Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Diverse

In jos 
+30
Cipri Andrei Neculai
cristi_tgv
Laurentiu Ciobanu
Peter Fodor
ldh80
DUAL
DAS 2011
Adrian78
TVlad
riciu
CalinIonMihai
dan tm
TER200
Vitosa
vanchorusebulgaria
kristi kkk
Adirmvl
sytrus
Codrut1985
92Dragos
AeroX
Luna
ciprian71
cardinal
ets2oltromânia
IonutChircu
Dr2005
g.popovici
IonutCFR2009
Katalyn
34 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9052
Reputatie : 14458
Data de inscriere : 08/01/2011

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeDum 09 Dec 2018, 21:51

Katalyn a scris:
O sa vi se spuna ca pleaca la program si ca ei nu pot controla traficul. Risipa de timp sa faci reclamatie pe tema asta in Romania.
Păi și așa se și întâmplă. Șoferii pleacă la program, dar cine nu locuiește în București nu are de unde să știe traficul infernal de la orele de vârf. Însă am impresia că au redus și numărul de autobuze de pe acest traseu. Mai multe amănunte trebuie să fie pe forum metrouusor.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeDum 09 Dec 2018, 22:50

Şoferii pleacă la program dacă se îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a) au cu ce (că se mai şi defectează vehiculele)
b) nu decid toţi să meargă la cursă pierdută ca să se retragă mai devreme cu o cursă (orele suplimentare nu se plătesc şi dacă turele mici au ultima cursă la 8, dar vehiculul soseşte acolo la 8:45, se pleacă direct la garaj/depou, câştigându-se o oră de somn, care e considerată sec ,,trafic aglomerat")
c) traficul le permite
d) există dispecerizare la cap de linie (şi, în general, nu prea există)

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11172
Data de inscriere : 09/10/2014

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 12:08

Ba da CFR Calatori trebuie sa primeasca toata carnea ca nu misca un deget de atatia ani catre Infra, Romsilva si alti sa schimbe legilastia. Niste trantori peste tot unde sunt salari frumoase fara sa existe un obiectiv sau target. Dar exista apărători si pupatori de funduri care le iau partea pe tot internetul. Mai vazusem un destept care cica e mecanic la nici 30 ani dadea exemple despre alte tari desi el nu a iesit din Romania niciodata.

La o mana de zapada hop 10 ore intarziere dar daca tot va dati deștepți de ce nu spuneti ca la trenul x in afara de asa zisele probleme cu natura si Dumnezeu s-a defectat si locomotiva si s-a mai adaugat alte zeci de minute pe langa orele cu intarzierea naturi ? Parca erati cei mai buni detectivi, spioni, experti si aparatori din toata Europa postati si comentati doar ce va convine si gasiti mereu scuze si vinovati. Buba e la CFR Calatori, CFR Infrastructura si MT acolo unde 80% din angajati iau salari de pomană si destul de mari.

Uitati-va ce a facut patriarhul Daniel de 100 ani BOR a fost dusa cu zaharelul pentru Catedrala Neamului sau Catedrala Natională pana a venit Daniel si a zis "stati asa baieti ca nu mai merge cu prosteala" a pus piciorul in prag a dat cu pumnul in masa a strigat de 2 ori si s-a facut auzit. Dar asta e un alt subiect iar aici majoritatea posteaza in ateii si experti in orice domeniu. Dar niciunul nu vrea sa vada esentialul ca in atatia zeci de ani s-a furat sute de milioane de € pe teme ca Sanatatea, Apararea ori constructi de autostrazi si dupa aproape 30 ani se vede ca s-a facut ceva si pentru români nu neaparat pentru Capitala. Asa ar trebui si la CFR Calatori sa ia masuri sa se duca peste Infra si Romsilva sa le bage sula in coaste dar cand 80% sunt neamuri intre ei ma intreb singur la ce pana mea visez eu aici cai verzi pe pereti.

Pe FB un vecin de-al meu ( o panarama de om ) un betiv ordinar si roaker care a muncit 2 ani in Italia si-a luat 3 taxiuri la Ploiesti si s-a mutat in Timisoara unde e manager la un mare brand de haine intr-un cunoscut mall dar pe care daca l-ai vedea n-ai da nici 2 bani pe el a postat pe FB :

In tara asta nici hotii nu mai comunica intre ei .
Toata lumea se plange de defriseri masive de padure, dar ca sa vezi ... pica un copac peste sinele CFR iar oamenii care merg Bucuresti - Timisoara stau 24 de ore in tren in timp ce ABI... da concert in club BOA Bucuresti .!.!?.!?!?.
Unde m-am intors SMFM !!! ( sa moara familia mea ) .

Omul are masina dar nu e tampit sa vina Timisoara-Ploiesti-Timisoara de 3-4 ori pe an sa conduca atatea ore de aia foloseste trenul pe ruta asta. A fost extrem de suparat cand s-a anulat 1621/1622.

Un alt pisoi mecanic prin Transilvania posta azi dimineata ca o regreta pe dna purtatoare de cuvant care a iesit pe sticla si a facut calatori prosti de ce nu au stat acasa stiti voi episodul ala cu Sighetul.Marmatiei-Cluj cu 2 vagoane in zi de duminica. Te doare capul cand vezi cata prostie poti sa vezi pe mediul online. Cati pupincuristi fara cap pot exista ? Fara numar !!

Coana mare e pusa bine, timpul trece leafa merge a mai castigat niste simpatizanti pe FB, alti deja au inceput sa deschida ochi si sa vada adevarul cat au fost de prosti si cum au fost prostiti etc...

Deci postam doar ce vrem, mintim si ascundem adevarul, CFR si MT sunt absolvite de orice vina si dam vina mereu pe natura si pe Dumnezeu.

Alt prost pe FB spunea de Anglia iar eu l-am intrebat daca a mers cu trenul in Anglia si ce parere are la 220 km/h daca s-ar trezi cu un copac pe sine? Bineinteles ca a dat bir cu fugiti si s-a facut nevazut dar o sa-mi raspunda in privat ca asa e stilul lui ca sa nu se faca de rusine.

Dar sa trecem peste divinitate si puterea naturi si ce facem cu nasi prost educati ingamfati si plini de ei ca daca se intorc banditi si smecheri la mersul cu trenul mi-e ca ii vedeti pe la Stirile de la ora 17 ca au ramas prin gari sau iau luat cu ambulanta la urgente. Cum mama naibi in 2018 sa platesti bilet sa ai parte de conditi de evul mediu si sa mai vina un rahat in uniforma sa te ia la misto si sa te jigneasca pe bani tai ? In toata Europa nasi sunt civilizati cu calatori numai la noi se angajeaza toti prosti pe pile. Daca mai prind o singura data unul ca cel din 02.12.2018 de la 1665 il fac vedeta pe tot internetul si peste hotare ca asa ne-a invatat fosta conducere prin proiectul #sepoate.

Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Lun 17 Dec 2018, 12:26, editata de 1 ori
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 12:21

Când CFR Călători o să fie deasupra legii cum e BOR (deci nema impozite pe venituri, proprietăţi, profit şi cu salariile plătite integral de stat), poţi să te plângi atunci. Sau când o să umble naşii CFR Călători în zi de alegeri să convingă poporu' să voteze ciuma roşie.

Nu este obligaţia CFR Călători să facă demersuri către Romsilva şi alţii. CFR Călători este doar un OTF, la fel cum este şi DB Schenker şi GFR şi TFG şi alţii. Nu e cu nimic mai presus sau mai prejos de aceştia. iar demersuri de la CFR S.A. s-au tot făcut, s-au făcut şi de la noi, fără prea mare efect până acum. Sperăm ca în câteva luni să se reglementeze situaţia, da' cum în hotărârea de funcţionare a CFR cineva a strecurat cuvântul ,,strategic", e nevoie de aprobarea MApN.

Katalyn

Katalyn

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 12:34

Boss BOR nu iti cere taxa daca vrei sa te duci sa vizitezi o manastire sau sa te duci duminica la slujba. Daca vrei bine daca nu iar bine. Asta nu vreti voi sa intelegeti in timp ce majoritatea romanilor dau bani la curve, pakanele, pariuri sportive, tigari, bautura si chiar droguri. Daca fiecare expert ar fi dat 10% din cat a dat pe vicii Catedrala era demult terminata. In fine ne-ai lamurit iar cu CFR Calatori si frati de la Infra si veri de la MT impreuna cu amantele de la Romsilva dar pagubele cine le plateste ? Iti aduci aminte anul trecut cand spuneam ca CFR Calatori nu misca un deget sa informeze calatori despre gestionarul Infrastructurei pe care circula toti OTF? Daca te nimeresti intr-un tren zilele astea cei mai destepti adica experti in uniforma vor da vina pe natura no sa zica unul: doamna CFR Calatori e operatorul de calatori care are doar vagoanele, locomotivele si sefi de tren iar trenurile circula pe sinele lui CFR Infrastructra care e alta companie si care nu are niciun interes sa se miste mai rapid. De asta spun ca CFR Calatori merita cu varf si indesat sa ia toata carnea.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 12:39

Katalyn a scris:
Boss BOR nu iti cere taxa daca vrei sa te duci sa vizitezi o manastire
Pe pariu? Ia du-te prin mânăstirile ,,turistice", să vezi cum decartezi câţiva lei la intrare şi mai bagi alţi câţiva lei dacă vrei să faci şi poze în curte. Vii cu maşina? Nu-i bai, mai decartezi 10 lei şi o bagi şi pe ea în curte. E drept, nu sunt toate cu bilet (la Cozia, de exemplu, nu se plăteşte), dar asta nu înseamnă că în orice mânăstire intri pe gratis.

TER200

Numarul mesajelor : 412
Varsta : 45
Reputatie : 3629
Data de inscriere : 13/01/2016

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 12:46

Katalyn, nu ai cu cine. Omu' o tine pe a lui, vine cu justificari "bureaucratiques" si ma tem ca asa va ramane for ever. Asa-i....Cand scoti nasul numa' pana la Bruxelles si numai in vizita, cu Taromul, ti se par ca toate au o expkicatie pe care mintea de birou o poate scorni.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 13:46

Iar vorbesti aiurea. Nu am platit nicio taxa de intrare niciodata la nicio manastire nici in Romania si nici in Grecia sau Bulgaria ! Probabil ca tu nu intelegi limba romana cat despre manastiri crede-ma ca am vizitat pe putin 50 de manastiri. E interzis filmatul si pozatul cu blit in unele si da exista si taxe pentru filmari/poze am vazut afise cu regulamentele. Am fost vreo 4 ani gratis prin juma de tara cu vecina care si acum are firma de pelerinaje se plateste decat transportul si cazarea dupa caz la 2 sau 3 stele in niciun caz taxa/bilet de intrare ca sa vizitezi o manastire. Cu parcarea nu stiu cat timp am fost cu masina, duba sau autocare niciodata nu a zis ca trebuie sa platim parcarea si doar la unele se plateste parcarea.

Nu esti obligat sa faci donati sau sa pui monezi in cutie totul e doar daca te lasa inima si nu exista limita 5bani sau 100 lei. De unde le tot scoateti voi, ati gasit subiect de discutie cu Catedrala. Asa v-au educat parinti si bunici? Nu cred, dar asa stiti sa va faceti auziti si cunoscuti. Ati fi avut cel mai mare spital de arsi din Estul Europei la cati bani s-au furat prin Sanatate pentru diverse proiecte care nu s-au realizat. Cand in sfarsit s-a facut ceva pentru istoria si stramosi nostri, pentru prezent si viitor, pentru turisti chiar si straini se gasesc 100.000 de nebuni din 21.000.000 de romani sa se ia de BOR, Daniel si Catedrala Neamului in loc sa zica uite ba a venit unul batran care a zis stop gata cu prosteala : dati-ne terenul si bani sa incepem constructia. Cand o sa te insori o sa mergi la biserica? Dupa ce iti naste nevasta o sa-ti botezi copilul? Rudele tale sunt de acord cu teoriile tale necurate? E plin de experti v-a luat necuratul sufletul si acum se joaca cu voi !!

Traiasca ministerul si Bruxelul ca fara voi n-ar mai avea pe cine sa plimbe Taromul. Unde si cum se spala bani gasiti in aceasta fraza 😎😎😎

Si ca sa nu zici ca am facut off-topic sa revenim la ale noastre, ia spune tu din minister cati ani de scuze o sa mai treaca pana o sa se aprobe taierea copacilor din zona Predeal-Darste? Dar celelalte secti ? Dar cu locomotivele care se strica si raman in camp medie de 15-20/zi la nivelul intregi tari ia zi daca taiem copaci nu o sa mai avem intarzieri ? Macazele cand ingheata? Instalatile cand se defecteaza? Nasii cand si cine ii educa? Dar cu biciclete le cum facem ca deja Basarabul are 9 etajate 84-16 de la primavara vreo sansa sa nu mai fie probleme la 3001-3012 pe tema biletelor de bicicleta ? E frumos in Anglia ca imi iau biletul de pe net ma duc cu bicla la gara ma urc cu ea in tren si apoi vizitez Londra de pe bicicleta dupa care revin acasa la fel fara sa scot un ban pentru biletul de bicicleta? Ia sa ma duc de la Ploiesti sa vizitez Bucurestiul pot sa fac la fel ca in UK ? Nu, nu pot trebuie sa trec pe la gara 2 zile inainte sa ma cert vreo 2 minute cu casiera sa platesc separat pentru bicicleta apoi sa ma cert in tren cu destepti care merg gratis cu trenul ca n-au loc de bicicleta mea cu toate ca am bilet pentru ea si sunt la vagonul cu spati pentru biciclete. Nu e bine deloc, nu e frumos dar tot avem experti care incearca sa ne prosteasca cu teoriilelor ieftine mintind lumea ca ei muncesc din greu pentru binele calatorilor. Hai sa fim seriosi din primavara nu se va schimba nimic. Daca RegioCalatori ar fi avut trenurile 3001->3012 iti zic eu ca vindeau 10 bilete de bicicleta pentru fiecare etajat 84-16 si cate 6 bilete de bicicleta pentru fiecare etajat 26/36-16 iar 3001 ar fi avut din aprilie pana in noiembrie 4 x 84-16 si 2 x 26-16.

Dar cine sa gandeasca la stat asa ? La stat se vine la munca se plimba 2 hartii toata ziua, se vorbeste la telefon vreo alte 2 ore, 2 ore pauze de masa si tigari si inca vreo 2 ore somn, hatza-hatza sau sedinte pe calculator pentru ca munca se imparte la toti si ei sunt prea multi. La privati cu 10 oameni faci aceeasi munca care se face la stat cu 100 de oameni.

Doctore degeaba ai facultati si master, degeaba lucrezi unde lucrezi ca aici pe forum nu ai dreptate mai deloc.

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 19:39

Katalyn a scris:
Iar vorbesti aiurea. Nu am platit nicio taxa de intrare niciodata la nicio manastire nici in Romania si nici in Grecia sau Bulgaria ! Probabil ca tu nu intelegi limba romana cat despre manastiri crede-ma ca am vizitat pe putin 50 de manastiri. E interzis filmatul si pozatul cu blit in unele si da exista si taxe pentru filmari/poze am vazut afise cu regulamentele. Am fost vreo 4 ani gratis prin juma de tara cu vecina care si acum are firma de pelerinaje se plateste decat transportul si cazarea dupa caz la 2 sau 3 stele in niciun caz taxa/bilet de intrare ca sa vizitezi o manastire. Cu parcarea nu stiu cat timp am fost cu masina, duba sau autocare niciodata nu a zis ca trebuie sa platim parcarea si doar la unele se plateste parcarea.
Înseamnă că nu ai vizitat mânăstiri. Uite un exemplu: https://www.manastireavoronet.ro/program-si-tarife-vizitare/
Şi îţi spun eu că se plăteşte şi la Agapia, Moldoviţa, Cernica şi prin multe alte părţi. Dacă tu nu ai plătit nimic direct, să fii convins că în preţul pelerinajului erau incluse şi aceste costuri. Sau poate ai mers gratis pe loc de ghid, că se practică treaba asta.

Iar dacă vrei să îţi cauţi liniştea sufletească, nu te duci la mânăstire cu grupul, te duci singur la biserica din cartier/sat, unde e linişte şi poţi să stai să te rogi liniştit, fără să sune vreun mobil în spatele tău.

Katalyn a scris:
Cand o sa te insori o sa mergi la biserica? Dupa ce iti naste nevasta o sa-ti botezi copilul? Rudele tale sunt de acord cu teoriile tale necurate?
Asta e grija care te roade pe tine, dacă merg eu la biserică? Poate n-o să vreau să îmi scufunde unul copilul într-o cristelniţă şi să-mi ceară şi bani pe treaba asta, iar apoi să fac o masă cu 50 de invitaţi care să mă coste salariul pe 2 ani (bani care ar sta mai bine în amenajarea unei camere pentru copil + ceva examinări medicale nedecontate de Stat)... Căsătoria se face în primul rând la Starea Civilă, ce fac după aia e problema mea şi a nevestei; de fapt, astea sunt lucruri personale, nu înţeleg de ce te interesează pe tine. Uite, o să te trec pe listă, dacă oi face nuntă şi botez la biserică, te chem şi pe tine. E bine aşa?

Katalyn a scris:
Si ca sa nu zici ca am facut off-topic sa revenim la ale noastre, ia spune tu din minister cati ani de scuze o sa mai treaca pana o sa se aprobe taierea copacilor din zona Predeal-Darste? Dar celelalte secti ?
A durat vreo 3 ani să fie convins Ministerul Mediului să aprobe aşa ceva... mai sunt vreo 2 ministere de aprobat, apoi dacă nu se schimbă Guvernul, s-ar putea să avem un act normativ în acest sens în vreo 3 - 4 luni. La ora actuală, numai pentru reţelele electrice se permite defrişarea zonei de siguranţă, inclusiv în ariile naturale protejate. Pentru restul tipurilor de infrastructuri (feroviară, rutieră, de telecomunicaţii ş.a.) nu este încă permis. Dacă se va da dreptul CFR S.A. să defrişeze zona de siguranţă, oamenii vor trece la muncă imediat, aşa că iarna viitoare se va reduce mult numărul incidentelor. Dar om trăi şi om vedea.

Katalyn a scris:
Dar cu biciclete le cum facem ca deja Basarabul are 9 etajate 84-16 de la primavara vreo sansa sa nu mai fie probleme la 3001-3012 pe tema biletelor de bicicleta ? E frumos in Anglia ca imi iau biletul de pe net ma duc cu bicla la gara ma urc cu ea in tren si apoi vizitez Londra de pe bicicleta dupa care revin acasa la fel fara sa scot un ban pentru biletul de bicicleta? Ia sa ma duc de la Ploiesti sa vizitez Bucurestiul pot sa fac la fel ca in UK ? Nu, nu pot trebuie sa trec pe la gara 2 zile inainte sa ma cert vreo 2 minute cu casiera sa platesc separat pentru bicicleta apoi sa ma cert in tren cu destepti care merg gratis cu trenul ca n-au loc de bicicleta mea cu toate ca am bilet pentru ea si sunt la vagonul cu spati pentru biciclete.
Până nu se dă un Regulament european care să oblige operatorii să transporte biciclete, nu se poate face nimic. În activitatea CFR Călători este interzis a se interveni, cf. OUG 109. Recomandări s-au tot făcut, dar nu le-au luat în seamă.

Katalyn

Katalyn

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeLun 17 Dec 2018, 23:29

@Dr2005 am fost la Cernica si singur si insotit de inca o persoana nu doar cu autocarul. 0 lei atat a fost taxa.

Nu te-am intrebat de viata personala te-am intrebat daca asa te-au educat ai tai bunici si parinti asta ma roade cel mai tare nu faptul ca nu o sa-ti botezi copilul.

Cu defrisarile o sa mai vorbim si la anul cand vom avea aceleasi intarzieri.

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeMar 18 Dec 2018, 00:02

Am făcut Politehnica, nu Teologia.

Ultima editare efectuata de catre Dr2005 in Mar 18 Dec 2018, 00:36, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.transport-in-comun.ro/trenuri
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 953
Localizare : -
Reputatie : 4052
Data de inscriere : 15/06/2016

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeMar 01 Ian 2019, 05:28

Programul transportului in comun in Slatina:
http://www.primariaslatina.ro/images/documente/LOCTRANS/program.pdf
http://www.primariaslatina.ro/images/documente/LOCTRANS/harta_trasee.pdf
PS. Stiu ca s-a mai discutat problema asta, dar Bitdefender imi blocheaza forumul sustinand ca e periculos.
Sus In jos
ets2oltromânia

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeMier 06 Feb 2019, 15:13

https://youtu.be/rFLpNNb8AJM
Sus In jos
ets2oltromânia

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeSam 02 Mar 2019, 12:25

Cat timp as avea nevoie pentru a merge pe toate liniile de călători din țară?
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2142
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6723
Data de inscriere : 25/05/2012

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitimeSam 02 Mar 2019, 14:45

Ai uitat sa scrii "multumesc anticipat".
Mai nou studentii ne intreaba pe noi unde sa se plimbe si cat timp le-ar lua...fabulos! Dar cine mai doarme, cine se mai spala, cine mai mananca?
Eu ti-am si scris acum vreun an de zile de niste plimbari pe Defileul Jiului si Valea Oltului, n-ai mai dat pe acolo sa zici ca ai fost, ori macar sa zici saru'mana pentru recomandari sau sa revii cu alte intrebari...
Poate iti raspunde la intrebare cu exactitate un student plimbaret de pe la Cluj care ar putea intra in cartea recordurilor cu plimbarile sale din ultimii doi ani.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Continut sponsorizat

Diverse - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Diverse
Sus 
Pagina 3 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse (Dan tm)
» Diverse
» Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?
» diverse ldh80
» Diverse

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: