|
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+52mtk marius_catalin84 c o r v i n DUAL Amiralul t1972 DPS AndreiSita98 matei vulcan @ndrey CRT AndreiCFRbv CristianSM dandel billy752-istu TVlad ALEXCFR florin94 get. Theo A. Rarau bobi Ikarus99 alliens cristy79 cardinal Cipri Andrei Neculai AeroX miguel1975 ets2oltromânia Capsuneanu Jhonyla Nesebar dan tm Andrey_tm alex1987 Petre_IFTE bubu TER200 mielutu zburator Vitosa Dr2005 alinx3330 Katalyn IonutCFR2009 laurentzu Luna Adrian78 marius664 cristi ar Adirmvl aris86 56 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 07 Iun 2018, 13:43 | |
| Cand nu am fost student/nu am avut gratuitate am mers cam doar cu regio, cu siguranta la fel o voi face cand nu o sa mai fiu. Si am mers destui km, si calatorii de peste 600 km cu regio si multe schimbari. Nu recomand sa mearga cu interregio celor care nu sunt studenti din motive financiare, nu au ce face cu banii? Mai bine sa se distreze de ei sau sa ii doneze saracilor decat unei companii de stat cfr. In aceelasi oras ajungi si cu regio.
Pai nu trebuie prelungit timpul la infinit ci luate masuri pentru prevenirea intarzierilor. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6989 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 07 Iun 2018, 21:09 | |
| Ieri a plecat 1695 cu bonus din București Nord, iar 15591 al ATC a mers în sector după el până la Drobeta Turnu Severin Mf., unde, în loc să se facă depășirea, a fost reținut aiurea ca să aibă timp căruța să se distanțeze. Apoi a fost ținut la Caransebeș să facă sector după 1695 pe care l-a ajuns oricum din urmă pe undeva între Băile Herculane și Caransebeș. Pe 27 aprilie, aceeași poveste, 1695 a băgat bonus până la Drobeta (vreo 40 parcă avea) drept care 15591 a mers în sector cam toată distanța până la Caransebeș, unde iar nu l-a depășit. Ieri, s-a târâit ATC la sector până la Caransebeș unde s-au îndurat să facă depășirea. Pe 29/30 aprilie, ATC a stat la sector după un Regio până la Videle. De la Roșiori la Videle. S-a tradus în vreo 8 minute bonus, le-a recuperat parțial ca apoi să stea în capitală în semnal să-i facă gararea lui Târgoviște - București (R 9102).
Dr2005, că plângeai pe-aici că e abuz, că huoooooo, că ai stat tu 15 minute în Videle să facă 15590 depășire cu 1822. Iaca cum ATC o ia-n bot de la 1695 2 zile la rând. Nu de alta, dar când îmi zici că 1822 e comparabil dpdv al condițiilor cu ATC mă faci să mă simt ca-ntr-o piesă de Eugene Ionesco. |
| | | Theo A.
Numarul mesajelor : 206 Reputatie : 3123 Data de inscriere : 30/11/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 07 Iun 2018, 21:59 | |
| CFR ul are prioritate in fata operatorilor privati. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 07 Iun 2018, 23:52 | |
| Pe 05.06 15591 l-a depasit pe 1695 in Caransebes ...Oricum la ce timpi calculati ampulea sunt pe Caransebes-Timisoara, si l-a faptul ca timpii ATC sunt ffff largi, poate de aia se prefera ca ATC-ul sa mai fie retinut.Sa nu uitam ca are o stationare destul de consistenta in Timisoara.Iar in privinta prioritatii CFR Calatori in fata la alti OTF sunt cazuri cand se circula la sector in spatele vreunui marfar , asa ca afirmatia asta pica din start... |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Vin 08 Iun 2018, 00:01 | |
| - Luna a scris:
- Cand nu am fost student/nu am avut gratuitate am mers cam doar cu regio, cu siguranta la fel o voi face cand nu o sa mai fiu. Si am mers destui km, si calatorii de peste 600 km cu regio si multe schimbari. Nu recomand sa mearga cu interregio celor care nu sunt studenti din motive financiare, nu au ce face cu banii? Mai bine sa se distreze de ei sau sa ii doneze saracilor decat unei companii de stat cfr. In aceelasi oras ajungi si cu regio.
Pai nu trebuie prelungit timpul la infinit ci luate masuri pentru prevenirea intarzierilor. Pai pentru unii timpul inseamna bani, nu poti sta o vesnicie pe drum.Eu unul prefer sa dau mai multi sa ajung mai repede, asta-i singurul avantaj care-l mai are cat de cat un IR fata de R pe anumite rute.Ca de conditii superioare de confort nu pot spune ca sunt extraordinare dintre un R si IR. Si nu toate lumea isi permite sa fata 4 ore pana la Brasov cand poti face 2:30.Sau de ce sa fac 4:24 cu R pana la Craiova cand pot face 03:10...O ora si un pic inseamna ceva la 1o drumuri pe luna, nu??? Si app de 1835 cu ce intarziere a ajuns la destinatie? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Vin 08 Iun 2018, 00:40 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Nu de alta, dar când îmi zici că 1822 e comparabil dpdv al condițiilor cu ATC mă faci să mă simt ca-ntr-o piesă de Eugene Ionesco.
Păi am văzut pe 1822 acelaşi model de 70-91 ca la ATC... de fapt şi ăla de la ATC e dintr-o comandă pe care CFR Călători nu a mai vrut-o _________________ :TTT:
|
| | | marius664
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Vin 08 Iun 2018, 02:15 | |
| Sunt mai noi Dragos, nu se pot compara, arata mult mai bine.Nu poti compara un apartament nou cu unul vechi , chiar daca in amandoua exista fibra optica...Cand a fost ultimul 70-91 achizitionat de CFR??.2008, 2009???. Normal ca o usa nu se mai inchide bine, vreun pat scartiei, apa de la chiuveta mai pica,la wc e oglinda cu pete...pe cand cei de ATC vad ca le intretin mai bine, cu toate ca n-au decat 2 ani jumate de exploatare. E mult mai ok sa faci toate reparatiile in timp util decat o data la doi ani.Sunt multe vagoane CFR care merg cu geamul, usa defecta pana cand intra in revizie.Ba nici becurile arse nu le schimba decat daca sunt prea multe... |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6989 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 13:00 | |
| - Dr2005 a scris:
- mielutu zburator a scris:
- Nu de alta, dar când îmi zici că 1822 e comparabil dpdv al condițiilor cu ATC mă faci să mă simt ca-ntr-o piesă de Eugene Ionesco.
Păi am văzut pe 1822 acelaşi model de 70-91 ca la ATC... de fapt şi ăla de la ATC e dintr-o comandă pe care CFR Călători nu a mai vrut-o Don expert, ne hotărâm? Până acum 2 săptămâni parcă era din comanda refuzată de RJ:)) Știi prea bine că eu mă refer la 20-70:) că da, 70-91 e un VD excelent. Pe 1822 vezi catastrofa 21-76.9 A, ca să nu zic, ATC pleacă după 1822 și ajunge înaintea lui ) @marius664, toate trenurile au timpi ridicoli pe Băile Herculane - Timișoara. 1692 a recuperat acum ceva timp 23 de minute de la Caransebeș la Timișoara. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 13:55 | |
| - marius664 a scris:
Pai pentru unii timpul inseamna bani, nu poti sta o vesnicie pe drum.Eu unul prefer sa dau mai multi sa ajung mai repede, asta-i singurul avantaj care-l mai are cat de cat un IR fata de R pe anumite rute.Ca de conditii superioare de confort nu pot spune ca sunt extraordinare dintre un R si IR. Si nu toate lumea isi permite sa fata 4 ore pana la Brasov cand poti face 2:30.Sau de ce sa fac 4:24 cu R pana la Craiova cand pot face 03:10...O ora si un pic inseamna ceva la 1o drumuri pe luna, nu??? Si app de 1835 cu ce intarziere a ajuns la destinatie? Pentru cei la care timpul inseamna bani trenul a cam devenit un mijloc de transport cam de evitat, hai sa recunoastem. Acele persoane folosesc masina sau avionul. Fiecare face cum considera mai bine, daca crede ca merita sa plateasca dublu pentru a ajunge un pic mai repede cu interregio sa ii dea drumul, cfr are nevoie de oameni dispusi sa plateasca in plus. Eu nu consider pierdut timpul petrecut in tren, in timp ce calatoresc pot sa ma relaxez, sa lucrez la laptop si uneori chiar sa dorm un pic. Da, zici tu o ora si un pic la 10 drumuri pe luna ca inseamna ceva, insa majoritatea calatorilor ajung mai repede si dupaia stau pe net sau se uita la tv la destinatie, rar sa aiba treburi importante. Asa pe facebook poti sta si din tren. Cine are treaba importanta la destinatie oricum cam greoi sa se bazeze pe trenuri care oricand pot intarzia peste o ora si sansa de intarziere mai mare e chiar la Interregio. In ziua aia a ajuns cam cu 95 de minute intarziere la Cluj 1835. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 14:49 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Don expert, ne hotărâm? Până acum 2 săptămâni parcă era din comanda refuzată de RJ:))
Știi prea bine că eu mă refer la 20-70:) că da, 70-91 e un VD excelent. Pe 1822 vezi catastrofa 21-76.9 A, ca să nu zic, ATC pleacă după 1822 și ajunge înaintea lui ) VD-urile sunt din comanda pe care nu a mai luat-o CFR Călători în 2011 (şi au zăcut prin uzună în diverse stadii de finalizare vreo 4 - 5 ani). Vagoanele de clasă sunt cele refuzate de RegioJet, probabil cuşetele tot în aceeaşi situaţie. Vagonul de clasă într-un tren de noapte nu e pus acolo ca să tai ţara cu el... pentru noapte există cuşete şi dormitoare. ATC pleacă cu vreo juma' de oră după 1822 şi ajunge cu vreo 25 minute înaintea lui... numa' că 1822 are vreo 13 km şi vreo 4 opriri în plus, merge pe vreo 120km de linie cu lucrări şi mai trece şi pe Valea Jiului care e praf, de aici diferenţa de vreo 50 minute ca timp de parcurs între ele. Probabil dacă CFR Călători nu s-ar încăpăţâna să ţină perechea 1695/6 doar între Bucureşti şi Timişoara şi retur şi ar prelungi-o la Arad, ar muri de foame ATC, chiar şi cu toată publicitatea pe care şi-o face pe Antena 3. _________________ :TTT:
|
| | | ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4080 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 15:28 | |
| 9475 ieri a avut 200 de minute. Ce a patit?A stat in Costesti |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 16:26 | |
| Locomotivă defectă. A stat să-i vină alta în ajutor. Vreo 80% din parcul cfr călători e praf și de n-ar închide AFER ochii circa trei sferturi din trenurile companiei de Stat n-ar mai circula. |
| | | mielutu zburator
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 17:34 | |
| @Dr2005, serios? )))) Ca să știi, din Arad trenul ăla dacă vine cu 20% grad de ocupare e mult. MULT!. Din Timișoara se urcă destui iar apoi chiar și la Caransebeș are călători. Lumea vrea condiții, salon comod cu scaune reglabile nu aiureli de saloane făcute să fie cât mai ieftin - totul ieftin: iluminare, scaune, ambient, tot. Pentru cunoștința ta generală, ATC-ul chiar are călători. Îl văd des când am drum prin Gara de Nord și cererea a crescut în ultimele luni considerabil. Omit din motive evidente zilele de cerere intensă V și D, și vorbesc de restul Înțeleg că ai o invidie de neînțeles pentru ei, nu pricep ce ai cu privații, de ce și pe TFC ai boală, și pe ATC și pe SFT deși oferă TOATE condiții superioare bătăii de joc de la CFR Călători, care ține trenuri IR cu vagoane suburbane și trenuri R cu vagoane de lux. Dar, serios, ce ai cu privații? |
| | | marius664
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 09 Iun 2018, 23:29 | |
| - Luna a scris:
Pentru cei la care timpul inseamna bani trenul a cam devenit un mijloc de transport cam de evitat, hai sa recunoastem. Acele persoane folosesc masina sau avionul. Fiecare face cum considera mai bine, daca crede ca merita sa plateasca dublu pentru a ajunge un pic mai repede cu interregio sa ii dea drumul, cfr are nevoie de oameni dispusi sa plateasca in plus. Eu nu consider pierdut timpul petrecut in tren, in timp ce calatoresc pot sa ma relaxez, sa lucrez la laptop si uneori chiar sa dorm un pic. Da, zici tu o ora si un pic la 10 drumuri pe luna ca inseamna ceva, insa majoritatea calatorilor ajung mai repede si dupaia stau pe net sau se uita la tv la destinatie, rar sa aiba treburi importante. Asa pe facebook poti sta si din tren. Cine are treaba importanta la destinatie oricum cam greoi sa se bazeze pe trenuri care oricand pot intarzia peste o ora si sansa de intarziere mai mare e chiar la Interregio. In ziua aia a ajuns cam cu 95 de minute intarziere la Cluj 1835. 1835 a ajuns cu +58 intarziere in Cluj, deci a recuperat 23 de minute exact cate i-au fost bagate fara rost in mers. Iar acum explica-mi si mie pentru cineva care face naveta Bucuresti-Brasov in interes de serviciu, cum poate lua avionul.Patronul il trimite la munca, nu sa stea pe facebook in tren , alea 10 ore care le-ar petrece in plus pe un regio lunar, este o zi de munca.Stiu cazul cuiva care lunar face Alexandria-Timisoara cu trenul , tot in interes de serviciu, la fel cam greu cu avionul.Cand am fost la Vatra Dornei era cineva in cuseta din Dolhasca care se ducea saptamanal pe ruta asta.Si exemple din astea se tot gasesc.Iar trenurile nu intarzie chiar cu orele, la noi sunt mediatizate decat cazurile extreme, care nu sunt asa de dese si nu pe toate liniile sau la toate trenurile. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 13 Iun 2018, 21:54 | |
| Furtuna si descarcarile electrice de azi dimineata au dus la intirzieri pe aici.Lipsa tensiune si deranjamente SCB.
1695 +10 9571+78 9193+21 1698+38
2027+254 1765+126 2031+89 347+162 in Radna etc
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |