Imi poate preciza cineva care sunt rutele pe care mai circula acest automotor si daca toate trenurile de pe ruta respectiva sunt compuse din Malaxa 900. Multumesc!
Te pot ajuta cu rutele din Banat. Malaxa 900 circulă, momentan, pe Timișoara - Jimbolia, dar nu toate trenurile sunt compuse din aceste automotoare. Pe această rută mai circulă și LVT-uri. Pe ruta Timișoara - Buziaș - Lugoj, în afară de trenurile InterRegio, R 9616 și R 9613, toate trenurile sunt compuse din Malaxa 900.
Pe ruta Dornești - Suceava toate trenurile sunt compuse din Malaxa 900.
Mai circulă și pe alte rute, de exemplu Podu Olt - Piatra Olt, dar nu știu care trenuri sunt făcute cu vagoane și care cu automotoare. Îi las pe colegii din zonele respective să mă completeze.
Poți găsi aici compunerile trenurilor: http://www.forumtrenuri.com/t2700-compunerea-trenurilor-regio Automotoarele Malaxa sunt trecute cu albastru.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
Ai grija ce-ti doresti, Cataline. Multi si-au dorit sa scape de anumite vagoane pe alte linii si au ramas fara trenuri. Cristi are dreptate, poate va inchid linia, si dupa o sa vrei sa mai mergi macar cu o malaxa.
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7374 Data de inscriere : 18/11/2011
Ai grija ce-ti doresti, Cataline. Multi si-au dorit sa scape de anumite vagoane pe alte linii si au ramas fara trenuri. Cristi are dreptate, poate va inchid linia, si dupa o sa vrei sa mai mergi macar cu o malaxa.
Ar fi nebuni sa inchida linia dupa ce au facut Eurogara la Botosani.