Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
pantzi

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 42
Localizare : iasi
Reputatie : 3946
Data de inscriere : 10/02/2014

caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Empty
MesajSubiect: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitimeLun 10 Feb 2014, 12:48

Caut sa cumpar baterii functionale de locomotiva,iluminat vagoane etc. Pot sa fie de 6.12.24 v. Va multumesc anticipat.ma deplasez oriunde
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitimeMar 25 Feb 2014, 14:07

Te intereseaza noi sau second-hand ? In caz ca noi vezi pe la producatori. Dar cred ca majoritatea bateriilor folosite in sistemul feroviar sunt de 110 volti nu 6/12/24. Defapt cred ca sunt mai rar de 24 v.
Sus In jos
pantzi

MesajSubiect: Re: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitimeMar 25 Feb 2014, 17:52

Ma intereseaza second-hand. Eu din cate stiu ca la iluminat vagoane se folosesc de 6 v iar la locomotive de 24. Asa stiam de la tatal meu care a fost mecanic de locomotiva. Si am inteles ca mai exista la cfr si de 12 v.
Banuiesc ca sunt folosite inserate ca sa obtina un voltaj mai mare gen 110v.oricum m-am interesat la producatori si la iluminat vagoane folosesc 6 v dar cu amperaj mare de 375a .daca poate cineva sa ne lumineze sau sa ma ajute sa gasesc contra cost ai multumesc anticipat
Sus In jos
pantzi

MesajSubiect: Re: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitimeMar 25 Feb 2014, 17:53

Oricum multumesc luna ca in sfarsit mi-a raspuns si mie cineva
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24321
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitimeMier 26 Feb 2014, 11:34

I-a legatura cu DB Schenker Romania la remiza Turceni aveau ceva baterii vechi de la diverse locomotive nu stiu cate mai au
Sus In jos
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5043
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitimeMar 08 Apr 2014, 21:39

Luna a scris:
Dar cred ca majoritatea bateriilor folosite in sistemul feroviar sunt de 110 volti nu 6/12/24. Defapt cred ca sunt mai rar de 24 v.
bateriile pe locomotivele romanesti sunt de 12V
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc   caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc Icon_minitime

Sus In jos

caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Incarcare baterii vagoane calatori
» Caut Vagon dezafectat
» Caut roti pt role
» Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze
» Caut poza cu locomotivele cu abur de langa Sighisoara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum