|
| Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? | |
| |
Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? | vagon clasa 2 | | 80% | [ 20 ] | vagon clasa 1 | | 8% | [ 2 ] | vagon cuseta 4 locuri | | 8% | [ 2 ] | vagon cuseta 6 locuri | | 0% | [ 0 ] | vagon dormitor 2 locuri | | 4% | [ 1 ] | vagon dormitor single | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 25 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6534 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Sam 15 Iul 2017, 09:59 | |
| Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1681 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4727 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Sam 15 Iul 2017, 15:54 | |
| - Jhonyla a scris:
- Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.?
Am incercat sa bifez doua insa nu ma lasa.Pentru ca daca pe timp de zi folosesc vagon cl.2 , pe timp de noapte folosesc vagon cuseta 4 locuri. |
| | | Jhonyla
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Sam 15 Iul 2017, 16:08 | |
| Stiu.. un singur vagon cel mai des folosit de tine |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Sam 15 Iul 2017, 16:37 | |
| Noaptea de regulă VD cu 2 paturi, ziua la CFR de regulă clasa a 2a (fie nu există clasa I, fie nu sunt singur, fie am 19-55/80 la clasa I şi la a 2a am prize), în afară de regulă clasa I dacă există. _________________ :TTT:
|
| | | Jhonyla
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Sam 15 Iul 2017, 16:44 | |
| Eu in concediu fac un traseu prin tara ca sa merg la ai mei. As merge la dormitor singur insa pretul e prea mare asa ca folosesc doar clasa 1 acolo unde e posibil. Ce am observat este ca am avut rezervare la compartiment ce era plin desi restul vagonului era cam gol |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Sam 15 Iul 2017, 17:04 | |
| xSell dă locurile în ordine (mă rog, într-o ordine predefinită, am impresia că începe cu compartimentul 10 indiferent de câte compartimente are vagonul, merge spre 1 şi apoi dă ce e mai mare de 10 dacă există, de aia la 22-96, compartimentele 11 şi 12, de regulă, sunt goale)... dacă ţie ţi-a dat locul 22, să zicem, următorul care cumpără bilet la trenul ăla o să primească locul 23 şi tot aşa. Bine, după ce te urci în tren, te poţi aşeza pe orice loc îţi convine, însă eşti obligat să îl eliberezi dacă vine cineva cu bilet acolo. De când merg eu cu trenul, nu ştiu dacă am stat de 5 ori pe locul de pe bilet ) VD single nu prea merită... dacă mergi în cursul săptămânii sau sâmbătă (deci nu V/S sau D/L) şi nu mergi cu sezoniere, ai vreo 99% şanse să fii singur în cabina de VD, chiar dacă nu plăteşti supliment de single. Iar dacă nimereşti cu cineva şi mai sunt cabine libere, poţi să îl rogi pe naş să te mute în alt compartiment, dacă îi vorbeşti frumos nu cred că o să te refuze. Nici clasa I nu prea merită, e mai ieftin un bilet la cuşetă... care cuşetă e şi ea destul de liberă dacă nu mergi V/S sau D/L. _________________ :TTT:
|
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1366 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6632 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Dum 16 Iul 2017, 16:36 | |
| Am votat clasa 2, desi am folosit toate variantele. Daca merg noapte de regula folosesc cuseta, daca nu prind, atunci aleg vagon de dormit, daca nici din ala nu prind, aleg clasa 1. Mai aleg clasa 1, atunci cand stiu ca vagonul de clasa 1 are compartimente. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6965 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? Dum 16 Iul 2017, 19:16 | |
| Dr2005, xSell împarte călătorii dinspre mijloc spre capete. De-asta vezi multe trenuri unde locurile începând cu cifrele 4,5,6 sunt toate ocupate iar locurile dinspre capăt sunt goale. Valabil și pentru compartimentate - de ex, la IR 1831 când am fost cu el, compartimentele de la capete erau aproape goale, iar cele de la mijloc mult mai aglomerate. La TFC se dau de la coadă la cap - de-asta poți să te trezești că vagonul 1C e plin ochi iar vagonul 1A are 2-3 oameni / 8 locuri. Excepție: IR 1745, 1746 unde în general compartimentele se umpleau înaintea salonașului, asta deoarece la casă aproape întotdeauna întreabă: compartiment sau salon, iar oamenii aleg compartiment.
Folosesc exclusiv clasa a doua, noaptea folosesc clasa a doua dacă sunt vagoane compartimentate, dacă nu, aleg clasa 1 pe același criteriu. Clasa 1 merită la 19-70, 30-76, seria de AVE cu scaune reglabile electric, la VT 624 și la 19-80. De 2 ori am mers la cușetă, dar atunci eram în grup organizat. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? | |
| |
| | | | Ce vagon folositi cel mai des in calatoriile dvs.? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |