Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 07 Aug 2010, 00:07
COSTACHE MIHAIL a scris:
Iasmin a scris:
BANC: Care e diferenta intre CFR Marfa si o BLONDA?!
C.F.R. Marfa este in pragul falimentului, iar blondele care stiu sa isi etaleze proeminentele, sunt intr-un progres financiar considerabil!
Nu...
In CFR Marfa bagi marfa, scoti MARFA; in blonda bagi marfa... scoti CALATORI! :roll:
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6346 Data de inscriere : 20/07/2009
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 07 Aug 2010, 01:42
O matahala de motociclist merge la reprezentanta Harley si-si cumpara cel mai tare motor. Isi mai adauga el toate optionalele si piesele de tuning disponibile, de-l lasa in extaz pe vanzator. Care, incantat la culme, il ia deoparte pe client: - Uite, pentru ca mi-ai facut super-vanzare si te vad foarte pasionat, iti da...u gratis alifia asta: cand vezi ca e innorat, si sta sa ploua, dai repede cu alifia asta pe toata partea metalica a motorului, o lustruiesti repede, si nu-ti mai prinde apa si jegul de motocicleta, nu mai rugineste, ce mai, ramane impecabil de curata si stralucitoare si dupa ce ploua. Ia tipul cutiuta cu alifia, o baga in buzunar, se urca pe motor, si ... direct la viitoarea lui sotie. S-apoi direct la viitorii lui socri, sa le arate noua "bijuterie". Binenteles, petrecere mare, masa plina, tot tacamul. Tipa, inainte sa se aseze la masa, ii zice discret: - Vezi ca la noi in familie e o regula cand stam la masa: cine vorbeste ultimul, spala vasele! Binenteles, in timpul mesei, discutii, vorbaraie. La un monent dat, tacere totala, si ii pica tipului fisa ca el este ultimul care a vorbit. Astilalti nimic, muti in continuare. Termina de mancat, asta era tot mai nervos ca a cazut de fazan, si tre' sa spele vasele: "Sa mor io daca spal vasele! Tre sa fac ceva, sa-i fac pe astia sa vorbesca!" Si la moment dat, o ia pe tipa, o dezbraca, si ii "trage un numar", acolo de fatza cu ma-sa si cu tac-su. Astia, mucles; stateau si se uitau, nu ziceau nimic. Tipul o ia atunci pe soacra-sa, si-i trage si iei "un numar". Tacere de mormant, nu tu tipete, urlete, scandal, nimic. Se uita tipul pe geam disperat, poate-poate ii mai vine vreo idee, si vede ca incepe sa picure. Scoate repede cutiuta cu alifia, desface capul, baga degetele, la care socru-sau urla: - Laaaas-o dracu, spal eu vasele!
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6525 Data de inscriere : 12/06/2009
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 21 Aug 2010, 10:29
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 03 Sept 2010, 20:52
O intamplare adevarata , poate ajunge un banc!
Se duce fratele meu la receptia Hotelului Union din Eforie Nord, si intreaba: -Nu va suparati, acesta este Hotelul un Ion? -Da ! Raspunse receptionera! - Dar Hotelul un Vasile stiti cumva unde este?
Receptionera nu a mai raspuns!
Radu_44
Numarul mesajelor : 11 Reputatie : 5210 Data de inscriere : 07/09/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 07 Sept 2010, 23:01
Buna seara! Sunt un nou membru,si am un banc ammuzant(din unctul meu de vedere).
Un suparat intra intrun bar. -Care vrea bataie? Toata lume terorizata!In sfarsit se ridica un tip de 2 m pe 2m si mai suparatdecat primul si spune: -Eu! -Ei,atunci dute bupa colt,ca de acolo am loat si eu!
Radu_44
Numarul mesajelor : 11 Reputatie : 5210 Data de inscriere : 07/09/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 07 Sept 2010, 23:14
Radu_44 a scris:
Radu_44 a scris:
Buna seara! Sunt un nou membru,si am un banc ammuzant(din unctul meu de vedere).
Un suparat intra intrun bar. -Care vrea bataie? Toata lume terorizata!In sfarsit se ridica un tip de 2 m pe 2m si mai suparat decat primul si spune: -Eu! -Ei,atunci dute bupa colt,ca de acolo am loat si eu!
Alinutza: -Mama,daca ai fi in locul meu,te-ai marita cu Giuci? Mama: -Fata draga,uitel in oglinta!Daca as fi in locul tau m-asi marita cu orcine.
Bula isi bate soacra.Aceasta il reclama la politie,care il amendeaza cu un milion trei sute de mii de lei. Nemultumit,Bula intreaba: -De ce un milion trei sute de mii de lei? -Treizeci la suta,pentru satisfactie...
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 08 Sept 2010, 17:03
Intrebare: Ce cadou ii poti cumpara prietenei/prietenului tau la o luna? Raspuns:Nu stiu tu ce i-ai cumpara dar eu te-as sfatui sa-i cumperi o suzeta,de ce, fiindca nu o poate inghiti>
cont inactiv
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 08 Sept 2010, 17:08
Intrebare: Unde lucreaza fetele cu in picior? Raspuns:La IHop.
cont inactiv
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 24 Sept 2010, 20:27
Culmea rabdarii: sa fi roman. Culmea geometriei: sa pui pe cineva la colt intr-o camera rotunda. Proverb marinaresc: Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau.
Gelu
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 36 Localizare : Bistrita Reputatie : 5394 Data de inscriere : 24/06/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 25 Sept 2010, 21:51
Era un cioban si un roman venit din USA dupa foarte multi ani. La un moment dat, ciobanul isi scoate o rosie pe care incepe sa o taie. "Americanul" cand vede, il intreaba: - Scuzati-ma, dar ce e aia? - E o rosie, ii spune ciobanul. - Oooo. Pai sa vedeti ca in America rosiile sunt mai mari decat pumnul. Ciobanul nu zice nimic si isi mananca rosia linistit. Apoi scoate un castravete. "Americanul" il intreaba din nou: - Dar asta ce mai e? - Asta e castravete de la mine din gradina. - Pai in America lungimea castravetelui e undeva la cel putin 30cm. Ciobanul incepe sa se enerveze si nu mai zice nimic. Dupa un timp, mai merg ei ce mai merg si la un moment dat isi scoate un pepene rosu (pe la Bistrita ii zice lebeniţă). Cand vede americanul, intreaba: - Si asta ce e? Ciobanul voind sa evite laudele americanului ii raspunde: - E mazare!
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 25 Sept 2010, 21:59
Tare ultimu'. PS: si aici ii zice lebenita
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 03 Oct 2010, 22:29
Reclama pentru festivalul Anim`est.
:laughing:
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Dum 03 Oct 2010, 22:33