|
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+66get. Vale_ntin alex.alexus.tm Theo A. decward Vice30 Ikarus99 19jimmy84 aris86 Norbi bobi Rarau alex.barac.5 TER200 bubu Maddox riciu Capsuneanu marius_catalin84 Katalin4653 alliens Andrey_tm Cipri Andrei Neculai lifetec LanceR matei vulcan alex1987 Adirmvl @ndrey AeroX neluadi cristy79 ECata MariusM cristi ar florin94 Tony-PH ALEXCFR razvan - trenuri CristyanC theblackstigx 92Dragos Sabik alex_trs mariuscfrbucuresti Jhonyla Nesebar ciprian71 laurentzu dan tm marius664 AndiCFR Vitosa Razvan Tudor TudorVD IonutCFR2009 allred ets2oltromânia c o r v i n Luna Cris_Cr mielutu zburator Adrian78 Dr2005 Katalyn cardinal 70 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4077 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 13 Mai 2017, 14:04 | |
| 1894 45 de minute in Piatra Olt. A patit ceva cand a plecat din Craiova?
|
| | | Cipri Andrei Neculai
Numarul mesajelor : 387 Localizare : M400, km 130 Reputatie : 3363 Data de inscriere : 29/09/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 13 Mai 2017, 14:07 | |
| - ets2oltromânia a scris:
- 1894 45 de minute in Piatra Olt.
A patit ceva cand a plecat din Craiova?
Lipsa tractiune... cica si azi a circulat Loc + vagoane in loc de Desiro. |
| | | ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4077 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 14 Mai 2017, 00:11 | |
| 1897 130 de minute azi( sambata) Ce a patit de a stat in Costesti foarte mult? Vad ca si 9477 a avut 125 de minute |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 16 Mai 2017, 00:02 | |
| 1538, 1745 și 1746, foste recordmene ale întârzierilor uriașe, sparg record după record. Azi 1745 a ajuns cu doar 10 minute întârziere la Cluj, coborând Câmpia în doar 58-59 de minute. Incredibil! 1746, la fel, după Augustin a fost punctual - șocant când ne gândim că anul trecut nu a existat zi să nu întârzie măcar 10 minute. În schimb, pe 1741/2 și 1539, aceeași jale rămâne. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 16 Mai 2017, 08:01 | |
| În week-end nu prea se lucrează pe Coridor, aşa că se ridică restricţiile impuse pentru protecţia muncitorilor. De aia duminica şi de sărbători sunt întârzieri mai mici. Aşa era şi pe Bucureşti - Constanţa când se lucra. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 17 Mai 2017, 17:48 | |
| Azi un constructor ameţit a reuşit să rupă catenara la Copşa Mică. 1745 are 180 minute întârziere, probabil şi celelalte trenuri au. _________________ :TTT:
|
| | | florin94
Numarul mesajelor : 362 Localizare : Braila-Sibiu Reputatie : 3611 Data de inscriere : 02/01/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 17 Mai 2017, 19:29 | |
| Știe cineva ce s-a întâmplat pe M702 între Buzău Sud și Cilibia? Văd că toate trenurile înregistrează întârzieri.Presupun că se circulă pe firul 2, cel cu 30 km/h. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 17 Mai 2017, 23:08 | |
| - Dr2005 a scris:
- Azi un constructor ameţit a reuşit să rupă catenara la Copşa Mică. 1745 are 180 minute întârziere, probabil şi celelalte trenuri au.
Cam toata lumea e proasta in santiere, mai putin cei care incaseaza, respectiv patronii firmelor constructoare si baietii destepti din firmele platitoare. In primul rind ca in santier trebuia sa se lucreze 24 de ore cel putin 6 zile pe saptamina(oare ce ritm au avut elvetionii la noul tunel), apoi semnalizarea trebuia anulata intre statii, catenara demontata, tractiune diesel, lasate doar trenuri locale pentru navetisti iar cele de lung parcurs deviate fara a le introduce opriri in toate catunele. Cei de la ASFR care gasesc mereu ca ,,organul V" nu s-a prezentat la primirea trenului sau ca nu stiu ce organ a depasit eorele ce au de spus despre partizile de tren sau de mecanicii care asteapta redeschiderea circulatiei? sau de trenurile care conform turnusului asteapta sa plece cu partida trenului care asteapta redeschiderea liniei? |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 17 Mai 2017, 23:51 | |
| - dan tm a scris:
In primul rind ca in santier trebuia sa se lucreze 24 de ore cel putin 6 zile pe saptamina(oare ce ritm au avut elvetionii la noul tunel), apoi semnalizarea trebuia anulata intre statii, catenara demontata, tractiune diesel, lasate doar trenuri locale pentru navetisti iar cele de lung parcurs deviate fara a le introduce opriri in toate catunele. Sa inteleg ca la coridor, nu se lucreaza 24/24 ore, 7/7 zile?As numio infractiune, atata timp cat un santier de acest fel genereaza pierderi nebanuite.Practic afecteaza 25% din traficul feroviar national si nimeni nu vede haosul creat. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 18 Mai 2017, 00:25 | |
| Ce gluma buna. )))) Cand ai vazut ca in Romania se lucreaza 24 din 24 ; 7 din 7? Daca ploua nu se lucreaza, daca e frig, nu se lucreaza, daca e noapte nu se lucreaza, daca e weekend nu se lucreaza, daca e sarbatoare nu se lucreaza si in zilele cand se lucreaza se lucreaza manual, deci ........... o sa se termine intr-o buna zi. Daca se lucra mecanizat cu masinaria de schimbat si modernizat pai era gata pana acum, asa termenul bate la usa de finalizare luna viitoare si probabil doar 50% e gata. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 18 Mai 2017, 08:23 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Ce gluma buna. )))) Cand ai vazut ca in Romania se lucreaza 24 din 24 ; 7 din 7? Daca ploua nu se lucreaza, daca e frig, nu se lucreaza, daca e noapte nu se lucreaza, daca e weekend nu se lucreaza, daca e sarbatoare nu se lucreaza si in zilele cand se lucreaza se lucreaza manual, deci ........... o sa se termine intr-o buna zi.
Daca se lucra mecanizat cu masinaria de schimbat si modernizat pai era gata pana acum, asa termenul bate la usa de finalizare luna viitoare si probabil doar 50% e gata. Unde a fost Swietelski s-a lucrat aproape nonstop mai ales Curtici Km614 cand au venit cu utilajul lor i-am prins duminica noaptea Pe Simeria Vintu se mai lucra si vara sambata duminica dar cred ca la jumate Am vb cu cineva care a lucrat la o firma de a asfaltat Cluj Dej zicea ca vara se lucra in doua schimburi cu doua duminici libere pentru ca iarna stateau acasa |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 18 Mai 2017, 09:14 | |
| Utilajul l-am prins si eu noaptea in lucru pe cind circulam cu 1843. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 18 Mai 2017, 09:26 | |
| - Adrian78 a scris:
- Kapпaтй a scris:
- Ce gluma buna. )))) Cand ai vazut ca in Romania se lucreaza 24 din 24 ; 7 din 7? Daca ploua nu se lucreaza, daca e frig, nu se lucreaza, daca e noapte nu se lucreaza, daca e weekend nu se lucreaza, daca e sarbatoare nu se lucreaza si in zilele cand se lucreaza se lucreaza manual, deci ........... o sa se termine intr-o buna zi.
Daca se lucra mecanizat cu masinaria de schimbat si modernizat pai era gata pana acum, asa termenul bate la usa de finalizare luna viitoare si probabil doar 50% e gata. Unde a fost Swietelski s-a lucrat aproape nonstop mai ales Curtici Km614 cand au venit cu utilajul lor i-am prins duminica noaptea Pe Simeria Vintu se mai lucra si vara sambata duminica dar cred ca la jumate Am vb cu cineva care a lucrat la o firma de a asfaltat Cluj Dej zicea ca vara se lucra in doua schimburi cu doua duminici libere pentru ca iarna stateau acasa Asa este,Swietelski este una din putinele firme ce isi face cat de cat bine treaba.Aceasta firma reabilitat si cateva linii de tramvai din Bucuresti.Cel putin pe pe sos.Viilor si sos.Giurgiului, ei au avut contract.Mentionez ca au lucrat zi si noapte de luni pana duminica.Am suportat zgomotul si praful infernal 4 luni. Dar este bine de stiut: https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjB9_CD5_jTAhVJBsAKHdlFA1oQFgg7MAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.zf.ro%2Fzf-24%2Faraco-romanii-construiesc-tuneluri-cai-ferate-germania-tara-dati-parte-brutalitate-straini-infrastructura-con-struita-firme-romanesti-cele-straine-existe-impact-real-eco-nomie-15229878&usg=AFQjCNGR925iHXB6BTfQFcCCGe50cX1VyQ |
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 18 Mai 2017, 10:30 | |
| - Kapпaтй a scris:
Daca se lucra mecanizat cu masinaria de schimbat si modernizat pai era gata pana acum, asa termenul bate la usa de finalizare luna viitoare si probabil doar 50% e gata. Nu se lucrează noaptea, pentru că orele de noapte se plătesc cu spor de 25%, iar cele de week-end cu spor de 100%, or aceste sume nu sunt prinse în buget. În plus, dacă s-ar lucra non-stop pe o porţiune, ar trebui închidere totală de linie câteva luni. Hai să zicem că pasagerii îi transbordezi cu autobuzul. Dar cu marfa ce faci? O trambalezi în ţ'şpe trenuri pe 200 cu DA-uri? - cirpian71 a scris:
- Asa este,Swietelski este una din putinele firme ce isi face cat de cat bine treaba.Aceasta firma reabilitat si cateva linii de tramvai din Bucuresti.Cel putin pe pe sos.Viilor si sos.Giurgiului, ei au avut contract.Mentionez ca au lucrat zi si noapte de luni pana duminica.Am suportat zgomotul si praful infernal 4 luni.
Pe Viilor şi Giurgiului a lucrat MariVila, firma apropiată de Adriean Videanu. Calitatea este extraordinar de rpoastă, linia de pe Giurgiului a fost deschisă parţial cu tramvaiele care nu opreau de la Eroii Revoluţiei la Luică pentru că nu erau gata peroanele (!), apoi s fost închisă după ce s-a suprat în 2 locuri, căzând peste canalul colector. Şi de atunci am impresia că s-a mai surpat o dată... Switwelski a lucrat pe Şos. Progresului (Trafic Greu), unde linia într-adevăr se menţine în stare excelentă şi acum (mai puţin schimbătoarele de cale şi încrucişările, care au fost făcute de Secţia Linii a RATB şi sunt praf). _________________ :TTT:
|
| | | ciprian71
| Subiect: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 18 Mai 2017, 10:47 | |
| Eu stau pe sos Giurgiului si nu cred ca am vazut prost firma lor pe utilaje. Dr2005 : Calitatea este extraordinar de rpoastă, linia de pe Giurgiului a fost deschisă parţial cu tramvaiele care nu opreau de la Eroii Revoluţiei la Luică pentru că nu erau gata peroanele (!), apoi s fost închisă după ce s-a suprat în 2 locuri, căzând peste canalul colector. Şi de atunci am impresia că s-a mai surpat o dată... Nu-mi aduc aminte de o asemenea repunere in circulatie.Peroanele au fost facute in acelasi timp.Imi pare rau.Chiar ii auzeam pe sefii de santier, vorbeau in germana.Erau in fata mea.Iar pe Progresului iar e o eroare, acolo a lucrat tot o firma austriaca, nu stiu sigur cum se numea, avea un nume ciudat MAX BOOGAL, sau cam asa ceva, pe net nu gasesc adevarata denumire.Si aceia au lucrat serios si la termen. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |