Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informatii generale despre RegioCalatori

In jos 
+103
Katalyn
gabrielcr
tcm
florin29sv
dan tm
NicuS
DPS
alliens
AndreiStefan
impuls
mielutu zburator
M.I.C.I.
vatmanul
c o r v i n
gvd
Lumunita Stana
phnegativ
Cont.dezactivat
Balto
unguru22
brotybreaza
cristy79
billy752-istu
lifetec
Radu Tudor
razwy
stefanb.steff
cfr500
maris.constantin
baiazid
spiderpc
Silviu Sintea
ATM
roseanu
KOSTYK
Andrey_tm
alinx3330
Adirmvl
Teodor
andreiutzu
Rarau
nenuandrei
popovici
pety
rich1974
Gaby005
boldalexandru
AlexD
Radu
Razvan
razvan - trenuri
Dr2005
AndiCFR
rizelgeorgel2004
mihaiuc
Luna
DUAL
Razvan Tudor
Vitosa
buldozer2
Marius Iulian
jionutz
nelu_cfr
Adrian78
LaSSeR
clauadrian24
cont dezactivat .
ceferistuldeserviciu
Norbi
M130
stegaru
FeroFan97
bogdan srl
saint
stinky
AMX 97-0548-4
alex.alexus.tm
@ndrey
dan ciprian
Mihai-Aurel
Nesebar
gica38
MariusM
ultras
kristi kkk
Vlad
lovekomotive
Caravelle_Zg
zenox4500
srazvi
EC
cristi ar
IonutCFR2009
cortexedge
cristi CFR
didinul
Codrut1985
stakee
orestte
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
Hurricane
myster2008
107 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 33 ... 49  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeLun 27 Aug 2012, 01:42

deci duminica circula Craioveanul cu 2 rame, am sesizat asta la diferite topicuri inca de acum o luna.
Sus In jos
KOSTYK

KOSTYK

Numarul mesajelor : 189
Varsta : 35
Localizare : Brasov/Blejoi
Reputatie : 4735
Data de inscriere : 16/06/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 20 Sept 2012, 17:44

Stie cineva daca cei de RT au publicat numarul de pasageri transportati in 2011? daca da unde, ca eu nu am gasit nicaieri.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeMar 25 Sept 2012, 12:57

Am auzit ca pentru urmatorul mers de tren la Regiotrans vor sa bage trenuri directe intre Iasi si Botosani prin Dorohoi asa cum era si cu CFR acum 10 ani , si pe Brasov-Bucuresti se gandesc la un nou mers cu mai multe curse , mai multe nu stiu dar e bine daca ar fi asa . Wink

595423Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Bdeem_8496_aInformatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Bdeem_8496_aInformatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Bdeem_8496_a
Sus In jos
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 151
Varsta : 51
Localizare : Podul Grant
Reputatie : 4632
Data de inscriere : 15/08/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeMar 25 Sept 2012, 17:39

karpaty a scris:
si pe Brasov-Bucuresti se gandesc la un nou mers cu mai multe curse , mai multe nu stiu dar e bine daca ar fi asa . Wink

Asta am auzit si eu , dar era vorba inca de anul trecut iar CFR era pregatita sa contracareze cu trenuri RE din doua in doua ore . Din punctul meu de vedere Bucuresti-Brasov este cea mai buna paine de mancat in acest moment datorita sentimentului accentuat de linie turistica dar si datorita deservirii a unor zone metropolitane in expansiune deci este loc inca de multe trenuri aici , problema principala pana acum a fost numarul redus de trenuri regio plus durata acestora foarte mare de deplasare .

Daca se introduc trenuri de tip RE cu durata de deplasare de maxim 3h va spun eu ca se face treaba si oamenii vin sau mai bine zis se intorc la tren. Trenurile IR sunt scumpe si nu sunt rentabile pe distante mici , se poate de exemplu gandi un tarif prin care daca mergi de la Bucuresti la Predeal sau Brasov cu regioexpres sa platesti la fel ca la IR insa daca mergi Bucuresti - Sinaia , Busteni sa platesti tarif de regio , idem intre statiile mici .
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 27 Sept 2012, 10:53

Depinde cine şi ce fel de trenuri bagă... trenurile RT în mod sigur vor fi cu tarif de Regio şi formate din RIO, pe când nişte eventuale Regio-uri CFR se vor face cel mai probabil cu etajate. Însă CFR Călători are avantajul biletului mai ieftin pentru bicicletă şi, cel mai important (pentru ,,călătorul de rând"), ar naşului cu care te înţelegi Laughing Laughing şi ar capătului de vagon în care fumezi fără să primeşti ,,despăgubire fumat în tren = 20 RON". E drept, eu aş prefera trenurile RT, deşi ieri le-am umplut frigiderul cât pentru un an de zile.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 27 Sept 2012, 15:24

Dr2005 a scris:
Depinde cine şi ce fel de trenuri bagă... trenurile RT în mod sigur vor fi cu tarif de Regio şi formate din RIO, pe când nişte eventuale Regio-uri CFR se vor face cel mai probabil cu etajate. Însă CFR Călători are avantajul biletului mai ieftin pentru bicicletă şi, cel mai important (pentru ,,călătorul de rând"), ar naşului cu care te înţelegi Laughing Laughing şi ar capătului de vagon în care fumezi fără să primeşti ,,despăgubire fumat în tren = 20 RON". E drept, eu aş prefera trenurile RT, deşi ieri le-am umplut frigiderul cât pentru un an de zile.
E.. mai nou etajatele circula peste tot docotores Sad .. 20-55/54 ,Desiro la regio,ADH,20-49 pe Simeria-Arad .. ne-am dat dracu cu chefereuu asta...mai sunt R cu 21-47 la Buzau,am vazut unu pierdut pe Oradea-Bratca,si prin partile moldovei .. Overall de cand a renuntat la multe secundare parcul regio e extraordinar .. asta in conditiile in care 20-54/55 nu sunt revizuite,sa nu mai vorbim de regio facut cu 21-87,20-83 la Cluj ...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 27 Sept 2012, 15:27

Regio cu 21-87 nu mă deranjează, dar să vin de la Reşiţa la Bucureşti aproape 9 ore cu 21-87 cu scaune cu tetieră (deci alea tari ca piatra)?! Cu ocazia asta declar că nu mai merg la Reşiţa cu trenul decât când o face RT/TFC tren Bucureşti - Reşiţa.

roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 151
Varsta : 51
Localizare : Podul Grant
Reputatie : 4632
Data de inscriere : 15/08/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 27 Sept 2012, 15:31

Codrut1985 a scris:
De achiziţonat rame electrice şi rame push - pull ,Regiotrans va achiziţiona , căci de la noul mers , intenţionează să circule cu două trase pe relaţia Timişoara - Bucureşti Nord şi Timişoara - Arad

Poate cu ocazia asta scoate si Chefereul Malaxele la pensie de pe Timisoara - Arad ca ne facem de ras inca de la frontiera . Timisoara - Bucuresti pe M900 ?

CFR catre Privati : da , poftiti va rog pe M900 ca tocmai v-am facut loc scotand niste trenuri aiurea ...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 27 Sept 2012, 16:19

Dr2005 a scris:
Regio cu 20-87/21-87 nu mă deranjează, dar să vin de la Reşiţa la Bucureşti aproape 9 ore cu 21-87 cu scaune cu tetieră (deci alea tari ca piatra)?! Cu ocazia asta declar că nu mai merg la Reşiţa cu trenul decât când o face RT/TFC tren Bucureşti - Reşiţa.
Eu am fost cu 21-87 la Deva Very Happy ... cu 1823 cand avea asa ceva in compunere , nu ma deranjeaza scaunele alea ,sunt conditii de autocar dar cu loc mai mare la picioare ... tetierele sunt intr-adevar tari,dar nu prea am stat cu capul pe ele,am stat la povesti mai mult :d... imi place asezarea locurilor ca ofera o intimitate mai buna si te impiedica sa vorbesti cu alte 6 persoane ca in cazul asezarii cum e in 21-76/20-83,astfel creindu-se un zumzait de piata,sau de cotet... Deci in privinta asta 21-87 sunt mai silentioase la interior ca lumea vorbeste in 2 , sau daca nu-l stie pe ala de langa el ,tace.
Eu personal eram foarte fericit cu "tarabele gri" cum le zice muri ,daca aveau masute rabatabile,si circulau pe trenurile de zi.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 22:46

Astazi 14065 a venit de la Craiova cu 3 RIO ; 01+03+09 , toate 3 pline ochi , la Bucuresti au coborat majoritatea si a plecat spre Brasov cu 40% grad de ocupare .

595423Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Bdeem_8496_aInformatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Bdeem_8496_aInformatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 23:09

La Ploiesti Sud R 14066 Iasi-Brasov a fost compus din 2 automotare care au lasat pe peron in jur de 120-130 de calatori pentru transbordarea in cele 3 rame venite de la Craiova.

In cele 3 rame dupa ce au coborat ploiesteni au mai ramas maxim 30-40 de calatori pentru mai departe plus cei 120-130 de calatori veniti de la Iasi care s-au ingramadit toti in ultima rama, din cauza bagajelor, a oboseli asa ca primele 2 rame aveau 30 de calatori maxim iar ultima full sa stat si in picioare si pe strapontinele de la usi si chiar si la clasa 1-a s-au pus cativa, bineinteles ca nu se mai tine cont de clasa 1-a dupa ce ca i-a dat jos in Vest, i-au tinut 15-20 min in picioare pe peron pana s-au urcat in ultima rama.

Trenul a plecat la 22:45 spre Brasov cu Locomotiva, cele 3 rame plus la spate cele 2 automotoare goale care au venit de la Iasi.

Tren Regio cu 13 vagaone in Romania Laughing

Ma intreb cum o fi cu procentul de franare la acest tren atat de lung si pe un traseu un pic difici pana la Brasov.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 23:59

Sa va ofer si o veste sigura si excelenta :

Am aflat azi de la un controlor de bilete al REGIOTRANSULUI din Campulung ca din decembrie vor introduce trenuri directe intre Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges si Bucuresti - Campulung cu tarif de REGIO si cred ca vor avea un mers cu opriri doar in localitatile importante. Probabil ca intre Bucuresti si Pitesti va face 1 h si 20-40 minute ceea ce va fii foarte bine. Iar tariful intreg de 19,50 ron pe sens la clasa a II - a intre Campulung si Bucuresti si Curtea de Arges si Bucuresti si RETUR va fii desigur "foarte tentant" pentru oameni (chiar si pentru cei de la autocare/microbuze si de la autoturisme personale). Am fost in Campulung si ma intristez cand vad ca nu sunt mai mult de 10 calatori in fiecare tren si majoritatea sunt cei pentru Bucuresti.

Sa ma iertati ca daca el minte si eu am gresit dar cred ca asa va fii.

Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Lun 15 Oct 2012, 00:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 00:02

Era de asteptat ca vor baga aceste trenuri , de fapt este si cerere pentru Campulung-Bucuresti direct , eventual vor fi si Curtea de Arges-Bucuresti , pe aceasta ruta cererea este mai mica fata de Campulung si este clar ca numaruld e curse va creste cu noul mers .

p.s.-de crescut numarul de curse va creste si pe Simeria-Hunedoara asa cum am spus ca se va intampla .

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 00:04

cu 2 trenuri C.Arges/Campulung-Buc.Nord unul dimineata si altul dupa-amiaza care sa ajunga undeva la 18-19-20 in capitala ar fi super intre Pitesti si Buc.Nord opriri doar in Golesti, Gaesti, Titu iar intre Golesti si Titu sa mai opreasca undeva sa zicem cea mai importanta statie ca nr de calatori si o sa aiba succes la fel cum are Iasi-Brasov, Craiova-Brasov si altele.

Tariful va fi foarte tentant pentru elevi si studenti, la inceput nu va sti lumea de ele dar dupa o luna si un pic se vor vedea rezultatele.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 20:20

razvan - trenuri a scris:
Sa va ofer si o veste sigura si excelenta :

Am aflat azi de la un controlor de bilete al REGIOTRANSULUI din Campulung ca din decembrie vor introduce trenuri directe intre Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges si Bucuresti - Campulung cu tarif de REGIO si cred ca vor avea un mers cu opriri doar in localitatile importante. Probabil ca intre Bucuresti si Pitesti va face 1 h si 20-40 minute ceea ce va fii foarte bine. Iar tariful intreg de 19,50 ron pe sens la clasa a II - a intre Campulung si Bucuresti si Curtea de Arges si Bucuresti si RETUR va fii desigur "foarte tentant" pentru oameni (chiar si pentru cei de la autocare/microbuze si de la autoturisme personale). Am fost in Campulung si ma intristez cand vad ca nu sunt mai mult de 10 calatori in fiecare tren si majoritatea sunt cei pentru Bucuresti.

Sa ma iertati ca daca el minte si eu am gresit dar cred ca asa va fii.

Tren direct al operatorului Regiotrans va fi cu siguranta din iarna pe distanta Bucuresti - Campulung. Stiu acest lucru de la o sursa sigura! Nu stiu insa daca va fi si Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre RegioCalatori   Informatii generale despre RegioCalatori - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

Informatii generale despre RegioCalatori
Sus 
Pagina 18 din 49Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 33 ... 49  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
» Informatii generale despre Softrans
» Informatii generale despre operatorul Interregional Calatori
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: