|
| Informatii generale despre RegioCalatori | |
|
+103Katalyn gabrielcr tcm florin29sv dan tm NicuS DPS alliens AndreiStefan impuls mielutu zburator M.I.C.I. vatmanul c o r v i n gvd Lumunita Stana phnegativ Cont.dezactivat Balto unguru22 brotybreaza cristy79 billy752-istu lifetec Radu Tudor razwy stefanb.steff cfr500 maris.constantin baiazid spiderpc Silviu Sintea ATM roseanu KOSTYK Andrey_tm alinx3330 Adirmvl Teodor andreiutzu Rarau nenuandrei popovici pety rich1974 Gaby005 boldalexandru AlexD Radu Razvan razvan - trenuri Dr2005 AndiCFR rizelgeorgel2004 mihaiuc Luna DUAL Razvan Tudor Vitosa buldozer2 Marius Iulian jionutz nelu_cfr Adrian78 LaSSeR clauadrian24 cont dezactivat . ceferistuldeserviciu Norbi M130 stegaru FeroFan97 bogdan srl saint stinky AMX 97-0548-4 alex.alexus.tm @ndrey dan ciprian Mihai-Aurel Nesebar gica38 MariusM ultras kristi kkk Vlad lovekomotive Caravelle_Zg zenox4500 srazvi EC cristi ar IonutCFR2009 cortexedge cristi CFR didinul Codrut1985 stakee orestte Lde 2100 COSTACHE MIHAIL Hurricane myster2008 107 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Lun 27 Aug 2012, 01:42 | |
| deci duminica circula Craioveanul cu 2 rame, am sesizat asta la diferite topicuri inca de acum o luna. |
| | | KOSTYK
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 35 Localizare : Brasov/Blejoi Reputatie : 4735 Data de inscriere : 16/06/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Joi 20 Sept 2012, 17:44 | |
| Stie cineva daca cei de RT au publicat numarul de pasageri transportati in 2011? daca da unde, ca eu nu am gasit nicaieri. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Mar 25 Sept 2012, 12:57 | |
| Am auzit ca pentru urmatorul mers de tren la Regiotrans vor sa bage trenuri directe intre Iasi si Botosani prin Dorohoi asa cum era si cu CFR acum 10 ani , si pe Brasov-Bucuresti se gandesc la un nou mers cu mai multe curse , mai multe nu stiu dar e bine daca ar fi asa . |
| | | roseanu Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 151 Varsta : 51 Localizare : Podul Grant Reputatie : 4632 Data de inscriere : 15/08/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Mar 25 Sept 2012, 17:39 | |
| - karpaty a scris:
- si pe Brasov-Bucuresti se gandesc la un nou mers cu mai multe curse , mai multe nu stiu dar e bine daca ar fi asa .
Asta am auzit si eu , dar era vorba inca de anul trecut iar CFR era pregatita sa contracareze cu trenuri RE din doua in doua ore . Din punctul meu de vedere Bucuresti-Brasov este cea mai buna paine de mancat in acest moment datorita sentimentului accentuat de linie turistica dar si datorita deservirii a unor zone metropolitane in expansiune deci este loc inca de multe trenuri aici , problema principala pana acum a fost numarul redus de trenuri regio plus durata acestora foarte mare de deplasare . Daca se introduc trenuri de tip RE cu durata de deplasare de maxim 3h va spun eu ca se face treaba si oamenii vin sau mai bine zis se intorc la tren. Trenurile IR sunt scumpe si nu sunt rentabile pe distante mici , se poate de exemplu gandi un tarif prin care daca mergi de la Bucuresti la Predeal sau Brasov cu regioexpres sa platesti la fel ca la IR insa daca mergi Bucuresti - Sinaia , Busteni sa platesti tarif de regio , idem intre statiile mici . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Joi 27 Sept 2012, 10:53 | |
| Depinde cine şi ce fel de trenuri bagă... trenurile RT în mod sigur vor fi cu tarif de Regio şi formate din RIO, pe când nişte eventuale Regio-uri CFR se vor face cel mai probabil cu etajate. Însă CFR Călători are avantajul biletului mai ieftin pentru bicicletă şi, cel mai important (pentru ,,călătorul de rând"), ar naşului cu care te înţelegi şi ar capătului de vagon în care fumezi fără să primeşti ,,despăgubire fumat în tren = 20 RON". E drept, eu aş prefera trenurile RT, deşi ieri le-am umplut frigiderul cât pentru un an de zile. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Joi 27 Sept 2012, 15:24 | |
| - Dr2005 a scris:
- Depinde cine şi ce fel de trenuri bagă... trenurile RT în mod sigur vor fi cu tarif de Regio şi formate din RIO, pe când nişte eventuale Regio-uri CFR se vor face cel mai probabil cu etajate. Însă CFR Călători are avantajul biletului mai ieftin pentru bicicletă şi, cel mai important (pentru ,,călătorul de rând"), ar naşului cu care te înţelegi şi ar capătului de vagon în care fumezi fără să primeşti ,,despăgubire fumat în tren = 20 RON". E drept, eu aş prefera trenurile RT, deşi ieri le-am umplut frigiderul cât pentru un an de zile.
E.. mai nou etajatele circula peste tot docotores .. 20-55/54 ,Desiro la regio,ADH,20-49 pe Simeria-Arad .. ne-am dat dracu cu chefereuu asta...mai sunt R cu 21-47 la Buzau,am vazut unu pierdut pe Oradea-Bratca,si prin partile moldovei .. Overall de cand a renuntat la multe secundare parcul regio e extraordinar .. asta in conditiile in care 20-54/55 nu sunt revizuite,sa nu mai vorbim de regio facut cu 21-87,20-83 la Cluj ... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Joi 27 Sept 2012, 15:27 | |
| Regio cu 21-87 nu mă deranjează, dar să vin de la Reşiţa la Bucureşti aproape 9 ore cu 21-87 cu scaune cu tetieră (deci alea tari ca piatra)?! Cu ocazia asta declar că nu mai merg la Reşiţa cu trenul decât când o face RT/TFC tren Bucureşti - Reşiţa. _________________ :TTT:
|
| | | roseanu Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 151 Varsta : 51 Localizare : Podul Grant Reputatie : 4632 Data de inscriere : 15/08/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Joi 27 Sept 2012, 15:31 | |
| - Codrut1985 a scris:
- De achiziţonat rame electrice şi rame push - pull ,Regiotrans va achiziţiona , căci de la noul mers , intenţionează să circule cu două trase pe relaţia Timişoara - Bucureşti Nord şi Timişoara - Arad
Poate cu ocazia asta scoate si Chefereul Malaxele la pensie de pe Timisoara - Arad ca ne facem de ras inca de la frontiera . Timisoara - Bucuresti pe M900 ? CFR catre Privati : da , poftiti va rog pe M900 ca tocmai v-am facut loc scotand niste trenuri aiurea ... |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Joi 27 Sept 2012, 16:19 | |
| - Dr2005 a scris:
- Regio cu 20-87/21-87 nu mă deranjează, dar să vin de la Reşiţa la Bucureşti aproape 9 ore cu 21-87 cu scaune cu tetieră (deci alea tari ca piatra)?! Cu ocazia asta declar că nu mai merg la Reşiţa cu trenul decât când o face RT/TFC tren Bucureşti - Reşiţa.
Eu am fost cu 21-87 la Deva ... cu 1823 cand avea asa ceva in compunere , nu ma deranjeaza scaunele alea ,sunt conditii de autocar dar cu loc mai mare la picioare ... tetierele sunt intr-adevar tari,dar nu prea am stat cu capul pe ele,am stat la povesti mai mult :d... imi place asezarea locurilor ca ofera o intimitate mai buna si te impiedica sa vorbesti cu alte 6 persoane ca in cazul asezarii cum e in 21-76/20-83,astfel creindu-se un zumzait de piata,sau de cotet... Deci in privinta asta 21-87 sunt mai silentioase la interior ca lumea vorbeste in 2 , sau daca nu-l stie pe ala de langa el ,tace. Eu personal eram foarte fericit cu "tarabele gri" cum le zice muri ,daca aveau masute rabatabile,si circulau pe trenurile de zi. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Dum 14 Oct 2012, 22:46 | |
| Astazi 14065 a venit de la Craiova cu 3 RIO ; 01+03+09 , toate 3 pline ochi , la Bucuresti au coborat majoritatea si a plecat spre Brasov cu 40% grad de ocupare . |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Dum 14 Oct 2012, 23:09 | |
| La Ploiesti Sud R 14066 Iasi-Brasov a fost compus din 2 automotare care au lasat pe peron in jur de 120-130 de calatori pentru transbordarea in cele 3 rame venite de la Craiova. In cele 3 rame dupa ce au coborat ploiesteni au mai ramas maxim 30-40 de calatori pentru mai departe plus cei 120-130 de calatori veniti de la Iasi care s-au ingramadit toti in ultima rama, din cauza bagajelor, a oboseli asa ca primele 2 rame aveau 30 de calatori maxim iar ultima full sa stat si in picioare si pe strapontinele de la usi si chiar si la clasa 1-a s-au pus cativa, bineinteles ca nu se mai tine cont de clasa 1-a dupa ce ca i-a dat jos in Vest, i-au tinut 15-20 min in picioare pe peron pana s-au urcat in ultima rama. Trenul a plecat la 22:45 spre Brasov cu Locomotiva, cele 3 rame plus la spate cele 2 automotoare goale care au venit de la Iasi. Tren Regio cu 13 vagaone in Romania Ma intreb cum o fi cu procentul de franare la acest tren atat de lung si pe un traseu un pic difici pana la Brasov. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Dum 14 Oct 2012, 23:59 | |
| Sa va ofer si o veste sigura si excelenta :
Am aflat azi de la un controlor de bilete al REGIOTRANSULUI din Campulung ca din decembrie vor introduce trenuri directe intre Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges si Bucuresti - Campulung cu tarif de REGIO si cred ca vor avea un mers cu opriri doar in localitatile importante. Probabil ca intre Bucuresti si Pitesti va face 1 h si 20-40 minute ceea ce va fii foarte bine. Iar tariful intreg de 19,50 ron pe sens la clasa a II - a intre Campulung si Bucuresti si Curtea de Arges si Bucuresti si RETUR va fii desigur "foarte tentant" pentru oameni (chiar si pentru cei de la autocare/microbuze si de la autoturisme personale). Am fost in Campulung si ma intristez cand vad ca nu sunt mai mult de 10 calatori in fiecare tren si majoritatea sunt cei pentru Bucuresti.
Sa ma iertati ca daca el minte si eu am gresit dar cred ca asa va fii.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Lun 15 Oct 2012, 00:15, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Lun 15 Oct 2012, 00:02 | |
| Era de asteptat ca vor baga aceste trenuri , de fapt este si cerere pentru Campulung-Bucuresti direct , eventual vor fi si Curtea de Arges-Bucuresti , pe aceasta ruta cererea este mai mica fata de Campulung si este clar ca numaruld e curse va creste cu noul mers .
p.s.-de crescut numarul de curse va creste si pe Simeria-Hunedoara asa cum am spus ca se va intampla . |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Lun 15 Oct 2012, 00:04 | |
| cu 2 trenuri C.Arges/Campulung-Buc.Nord unul dimineata si altul dupa-amiaza care sa ajunga undeva la 18-19-20 in capitala ar fi super intre Pitesti si Buc.Nord opriri doar in Golesti, Gaesti, Titu iar intre Golesti si Titu sa mai opreasca undeva sa zicem cea mai importanta statie ca nr de calatori si o sa aiba succes la fel cum are Iasi-Brasov, Craiova-Brasov si altele.
Tariful va fi foarte tentant pentru elevi si studenti, la inceput nu va sti lumea de ele dar dupa o luna si un pic se vor vedea rezultatele. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori Lun 15 Oct 2012, 20:20 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Sa va ofer si o veste sigura si excelenta :
Am aflat azi de la un controlor de bilete al REGIOTRANSULUI din Campulung ca din decembrie vor introduce trenuri directe intre Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges si Bucuresti - Campulung cu tarif de REGIO si cred ca vor avea un mers cu opriri doar in localitatile importante. Probabil ca intre Bucuresti si Pitesti va face 1 h si 20-40 minute ceea ce va fii foarte bine. Iar tariful intreg de 19,50 ron pe sens la clasa a II - a intre Campulung si Bucuresti si Curtea de Arges si Bucuresti si RETUR va fii desigur "foarte tentant" pentru oameni (chiar si pentru cei de la autocare/microbuze si de la autoturisme personale). Am fost in Campulung si ma intristez cand vad ca nu sunt mai mult de 10 calatori in fiecare tren si majoritatea sunt cei pentru Bucuresti.
Sa ma iertati ca daca el minte si eu am gresit dar cred ca asa va fii.
Tren direct al operatorului Regiotrans va fi cu siguranta din iarna pe distanta Bucuresti - Campulung. Stiu acest lucru de la o sursa sigura! Nu stiu insa daca va fi si Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori | |
| |
| | | | Informatii generale despre RegioCalatori | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |