Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenuri Regio

In jos 
+59
t1972
Petre_IFTE
Peter Fodor
marcelbanu
ravers75
Tony Ist
ldh80
AndreiSita98
cfr500
Sabik
MariusM
Ikarus99
92Dragos
Cipri Andrei Neculai
AeroX
cristi ar
cristy79
Theo A.
Vale
marius_catalin84
ets2oltromânia
alex.alexus.tm
Luna
DUAL
Radu Tudor
sovidiu
Tony-PH
seby1998
Andrey_tm
Norbi
CristyanC
Andrei Andras
COSTACHE MIHAIL
Dionis
marius664
Vitosa
cardinal
dan tm
spiderpc
Semafor
Nesebar
baiazid
teoiasi
decward
19jimmy84
CristianSM
Adrian78
Adirmvl
TonyCFR
mielutu zburator
Dr2005
ALEXCFR
mariuscfrbucuresti
LanceR
Lineus646
c o r v i n
Katalyn
TonyGFR
IonutChircu
63 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 51, 52, 53
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

Trenuri Regio - Pagina 53 Empty
MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeDum Aug 18, 2024 6:25 pm

Păi până și punerea lui director pe 4 ani e o întreagă enigmă, ce are legătură cu firma care l-a evaluat înainte să îl desemneze director pe 4 ani.
Noi nu suntem orbi precum voi din minister. Sau poate că doar vă prefaceți că sunteți orbi.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeDum Aug 18, 2024 8:16 pm

Nu firma.de.recrutare.i-a dat punctajul.maxim.la.Szentes dar comisia de recrutare și consiliu de.administratie  l-a ales pe.don Titisor că vorba aia prietenii știu de ce..
Mai dai afara cainile.din măcelărie de voie?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeLun Aug 19, 2024 5:26 am

Firma am impresia că a fost selectată prin licitaţie, dar nu am verificat acest aspect, câtă vreme exceda atribuţiilor mele de la momentul ăla (şi de la momentul ăsta, de fapt). Presupun că a existat un aviz de la ANAP, iar ăla e literă de lege, dacă se anulează licitaţia deşi există aviz ANAP, e cam nasol.
Nu am făcut parte din comisia de selecţie. De fapt, am refuzat din toată inima. Iar colegii cu siguranţă nu au trişat, că nu aveau de ce.
Indicatorii sunt în corelaţie cu scrisoarea de aşteptări, care, evident, e făcută înainte de demararea procedurii de selecţie, ca să ştie candidaţii la ce să se aştepte.
Evaluarea o va face acţionarul, dar împuternicirea va trebui aprobată de direcţiile de specialitate. Care direcţii îţi garantez că nu aprobă cai verzi pe pereţi.

Laurentiu Ciobanu

Laurentiu Ciobanu

Numarul mesajelor : 1417
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4064
Data de inscriere : 24/08/2017

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeLun Aug 19, 2024 10:43 am

Eu sunt curios care sunt acei indici de performanta pe care trebuie sa-i indeplineasca.

Ca daca-s d-aia cu "aparem la stiri ca am reactivat 5 vagoane..." cand noua ne trebuie cateva sute...ca m-am saturat de placa asta cu "nu avem vagoane si locomotive" de mai bine de 10 ani. Si ce **** ****** faceti de mai bine de 10 ani sa rezolvati problema asta?

Ca hai 1 an, hai 2 ani, dar de 20 de ani sa te tot plangi...macar ca ditamai directorul puteai sa faci o sinteza a problemelor care nu te lasa sa rezolvi problema asta generala si sa vii sa ne-o prezinti: ca nu te lasa legea, ca e UE, ca morti in carca, da' vino cu lista de probleme si lista de solutii pentru fiecare problema, nu trebuie sa ne gandim noi din afara care nici nu suntem in bransa. Ca daca vii astfel, altfel te priveste lumea.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeLun Aug 19, 2024 10:30 pm

Ce fac managerii din companiile de transport feroviar cand ajung la conducere?
Incep sa fwta toate sporurile si de ce mai beneficiaza angajatii care nu sunt protejati de codul muncii cica pentru o mai buna eficientizare care sanki inseamna sa jongleze cu anumite bugete aprobate de managemnetul extern
La CFR Calatori e stat in stat fiecare face ce vrea si cand vrea nu vine nimeni sa controleze nici macar financiar dar au cateva restrictii adica nu ai voie sa faci achizitii decat dupa niste criterii de doi bani
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeMar Aug 20, 2024 8:51 am

Laurentiu Ciobanu a scris:
Eu sunt curios care sunt acei indici de performanta pe care trebuie sa-i indeplineasca.
Nu ştiu dacă sunt publici. Doar să faci o cerere de informaţii pe Legea 544/2001 să vezi ce îţi răspunde Guvernanţa.

Adrian78 a scris:
Incep sa fwta toate sporurile si de ce mai beneficiaza angajatii care nu sunt protejati de codul muncii cica pentru o mai buna eficientizare care sanki inseamna sa jongleze cu anumite bugete aprobate de managemnetul extern
La CFR Calatori e stat in stat fiecare face ce vrea si cand vrea nu vine nimeni sa controleze nici macar financiar dar au cateva restrictii adica nu ai voie sa faci achizitii decat dupa niste criterii de doi bani
Îi controlează Curtea de Conturi frecvent. În rest, au obiceiul să se plângă că nu le dă statul bani şi atât. Deşi statul le-a pltătit cam tot, nu sunt subcompensaţi (cum se laudă...).

SMDS

SMDS

Numarul mesajelor : 574
Varsta : 30
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 2499
Data de inscriere : 30/08/2019

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeJoi Aug 29, 2024 10:28 am

Dr2005 a scris:
Laurentiu Ciobanu a scris:
Nu ştiu dacă sunt publici. Doar să faci o cerere de informaţii pe Legea 544/2001 să vezi ce îţi răspunde Guvernanţa.

cui sa faci cerere?
si eu sunt rupt de curiozitate care sunt criteriile de performanta, iar daca stiu ca pot sa le obtin datele astea, o sa incerc sa le obtin, doar sa stiu cui ma adresez.
Mersi mult!

In alta ordine de idei... Regio 4009 cu intarzierea uzuala.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeJoi Aug 29, 2024 12:09 pm

SMDS a scris:
cui sa faci cerere?
si eu sunt rupt de curiozitate care sunt criteriile de performanta, iar daca stiu ca pot sa le obtin datele astea, o sa incerc sa le obtin, doar sa stiu cui ma adresez.
https://www.mt.ro/web14/despre-noi/contact

Poţi încerca şi la CFR Călători, dacă vrei să compari cele două răspunsuri.

SMDS

SMDS

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeJoi Aug 29, 2024 12:39 pm

Dr2005 a scris:
SMDS a scris:
cui sa faci cerere?
https://www.mt.ro/web14/despre-noi/contact

Poţi încerca şi la CFR Călători, dacă vrei să compari cele două răspunsuri.

Trimis si trimis!
Ce (si daca) imi vor raspunde, vom trai si vom vedea!
Dar mersi de link!
Sus In jos
SMDS

SMDS

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeVin Sept 06, 2024 10:22 am

Sus In jos
SMDS

SMDS

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeMar Oct 01, 2024 10:35 am

anunt: Regio
tabela: Regio
cfrcalatori.ro: RegioExpress

CE E PANA LA URMA TRENUL ASTA
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6763
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeMar Oct 01, 2024 12:47 pm

R 9476 (Piatra Olt - Pitești)
15 septembrie 2024

Trenuri Regio - Pagina 53 S!AhjHUKDZhg7qhZk27bKDBOEQQZq0ZQ?embed=1&width=5592&height=3728
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
SMDS

SMDS

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitimeIeri la 9:07 am

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 53 Icon_minitime

Sus In jos

Trenuri Regio
Sus 
Pagina 53 din 53Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 51, 52, 53
 Subiecte similare
-
» Trenuri Regio
» Trenuri Regio
»  Trenuri Regio
» Trenuri Regio Expres
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: