Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13087 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 21:25
"spre" nu inseamna "pana la", tizule!
De la Viena la Zagreb circula 5 vagoane.
Apropo, cum adica"comp. 1 passengers with infants, comp. 2 for ladies, comp. 3 compartment for disabled people" (vagonul 409)? Cum vine asta cu "compartiment pentru femei"?
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9082 Reputatie : 12971 Data de inscriere : 16/07/2014
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 21:52
Poate te uiti la una si o arde privirea ta si ai pus-o, se simte hartuita. Asa ca au bagat vagoane pentru femei.
Desi femeile au luptat mult pentru emancipare, emanciparea...
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13087 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 23:12
Nu, e un compartiment, nu un vagon. Deci unul cu oole vinete poate intra la pont. )
SMDS
Numarul mesajelor : 563 Varsta : 30 Localizare : Cluj Napoca Reputatie : 2472 Data de inscriere : 30/08/2019
Subiect: Trenuri in Innsbruck Hbf, 4.1.2020 Mar 04 Feb 2020, 08:48
SMDS
Numarul mesajelor : 563 Varsta : 30 Localizare : Cluj Napoca Reputatie : 2472 Data de inscriere : 30/08/2019
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 04 Feb 2020, 09:13
Inca o chestie. S-ar putea sa fiu eu prea naiv, daca considerati ca e cazul si postarea e o pierdere de timp, rog un moderator sa o stearga postarea.
Deci cum am fost recent in Austria, am tinut numaidecat sa ii laud pe cei de la OBB si mna... am primit un raspuns, care mie mi se pare interesant, si lasa cateva de inteles. Sau mi se pare? Textul meu: Hello! On December 31st 2019 I had made a rather long rail trip from Cluj Napoca (Romania) to Innsbruck. The journey took 15 hours and I had used a total of 3 trains, 2 of which were Railjets. One from Budapest to Wien Hbf and the other from Wien Hbf to Innsbruck. I documented my entire travel and posted it on youtube. It was the most pleasant and impressive journey I have had and I am eagerly waiting to do it again. I am already in talks with a group of friends to maybe visit Innsbruck during summer as we are mountain enthusiasts and want to do more hiking in the mountains when the weather allows it. You can check my videos here: https://youtu.be/31RAK-8tVw4 and here: https://youtu.be/xMV_MC4rsRQ All the best from Romania!
Raspunsul lor: Thank you for the message.
I am glad that you enjoyed the trip with our Raljet. At present not all stations abroad are passable with the Raljet.
On our homepage you can find more information about the current routes in Europe:
Railjet Europe
The feedback of our customers is very important to us, especially through constructive feedback we grow beyond ourselves and can improve further. Of course, I record your experiences in our internal database.
This database is regularly evaluated so that improvements can be made in the future.
Thank you very much for taking the time to send us your Feedback.
Kind regards
Nu stiu de ce a tinut neaparat sa zica ca in afara tarii nu se poate trece prin toate statiile. In clipurile mele nu i-am criticat deloc legat de prea putine opriri sau probleme cu statiile din afara Austriei. O fi facut hint ca s-ar extinde spre Romania? Sau doar mi se pare? In fine... le-am scris mai multe petitii, daca considerati necesar le pot posta cand apar raspunsurile.
dan tm V.I.P Member
OBB se incapatineaza sa iba nu doar trenuri de noapte, ci si trenuri de lung parcurs. Chiar internationale
Bratislava -Split https://schienencontrol.gv.at/files/1-Homepage-Schienen-Control/Oeffentliche%20Bekanntmachungen/Notification%20of%20a%20planned%20new%20international%20rail%20passenger%20service_EN1252-1253%20Split.pdf
Normal ca merg trenurile de noapte, ca avioanele circula intre punctul A si X, fara sa treaca prin B, C, D... Da' cine sa le spuna alora din administratiile feroviare?
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18697 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24257 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Joi 21 Ian 2021, 23:44
Adirmvl V.I.P Member
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Vin 22 Ian 2021, 00:04
Adrian78 a scris:
Astia puteam fi noi, CFR-ule, da' tu ai bagat bani in delfini, inde si 20-49.1-uri.
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22377 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Vin 22 Ian 2021, 18:30
Adirmvl a scris:
Astia puteam fi noi, CFR-ule, da' tu ai bagat bani in delfini, inde si 20-49.1-uri.
Sa nu uitam de malaxoare, mortaciunile pe care unii le venereaza si au diverse fantezii cu ele pentru care ar face crima de om, sa nu cumva sa zici ceva de rau de mortaciunea malaxoare ca iti ia gatul, dar na, atat pot respectivi, nu vad ca lumea evolueaza, nu constientizeaza ca omul nu mai se multumeste cu conditiile din 1900, ei inca traiesc ca si cand nu am fi in 2020 si nu vor sa vada ca toata lumea inainteaza, evident nu cu malaxa, lumea cumpara material rulant nou, investesc in infra, toti tintesc spre mai sus spre mai bine doar noua ne place sa stam pe loc in prostie si aplaudam ca e bine.
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Vin 22 Ian 2021, 18:50
Directorii din CFR au tot avut interes să bage banii în relicvele astea că deh își trag comisionul, pe când ciuciu dacă vine material rulant nou și cu mentenanța inclusă. Toate sunt făcute cu un scop bine definit, nimic nu e la întâmplare. Dar nu vreți voi să înțelegeți. E o mafie în România asta de nu mă întreba. Ăia de la camora siciliană au fost mici copii în comparație cu cei aici.
dan tm V.I.P Member
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Lun 08 Feb 2021, 17:53
Ce diferenta intre gentile nasilor, dar mai ales cum verifica biletele cumparate on line, fara o lista tiparita. Sigur nu sint de vina partizile de tren pentru modul de organizare.. Si in Italia la Trenitalia tot asa ne-au verificat biletele , cu o tableta.