|
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+111David Marius rizelgeorgel2004 ionutz85 mihaiuc Razvan Tudor Nk11 Karl MelecaCristian @ndrey biokosmy alexandruh Vitosa decward frank81 Saruman vanchorusebulgaria puscasu sorinucu razwy Norbi iuli.hard Cobra valibu djdanny 63-1143-5 1nt3rp0l_106 cata rowanberry Adrian78 popandrei10 alinx3330 Boracik diana04 RazvanCFR AlexCta bogdan srl dany90 zenox4500 clauadrian24 saint marian_topy halmarius ionut_te Razvan Marius Iulian cont dezactivat . stoica gheorghe kaan baciulik didinul marcelbanu pannonia express LocoMania The Legend Andrei raoul ludwig87 alexg stakee Mihay VeV FeroFan97 iuliana cont inactiv Vlad12 ion1982 060-EA078 Lde 2100 Caravelle_Zg IonutChircu jionutz Axwell21 Costin.H myster2008 alex.alexus.tm ionutz72 Traveller g.popovici srazvi AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin stinky George2210 dan ciprian cristi CFR vrabieionut stegaru 43.309 Nesebar mureseanu_976 marius_catalin84 membru inactiv lovekomotive tacc400 IonutCFR2009 Amiralul pisti91 KQQ mtk mardaryroby Codrut1985 Vlad Ionutz kristi kkk MariusM DonVILLy cortexedge cristi ar mariuskl tudor_vl COSTACHE MIHAIL 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
stoica gheorghe
Numarul mesajelor : 1 Reputatie : 5193 Data de inscriere : 07/09/2010
| Subiect: CONROLUL CONTINUU AL VITEZEI Mar 07 Sept 2010, 16:01 | |
| Va salut cu respect...ajutati-ma si pe mine va rog frumos cu mai multe informatii depre CONTROLUL CONTINUU AL VITEZEI>>>>VA MULTUMESC DIN SUFLET |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 07 Sept 2010, 16:47 | |
| Imi spune cineva cate tipuri de boghiuri sunt? |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7012 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: mesaje care vor fi mutate Mar 07 Sept 2010, 17:22 | |
| - mastan121212 a scris:
- Imi spune cineva cate tipuri de boghiuri sunt?
Ar fi cam 2 tipuri,sau clase cum vrei sa o iei: 1.Boghiuri cu 2 osii care in general se folosesc la vagoane si la locomotivele de configuratie Bo-Bo, vezi clasa 43,44,46 la locomotivele electrice si la locomotivele LHD in mare parte. 2.Boghiuri cu 3 osii,mai rar folosite la vagoane,singurele vagoane pe care le stiu eu sunt ramele TE care au intre vagoane astfel de boghiuri, si in general folosite la locomotive de configuratie Co-Co,vezi clasa 40,41,42,45,47 la electricele noastre,clasa 60 la diesel-urile folosite la noi in tara.... Bineinteles ca sunt multe modele de boghiuri, incluse in aceste categorii cu 2 si 3 osii....dar astea sunt categoriile de boghiuri, sa ma corecteze cineva daca gresesc,si pe aceasta cale intreb si eu,vagoanele care circula pe 2 osii,adica in loc de un boghiu cu 2 osii are doar o osie,acel sistem cu o osie se poate numi boghiu? Cu respect,Edward! |
| | | Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6566 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 01:42 | |
| Am dorit să cumpăr bilet valabil 250 km la trenuri personale de la Hunedoara la Arad pentru a merge pe ruta Hunedoara - Simeria - Ilia - Lugoj - Timişoara Nord - Arad. Mi s-a spus că nu-mi poate elibera bilet fără să-mi caute trenurile de legătură. În acest caz ar fi 4 trenuri de schimbat însă dacă ar fi mai multe ce s-ar întâmpla? Din câte ştiu, maxim 4 legături pot fi pe un bilet. Spre exemplu, dacă cineva ar dori să meargă de la Satu Mare la Bucureşti numai cu trenuri de persoane, i se poate elibera bilet? Domnul Costache Mihail m-a lămurit mai demult la telefon şi mi-a spus că da însă casiera la care m-am adresat în aceste zile a dat de înţeles că nu poate elibera bilet fără să scrie pe el numărul trenurilor. |
| | | Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6286 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 02:45 | |
| Situația este în felul următor :
Conform puntelor 2 și 3 din Reg. privind procurarea legitimațiilor de călătorie la SNTFC CFR Călători SA: 2.În cazul legitimațiilor de călătorie emise electronic, atunci când se solicită călătoria cu mai multe trenuri (maxim 4) se emite o singură legitimație de călătorie cu anexe[...] cu condiția ca trenurile de legătură alese să fie într-un interval de maxim 24 de ore față de ora de plecare din stația de îndrumare. 3.Dacă se solicită călătoria cu trenuri care nu se încadrează în prevederile de mai sus (călătoria cu mai mult de 4 trenuri sau ora de plecare cu un tren din parcurs într-un interval mai mare de 24 de ore față de ora de plecare din stația inițială) parcursul format din aceste trenuri nu poate fi considerat o singură călătorie și se vor emite legitimații de călătorie diferite cu respectarea prevederilor de la punctul 2.
Trecând peste regulile de mai sus menționez că se poate emite o legitimație de călătorie pentru mai mult de 4 trenuri doar în mod manual, însă numărul anexelor nu va depăși trei. Dealtfel pentru călătorii mai pretențioși care doresc un anumit parcurs, precum cel prezentat de tine Hunedoara - Simeria - Lugoj - Timișoara - Arad, este indicată emiterea electronică manuală a biletului, iar pentru ușurința operatorului de la casă ar fi ideal să îi spui exact numerele trenurilor cu care dorești să circuli, și stațiile cu schimbare de tren! |
| | | Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6566 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 12:37 | |
| - micutul_tgv a scris:
- Situația este în felul următor :
Conform puntelor 2 și 3 din Reg. privind procurarea legitimațiilor de călătorie la SNTFC CFR Călători SA: 2.În cazul legitimațiilor de călătorie emise electronic, atunci când se solicită călătoria cu mai multe trenuri (maxim 4) se emite o singură legitimație de călătorie cu anexe[...] cu condiția ca trenurile de legătură alese să fie într-un interval de maxim 24 de ore față de ora de plecare din stația de îndrumare. 3.Dacă se solicită călătoria cu trenuri care nu se încadrează în prevederile de mai sus (călătoria cu mai mult de 4 trenuri sau ora de plecare cu un tren din parcurs într-un interval mai mare de 24 de ore față de ora de plecare din stația inițială) parcursul format din aceste trenuri nu poate fi considerat o singură călătorie și se vor emite legitimații de călătorie diferite cu respectarea prevederilor de la punctul 2.
Trecând peste regulile de mai sus menționez că se poate emite o legitimație de călătorie pentru mai mult de 4 trenuri doar în mod manual, însă numărul anexelor nu va depăși trei. Dealtfel pentru călătorii mai pretențioși care doresc un anumit parcurs, precum cel prezentat de tine Hunedoara - Simeria - Lugoj - Timișoara - Arad, este indicată emiterea electronică manuală a biletului, iar pentru ușurința operatorului de la casă ar fi ideal să îi spui exact numerele trenurilor cu care dorești să circuli, și stațiile cu schimbare de tren! Mulţumesc frumos! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 12:45 | |
| |
| | | mariuskl
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 35 Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani Reputatie : 5736 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 13:12 | |
| Ultima oara cand am incercat sa iau un bilet pe o cursa mai lunga doar cu personale i s-a blocat calculatorul. Si nu aveam decat 3 trenuri de schimbat de la Timisoara la Petrosani (era tren direct la 13:47, dar ajungeam seara si nu era bine).
Traseul:
Timisoara Nord 4:33 - Arad 5:51 Arad 6:18 - Simeria 9:31 Simeria 10:10 - Petrosani 12:50
Cand a dat sa caute pentru Timisoara - Petrosani si a dat 2 sau 3 trenuri extra s-a blocat calculatorul. Am stat vreo 5 minute sa se deblocheze. CFR-ule, upgradeaza-ti calculatoarele, sa nu se mai incarce atat de mult. In fine, intr-un final s-a deblocat si am putut sa imi iau biletul linistit. Era 4:10. |
| | | Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6286 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 13:52 | |
| "E destul de greu să obții un bilet"... emis automat la un număr de 3 conexiuni deoarece sistemul generează toate combinațiile posibile, și durează un timp într-adevăr, nu din cauza calculatoarelor, ci a serverului care este solicitat la maxim! De aceea fac recomandarea celor care își procură astfel de legitimații de călătorie (cu 3 conexiuni și pe rute întortochiate) să ceară emiterea manuală a legitimației precizând clar ruta, stațiile de schimbare a trenului și eventual numărul trenurilor. Se emit foarte ușor astfel de legitimații, în maxim 1-2 minute (la nr. maxim de conexiuni) dacă nu întâmpinați problema unui operator la casă nepriceput sau fără chef de muncă ! |
| | | raoul
Numarul mesajelor : 96 Reputatie : 5318 Data de inscriere : 10/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 17:55 | |
| In poza de mai jos se ramifica o linie din gara Balotesti spre un depozit de carburanti,este cumva depozitul aeroportului ? Uploaded with ImageShack.us |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Sept 2010, 18:44 | |
| Da raoul. De nenumarate ori o vad cand circul pe M700, si ma intreb de ce nu au prelungit vestitul Expres de Otopeni pana spre depozit , si linia prelungita putin pana aproape de aeroport , facandu-se acolo acel maret peron. Este adevarat ca sagetile ar fi trebuit sa rebruseze, insa acesta era un lucru banal fata de transbordarea calatorilor cu autocarul!!! |
| | | stinky
Numarul mesajelor : 256 Varsta : 37 Localizare : Jimbolia,Timis Reputatie : 5875 Data de inscriere : 25/08/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Sept 2010, 15:30 | |
| Care stie sa-mi spuna si mie mai exact...Am inteles de la niste mecanici de locomotiva,ca din 15 septembrie a.c TFG intentioneaza sa introduca un tren pe relatia Bistrita-Oradea-Timisoara Nord.Mai stie careva de ideea aceasta? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Sept 2010, 15:38 | |
| - stinky a scris:
- Care stie sa-mi spuna si mie mai exact...Am inteles de la niste mecanici de locomotiva,ca din 15 septembrie a.c TFG intentioneaza sa introduca un tren pe relatia Bistrita-Oradea-Timisoara Nord.Mai stie careva de ideea aceasta?
Este prezentat la operatorul TRANSFEROVIAR mersul trenurilor pe relatia Bistrita-Cluj si Cluj-Oradea , atat pentru moment , pe viitor probabil vor fi curse si pe ruta Oradea-Timisoara |
| | | tudor_vl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6294 Data de inscriere : 04/05/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 15 Sept 2010, 21:54 | |
| Buna seara! In ce gara se petrece actiunea reclamei la Orange, ceea in care tipa alearga dupa tren iar tipii cu bagajele? |
| | | The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6448 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 15 Sept 2010, 21:59 | |
| - tudor_vl a scris:
- Buna seara! In ce gara se petrece actiunea reclamei la Orange, ceea in care tipa alearga dupa tren iar tipii cu bagajele?
dupa ce viteza avea trenu in Bucuresti Nord |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
| | | | INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |