Numarul mesajelor : 574 Varsta : 30 Localizare : Cluj Napoca Reputatie : 2499 Data de inscriere : 30/08/2019
Subiect: Calatorie spre Innsbruck Mar 28 Ian 2020, 07:23
Las aici ultima parte a calatoriei mele spre Innsbruck (Austria). Ce sa spun? Peisaje faine, infrastructura grozava, mancare excelenta si viteza maxima. Poate, poate daca intra pe piata romaneasca vor face o concurenta zdravana CFR-ului sa il trezeasca la realitate. Poate...
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 08:17
Nu intra OBB la noi nu mai visati cand ei nu au intrat nici in Cehia nici in Polonia nici in Slovacia tari cu infrastructura moderna si cand suplimenteaza vagoane o fac doar Viena-Curtici CFRul ar trebui sa inchirieze doua garnituri de la OBB cu care sa faca Dacia
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 09:04
Adrian78 a scris:
Nu intra OBB la noi nu mai visati cand ei nu au intrat nici in Cehia nici in Polonia nici in Slovacia tari cu infrastructura moderna si cand suplimenteaza vagoane o fac doar Viena-Curtici CFRul ar trebui sa inchirieze doua garnituri de la OBB cu care sa faca Dacia
Asta daca se mai doreste tren direct Bucuresti - Viena. Grupa OBB Bucuresti -Viena + grupa CFR Bucuresti - Arad.
SMDS
Numarul mesajelor : 574 Varsta : 30 Localizare : Cluj Napoca Reputatie : 2499 Data de inscriere : 30/08/2019
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 10:19
Adrian78 a scris:
Nu intra OBB la noi nu mai visati cand ei nu au intrat nici in Cehia nici in Polonia nici in Slovacia tari cu infrastructura moderna si cand suplimenteaza vagoane o fac doar Viena-Curtici
Eh? S-a liberalizat piata parca de la 1 ianuarie. Ceva operatori trebuie sa vina; acuma na, ca mie imi place OBB e partea a doua... Sau am inteles eu gresit? Nu s-a liberalizat defapt? Caz in care... nu ma bagati in seama.
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: OeBB (ÖBB) - Austria Mar 28 Ian 2020, 11:12
SMDS a scris:
Adrian78 a scris:
Nu intra OBB la noi nu mai visati cand ei nu au intrat nici in Cehia nici in Polonia nici in Slovacia tari cu infrastructura moderna si cand suplimenteaza vagoane o fac doar Viena-Curtici
Eh? S-a liberalizat piata parca de la 1 ianuarie. Ceva operatori trebuie sa vina; acuma na, ca mie imi place OBB e partea a doua... Sau am inteles eu gresit? Nu s-a liberalizat defapt? Caz in care... nu ma bagati in seama.
Eu ti-am explicat ca nu au nici un interes sa vina in Romania probabil daca se parcurgea distanta Viena Bucuresti in 8 ore si era modernizat tot coridorul 4 puteam visa si la un tren RailJet