Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Info trafic - trenurile intarziate [3]

In jos 
+31
Laurentiu Ciobanu
TER200
cfr500
Peter Fodor
Luna
Cipri Andrei Neculai
cristi_tgv
aris86
Johnny84
Bebe
billy752-istu
Adirmvl
Adrian78
Nesebar
allred
ets2oltromânia
ALEXCFR
marius_catalin84
cardinal
SMDS
alinx3330
Petre_IFTE
t1972
IonutCFR2009
dan tm
Dr2005
razvan - trenuri
Vitosa
AeroX
iulyan
CalinIonMihai
35 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 10:10

Dr2005 a scris:
dan tm a scris:
ca  nu vad nici un comunicat la CFR Calatori.
Ce treabă are CFR Călători cu linia Galaţi - Bârlad?

nici o treaba, pur si simplu m-am gindit ca daca intr-o zona din judetul Galati a plouat ar fi posibil ca si alte linii inclusiv operate de CFR Calatori sa fie afectate.
Am auzit la stiri de localitatea Vames despre care stiu ca are gara pe linia 704 Tecuci-Galati.
Cum Vames este vecin in linie dreapta cu Slobozia Conachi unde a fost prapad m-am gindit ca ar fi posibil ...
de asemenea Grivita este linga Birlad.

ca ploaia nu o fi fost doar pe liniile TFC.
Puteam sa intreb la fel de bine daca ploile n-au afectat si linia Caracal-Podu Olt

atitta rigiditate in gindire fix la la UE n-am mai vazut.

ba daca nu am scris exact unde , nu se pune.
uniunea pul....i, sa nu iesi din tiparu lor, sa nu gindesti deloc
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 10:43

Vameș și Slobozia Conachi sunt în văi diferite
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 12:15

cardinal a scris:

Până la urmă se duc și apele alea, cât or sa mai stea ?

Apele se duc la vale... insa lasa in urma niste restrictii noi de viteza in zona unde a spalat terasamentul caii ferate... Niste instalatii de semnalizare deteriorate... Este circulatie in regim de cale libera Independenta - Hanu Conachi, in urma inundarii statiilor.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 13:23

cardinal a scris:

ok
imi cer scuze pentru intrebarea pusa si pentru discutiile generate cel mai probabil si din necunoasterea geografiei judetului Galati.

nu am stiut ca aceste doua localitati sint pe vai diferite si astfel nu pot fi afectate de ploaie in acelasi timp.
Sus In jos
Jpeg

Numarul mesajelor : 38
Reputatie : 188
Data de inscriere : 25/06/2024

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenuri intârziate [3]   Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 15:40

TFC, am verificat și a scris pe site la anulari/întârzieri că toate trenurile Galați - Bârlad sunt anulate pe o perioadă nedeterminată.
Sunt curios cât vor dura anulările și când se va reveni la normal.
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 15:45

dan tm a scris:
cardinal a scris:

ok
imi cer scuze pentru intrebarea pusa si pentru discutiile  generate cel mai probabil si din necunoasterea geografiei  judetului Galati.

nu am stiut ca aceste doua localitati sint pe vai diferite si astfel nu pot fi afectate de ploaie in acelasi timp.
a, nu, desigur că pot fi afectate de aceleasi ploi, dar de scurgeri diferite
dar acolo au mai fost inundatii, nu e numai ploaia de vina, ci si locurile sunt nasoale
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 16:12

Jpeg a scris:
TFC, am verificat și a scris pe site la anulari/întârzieri că toate trenurile Galați - Bârlad sunt anulate pe o perioadă nedeterminată.
Sunt curios cât vor dura anulările și când se va reveni la normal.
Îți dai seama că după ce vor reface terasamentul feroviar redeschid circulația trenurilor, că viitura a făcut prăpăd și liniei. Că doar nu le-o conveni lui TFC să țină linie închisă și salariați neplătiți.
Am văzut la tv dar și pe tik tok niște filmări de m-au îngrozit, nivelul apei era până sageacul caselor. Și culmea că pe acolo au mai avut loc inundații asemănătoare și în 2011, autoritățile promițând atunci că fac că dreg să nu se mai repete. Dar a rămas la stadiul de vorbe. Culmea, nici în era lui herr mutulică care ne-a păcălit cu sloganul România lucrului bine făcut nu s-a făcut nimic  Mad  dar bine că mai e puțin și scăpăm de el.
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 18:35

Dubele abia asteapta pleasca asta ...

ploua de rupe si in orasul Galati, noroc ca stau pe un deal...
sper sa nu ajungem la situatia din 2011, cand mergeau trenurile prin apa, cu 5 km /h, desi atunci cred ca Dunarea a fost cea implicata.

Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 18:47

cardinal a scris:
Dubele abia asteapta pleasca asta ...

ploua de rupe si in orasul Galati, noroc ca stau pe un deal...
sper sa nu ajungem la situatia din 2011, cand mergeau trenurile prin apa, cu 5 km /h, desi atunci cred ca Dunarea a fost cea implicata.

Si oare unde se scurg toate raurile patriei impreuna cu afluentii lor? (Ex: Siretul, Buzaul) Nu in Dunare ?
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeDum 15 Sept 2024, 19:00

da, numai ca Dunarea e mare.
Trebuie sa ploua in toata tara, nu numai pe Siret, sa creasca mare Dunarea.
Atunci in 2011, apa din Dunare a venit inapoi pe Siret Twisted Evil si a inundat Barbosii.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeLun 16 Sept 2024, 10:46

cardinal a scris:
Trebuie sa ploua in toata tara, nu numai pe Siret, sa creasca mare Dunarea.
Atunci in 2011, apa din  Dunare a venit inapoi pe Siret Twisted Evil si a inundat Barbosii.
A plouat în Austria acum 2 zile cu 320 l/m2. Sigur, toată apa aia va trece prin barajele de la Porţile de Fier, unde viitura va fi atenuată. Rămâne de văzut ce pagube va face la Budapesta.

Apropo de zonele afectate, ce apă a ieşit din matcă? Suhurlui? Că altă gârlă nu e prin zonă.
M-am uitat pe Google Street View, albia e plină de vegetaţie, totul e colmatat, doar la unele poduri (probabil rupte de inundaţiile precedente şi reconstruite) s-au făcut lucrări de regularizare, dar doar pe câţiva metri: https://www.google.ro/maps/@45.6216318,27.8002704,3a,75y,333.89h,72.43t/data=!3m7!1e1!3m5!1sGiFoI1MX5gTafGJxtAH1CA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DGiFoI1MX5gTafGJxtAH1CA%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D301.33035%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkxMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

În condiţiile astea, când ştii că o dată la 2 - 3 ani nenorocirea aia de pârâiaş face prăpăd, să laşi albia aşa... prostie e puţin spus.

cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeLun 16 Sept 2024, 10:53

Dacă a plouat intr- o zona limitată, intr-o anumita perioada de timp cu 320 l/ mp nu înseamnă că va creste Dunarea, oricum durează , pana ajunge la Galați .
Chiar pe site ul AFDJ cotele apelor Dunării sunt staționare.
Zona aceea de pe maps e din Pechea, nu mai stiu ce e pe acolo...

Ultima editare efectuata de catre cardinal in Lun 16 Sept 2024, 11:22, editata de 2 ori
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeLun 16 Sept 2024, 10:59

Până să ajungă Dunărea la.Galati are de trecut două baraje la.Portile.de.fier 1 și 2 plus că există niște locuri unde se.poate inunda controlat că să scadă debitul
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeLun 16 Sept 2024, 13:32

Doar ca la inundatiile unde au rupt la Rast, tocmai ca nu au dat drumul apei in poldere ca sa nu strice afacerile lora cu pestele.

cine este de vina pentru inundatii?

https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/cine-i-vinovat-de-inundatiile-catastrofale-din-2388247.html

Localnicii ne-au mărturisit că albia regularizată a pârâului este mult prea îngustă, nu are cum prelua viiturile. „Acum 50 de ani, când eram eu tânără, pe valea asta era un șes larg de 200 de metri, pe unde putea trece apa. Acuma are 20 de metri între diguri, restul e cu grădini, s-au făcut titluri de proprietate”, ne-a declarat o localnică.

Un alt localnic, Nicu Mihai, ne-a povestit ce rol a jucat podul din centrul comunei în amplificarea inundației: „Mai la deal de pod, pe mal, și-a făcut unul un depozit de cherestea. Nu știu dacă are autorizație, dar cred că n-are. A nivelat terenul și a dat pământul în canalul pârâului. Când a venit apa, a bufnit în depozit, că era îngustat canalul, și a dus lemnele din depozit la pod, care s-a înfundat. Așa a ieșit apa peste maluri și ne-a inundat pe toți”.
Sus In jos
Jpeg

Numarul mesajelor : 38
Reputatie : 188
Data de inscriere : 25/06/2024

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenuri intârziate [3]   Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitimeLun 16 Sept 2024, 14:56

https://hotnews.ro/foto-linia-de-cale-ferata-galati-barlad-distrusa-grav-in-multe-portiuni-din-cauza-inundatiilor-1792286

Da, tocmai ce am văzut pozele din acest articol. Arată nașpa rău, probabil un an nu vom mai vedea trenuri pe aici. Asta îmi aduce aminte de podul de la Budila de pe Brașov - Intorsura Buzăului sau despre inundațiile din Suceava din anul 2008.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 30 Icon_minitime

Sus In jos

Info trafic - trenurile intarziate [3]
Sus 
Pagina 30 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile intarziate [2]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: