|
| Parti componente | |
|
+69Spartan1948 AndiCFR @ndrey DPS cristi CFR Mcfrancezu mariuscfrbucuresti AndreiStefan NicuS elm Cont dezactivat Bobby_TM daniel_c AlexD Katalin4653 kasapis2007 Teodor LanceR 060-EA078 tuborgtnp bostanescu gigel Andrey_tm Dr2005 DUAL R936 ATM redeme bondarel electrica675 The Legend Silver Marius buldozer2 Adrian78 membru inactiv Jhonyla NiORD Vitosa Razvan mureseanu_976 ionutz72 cont dezactivat . Andrei decward Amiralul halmarius George ANDU2100HP didinul Vlad12 stinky Zoly87 MariusM Lde 2100 AceKine AMX 97-0548-4 dan ciprian gica38 TVlad didi vrabieionut Ionutz lovekomotive mi.tudor Vlad marius_catalin84 discoid21 COSTACHE MIHAIL cortexedge 73 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| | | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Parti componente Lun 28 Mar 2011, 19:53 | |
| |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 8000 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Parti componente Lun 28 Mar 2011, 21:56 | |
| O parte din vagonul 19-76 010 dupa RK |
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 8000 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Parti componente Lun 28 Mar 2011, 22:03 | |
| 2 vagoane |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8389 Data de inscriere : 03/09/2010
| | | | decward V.I.P Member
| Subiect: Re: Parti componente Vin 01 Apr 2011, 19:59 | |
| De pe 2003... |
| Subiect: Re: Parti componente Vin 01 Apr 2011, 20:00 | |
| Far 2003 noaptea... |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8416 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Parti componente Vin 01 Apr 2011, 23:58 | |
| |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6554 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 00:29 | |
| - decward a scris:
- O rândunică pe scara unui vagon cuseta , semn ca a venit primavara
Domnilor admini...Inteleg caci mesajele noastre au fost sterse facand obiectul unui off-topic...Dar eu totusi intreb retoric...imaginea asta reprezinta vreo piesa componenta??? Spuneti-mi,...poate eu sunt pe langa realitatea ce ma inconjoara! Deci mesajele noastre ale celor care am atras atentia au fost sterse,...iar imaginea asta care NU REPREZINTA NIMIC si care merita postata la alta rubrica decat ,,Parti componente"...TRONEAZA vad ca nestingherita! Daca rog putina dreptate si echitabila in acelasi timp,....cer prea mult???? Va multumesc!!! =PS= Si totusi este vrabie, ori nu randunica! |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9363 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 01:16 | |
| Sergiu, vezi ca pupatul in f**d da roade? _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Silver V.I.P Member
Numarul mesajelor : 671 Reputatie : 6024 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 09:47 | |
| Cortex, stai calm ca sa vezi ce repede o sa ai alaturat de numele tau un cuvant care incepe cu "B" si se termina in "anned" Si legat de poza, o sa vina un argument de genul "o surprindere artistica a scarii vagonului, o piesa esentiala in existenta acestora, surprinsa alaturi de un element al naturii, vrabia, simbol al primaverii..etc." |
| | | cont dezactivat .
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 10:55 | |
| sala locomotivei |
| | | cont dezactivat .
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 10:55 | |
| Blocul S 6 |
| | | cont dezactivat .
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 10:56 | |
| Blocul S 8 |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6554 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Parti componente Sam 02 Apr 2011, 11:44 | |
| - cortexedge a scris:
- Sergiu, vezi ca pupatul in f**d da roade?
- Silver a scris:
- Cortex, stai calm ca sa vezi ce repede o sa ai alaturat de numele tau un cuvant care incepe cu "B" si se termina in "anned"
Si legat de poza, o sa vina un argument de genul "o surprindere artistica a scarii vagonului, o piesa esentiala in existenta acestora, surprinsa alaturi de un element al naturii, vrabia, simbol al primaverii..etc." De pupat in fund cunosc....Se practica in Romania asta PD-L-ista incepand de la nivel inalt si terminand cu trepadusii din tagma cea mai de jos a subsolului social...In fine. Silver,...daca primeste cumva Cortexedge ban,...o sa fac tot posibilul sa primesc si eu. Dar sper sa nu se ajunga la asta. Bai frate, eu de acei pusti idioti si pusi pe bataie de joc sunt satul. Mi-e sila de ei de-mi vine sa-i i-au la pumni pe toti aia care fac mistocareala pe aici. M-am saturat sa vad ca de scris scriu numai prostii dar de adus o informatie sau ceva util nu...Eu nu mai aduc nicio informatie de mai bine de cateva luni numai din cauza acestor cretini care ,,te acopera", aduci o informatie si ei te acopera cu prostii. Sa nu mai zic de scrisul de analfabeti ai unora dintre ei. Eu nu aduc informatii manelistilor, cocalarilor si analfabetilor. Cand nu o sa mai vad asemenea specimene pe acest forum, nu voi mai aduce nicio informatie decat aleatoriu cand si cand. Ce inseamna asta??Chiar asa au amutit cu totii??? Toti oamenii cu cap tac din gura si tolereaza in timp ce nesimtitii isi fac de cap, zburda in voie si sar pe mese???? Pana cand?? Sper sa nu-i gasesc vreodata prin Gara de Nord caci cine stie ce se intampla! Voi discuta eu atunci altfel. Da, sunt copii si nu stiu sau nu-si dau seama...Dar de facut circ si bataie de joc cum de-i duce capul??? La prostii sunt primii dar la ceva constructiv...afoni??? S-a anuntat o actiune in Hunedoara de curatare a terasamentului de Mocanita... Ma asteptam ca acea categorie de plodarime juvenila care latra pe-aici pe forum si se dau mari sa-si demonstreze calitatile de ,,mari" si-n aceasta actiune. Nimic!! De pierdut timpul prin gari si in fata monitoarelor pana noaptea tarziu si-l pierd, dar pentru ceva util si bun...ioc! Nimeni nu a schitat nimic si nu se baga...Uite ceva util la care ar putea contribui majoritatea celor de aici...Dar de unde naibii??? Lasa actiunile benefice care atesta intr-adevar statutul de pasionat autentic,....hai la CHAT si palavragit pe forumuri...Initial am scris eu primul mesaj dupa anunt,...dar dupa un timp scurt l-am sters curios fiind cine se va baga??? Pana acum nimeni! Si-atunci???Macar sa primesc BAN pentru acest off-topic dar nu voi fi NICIODATA indiferent cu bataia de joc si zeflemeaua venita din partea unor neica-nimeni! Repet, macar de-as primi BAN pentru off-topicurile creeate de mine atunci cand vad ca ceva nu este la locul lui, sincer nu-mi va parea rau deloc! Am mai spus-o si-o repet: niste oameni au muncit cu sarg pentru aceasta comunitate si daca altii prefera sa taca si sa treaca indiferenti eu nu voi adopta nici in ruptul capului asemenea atitudine! Cum niste ,,mucea" au pretentii sa ,,sara calul", o sa am si eu nebuneala de a ma cobora la nivelul lor sa vedem care pe care! Caci cu vorba buna si cu diplomatismele nu a mers!
Ultima editare efectuata de catre Onofrei Sergiu Gabriel'76 in Sam 02 Apr 2011, 12:01, editata de 2 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parti componente | |
| |
| | | | Parti componente | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |