tren si incepe sa rada in hohote. Un om care astepta alt tren ii spune
contrariat:
- Dom'le, d-ta esti nebun?
Esti primul om pe care-l vad ca pierde trenul si apoi rade in hohote. Betivul spune
leganan-du-se:
- Dom'le, i-ai vazut pe aia 2 care s-au urcat in tren?
- Da.
- Ei, aia venisera sa ma conduca pe mine la gara!
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! | |
| |
| | | | Să mai şi râdem!!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |