Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune Sam 30 Mai 2015, 18:00 | |
| Ceva mai special . De mult am vrut sa am ocazia ( si echipamentul ) necesar sa fotografiez luna . |
| | | TonyCFR
Numarul mesajelor : 419 Varsta : 24 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 4040 Data de inscriere : 25/02/2015
| Subiect: Re: Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune Sam 30 Mai 2015, 19:03 | |
| Simply18, poza e foarte reusita! Ce fel de aparat foto ai folosit? Pentru ca ieri am incercat si eu sa fotografiez luna si nu o iesit foarte bine.. |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune Sam 30 Mai 2015, 21:22 | |
| Din 2014 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune | |
| |
| | | | Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|