Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Cine va fi Campioană mondială anul acesta?

In jos 
+10
AlexD
kristi kkk
Vlad
Alex Avram
Radu Tudor
alexpopa
c o r v i n
Adirmvl
Spartan1948
cont.dezactivat.
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
cont.dezactivat.

Numarul mesajelor : 109
Reputatie : 4315
Data de inscriere : 17/05/2013

Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Empty
MesajSubiect: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 10:06

Mai sunt doar trei luni până la deschiderea celei mai importante competiții fotbalistice, și anume Campionatul Modial din Brazilia. Cu această ocazie deschid subiectul pentru a ne exprima opinia despre cine va Campioana Lumii anul acesta Smile 
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6886
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 10:21

Un topic pe gustul meu  Very Happy .

Astazi, fac o scurta analiza a Germaniei.

Cred ca anul acesta va fi anul Germaniei. In lipsa noastra, voi fi "suporterul" lor. Consider ca au o echipa ajunsa la maturitate, si echilibrata in toate compartimentele. In aparare, Manuel Neuer - portarul, unul dintre cei mai buni portari din lume in acest moment. Daca nu chiar cel mai bun. Poate doar o usoara problema pe partea stanga a defensivei, unde probabil va fi jucat Grosskreutz. Sau Lahm, iar pe partea dreapta sa fie incercat Schmelzer. In centru, probabil vor juca Jerome Boateng si Mats Hummels, deoarece joaca de cativa ani impreuna la nationala, iar axul central nu prea se schimba. Nu mai discutam ca sunt printre cei mai buni si constanti stopperi din lume la aceasta ora.

In compartimentul median, stau extraordinar. Ozil, Kroos, Gotze, Muller, Schweinsteiger, Reus, Schurlle,Draxler, Bender - imaginati-va ce lupta va fi acolo. Toti joaca la echipe de prim rang in Europa. Mare pacat pentru Gundogan, care chiar daca va reveni dupa acicdentare, nu cred ca va mai fi acelasi jucator, la timp pentru Mondial.

"Panzerele" ar pute avea in schimb o mica problema in atac, unde probabil se vor baza din nou pe "veteranul" Klose, care mai are un gol pana sa-l egaleze pe Ronaldo in topul marcatorilor "all-time" la Campionatul Mondial. Cu 14 reusite, va fi super-motivat sa faca un turneu mare. Ramane de vazut in ce masura, Mario Gomez va putea fi apt (fizic si moral) pentru acest turneu final. Totusi, cu o asemenea linie de mijloc, cui ii trebuie atacanti ? Smile
Sus In jos
cont.dezactivat.

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 10:39

Tot pe Germania mizez și eu. Au un lot foarte valoros format din jucători ce evoluează la cele mai mari echipe din Europa, spre exemplu: Mesut Özil, Bastian Schweinsteiger, Marco Reus, André Schürrle. La rezultate stau foarte bine, n-au avut nicio înfrangere în anul 2013.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 12:05

Desi sansele sint foarte mici sper sa castige Croatia. Au cea mai... europeana... echipa. Apoi ar fi rusii (cred ca cu sanse mai mici), dar e mai greu sa zici de ei ca sint o nationala europeana.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 12:06

adirmvl a scris:
Desi sansele sint foarte mici sper sa castige Croatia. Au cea mai... europeana... echipa. Apoi ar fi rusii (cred ca cu sanse mai mici), dar e mai greu sa zici de ei ca sint o nationala europeana.

Adica ?Smile
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 12:28

Cum sa o zic sa nu sune rasist? Adica au jucatori albi. Very Happy
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 12:41

Aaa, am inteles Smile. Totusi, sunt mai multe... . Rapid imi vin in minte Spania, Bosnia, Elvetia. Smile.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8489
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 13:01

...La Germania, pe langa lotul extrem de valoros, mai trebuie luat in calcul si proverbiala constanta a antrenorilor! Low pare sa fie cam la coacerea maxima ptr. marea performanta! Tot pe ei as miza si eu, punand sub un semn mare de intrebare prestatia brazilienilor pe propriul teren! Sus de tot ii vad pe belgieni chiar daca apararea lor e uneori boema!
...Totusi, se pare ca uitam prea repede de Spania, care inca nu si-a pierdut "veteranii" si, mai ales, i-a inlocuit pe unii cu niste tineri la fel de valorosi! Ramane de vazut! :roll: 
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 13:19

Spania are in lot un brazilian, Bosnia e plina de musulmani, de Elvetia ce sa mai zic?
Sus In jos
alexpopa

alexpopa

Numarul mesajelor : 133
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Reputatie : 5193
Data de inscriere : 04/01/2011

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 15:18

Eu mizez pe Germania are un lot foarte valoros care se bazeaza pe jucatori in mare parte de la Bayern sau Borussia Dortmund ,este acoperita in toate compartimentele , insa si Brazilia nu este de negiljat joaca acasa , au jucatori foarte buni insa nu au un varf de clasa.
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5775
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMar 11 Mar 2014, 18:06

Eu zic Germania, Olanda sau Brazilia. Smile
Sus In jos
cont.dezactivat.

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMier 12 Mar 2014, 06:51

Spania e "expirată", nu îi dau șanse să ajungă nici în semifinală. Mie personal, mi-ar place o finală Brazilia - Germania sau Olanda - Germania Smile 
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8353
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMier 12 Mar 2014, 10:01

Eu am 3 echipe in vizor:
Germania,Spania si Italia...dar nu stiu pe care sa merg!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMier 12 Mar 2014, 13:15

Asa "expirata" cum este ea, Spania, este totusi dubla campioana europeana si campioana mondiala en-titre. Nu cred ca putem pune la indoiala calitatea unei echipe care are in componenta jucatori care evolueaza la echipe precum Real Madrid, Barcelona, Bayern, Man City, etc.

Desigur, se poate vorbi de o oarecare "plafonare" a acestor jucatori care au castigat tot ce se putea castiga, dar sa nu uitam ca vorbim de un Campionat Mondial. Fiind campioana en-titre, cine nu si-ar dori sa reuseasca in premiera sa isi apere titlul mondial ? Cu un lot omogen si foarte experimentat, Spania, este creditata sa ajunga cel putin in semifinale, daca nu chiar mai departe. Problemele lor ar putea aparea in compartimentul defensiv, unde au jucatori lenti, dupa parerea mea. Ambii stopperi, Ramos si Pique sunt jucatori masivi, insa imi par cam greoi. Cel putin al doilea, pare a fi doar o umbra a jucatorului care tinea defensiva Barcei in spate acum doi ani. Totusi, cu un portar precum Iker Casillas intre buturi, poti sta linistit ca selectioner.

La mijloc este o plantatie de jucatori de super-clasa. Tinerii Alcantara sau Martinez se completeaza excelent cu mult mai experimentatii Xavi sau Iniesta, rezultand o linie mediana indestructibila, daca ne uitam la ultimele meciuri.

In atac probabil se vor baza tot pe "veteranul" Torres, deoarece imi vine greu sa cred ca se vor stabilii noi relatii de joc cu (brazilianul) Diego Costa. Ramane de vazut.

Ca o concluzie, chiar daca marile favorite raman selectionatele Germaniei sau Braziliei, campioana mondiala en-titre nu poate fi data la o parte. Sincer, cu "sufletul", sunt alaturi de nemti la acest mondial, insa daca ar fi sa imi pun banii la bataie, i-as pune pe spanioli. Sa nu uitam totusi, ca pentru multi, acest "Mondial" ar putea fi ultimul, prin urmare, motivatia este extraordinara. Oricat de "plafonati" ar fi, acesti jucatori nu au uitat sa joace fotbal. In special la un Campionat Mondial.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitimeMier 12 Mar 2014, 13:29

Foarte adevarat ce zice spartanul despre Spania dar daca Spania joaca cum a jucat anul trecut la Cupa Confederatiilor impotriva Italiei sau a Braziliei nu prinde nici locul 3.

Italia, Germania si Brazilia as vrea sa le vad la final pe podium, nu-mi place stilul Spaniei al fel cum nu-mi place nici FC Barcelona cand trebuie sa bata face egal sau pierde iar cand trebuie sa piarda castiga. La pariuri nu mai joc pe Spania de cand s-a chinuit cu Georgia, acolo s-a vazut o parte din adevarata putere a Spaniei.

Anul asta sa vedem unde ma impart si cum ma impart ca mai e si Turul Frantei si campionatul Mondial, dar dupa cum am spus mizez la final ca locurile 1,2 si 3 sa fie ocupate de Italia, Germania si Brazilia in oricare alta ordine numai Spania sa nu fie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cine va fi Campioană mondială anul acesta?   Cine va fi Campioană mondială anul acesta? Icon_minitime

Sus In jos

Cine va fi Campioană mondială anul acesta?
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» TRENURI DE CRACIUN SI ANUL NOU
» Centrul de calcul electronic al C.F.R. în anul 1969
» 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipeşti de Pădure - Gura Palăngii
» IR 1632: Oradea - Cluj Napoca - Bucuresti Nord - Constanta
» Mersul trenurilor 2019-2020

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: