|
| Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
alinutz23
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 23 Localizare : Tirgu Mures/ Judet Mures Reputatie : 5268 Data de inscriere : 16/12/2010
| Subiect: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Dum 21 Feb 2016, 22:45 | |
| De cateva luni un amplu proces de reabilitare a spatiilor de joaca pentru copii, constructia unei noi piste de alergat, constructia parcarilor ecologice in Platoul Cornesti, pietruirea unui traseu de Mountain-Bike de cca 5 km(nu stiu sigur) in padure, etc., printre care si reabilitarea liniei de trenulet, amplasarea a 3 statii noi (Vest,Zoo,Est) plus reabilitarea depoului(statia principala) si statia terminal. Tind sa mentionez ca statiile arata extraordinar de bine(din pacate nu am reusit sa pozez). Vizitand azi Platoul Cornesti, m-am simtit mandru ca sunt Tirgumuresean . Tind sa precizez ca ecartamentul a fost largit, si a fost adusa garnitura noua. Va invit sa vizionati pozele realizate in aceasta dupamiaza : A se observa modul de prindere a sinelor cu traversele in macaz, (in cladirea din departare depoul si statia principala ACOPERITA cu sistem de climatizare!): Tind sa precizez ca niciodata de cand ma stiu nu am vazut romi la Platoul Cornesti, de aceea arata asa de bine... Cum ar fi fost fara ei...(Va rog nu o luati ca o discriminare, dar ei sunt problema majoritara acivilizatiei romanesti) Scuzati de ... |
| | | alex.barac.5
Numarul mesajelor : 324 Varsta : 36 Localizare : Sibiu Reputatie : 4528 Data de inscriere : 21/05/2013
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Lun 22 Feb 2016, 11:41 | |
| Ce fel de tirfoane sunt acelea cu cap patrat? N-am mai vazut asa ceva pana acum... |
| | | alinutz23
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 23 Localizare : Tirgu Mures/ Judet Mures Reputatie : 5268 Data de inscriere : 16/12/2010
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Lun 22 Feb 2016, 13:38 | |
| Nu stu, de aceea am pozat asa de aproape. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Sam 27 Feb 2016, 08:35 | |
| garnitura pare a fi mai mult tramvai....ce rost ar putea avea acea mica portiune dubla dinaintea statiei principale? traseul liniei este circular?ce lungime are? am fost anul trecut pe acolo dar era in constructie *mai bine zis in demolare...) si nu am reusit sa imi daus eama care era traseul liniei |
| | | alinutz23
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Dum 28 Feb 2016, 11:40 | |
| S-a lungit umpic....Au fost mutate trecerile la nivel cu cf. inspre zoo cu cca 100.m , si cam atat... |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Dum 28 Feb 2016, 22:27 | |
| exista o schema a liniei pe undeva? |
| | | alinutz23
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Mar 01 Mar 2016, 20:11 | |
| Da. Cu prima ocazie il voi fotografia pentru curiozitatea ta |
| | | alinutz23
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) Vin 04 Mar 2016, 19:19 | |
| La cererea unui coleg de forum, am revenit cu un alt reportaj, de aceasta data mai interesant, opiniez eu Sa incepem cu proiectul acestei reabilitari, prin care va fi amenajat extrem de frumos Platoul Cornesti , nu ca nu ar fi fost si inainte : Urmeaza cateva poze cu gara principala, care arata extraordinar de frumos!: Am pozat o statie intermediara, (in total sunt 4, dar toate sunt la fel, cu exceptia Statia Capat, care are platforma pavata mai larga). De precizat faptul ca e statia e construita in stil modern si are sistem de luminat. Iata zona in care linia veche se intorcea spre statia terminus, in prezent locul a fost pavat si duce spre diferite standuri si terase: Noul traseu: Cam asta a fost, si daca mai aveti dorinte/intrebari, va raspund cu drag |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) | |
| |
| | | | Reabilitarea caii ferate turistice (Platoul Cornesti, Tirgu Mures) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |