|
| Gradul de ocupare al trenurilor | |
|
+54razvan - trenuri cardinal IonutCFR2009 Dr2005 Adrian78 AeroX Nesebar Johnny84 Qweerty23 CalinIonMihai Laurentiu Ciobanu DUAL marius_catalin84 riciu @ndrey Peter Fodor dandel TVlad Ikarus99 rich1974 CristyanC t1972 billy752-istu alex1987 ets2oltromânia didinul Capsuneanu miguel1975 92Dragos ciprian71 Theo A. aris86 Andrey_tm cristy79 CRT Maddox Sabik TER200 Rarau Katalyn Adirmvl marius664 Warrington Vitosa dan tm florin94 laurentzu ALEXCFR alex.barac.5 Jhonyla Cipri Andrei Neculai mielutu zburator cristi ar Luna 58 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22384 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Lun 30 Iul 2018, 00:16 | |
| Dar tu nu mai ai casa, nu mai ai familie, nu mai ai alta ocupatie de stai zi de zi in trenuri si mai ales in aceleasi trenuri? Colac peste pupaza postezi zilnic aceleasi chestii. Te-ai bagat la facultate sa stai in tren ca e moca si sa nu platesti intretinere acasa probabil. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8291 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Lun 30 Iul 2018, 01:26 | |
| Te-ai gandit ca tocmai daca nu as merge cu treaba ci la plimbare nu as merge cu aceleasi? In plus eu deseori am postat aici si fara sa fiu in tren, e suficient ca eu sau cunoscuti sa fi ajuns la gara/in zona garii la orele cand treceau acele trenuri. Dealtfel nici nu aveam cum da detalii despre trenuri diferite in accelasi interval de timp. Apoi daca te referi strict de placerea de a merge cu trenul fara a avea altceva la destinatie sunt foarte putine situatii in care as merge, mocanitele, Oravita-Anina (pe care inca nu am reusit sa o vad altfel decat in poze, poate la toamna daca imi permite timpul) si odata la cateva luni o calatorie de maxim 50-70 km cu vagoane vechi si tren regio prin zone cu peisaj fain si daca as putea cu transiberianul si deastea. In rest nu o sa ma vezi mergand cu trenul de placere never, pentru mine e doar un mijloc de transport, ba din contra am mers si cu mijloace auto uneori, chiar ma gandeam zilele astea sa fac si un topic despre gradul de ocupare al mijloacelor de transport auto. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9089 Reputatie : 12985 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Lun 30 Iul 2018, 08:42 | |
| Mocanitele de Oravita -Anina?
nu am auzit de ele. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Lun 30 Iul 2018, 10:00 | |
| Am pus virgula intre mocanite si Oravita-Anina, in sensul ca as merge cu ambele de placere/voi merge cand va fi ocazia. Pana acum nu mi-a permis timpul. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9089 Reputatie : 12985 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Lun 30 Iul 2018, 10:43 | |
| Da mea culpa.
Problema este ca la auto nu ai gratuit. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Lun 30 Iul 2018, 11:13 | |
| Problema e si era si cand nu aveam gratuit ca trebuie sa merg unde am/aveam si cand am treaba nu unde merg trenurile si cand merg sunt ele. Sunt locuri care nu au cale ferata, sunt sectii unde sunt 3-4 trenuri pe zi si intre ele 7-8 ore, etc. Am mers zeci de mii de km cu trenul si fara sa fie gratuit, ba chiar as putea zice ca am bagat destui bani in conturile cfr si cu siguranta o sa mai bag destui cat timp vor exista trenuri regio mai confortabile si mai ieftine ca transportul auto, chiar de pe acest forum am invatat sa merg pe cat posibil cu regio, de la karpaty/alti useri ca sa economisesc bani. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9057 Reputatie : 14475 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Mar 14 Aug 2018, 22:52 | |
| Foarte ocupat trenul Dacia (346) de azi. Lume cu bilete de Brașov, Făgăraș, Sibiu, Deva, Arad, dormitoarele sunt full cu bilete pentru rețineți Viena, bilete multicele și pentru Budapesta. Foarte mulți s-au urcat și din Brașov și din Sibiu unde au și coborât mulți. Deci cine spune că Dacia nu rentează prin Sibiu mănâncă rahat cu polonicul. Tren curat, ți-e mai mare dragul să mergi cu el, atâta tot că face cam mult pe drum și schimbă țspe locomotive. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18712 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24279 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Mier 15 Aug 2018, 08:54 | |
| - Vitosa a scris:
- Foarte ocupat trenul Dacia (346) de azi. Lume cu bilete de Brașov, Făgăraș, Sibiu, Deva, Arad, dormitoarele sunt full cu bilete pentru rețineți Viena, bilete multicele și pentru Budapesta. Foarte mulți s-au urcat și din Brașov și din Sibiu unde au și coborât mulți. Deci cine spune că Dacia nu rentează prin Sibiu mănâncă rahat cu polonicul.
Tren curat, ți-e mai mare dragul să mergi cu el, atâta tot că face cam mult pe drum și schimbă țspe locomotive. Am avut si eu colegi care au trebuit sa plece cu 472-1 pentru ca la 346 nu au mai fost locuri |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6977 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Vin 17 Aug 2018, 13:42 | |
| - Vitosa a scris:
- Foarte ocupat trenul Dacia (346) de azi. Lume cu bilete de Brașov, Făgăraș, Sibiu, Deva, Arad, dormitoarele sunt full cu bilete pentru rețineți Viena, bilete multicele și pentru Budapesta. Foarte mulți s-au urcat și din Brașov și din Sibiu unde au și coborât mulți. Deci cine spune că Dacia nu rentează prin Sibiu mănâncă rahat cu polonicul.
Tren curat, ți-e mai mare dragul să mergi cu el, atâta tot că face cam mult pe drum și schimbă țspe locomotive. Am remarcat și eu că e full, i-ar mai trebui un compartimentat 21-90 care să circule zilnic. Prin Sibiu are incomparabil mai mult succes decât prin Sighișoara, are ore foarte bune și timpi mici de parcurs prin comparație cu taraba de 1623/4. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18712 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24279 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Vin 17 Aug 2018, 14:50 | |
| Aseara destul de multa lume la 1838 iar in Teius la 1932 s-au urcat vreo 40-50 de persoane dar tot au mai ramas cateva locuri libere a fost lejer |
| | | alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4841 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Vin 17 Aug 2018, 21:43 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Vitosa a scris:
Tren curat, ți-e mai mare dragul să mergi cu el, atâta tot că face cam mult pe drum și schimbă țspe locomotive. Am remarcat și eu că e full, i-ar mai trebui un compartimentat 21-90 care să circule zilnic. Prin Sibiu are incomparabil mai mult succes decât prin Sighișoara, are ore foarte bune și timpi mici de parcurs prin comparație cu taraba de 1623/4. Am venit cu Dacia in 14-15 august Viena-Bucuresti. Obesrvatiile mele: 1. cuseta si cele 2 vagoane dormitior s-au golit pana la(si inclusiv) Brasov.Multi calatori, si straini, pt Sibiu. 2 Vagoane clasa insuficiente...de la Fagaras trenul plin la clasa.E o obsesie ca CFR sa nu ataseze la inten vagoane clasa la aceste trenuri.Mav stie sa bage 3 vagoane de la Viena la Budapest..CFR baga 1 la Arad 3Cusete si dormitoare cu sefi Spagari burtosi... de-aia o sa se anuleze.. 4Vagon restaurant de la Arad, cu o echipa pe care am mai intalnit-o in trecut..se straduiesc ei..dar e din alta epoca Impresia ramane din alta epoca, fata de RJ sau WestBahn. Eu il sustin sa circule pe magistrala via sighisoara(pt timpi sporiti), cu legatura obligatorie asigurata la peron pentru Sibiu |
| | | alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4841 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Vin 17 Aug 2018, 22:24 | |
| si vorbind de ocuparea trenurilor, CFR ofera pentru duminica asta 3 vagoane de la BV la Buc pe trenul de TG mures -BV-Buc n, cu plecare la 19 din BV (ok, dar e singura varianta, nu se poate mai devreme decat f de dimineata), iar de la Constanta la Buc doar la ...5.30..vreo 200 de locuri..in rest totul ocupat PS la trenul de 5.30 pt luni mai sunt doar 90 de locuri |
| | | Luna
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Vin 17 Aug 2018, 23:49 | |
| Azi 1945 a plecat cam full din Eforie Sud, calatori de toate varstele si categoriile, cam 30% studenti. Cu siguranta din Constanta a avut si oameni in picioare.
8805 a fost ocupat cam 60-70%. Aerul conditionat la cele 2 vagoane ce aveau asa ceva nu functiona, la fel nici prizele. Probabil locomotiva nu asigura curent pentru it. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Sam 18 Aug 2018, 13:24 | |
| Pe maine nu mai sunt locuri la nici un tren intre Constanta si Bucuresti Nord. Cine vrea sa mearga ori suprataxa in tren ori la Obor. Azi 1993 cu oameni in picioare si el. Au trenurile calatori cat incap pe litoral. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11184 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor Sam 18 Aug 2018, 14:12 | |
| Pai e varful de sezon asa a fost mereu ruta asta in luna august mai ales perioada 10-30 august cand de altfel e cel mai cald pe litoral pe langa faptul ca cei mai multi romani au concediile in luna asta.
Dar nici capul nu-i duc de exemplu 5021/5026 se putea anula pana la sfarsitul luni august nu sunt elevi si in plus exista alternative la aceasta pereche. Si uite asa mai faceau rost de o Acvila care o puteau trimite pana la CTA si inapoi.
Clasele de la 347 care soseate azi in Buc.Nord stau in Grivita pana maine la 346 ? Au timp de 2 drumuri Buc-CTA-Buc unul azi si unul maine. Conteaza enorm de mult 132 locuri ( 2 vag 21-90 ) la criza de locuri care e acum.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradul de ocupare al trenurilor | |
| |
| | | | Gradul de ocupare al trenurilor | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |