Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Cine va fi Campioană mondială anul acesta?

In jos 
+10
AlexD
kristi kkk
Vlad
Alex Avram
Radu Tudor
alexpopa
c o r v i n
Adirmvl
Spartan1948
cont.dezactivat.
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7633
Data de inscriere : 25/08/2008

Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeDum 23 Mar 2014, 22:24

Nici Italia nu sta bine la noroc anul asta, are o grupa infernala, 3 campioane mondiale in acea grupa! Eu cred ca Italia sau Anglia vor pleca devreme acasa, Uruguay are avantajul continentului dar si o echipa echilibrata!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8668
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeDum 23 Mar 2014, 22:45

In momentul de fata Germania e favorita, e singura tara care a cumparat teren in Brazilia si si-a construit baza proprie de antrenament cu hotel, teren de antrenament si tot e trebuie pentru acomodarea jucatorilor cu clima sau fusul orar, nici o alta tara nu a facut asta pana acum.
Nici Spania nu e de neglijat.
Eu pe astea 2 merg, Spania sau Germania.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5655
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 13:26

AlexD a scris:
Eu pe astea 2 merg, Spania sau Germania.

Daca ia si anu asta Spania , ar fi al 4-elea campionat inter-tari la rand  :shock: (mondial/european)

Eu as merge pe Brazilia , au echipa tanara de viitor ( nu ca acum nu ar face performate pe unde joaca), practica un fotbal super spectaculos si joaca si acasa . Germania prea se baga peste adversar , joaca fotbal "modern" care nu e asa atractiv , da' e foarte eficient.

Nu e exclus sa intre in cursa nici Belgia , eu o vad macar in Sferturi sau Semi-finale la cum joaca .
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
alexpopa

alexpopa

Numarul mesajelor : 133
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Reputatie : 5193
Data de inscriere : 04/01/2011

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 18:27

Si Brazilia are o echipa buna am vazut si aseara in El Clasico jucatori ca Neymar care pot face diferenta,eu nu cred ca a fost de rosu intrarea lui Ramos insa si Neymar a stiut sa cada .
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6886
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 19:15

Nu cred ca Belgia va face mare lucru la acest Mondial. Desi au jucatori extraordinar, sa nu uitam ca 90% din aceasta echipa nu a jucat vreodata la vreun turneu final.

Sincer, in afara de statutul de tara gazda, nu vad ce anume o face pe Brazilia mare favorita in fata Germaniei sau Spaniei.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7633
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 21:11

Pai doar asta vara ce a tras Brazilia Spaniei un scurt perdaf! N-a avut decat 3 goluri in fata Spaniei! Spania a avut un traseu lejer in 2010, Germania si Olanda au fost niste adversari mai dificili! S-au chinuit in grupa cu Elvetia dar si cu Paraguay in sferturi, aia au ratat penalty, s-a terminat 2-1!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 21:42

Mi-am exprimat punctul de vedere privitor la acea competitie intr-o alta postare, pe la pagina 2.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 22:04

si Cupa Confederaţilor este o competiţie, are un premiu se joacă fotbal, scuzele pentru Spania nu-şi au rostul. Nici finala de la EURO2012 cu Italia nu au strălucit prea tare, Spania a fost mai bună ca Italia cu acele 4 faze în care au înscris. Brazilia-Spania 3-0 de anu trecut de la Confederati a fost cel mai tare meci inter-tari din 2013, au avut mare noroc că n-au primit mai multe. Cât despre jucători şi oboseala acumulată în campionat si UCL ai naţionalei Spaniei nu trebuie să le găsim scuze căci şi naţionala Braziliei a avut jucători obosiţi marea majoritate a lor jucând în Europa, în campionate, cupe sau UCL/EL.

Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 24 Mar 2014, 22:06

Singura competitie in care mi-a placut cum a jucat Spania a fost Euro 2008. Nici mie nu imi place stilul ei, insa tot cu jocuri plictisitoare, si oarecum fara...sens, au castigat si CM 2010 si Euro 2012. De aceea, eu o vad favorita in fata Braziliei, dar in urma Germaniei.
Sus In jos
gtavicecity
User Dezactivat
User Dezactivat
gtavicecity

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 37
Reputatie : 3909
Data de inscriere : 10/05/2014

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 15 Mai 2014, 21:22

dupa parerea mea sunt 5 echipe
Spania
Portugalia
Brazilia
Argentina
Anglia
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 20 Mai 2014, 16:01

Mai e putin pana vom vedea fotbal adevarat, pana atunci sa aruncam un ochi la noi pe plaiurile mioritice de exemplu la Liga 1 si Liga 2.

Se fac eforturi disperate pentru a ramane in Liga 1 niste anonimi ca Viitorul Constanta, mafia lui Hagi nu sta deloc degeaba, eu ma mir cum de casele de pariuri nu au blocat meciul de peste cateva ore dintre Viitorul si Ceahlaul. Moldoveni nu sunt prosti poate nu or pune botul pentru anonimi astia in vreme ce echipe adevarate ca FC Brasov cu traditie in spate sta cu in picior in A si cu celalalt in B, nu mai zicem de Rapid care nu primeste licenta in vreme ce mizeria de clona a olgutei din Oltenia va juca in Liga 1.

Ce naiba sa caute echipe ca Viitorul sau Chiajna in liga 1, ca sa faca ste-oaia puncte si sa joace derby-uri cu Recas, Chiajna sau Braila ? Sau Sageata Navodari pei numai cand i pronunti numele iti sta pe limba Liga 2 Romania.

Mi s-a scarbit de liga lui Mitica, atata mafie si hotie+prostie pentru niste hoti si mafioti nu am mai vazut, dar cand zici Romania, zici tara tuturor posibilitatilor.

Ste-oaia a dat puncte lui Vaslui, iar Vaslui lui Viitorul si tot asa inca vreo 2 echipe, plus Petrolul le-a dat 3 puncte ca sa ce ? Vad ca a fost in zadar, abia astept diseara sa vad cum bate Timisoara pe Chiajna, Brasov egal cu Medias si Cehlaul sa ucida Viitorul si sa-l trimita acolo unde i e locul in Liga a 2-a.

Ce parere aveti de finala UCL, cine credeti sau v-ati dori sa o castige Real sau Atletico ?
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 20 Mai 2014, 16:21

Eu am renuntat de multa vreme mai mai ma uit la meciuri din Romania. Dincolo de toate aranjamentele, mi-e scarba sa vad un meci in care se suteaza de 2-3 spre poarta. Jalnic.

In UCL, as vrea sa vad un meci frumos, si daca s-ar putea, sa se decida la penalty-uri. Mi-e indiferent cine castiga, fiind fan BvB.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 20 Mai 2014, 16:29

Desi nu sint fanul nici unei echipe din Europa, clar vreau sa castige Atleti. Very Happy E prea frumoasa echipa (avand in vedere circumstantele). Oricum am urat Realul de cand ma stiu, din ratiuni de... bani.

Legat de "A", am vazut ca echipa Olgutei a primit licenta. Mare mizerie, dar poate ca e mai bine asa pentru Valcea. Nu imi doresc prea tare sa intre in prima liga din ratiuni de... fuck modern football!
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5655
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 20 Mai 2014, 17:58

Se pare ca tot Spania are cei mai buni jucatori la momentul actual , sau cel putin echipe. Sevilla a ridicat trofeul UEL , si clar inca una din Spania UCL si apoi Super Cupa tot in Spania . Nu prea imi plac suprematiile astea mondiale .. daca echipa Spaniei castiga si CM , ar avea deja 3/3 cupe inter-tari si la cluburi ... mi-e si frica sa socotesc cate a luat numai in ultimii 5 ani .
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitimeMier 21 Mai 2014, 09:14

adirmvl a scris:
Desi nu sint fanul nici unei echipe din Europa, clar vreau sa castige Atleti. :DE prea frumoasa echipa (avand in vedere circumstantele). Oricum am urat Realul de cand ma stiu, din ratiuni de... bani.

Legat de "A", am vazut ca echipa Olgutei a primit licenta. Mare mizerie, dar poate ca e mai bine asa pentru Valcea. Nu imi doresc prea tare sa intre in prima liga din ratiuni de... fuck modern football!

Fantoma aia de echipa va retrograda imediat. Defapt, cred ca va avea soarta Coronei. O echipa sustinuta doar de un primar care vrea sa spele niste bani nu are viitor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Cine va fi Campioană mondială anul acesta?
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» TRENURI DE CRACIUN SI ANUL NOU
» Centrul de calcul electronic al C.F.R. în anul 1969
» 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipeşti de Pădure - Gura Palăngii
» IR 1632: Oradea - Cluj Napoca - Bucuresti Nord - Constanta
» Mersul trenurilor 2019-2020

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: